9 НАЈБОЉИ НАЧИН одржавања и ускоро додаци за ВордПресс (2020)

најбољи вордпресс стижу ускоро додаци


Да ли тражите најбоље надолазеће странице додатака? Када је ваш блог или веб локација у процесу развоја, мораћете да покажете посетиоцима професионалну страницу која ускоро стиже. На тај начин знаће се вратити и посетити вашу веб локацију кад буде спремна.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих начина одржавања и ускоро додате странице.

Прије него што уђемо, вриједно је одвојити тренутак да испитате који су режим одржавања и ускоро странице.

Ускоро додатак за ВордПресс – шта је то и зашто вам треба?

Додатак који вам ускоро доноси олакшава вам да направите страницу која долази ускоро, а да не морате да додирнете ни једну линију кода. Овај додатак је користан за постављање страница које ускоро стижу како би кориснике био узбуђен због лансирања, било да је веб локација, блог или производ.

Предност је у томе што вам помаже да почнете са прикупљањем адреса е-поште потенцијалних купаца и од првог дана започнете СЕО.

Шта је режим одржавања ВордПресс-а?

Режим одржавања ВордПресс-а је режим који можете да омогућите на својој веб локацији када га одложите за одржавање. Овај начин вам је користан када требате да водите рачуна о неколико административних задатака на вашој веб локацији, као што су примена нове функције, активирање додатка, ажурирање ВордПресс језгре. итд. што би утицало на перформансе веб локације.

омогућавање одржавања вордпресс режима

Стављањем ВордПресс-а у режим одржавања, можете рећи својој публици да ваша веб локација није покварена, већ је привремено прекинута због планираног одржавања. На тај начин можете задржати своју репутацију у ваздуху, па чак и обавестити претраживаче да је ваша веб локација тренутно заказана за редовно одржавање, тако да не утиче негативно на ваш СЕО.

Како да ставим ВордПресс у режим одржавања?

ВордПресс долази са уграђеном функцијом режима одржавања која се аутоматски укључује када обављате административне задатке, попут ажурирања језгре ВордПресс-а.

порука за режим одржавања вордпресс-а

Порука о режиму уобичајеног одржавања изгледа досадно, која гласи „Кратко недоступна за планирано одржавање. Проверите за минут. “

Ако желите да ставите ВордПресс у режим одржавања на неколико сати или требате само да замените поруку подразумеваног начина одржавања прилагођеном страницом, веома је препоручљиво да користите ВордПресс модус за одржавање.

9 најбољих надолазећих додатака за ВордПресс

 1. СеедПрод
 2. ЕЗП ускоро стиже
 3. Страница у изради
 4. Ускоро ВП
 5. ИгнитеУп
 6. Режим одржавања ВП-а
 7. Лако долази ускоро
 8. Долази ускоро
 9. Начин одржавања

Погледајмо неке од најбољих додатака за ускоро и одржавање модула за ВордПресс.

1. СеедПрод

СеедПрод

СеедПрод је апсолутно најбољи ВордПресс који ускоро долази на страницу и додатак за мод одржавања. Омогућава вам да одмах креирате професионалне странице у ВордПресс-у, захваљујући невероватно лаганом интерфејсу и програмеру у стварном времену.

Такође можете да прилагодите уграђене дизајне како бисте прилагодили своју страницу која ускоро стиже. Долази са скоро пола милиона бесплатних позадинских слика, преко 750 Гоогле фонтова и мноштвом тема које ће ускоро стићи на страницу. Можете чак да креирате страницу са позадином видеозаписа преко целог екрана.

Овај додатак се интегрише са најпопуларнијим сервисима за е-пошту, укључујући Цонстант Цонтацт, МаилЦхимп, АВебер, Дрип, АцтивеЦампаигн итд. Како би прикупио адресе е-поште од посетилаца и аутоматски одговорио на њих да би започели изградњу везе пре службеног покретања ваше веб локације. Такође се интегрише са Гоогле аналитиком тако да можете пратити понашање посетилаца.

Такође садржи опцију заштите лозинком тако да можете ограничити приступ својим клијентима, омогућавајући им да виде само оно што ви желите.

ускоро долази страница за вордпресс

СеедПрод има једноставну функцију дељења на друштвеним мрежама која посетиоцима омогућава дељење ваше веб странице на Фацебооку, Твиттеру, Пинтересту итд. Има вишејезичну подршку и усаглашеност са ГДПР-ом, тако да лако можете креирати сопствену политику приватности.

Цена: Постоји бесплатна верзија са основним карактеристикама и премијском верзијом са напреднијим карактеристикама које почињу од 29,60 долара годишње.

2. Ускоро ЕЗП

ЕЗП ускоро стиже

ЕЗП Цоминг Ускоро је једноставан додатак за ВордПресс који ускоро долази. Прикупља е-пошту од посетилаца ваше веб локације путем интеграције са МаилЦхимп-ом, сталним контактом итд. Подржава видео записе преко целог екрана, Гоогле фонтове, професионалну позадину и још много тога.

Као и остали додаци за ускоро доступне странице, он вам помаже да ограничите приступ клијентима за ваше бета верзије. Поред тога, има тајмер одбројавања који ће тачно обавестити ваше кориснике када ће ваша веб локација бити доступна. Ваши корисници такође могу да деле вашу веб локацију на платформама друштвених медија.

