9 најбољих СЕО алата за раст промета на вашој веб локацији, БРЗО!

најбољи сео алати у поређењу


Да ли желите да циљано усмерите саобраћај на своју веб локацију са претраживача? Са правим СЕО алатима можете престати да нагађате и почнете трошити своје време и ресурсе на оно што заправо делује на привлачење више органског саобраћаја.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих алата за СЕО надгледање које би сваки трговац требао имати у свом оквиру са алаткама.

Коришћење СЕО алата за повећање промета на вашој веб локацији

Оптимизација претраживача може бити напорна, посебно због непрестаних алгоритама претраживача.

Са правим сетом алата за надгледање СЕО, можете повећати саобраћај на вашој веб локацији упркос сталним променама алгоритама.

Имати одговарајуће алате за СЕО анализу помаже вам:

 • откријте могућности за органски раст саобраћаја
 • исправите рањивости на вашој веб локацији које могу да наштете вашој листи рангирања
 • анализирајте и оптимизујте своје кампање
 • убрзати целокупни ваш СЕО процес

Погледајмо неке од најбољих алата за СЕО анализу који вам помажу да повећате промет на веб локацији.

1. СЕМрусх

полутка

СЕМрусх је свеобухватни алат за СЕО ревизију који вам омогућава ревизију СЕО могућности и прикупљање увида од ваших конкурената за раст промета на вашој веб локацији..

Помоћу СЕМрусх-а можете идентификовати важне органске кључне речи за вашу веб локацију које је лако рангирати, веб локације на којима можете да правите повратне везе, сакупљате брендове за искориштавање промотивних могућности и још много тога.

Неке од главних карактеристика СЕМрусх-а које ће вам се сматрати неизмерно корисним су:

 • На страници СЕО цхецкер
 • Алати за ревизију повратних веза
 • Алат за кључне речи ППЦ
 • Анализатор садржаја
 • И још…

Започните данас са СЕМрусх-ом.

2. Ахрефс

ахрефс

Ахрефс је још један СЕО пакет који долази са разним алаткама за СЕО анализу како би побољшао своје место у претраживању и повећао органски промет. Помоћу Ахрефс-а добијате детаљан извештај о органској претрази који вам показује тачне кључне речи по којима се ваши конкуренти рангирају у резултатима претраге. Такође вам даје идеје за кључне речи на које можете циљати да бисте повећали откриће претраживања и изложеност марки.

Његова алатка за проверу повратне везе прави је драгуљ за сваког СЕО стручњака. Довољно је да убаците УРЛ у њихов алат за преглед веб локација и наћи ћете драгоцене СЕО метрике о вези.

Остале корисне карактеристике Ахрефова су њихов алат за испитивање садржаја и алат за праћење рангирања, који вам помажу да пронађете извештаје о садржају и перформансама високог перформанси.

Почните данас с Ахрефсовима.

3. Гоогле Аналитицс

Гугл анализе

Гоогле аналитика се може користити као алат за праћење СЕО, али од суштинског је значаја ако желите да најбоље искористите своје СЕО напоре. Гоогле аналитика вам даје увид у важне податке као што су органски саобраћај, извори саобраћаја, стопа напуштања почетне странице, време на веб локацији, брзина странице и још много тога.

Све ове информације омогућиће вам да лако видите шта ради на вашој веб локацији, а шта није и пружи вам увид у то како да побољшате свој СЕО, добијете више промета на веб локацији и повећате конверзије.

Гоогле Аналитицс је потпуно бесплатан и једноставан за повезивање са вашом веб страницом. Поред тога, када повежете свој Гоогле Аналитицс налог са Гоогле Сеарцх Цонсоле (број 7 на овој листи), добићете још вредније информације у својим извештајима о Гоогле Аналитицс-у, као што су кључне речи које људи користе како би пронашли вашу веб локацију, присуство ваше веб локације у Гоогле-у резултати претраге и још много тога.

Започните са Гоогле аналитиком већ данас.

4. Иоаст СЕО

иоаст сео

Иоаст СЕО један је од најбољих СЕО додатака који вам омогућава да лако оптимизујете своју веб страницу ВордПресс ради бољег рангирања претраживача..

За разлику од других ВордПресс СЕО додатака, Иоаст СЕО вас присиљава да одаберете кључну реч за свој блог, а затим се постарате да га на одговарајући начин користите на страници. Иоаст СЕО вам приказује СЕО исјечке унутар уређивача страница. На тај начин можете лако уредити свој мета опис да бисте побољшали стопе кликова у резултатима претраге.

Укратко, Иоаст СЕО води рачуна о свим техничким СЕО оптимизацијама за вашу веб локацију.

Започните са Иоаст СЕО већ данас.

5. БуззСумо

буззсумо

БуззСумо вам омогућава да анализирате која врста садржаја најбоље делује на било којој теми и разбија перформансе по различитим метричким подацима на веб локацијама, кључним речима итд. Почињете уносом кључне речи у поље за претрагу, а затим откривате који садржај најбоље ради на њој.

Уз БуззСумо такође можете пронаћи кључне утицајне чланове који ће промовисати ваш садржај тако да им можете упутити путем е-поште.

Да бисте пронашли наслов високих перформанси, само морате да унесете тему о којој радите. Добиће вам листу свих најпопуларнијих наслова за тему рангиране према броју друштвених удела.

Можете да креирате упозорења за било коју кључну реч која се односи на вашу марку, што вас обавештава о новим и трендовским садржајима.

Започните с БуззСумо већ данас.

