9 најбољих ВордПресс додатака за управљање огласима за повећање прихода (у поређењу)

најбољи додаци за управљање огласима за Вордпресс


Да ли зарађујете свој блог огласима? Нисте сигурни који додатак за управљање огласима да користите? Употреба додатка за управљање огласима вам даје већу контролу над огласима и помаже вам да повећате свој приход.

У овом чланку ћемо вам показати најбоље додатке за управљање огласима за ВордПресс за повећање прихода.

Коришћење додатка за управљање огласима за ВордПресс

Уновчавање ваше веб странице огласима је један од најбољих начина да зарадите новац на мрежи. Приказивање огласа на вашој веб локацији може се чинити као не-паметни задатак. Међутим, ако немате контролу над својим огласима, вероватно ћете новац оставити на столу.

Сваки додатак за управљање огласима је јединствен у погледу функција. Погледајмо неколико предности употребе додатка за управљање огласима на вашој веб локацији:

 • Прикажите огласе на најоптималнијим локацијама да бисте повећали приход
 • Продајте директне огласе као и мрежне огласе лако
 • Уштедите вријеме ротацијом и заказивањем огласа аутоматски на основу вашег одабира
 • Имајте већу контролу над огласима

1. АдСанити

адсанити-вордпресс-плугин

АдСанити је једноставан додатак за управљање огласима за ВордПресс. АдСанити олакшава продају директних и мрежних огласа као што је Гоогле АдСенсе. Додатак је дизајниран да буде лаган и брз. Језграни додатак садржи све битне карактеристике које су вам потребне за успех. Можете да додате побољшане функционалности инсталирањем додатака.

АдСанити додатак долази с графичким статистикама које вам дају увид у то колико су добри огласи. Додатак вам такође омогућава да одредите почетне и крајње датуме за појединачне огласе, тако да можете да поставите и заборавите огласе без бриге о замењивању огласа на време.

Прочитајте наш комплетан преглед АдСанити!

2. АдРотате

адротате

АдРотате је један од најбољих начина за планирање рекламних кампања месецима унапред. Омогућава вам да направите напредне временске табеле за када ће се ваши огласи појавити.

Помоћу бесплатне верзије додатка можете креирати властите огласе и пратити појављивања огласа.

Испод је неколико напредних функција које професионална верзија може да понуди:

 • Гео циљање: Можете да приказујете огласе на својој веб локацији на основу географске локације ваших корисника.
 • Мобилни огласи: Огласе можете приказивати на основу уређаја ваших корисника.
 • Кампање оглашавача: Можете уштедети време тако што ћете омогућити својим спонзорима да сами праве своје огласе. Све што требате учинити је прегледати огласе прије него што се објаве.
 • Премиум подршка: АдРотате нуди подршку путем е-поште засноване на улазницама.

3. ОИО Публисхер

оио издавач

ОИО Публисхер је још један додатак за управљање огласима који је посебно одличан за продају директних огласа без посредника. ОИО издавач омогућава оглашивачима да купују огласни спот и да приказују своје огласе без учешћа издавача. Додатак оглашивачима такође шаље недељне извештаје о утисцима и кликом на њихов банер.

Можете користити и ОИО издавача да бисте покренули мрежне огласе треће стране, као што је Гоогле АдСенсе, поред сопствених огласа.

Додатак кошта 47 долара. За употребу ОИО Публисхер-а на неограниченим веб локацијама биће вам потребна само једна лиценца.

4. Уметните поштанске огласе

убаци поштанске огласе

Инсерт Пост Адс је додатак за управљање огласима у ВордПресс-у који вам омогућава да огласе поставите у своје постове на блогу. Постављањем огласа на најоптималније локације на вашем ВордПресс блогу, можете повећати ЦТР и остварити већи приход.

Помоћу Уметања поштанских огласа можете да прикажете мрежне огласе пре садржаја, после објављеног садржаја или након одређеног броја одломака.

Након што је додатак конфигуриран, огласи ће се аутоматски приказивати на основу жељене локације огласа у вашим блоговима. Ако желите, додатак вам омогућава да онемогућите приказивање огласа на одређеним постовима на блогу.

5. Уметање огласа

уметак огласа

Ад Инсертер је популаран додатак за управљање огласима који олакшава постављање мрежних огласа на најоптималније локације на вашем ВордПресс блогу.

Поред подручја са садржајем, додатак омогућава приказивање огласа изнад заглавља, у подножју, између постова итд.

Такође проверите: Како приказати редне огласе

Ад Интертер вам омогућава да се придржавате Гоогле АдСенсе услова услуге тако што не стављате огласе у близини слика или заглавља.

Такође подржава интеграцију огласа АМП (убрзане мобилне странице), тако да лако можете приказивати огласе на АМП страницама.

6. Брзи АдСенсе

брзи адсенсе

Куицк АдСенсе је још један Гоогле АдСенсе додатак који вам омогућава да насумично објављујете своје огласе у чланцима. Додатак олакшава онемогућавање приказивања огласа на одређеним страницама ручним уметањем мале ознаке у ваш чланак.

Брзи АдСенсе омогућава вам да прикажете огласе посебно или насумично било где у посту. Можете да приказујете и огласе одмах након првог поста.

Додатак долази с минималним опцијама конфигурације, тако да можете лако управљати огласима и повећати приход од огласа.

7. Напредни огласи

напредни огласи

Напредни огласи је још један додатак који вам омогућава да креирате и прикажете неограничене огласне јединице на својој ВордПресс веб локацији. Додатак вам омогућава ротирање огласа на основу прилагодљиве тежине огласа омогућавајући више оглашавача по огласном простору.

Пошто се додатак темељи на стандардима ВордПресс-а, можете управљати огласима као што управљате чланцима на вашој ВордПресс контролној табли.

Инсталирањем додатка за праћење можете пратити појављивања огласа и кликове, упоређивати статистике за различите периоде и још много тога.

Такође можете да прикажете огласе на основу много различитих фактора, укључујући прегледаче, уређаје, колачиће, нивое чланства итд.

8. Још један додатак за ВордПресс Цлассифиедс

авпцп

Још један додатак за ВордПресс Цлассифиедс је најбољи додатак за покретање странице са огласима богатих значајкама на вашој веб локацији. Додатак омогућава корисницима да претражују огласе по граду, држави, земљи итд.

Други ВордПресс Цлассифиедс додатак шаље постеру обавештење о истеку, обнављању и одобрењима за њихове огласе.

Поред тога, додатак подржава и Гоогле АдСенсе огласе.

9. Напредни систем оглашавања

напредни систем оглашавања

Да ли желите да продајете директне огласе на основу различитих модела цена (ЦПЦ, ЦПМ, ЦПП)? Тада је Адванцед Адвертисинг Систем савршен додатак за управљање огласима за вас.

Додатак је релативно нов у ВордПресс репозиторијуму додатака, али садржи мноштво пожељних функција за управљање огласима.

Ево како приказати огласе помоћу Напредног система оглашавања:

1. корак: Направите зону у којој желите да приказујете огласе на веб локацији ВордПресс.

2. корак: Направите огласну кампању и прикључите је кампањи на зону.

Корак 3: Користите кратки код да бисте приказали оглас на својој веб локацији.

Надамо се да ће вам овај водич помоћи да пронађете најбоље додатке за управљање огласима за ВордПресс. Можда ћете такође желети да прочитате наш чланак о најбољим начинима да зарадите новац на мрежи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map