8 најбољих додатака за Гоогле мапе (у поређењу и рецензији)

Додаци Гоогле мапе


Тражите брзи начин за приказивање локације вашег предузећа на веб локацији ВордПресс? Без сумње, употреба додатка за Гоогле мапе је најлакши начин за приказ локације вашег предузећа на вашој веб локацији.

У овом чланку ћемо говорити о неким од најбољих додатака Гоогле мапа на тржишту. Али пре тога, да видимо како можете имати користи помоћу додатка Гоогле Мапс на својој веб локацији.

1. Макер мапа

Мапс Маркер Про, додатак за Гоогле Мапс

Мапс Маркер је невероватан додатак Гоогле Мапс за ВордПресс који нуди најједноставнији начин додавања локације предузећа на вашу веб локацију. Његово сјајно управљање гео-садржајем за ВордПресс омогућава додавање једне или више мапа заједно, у зависности од вашег захтева. Са својим паметним пружаоцима услуга геокодирања без кључа, као што су Алголиа Плацес, не морате чак ни да користите АПИ кључ за мапирање.

Да бисте олакшали проналажење локације за своје посетиоце, можете користити њену ГПКС функцију праћења. На тај начин можете приказати своје руте са необавезним метаподацима, попут удаљености од тренутне локације вашег корисника, трајања потребног за постизање одредишта, темпа или надморске висине ваше локације, итд..

2. ВП Гоогле Мапс Про

ВП Гоогле Мапс Про је још један од корисника и свеобухватан ВордПресс Гоогле Мапс додатак који може бити сјајно решење за мапирање за ваше предузеће. Помоћу овог додатка можете да направите неограничене мапе за своју веб локацију без кодирања ниједне линије. Једноставно морате додати код који он генерише и то сте завршили.

Све мапе креиране помоћу ВП Гоогле Мапс супер су одзивне, што значи да изгледају сјајно на било ком уређају. На своје мапе можете додати и анимације ако желите да их учините привлачнијима. Додатак подржава више језика, тако да је лако локализовати и ваше мапе. Овај додатак је такође компатибилан са многим другим напредним додацима и услугама попут Цлоудфларе-а.

3. Мапе хероја

Гоогле додатак за Гоогле Мапс

Херо Мапс је још један невероватни додатак Гоогле Мапс за ВордПресс који вам омогућава да креирате мапу ни у једном тренутку. Овај додатак нуди невероватне могућности прилагођавања тако да лако можете изгледати баш онако како желите. Захваљујући конструкцији за повлачење и пуштање дизајнирање мапе је веома једноставно. Такође можете да пребаците позадину на екран пуне ширине ради лакше употребе.

Нуди више различитих маркера и боја за избор. На излазној мапи можете чак и филтрирање табулаторима. На тај начин можете приказати више карата одједном. Такође нуди неколико боја коже и можете одабрати ону која вам се највише свиђа.

4. Мапа напретка

Гоогле додатак за Гоогле Мапс

Прогресс мапа вам олакшава листање предузећа у Гоогле мапама са неколико кликова након инсталације додатка. Без обзира који посао водите, помоћу Прогресс Мап-а лако можете да нађете своју мапу на вашем ВордПресс сајту. Нуди више од 70 различитих стилова карте спремних за употребу. Такође можете додати свој прилагођени стил мапе ако имате бољи дизајн.

Можете да омогућите посетиоцима ваше веб локације да аутоматски утврде геолокацију вашег предузећа. Да бисте га учинили пријатним за корисника, имате моћ да контролишете и прилагодите све елементе корисничког сучеља Гоогле Мапс као што су контрола зума, контрола типа мапе итд..

5. ВП Гоогле Мап

ВП Гоогле мапа

ВП Гоогле мапа је бесплатан ВордПресс додатак који вам омогућава да креирате различите пречице Гоогле Мапс. Помоћу ових кратких кодова можете да прикажете Гоогле мапе на страницама веб локације, видгете и прилагођене предлошке. Помоћу овог додатка такође можете приказати прилагођене маркере на својим мапама и додати им везе које приказују поруку након што се кликне.

Такође можете одлучити средишњу ширину и дужину за сваку од ваших мапа одвојено и уредити или избрисати функције мапе са неколико кликова. Да бисте били бољи за своје кориснике, можете омогућити опцију приказивања прометних услова и прекривања у реалном времену помоћу слојева.

6. Мапс Видгет за Гоогле мапу

Гоогле додатак за Гоогле Мапс

Видгет Мапс за Гоогле мапе је супер брз и брз ВордПресс додатак који нуди сјајне могућности за приказивање мапе. То може бити мапа пута, сателитска карта, карта терена, хибридна карта или чак одабир врсте прилагођене мапе. Да бисте изгледали запањујуће, имате и неколико живих опција боја.

Додатак је супер флексибилан у погледу прилагођавања, тако да можете имати потпуну контролу над начином на који се појављује. Можете да изаберете формат слике, икону пин-а за мапу, постављање својих текстова, итд. И учините то баш онако како желите. Уз неколико других напредних функција, овај додатак је невероватан када је у питању коришћење додатка Гоогле Мапс на вашој веб локацији.

7. ВП Гоогле Мапс

ВП додатак Гоогле Мапс

Ако желите да додате прилагођене гоогле мапе на своју веб локацију, онда ништа не може бити боље од ВП Гоогле Мапс. То је супер флексибилан и потпуно прилагодљив додатак који аутоматски идентификује вашу локацију на Гоогле мапама. Такође можете лако да додате различите нивое зумирања који су оцењени од 1 до 5 како би корисници лакше уочили вашу локацију.

Додатак је компатибилан са неколико других напредних додатака и изгледа запањујуће на уређајима различите величине екрана. Такође вам омогућава да додате пречицу за додавање мапа где год желите. Може бити на вашим страницама, једној страници, појединачном посту, бочној траци, подножју, итд.

8. Гоогле Мапс ЦП

Гоогле Мапс ЦП

Са Гоогле Мапс ЦП, на своју веб локацију можете да убаците Гоогле мапе где год желите. То може бити унутар поста или у ВордПресс предлошку који приказује више постова.

Гоогле мапе уметнуте у образац са више постова могу садржати неколико маркера из различитих постова са припадајућим подацима о геолокацији. Ако покажете миш преко ових маркера, аутоматски ће се истакнути пост који му припада. Такође можете да користите широк спектар опција подешавања да бисте га учинили свестранијим и прилагодљивијим. Овај додатак је потпуно реагован и потпуно је прилагодљив, тако да ћете имати сјајно време помоћу њега за додавање мапа.

Значи то је то. Ово су неки од невероватних додатака за Гоогле мапе за које се можете одлучити за приказ локације предузећа на вашој веб локацији. Такође бисте могли да погледате наш комплетан преглед Гоогле Мапс Буилдер-а.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map