Цена: 14,95 УСД годишње.

3. Страница у изради

Страница у изради

Као што име сугерира, Ундер Цонструцтион Паге је ускоро ВордПресс, одредишне странице и додатак на страници за израду. Омогућава вам да брзо покренете вашу ускороћу страницу или одредишне странице користећи једноставан интерфејс. Има преко 150 предложака страница ради дизајнирања странице која долази ускоро.

У оквиру Цонструцтион Паге долази се са почетником који је прилагођен почетницима да направи странице. Поред тога, она укључује функцију придруживања и праћење промета за надгледање извора вашег промета.

Цена: 69 долара за животни век.

4. Ускоро ВП

Ускоро ВП

Ускоро, ВП је одличан ВордПресс начин одржавања и ускоро додатак на страници. Има предивне теме за ускоро објављивање страница како би вам уштедјело вријеме на питању укупног дизајна. Можете да прилагодите ове теме тако да се подударају са брендом вашег предузећа тако да се посетиоци не би збунили након покретања ваше веб локације. Долази са мноштвом бесплатних слика, професионалним темама, интуитивним дизајнерским елементима и још много тога.

Омогућава вам да ограничите приступ веб странице само клијентима. Ускоро, ВП подржава аутоматске реакторе, ЦРМ софтвер, вебинаре и други маркетиншки софтвер. Лако је за употребу и оптимизовано за брже учитавање на вашој веб локацији.

Цена: 29 долара годишње.

5. ИгнитеУп

Игните Уп

ИгнитеУп је бесплатни ВордПресс који долази ускоро и додатак страница са режимом одржавања. Има неограничен дизајн и ради са спољним предлошцима како би вашу страницу у скорије време прешао на следећи ниво. Своју надолазећу страницу можете поставити у само неколико кликова захваљујући једноставном интерфејсу и уграђеним темама.

Интегрише се са популарним маркетиншким услугама за прикупљање адреса е-поште од ваших посјетилаца. Такође вам омогућава да додате прилагођену поруку добродошлице помоћу тајмера за одбројавање како би корисници знали када ће бити покренута ваша веб локација.

Цена: БЕСПЛАТНО!

6. Режим одржавања ВП-а

Режим одржавања ВП-а

ВП Маинтенанце мод је моћан, бесплатан додатак за страницу са режимом одржавања ВордПресс-а. Ускоро долази с предлошцима страница које ускоро долазе како бисте лако информисали кориснике о новом производу или покретању веб локације. Такође укључује предлоге одредишне странице за преусмеравање корисника на одређене странице.

Остале карактеристике укључују одбројавање времена, контакт образац, образац за претплату, подршку на више места и иконе на друштвеним мрежама. Оптимизовано је за СЕО, ради са било којом ВордПресс темом и потпуно је прилагодљиво тако да можете мењати боје, фонтове, позадине итд..

Цена: БЕСПЛАТНО!

7. Лако долази ускоро

Лако долази ускоро

Еаси Цоминг Соон је бесплатни додатак за ВордПресс који ускоро стиже. Може се користити за брзо додавање ускоро доступне странице на вашу веб страницу са одбројавањем времена и одбројавања. Није важно коју ВордПресс тему одлучите да користите, додатак Еаси Цоминг Соон ће радити с тим.

То приказује вашу страницу која ускоро долази стандардним посетиоцима, док пријављени корисници могу да приступе веб локацији у позадини. Има уграђени едитор за повлачење и испуштање елемената. Не требате никакве професионалне вештине кодирања да бисте креирали своју ускоро страницу ако користите овај додатак.

Цена: БЕСПЛАТНО!

8. Ускоро

Долази ускоро

Цоминг Соон је професионални ВордПресс додатак за ускоро долазеће странице. Додаје ускоро веб страницу на вашој веб локацији, прикупља адресе е-поште од посетилаца, добија друштвене лајкове и дељења, и приказује тајмер одбројавања за ажурирање посетилаца о покретању ваше веб локације.

Има унапред изграђене шаблоне за ускоро објављивање страница. Помоћу алата за прављење драг и додавања можете додати елементе и дизајнирати своју страницу. Потпуно је реагован и подржава режим преусмеравања да би корисници ускоро видели страницу са других УРЛ адреса.

Цена: 39 долара годишње.

9. Начин одржавања

Начин одржавања

Начин одржавања је врхунски ВордПресс додатак за додавање страница режима одржавања на вашој веб локацији. Омогућава вам да приватно радите на својој веб локацији док приказујете прелепе странице које ускоро долазе посетиоцима. Такође можете да додате тајмер одбројавања како бисте посетиоцима знали када ће ваша веб локација бити спремна.

Има 6 одговарајућих образаца за ускоро доступне странице. Садржи стилску типографију и интеграцију Гоогле фонтова како би привукао своје кориснике. Такође се интегрише са више друштвених мрежа како би могли делити вашу веб страницу.

Цена: 23 долара годишње за премијску верзију.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољи начин одржавања ВордПресс-а и ускоро додате странице. Такође бисте желели да проверите нашу листу најбољих додатака за помоћ у програму ВордПресс за корисничку подршку.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map