8 најбољих прилагођених додатака за грешку ВордПресс 404 (2020)

Најбољи додатак за грешке у програму ВордПресс 404


Желите да направите прилагођену страницу грешке у програму ВордПресс 404?

Страница са грешком 404 појављује се када покушате да посетите веб страницу, која није доступна.

Задана страница грешке 404 изгледа досадно, тако да је боље да прилагодите ову страницу како бисте побољшали корисничко искуство. Поред тога, мораћете да поставите и исправно преусмеравање страница за све избрисане странице, само тако да можете смањити број од 404 грешке на вашој веб локацији.

Најбољи додаци за грешке у програму ВордПресс 404

Без обзира да ли желите да направите прилагођену страницу 404 или поставите правилно преусмеравање, требат ће вам прилагођени додатак на страници грешке 404. Погледајмо неке од најбољих 404 додатака на страници грешке за ВордПресс

1. Беавер Буилдер

Беавер Буилдер

Беавер Буилдер је најпопуларнији додатак за прављење и повлачење ВордПресс странице. Долази са уграђеним шаблоном странице грешке 404 који можете прилагодити помоћу алата за прављење страница.

Подразумевано, образац странице грешке 404 садржи главни наслов, поднаслов, текст и дугме за позив на акцију. Информације на страници можете прилагодити како желите.

Беавер Буилдер 404 Грешка

Беавер Буилдер вам олакшава прилагођавање шаблона странице грешке са сучеља. Можете да користите његове тачке и клик на алате да бисте додали корисне детаље на страницу са грешкама.

2. Диви

Диви Тема

Диви Буилдер има потпуно прилагодљив предложак странице са грешкама од 404 који можете да користите да бисте ангажовали кориснике и смањили стопу напуштања почетне странице.

То је додатак који савршено функционише са било којом темом.

Диви 404 Шаблон страница

Помоћу алата за прављење Диви странице можете да промените предложак странице грешке 404. Можете лако да прилагодите фонт, боју, позадину, размаке, обрубе и још много тога.

Садржај странице грешке 404 можете лако прилагодити, па чак и додати образац за претплату на билтен и дугмад за позив на радњу.

3. Астра

Страница Астра 404

Астра је брза и лагана вишенаменска тема за ВордПресс. Нуди премиум шаблону грешке странице 404 који ће аутоматски заменити задани садржај грешке 404.

Морате да инсталирате и активирате додатак Астра Про Аддон на својој веб локацији ВордПресс да бисте користили шаблон странице грешке 404. Подешавања овог шаблона биће доступна у вашој ВордПресс административној области под прилагођеним изгледима.

Страница грешке Астре 404

Астра такође неприметно сарађује са било којим ВордПресс програмом за прављење страница. Омогућује вам да онемогућите примарно заглавље и подножје веб странице да бисте корисним садржајима приказивали кориснике.

4. Менаџер за преусмеравање

Иоаст Редирецт Манагер

Редирецтион Манагер је користан ВордПресс додатак који вам омогућава лако додавање преусмеравања страница на вашу веб локацију. Објављени су исти људи иза популарног ВордПресс СЕО додатка, Иоаст.

Кад год обришете веб страницу, додатак ће вас затражити да подесите преусмеравање.

Додатак одлично функционише са Гоогле Сеарцх Цонсоле-ом и омогућава вам да брзо поправите грешке на веб локацији.

5. Преусмеравање

Преусмеравање

Преусмеравање је бесплатан ВордПресс додатак за управљање и исправљање грешака на вашој веб локацији. Прати ваше грешке од 404 и тражи од вас да подесите правилно преусмеравање.

Можете да видите дневник грешака за надгледање свих преусмеравања у ВордПресс-у. Извезите евиденцију грешака и извештаје за даљу анализу.

6. 404 до 301

404 до 301

404 до 301 је паметни додатак за оптимизацију грешака за ВордПресс 404. Омогућује вам преусмеравање корисника са странице грешке 404 на друге веб странице и прилагођене везе.

Најбољи део је што помоћу овог додатка можете поставити упозорења путем е-поште кад год се корисници нађу на страници са грешком 404. На овај начин можете предузети правовремене мере како бисте исправили страницу са грешкама.

7. 301 Преусмери

301 Преусмери

301 Преусмери је додатак за преусмеравање ВордПресс-а за додавање преусмеравања 301 и 302 на ваше странице грешака од 404. Можете да преусмерите кориснике на странице, постове, прилагођене везе и странице архива.

Додатак приказује потпуни увид у преусмеравања и омогућава вам да брзо пратите странице грешака. Помоћу овог додатка можете ангажовати кориснике чак и ако они слете на досадну страницу грешке 404.

8. Додатак за СЕО преусмеравање

СЕО додатак за преусмеравање

СЕО додатак за преусмеравање помаже да лако поправите 404 странице грешака с Гоогле Сеарцх Цонсоле-а. Омогућује вам додавање 301 преусмеравања на недоступним страницама, тако да ваши корисници могу видети други садржај на вашој веб локацији.

Поврх тога, исправља грешке претраживања (404) & софт 404) на Гоогле Сеарцх Цонсоле-у, тако да можете бити сигурни да не будете кажњени за избрисане странице.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете неке од најбољих страница о грешкама у програму ВордПресс 404. Такође ћете желети да проверите наш водич о томе како да поправите грешку приликом успостављања везе са базом података у ВордПресс-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map