8 најбољих ВордПресс додатака за преусмеравање у поређењу (2020)

Најбољи додаци за преусмеравање ВордПресс-а за управљање преусмеравањем


Тражите ли најбоље ВордПресс додатке за преусмеравање?

Помоћу додатака за преусмеравање ВордПресса лако је креирати преусмеравања са своје ВордПресс контролне табле без потребе за знањем кодирања или ФТП приступом.

У овом чланку ћемо вам показати неке од најбољих додатака за преусмеравање ВордПресс-а за управљање преусмеравањем веб локација..

Избор најбољег додатка за преусмеравање ВордПресс-а

ВордПресс репозиториј нуди неколико додатака за управљање преусмеравањем на вашој веб локацији. Сваки од тих додатака нуди различите скупове функција и подешавања у зависности од типа преусмеравања који желите да примените на својој веб локацији.

Ево листе неких уобичајених функција које ћете видети у додатку за преусмеравање ВордПресс-а:

 • Једноставно преусмеравање 301
 • Пратите 404 грешке
 • Подесите прилагођени одредишни УРЛ

За додатне препоруке додатака, погледајте врхунске ВордПресс додатке које морате користити на својој веб локацији.

Погледајмо наш стручни избор најбољих додатака за преусмеравање ВордПресс-а за управљање преусмеравањем веб локација.

1. Директор за преусмеравање

Иоаст Редирецт Манагер

Редирецт Манагер је популаран ВордПресс додатак за преусмеравање компаније Иоаст СЕО Премиум. Омогућава вам лако преусмеравање страница на вашој ВордПресс веб локацији. Након што активирате овај додатак, додатак ће вас затражити да преусмерите на другу УРЛ адресу кад год избришете страницу или пост са своје веб локације..

Потпуно је интегрисан са Гоогле Сеарцх Цонсоле-ом који вам омогућава да брзо и лако исправите грешке у претраживању. Редирецт Манагер нуди више врста модула за преусмјеравање, укључујући 301 стални, 302 пронађени, 307 привремени, 410 избрисани садржај и 451 садржај недоступан из правних разлога.

Њихова опсежна документација помаже вам да схватите који тип преусмеравања треба да одаберете када бришете страницу.

Цена: Долази као додатак за Иоаст СЕО Премиум ВордПресс додатак. Почетни трошак је 89 долара по веб локацији са једном годином подршке и ажурирања.

2. Преусмеравање

Преусмеравање

Преусмеравање је популаран додатак за управљање преусмеравањем ВордПресс. Помаже вам да смањите грешке на веб локацији помоћу опција за преусмеравање које је лако управљати. Омогућава условна преусмеравања са десетак могућности као што је преусмеравање статуса пријаве, преусмеравање способности улога, преусмеравање ИП адресе, преусмеравање сервера, преусмеравање типа странице и још много тога.

Прати све грешке 404 и омогућава вам да ажурирате преусмеравања по вашим потребама. Можете управљати грешкама у групи и преусмеравати их скупно. Додатак за преусмеравање има моћну опцију записивања која вам омогућава праћење свих преусмеравања, грешака и корисничких информација. Ови записи се могу извозити за екстерну истрагу.

Цена: БЕСПЛАТНО (без премиум верзије)

3. Једноставно 301 преусмеравање

Једноставно преусмеравање 301

Једноставно преусмеравање 301 је моћан додатак за преусмеравање ВордПресс 301. Омогућава вам да додате трајне преусмеравање са избрисаних страница на постојећу УРЛ адресу.

Лако можете поставити 301 преусмеравање са старих страница на нове странице, што је корисно током процеса миграције веб локације. Чак и када се стара структура УРЛ-а не подудара са новим трајним везама, додатак осигурава да ваше везе неометано пролазе..

Цена: БЕСПЛАТНО

4. 404 до 301

404 до 301

404 до 301 је једноставан ВордПресс додатак за преусмеравање. Омогућује вам да преусмерите 404 странице грешака на било коју страницу веб локације или прилагођену везу. Можете изабрати између више врста преусмеравања (301, 302, 307) које ћете користити на својој веб локацији.

То вам даје могућност праћења и евидентирања свих грешака. Такође можете омогућити обавештења путем е-поште о свих 404 грешака.

Цена: БЕСПЛАТНО

5. 301 Преусмери

301 Преусмери

301 Преусмери је бесплатан додатак за преусмеравање ВордПресс-а. Омогућава вам да креирате 301 и 302 преусмеравања на својој веб локацији. Додатак је користан када ажурирате садржај и истекнете застареле странице. 301 Преусмеравање вам помаже да преусмерите кориснике на странице, постове, прилагођене типове постова, архиве и друге странице.

Поред тога, можете поставити и прилагођени одредишни УРЛ за преусмеравање корисника са 404 странице грешака. Помоћу његове статистике за преусмеравање можете схватити колико се преусмеравање користи.

Цена: БЕСПЛАТНО

6. Менаџер сигурног преусмеравања

Менаџер сигурног преусмеравања

Менаџер сигурног преусмеравања је додатак менаџера за преусмеравање ВордПресс ХТТП преусмеравања. Омогућава вам једноставна подешавања преусмеравања на вашој ВордПресс контролној табли. Можете да креирате прилагођена правила за преусмеравање и да сами изаберете тип преусмеравања. Додатак је једноставан за подешавање и подржава ВордПресс мултисите мрежу.

Цена: БЕСПЛАТНО

7. Додатак за СЕО преусмеравање

СЕО додатак за преусмеравање

СЕО преусмеравање је моћан додатак за преусмеравање ВордПресс-а. Омогућава вам лако додавање и управљање 301 преусмеравањем на вашој ВордПресс веб локацији. Додатак вам помаже да пронађете и исправите грешке 404 и софт 404 интегрисањем у Гоогле Сеарцх Цонсоле.

Додатак за СЕО преусмеравање аутоматски додаје преусмеравање 301 на пост приликом промене УРЛ адресе. Има напредну контролну таблу за преусмеравање мапа, преглед записа, додавање регуларних израза, одабир начина преусмеравања и још много тога.

Цена: БЕСПЛАТНО

8. Преусмеравање страница за прилоге

Преусмеравање страница прилога

Преусмеравање страница прилога је додатак за преусмеравање ВордПресс на основу сценарија. Нема страницу са подешавањима и савршено ради са три услова.

Када ваши корисници посете страницу са прилогом и,

 • доступна је родитељска страница, додатак додаје преусмеравање 301 за аутоматско преношење корисника на родитељску страницу.
 • родитељски пост се брише из смећа, а додатак ће кориснике преусмерити на почетну страницу са преусмеравањем 302.
 • родитељска страница је у смећу, тако да додатак враћа код грешке 404 како би се спречила бескрајна петља за преусмеравање.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље додатке за преусмеравање ВордПресс-а за управљање преусмеравањем веб локације. Такође бисте желели да проверите најбоље додатке за ВордПресс траку са обавештењима да бисте побољшали ангажман.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map