9 најбољих додатака за уплоад датотека за ВордПресс (у поређењу)

Најбољи додаци за уплоад датотека за ВордПресс


Да ли тражите најбољи додатак за уплоад датотека за ВордПресс?

Помоћу правог додатка за уплоад датотека за ВордПресс можете својим корисницима омогућити да преносе датотеке са фронтенда или подупирача.

У овом чланку ћемо вам показати неке од најбољих додатака за пренос датотека за ВордПресс.

Бирање најбољег додатка за уплоад датотека за ВордПресс

Пошто постоје десетине додатака за уплоад датотека у ВордПресс-у, избор најбољег додатка за уплоад датотека може бити застрашујући. Требали бисте потражити додатак који одговара већини ваших захтева и једноставан је за употребу.

Приликом одабира додатка за уплоад датотека, ево неколико фактора које морате узети у обзир:

 • Корисни отпреми: Дозволите корисницима да учитавају датотеке без пријављивања на вашу веб локацију.
 • Тип датотеке прилога: Подржавате више типова датотека, укључујући уобичајене и напредне екстензије датотека.
 • Величина датотеке за учитавање: Изаберите максимално дозвољену величину отпреме датотека и ограничите кориснике да преносе велике датотеке.
 • Складиште: Изаберите локацију за складиштење података, попут свог хостинга, апликација других произвођача, попут Гоогле диска .

Погледајмо неке од најбољих додатака за пренос датотека за ВордПресс.

1. ВПФормс: Најбољи додатак за обраду датотека

ВПФормс

ВПФормс је најприкладнији додатак за образац за контакт за ВордПресс који вам омогућава да креирате образац за уплоад датотека у ВордПресс. Можете чак да креирате и више формулара за пренос датотека у ВордПресс-у.

Долази са алатком за прављење драг-дроп облика која вам омогућује додавање и управљање пољима, дугмади и другим опцијама на обрасцу за отпремање датотека..

Започните са ВПФормс већ данас!

2. Врсте отпреме датотека: Подршка додатних типова датотека

врсте отпреме датотека

Врсте отпреме датотека је бесплатни додатак ВПФормс који вам омогућава да учитавате додатне типове датотека на вашу ВордПресс локацију. Подразумевано, ВордПресс омогућава само отпремање ограниченог броја екстензија датотека из безбедносних разлога.

Помоћу овог додатка можете да додате било какве екстензије датотека у вашу ВордПресс библиотеку медија без икаквих ограничења. Све што требате учинити је да додате листу оних екстензија у подешавањима додатака које желите да пошаљете на своју веб локацију.

2. ВП Усер Фронтенд: Најбољи фајл за учитавање датотека

ВП Усер Фронтенд

ВП Усер Фронтенд је бесплатан ВордПресс додатак који долази са фронтенд контролном плочом, фронтенд едитор-ом и програмом за учитавање датотека за фронтенд за ваше кориснике. Омогућује вашим корисницима да ажурирају своје профиле и да пошаљу постове са сучеља.

Додатак омогућава вашим корисницима да вежу датотеке и постављају слике у своје постове. Такође долази са алатком за прављење и повлачењем обрасца и прегледом у реалном времену за лако постављање образаца за пренос датотека.

Започните са ВП Усер Фронтенд већ данас!

3. Ниња Обрасци: још један додатак за обраду датотеке

НињаФормс

Ниња Формс је још један додатак за образац за ВордПресс који долази са флексибилним и флексибилним обрасцем за уплоад датотека за ваше кориснике..

Омогућава беспрекорну интеграцију са популарним сервисима за складиштење трећих произвођача за смештање учитаних датотека. На овај начин, не морате више да плаћате простор за веб хостинг.

Започните са Ниња Формс већ данас!

4. Ајак Мулти Уплоад: За глатко искуство слања

Ајак Мулти Уплоад

Ајак Мулти Уплоад је премиум додатак за уплоад датотека за ВордПресс. Долази са прилагођеним филтрима, променом величине слике, појединачним или вишеструким отпремањем датотека и још много тога.

Уз функцију Ајак, корисници ће добити глатко искуство преноса датотека без учитавања или освежавања странице.

Започните са Ајак Мулти Уплоад већ данас!

5. Отпрема датотеке ВордПресс: Бесплатни додатак за отпремање

Отпремање ВП датотека

Отпремање ВордПресс датотеке је бесплатан и једноставан додатак за уплоад датотека. Овај додатак можете да користите за примање прилога датотека од својих корисника.

Додатак омогућава корисницима да преносе датотеке са било које странице, поста или бочне траке. Да бисте приказали дугме за отпремање датотека, све што требате учинити је да користите кратки код где год желите.

Започните с постављањем ВордПресс датотеке још данас!

6. ВП Ектра Типови датотека: Подржава више екстензија датотека

ВП Ектра Филе Типе

ВП Ектра Типови датотека је проширење на подразумевану опцију за отпрему датотеке за ВордПресс. Подржава пуно различитих врста екстензија датотека тако да корисници могу да додају било коју датотеку у ВордПресс медијску библиотеку.

Такође ради и са другим додацима за отпремање датотека како би проширио функционалност. Можете инсталирати додатак и одмах почети да шаљете датотеке.

Започните са ВП Ектра Филе Типес већ данас!

7. ВооЦоммерце Драг & Дроп Уплоадер: Пошиљалац за ВооЦоммерце

ВооЦоммерце Уплоад анд Дроп Уплоадер

ВооЦоммерце Драг & Дроп Уплоадер је користан додатак за уплоад датотека за ВордПресс за веб локације са е-трговином. То вам добро долази ако желите да омогућите својим корисницима да преносе фотографије производа који су недавно испоручени. На тај начин корисници могу да пријаве било који проблем са испоруком.

Додатак користи Ајак за учитавање датотека без освежавања странице. Додатак је једноставан за употребу и не захтева подешавање кода.

Започните са ВооЦоммерце Драг & Испустите Пошиљалац данас!

8. ВП Медиа Филе Манагер: Најбољи додатак за слање мапа

ВП Медиа Филе Манагер

ВП Медиа Филе Манагер је моћан додатак за учитавање ВордПресс-а који вам омогућава да учитате мапе на своју веб локацију и ефикасно их управља. Додатак ствара фасцикле у вашој ВордПресс библиотеци медија.

Са уграђеном функцијом за проширење датотека можете да пренесете и датотеке одређених екстензија у ВордПресс.

Почните већ данас са ВП Медиа Филе Манагер-ом!

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољи додатак за уплоад датотека за ВордПресс. Такође бисте желели да проверите наш водич о томе како да креирате образац за отпремање датотека у ВордПресс-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map