6. Моз Про

моз

Моз Про је комплетан СЕО пакет који долази у пакету са различитим алаткама за СЕО ревизију како би вам помогао да побољшате своје место у претраживању.

Сваки Моз Про план укључује МозБар премиум, алатну траку за СЕО ревизију за прегледач Цхроме. Алатна трака вам омогућава тренутне метрике током прегледа било које странице или СЕРП (странице резултата претраживача).

Користећи свој Опен Сите Екплорер, можете открити могућности повратне везе и идентификовати потенцијално рањиве повратне везе до ваше веб локације како бисте их могли уклонити.

Такође претражује и прегледава ваше веб локације због проблема са угроженошћу због којих посетиоци не могу да претражују вашу веб локацију, пружајући вам душевни мир.

Започните с Моз Про већ данас.

7. Гоогле Сеарцх Цонсоле

Гоогле конзола за претрагу

Гоогле Сеарцх Цонсоле један је од најбољих бесплатних СЕО алата који вам дају детаљни увид у перформансе ваше веб локације у резултатима Гоогле претраге. Помоћу Гоогле Сеарцх Цонсоле-а можете да идентификујете како Гоогле прегледа вашу веб локацију и оптимизујете њен рад у резултатима претраге. На пример, можете идентификовати:

 • упите за претрагу који су покренули приказе и кликове на Гооглеу
 • уређај који клијенти користе на Гоогле-у да открију вашу веб локацију
 • географска локација вашег купца
 • одредишне странице преко којих су посетиоци ушли на вашу веб локацију

За даљу анализу можете да повежете Сеарцх Сеарцх Цонсоле са налогом Гоогле Аналитицс. На тај начин можете да увезете податке Гоогле Сеарцх Цонсоле-а у Гоогле Аналитицс и анализирате и побољшате своје СЕО кампање за добро.

Почните данас са Гоогле Сеарцх Цонсоле-ом.

8. Одговорите јавности

одговорите јавности

Одговор јавности је бесплатан алат који вам помаже да идентификујете питања која ваша циљна публика тражи на Гоогле-у. Када креирате садржај, можете писати одговоре на та релевантна питања како би се ваш садржај појавио у резултатима када неко претражује на вебу.

Одговори јавности стварају мноштво различитих идеја са садржајем на основу кључне речи коју сте унели. Након што добијете неке релевантне идеје о темама, можете ући у ужи избор за мање конкурентне.

Одговор јавности је сјајан алат за браинсторминг који вам омогућава да креирате садржај који ће вероватно бити читљив, дељен и, што је најважније, доноси циљани органски саобраћај на вашу веб локацију.

Започните са одговарањем јавности данас.

9. МонстерИнсигхтс

чудовишта

МонстерИнсигхтс је најбољи додатак Гоогле Аналитицс за ВордПресс који вам омогућава да лако пратите перформансе својих СЕО кампања. Уз МонстерИнсигхтс повезивање ваше веб странице са Гоогле аналитиком је узвишено једноставно. До подесите Гоогле Аналитицс уз ВордПресс, све што требате учинити је да активирате додатак и направите неколико кликова, а да не морате да додирнете ни једну линију кода.

Испод је неколико начина на који сте ви могу да користе МонстерИнсигхтс да прате СЕО перформансе ваше веб странице.

 • Пратите промене у свом органском промету како бисте могли смислити стратегије за његово повећање.
 • Пратите СЕО перформансе специфичне за страницу и идентификујте шта функционише, а шта не.
 • Пратите упите за претрагу да бисте разумели релевантност тих кључних речи на вашим страницама.
 • Измерите ангажман страница и утврдите да ли ваш садржај помаже у решавању проблема посетилаца.
 • Измерите мобилност своје веб локације
 • Измерите брзину локације

Поред праћења СЕО перформанси, МонстерИнсигхтс вам олакшава омогућавање различитих функција праћења Гоогле Аналитицс-а, као што су Праћење е-трговине, обрасци за праћење, праћење огласа, Поред тога, можете прегледати свеукупне перформансе ваше веб локације на ВордПресс контролној табли без да се пријавите на свој аналитички профил.

Започните са МонстерИнсигхтс још данас.

Желите да почнете са бесплатном верзијом уместо тога? Покушати МонстерИнсигхтс Лите.

Како се користе најбољи СЕО алати за раст вашег веб сајта

Сада када смо погледали различите алате за СЕО анализу, време је да одлучимо који од њих треба да користите за повећање вашег промета.

СЕМрусх је најбољи све-у-један СЕО алат за извештавање који вам помаже да пронађете могућности за изградњу веза, спровођење ревизије веб локација, праћење рангирања и још много тога.

Када је у питању СЕО оптимизација на лицу места, Иоаст СЕО је најбоље решење за вашу веб локацију. Помоћу Иоаст СЕО-а можете престати бринути о СЕО техничким могућностима и са лакоћом започети оптимизацију страница.

Ако тражите додатак за Гоогле Аналитицс за анализирајте своје СЕО перформансе, не гледај даље МонстерИнсигхтс. МонстерИнсигхтс олакшава подешавање Гоогле аналитике за ваше веб локације ВордПресс.

Такође, прочитајте наш чланак о перформансама и брзини ВордПресс-а и проверите брзину веб локације за боље резултате.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље СЕО алате за раст промета на вашој веб локацији.

Са најбољим ВордПресс додацима генерације, можете експоненцијално расти своју листу е-поште и извући максимум из маркетинга е-поште..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me