9 најбољих додатака за визуелизацију података за ВордПресс (у поређењу)

најбољи додаци за визуализацију података


Да ли тражите начин за приказивање података на својој веб локацији на занимљивији начин?

Тада бисте могли да провјерите додатак за визуализацију података. Додаци за визуализацију података помажу вам да своје податке представите у облику пие пита, графикона, пиктограма, шарених графикона или чак инфографика.

Иако на тржишту постоје стотине опција, није могуће тестирати сваку од њих да бисте одабрали ону праву за своју веб локацију.

Зато смо саставили листу најбољих додатака за визуелизацију података који укључује и премиум и бесплатне опције.

Предности визуелног представљања података

Представљање података у визуелном облику може имати неколико предности. Овде су неки од њих.

 • Корисници могу брже схватити инфромацију, не улазећи превише у детаље.
 • Поједностављује сложене податке за лакше разумевање у поређењу са скупљеним табелама и извештајима.
 • Лакше је приказати нови тренд и његову промену током времена.

1. ВПФормс

ВПФормс анкета и додавање анкета

ВПФормс је додатак за прављење образаца који вам омогућава да креирате било коју врсту обрасца за веб локацију у року од неколико минута. Можете га користити Анкете и анкете аддон за креирање анкета и анкета и приказивање резултата у реалном времену.

Након што корисник преда анкету, можете понудити предивне извештаје са најбољим опцијама визуелизације. То може бити у облику торте графикона, бар графова, линијских графикона (који могу бити вертикални или хоризонтални) и још много тога.

Такође нуди неколико невероватних предложака облика који ће вам помоћи да брзо започнете.

Сазнајте више о ВПФормсу овде.

2. Облични облици

грозни облици

Формидабле Формс је још један сјајни додатак за прављење образаца који вам омогућава стварање било које врсте образаца са само неколико кликова. Можете га користити и за приказ података у облику графикона, графикона, статистика итд. Из уноса у обрасце.

Најбољи део је што податке које сакупљате или увозите можете да употребите за прављење прелепих графова и графикона.

Додатак такође нуди различите прилагодљиве дизајне дизајна и предлошке облика. Сваки образац може се прилагодити вашим потребама додавањем боја, облога, обруба и још много тога. Такође можете да увежете или извозите образац који сте креирали на или са веб локације без икаквих компликација.

Ево више о обликовним облицима.

3. Висуализер Про

Висуализер Про, додаци за визуализацију података

Висуализер Про је још један невероватни ВордПресс додатак за визуелизацију података који можете да погледате. Помоћу овог додатка можете лако створити потпуно одговарајуће и прилагодљиве табеле и графиконе за приказ података на организован и привлачан начин. Ове графиконе и табеле такође можете уређивати помоћу свог екцел уређивача.

Нуди 15 готових типова графикона. Такође можете аутоматски да синхронизујете своје податке са оффлине датотекама или базом података. Такође можете да увозите податке из своје базе података. Овај додатак је компатибилан са претраживачима и изгледа добро у свим величинама екрана.

4. Визуелно обликовање табеле

визуални додатак за обликовање табеле

Визуелно обликовање табеле је додатак који вам омогућава да креирате табеле за приказ података. Након што се додају ваши подаци, можете их лако прилагодити додавањем боја како би изгледали привлачније.

Ове табеле такође подржавају слике и везе. Такође има 15 унапред дефинисаних стилова табеле, тако да је брзо и лако започети.

5. ВП ДатаТаблес

впДатаТаблес, додаци за визуализацију података

ВП ДатаТаблес је један од најбољих додатака за креирање табела и графикона. Једном када се креира табела, можете је лако прилагодити са предњег или задњег дела, у зависности од тога које је лакше..

Ако желите, можете омогућити својим корисницима да уређују податке које су унели. Нуди чак и напредне опције као што су условно обликовање, напредно филтрирање, израчунавање укупних колона за ступце итд. Можете користити чаробњаке за стварање попут ХигхЦхартс, Цхарт.јс или Гоогле Цхартс-а за креирање динамичких графикона и омогућава груписање сличних редова заједно.

6. Генератор података

Генератор података таблица од стране Супсистиц, додаци за визуализацију података

Генератор података омогућава вам да креирате одзивну и потпуно прилагодљиву таблицу и графиконе без икаквог кодирања. Овај додатак најбоље функционише код ВооЦоммерцеа.

Додатак у потпуности подржава атрибуте производа и категорије. У таблицу можете додати и ступце који приказују резиме ваших производа, датум истека, цену, рецензије и још много тога.

7. Инлине Гоогле прегледник табела

додаци за визуализацију података

Са Инлине Гоогле прегледник табела, податке лако похрањене у вашој Гоогле табели, ЦСВ датотеци, МИСКЛ бази података итд. можете лако претворити у прелеп графикон или графикон. Омогућује вам креирање различитих типова графикона, укључујући пие питације, подручја, графикона, итд.

Такође можете да претворите своје податке у табелу која се истовремено може претраживати и сортирати. Поред тога, можете додати ливе преглед ваших ПДФ, КСЛС или ДОЦ датотека.

8. Сновбалл

Сновбалл

Сновбалл је још један невероватни додатак који визуализацију података у ВордПрессу чини једноставном. Помоћу овог додатка можете да прикажете своје податке на различите начине као што су слике, видео снимци, интерактивни виџети, визуализација података и више.

Подржава различите типове модула као што су графикони, расипање, упоредни клизачи, садржај, итд.

То је то! Надамо се да сте нашли листу најбољих ВордПресс додатака за визуелизацију података од помоћи. Ако вам се свидело, можда бисте желели да проверите и најбоље додатке за таблице за вашу ВордПресс локацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map