9 најбољих ВордПресс ЛМС додатака у поређењу (2020)

најбољи ВордПресс ЛМС додаци у поређењу


Да ли тражите додатни систем за управљање учењем (ЛМС) за своју ВордПресс локацију? ЛМС додаци вам помажу да лако креирате, управљате и продајете онлине курсеве. У овом чланку смо упоредили најбоље ВордПресс ЛМС додатке доступне на тржишту.

Шта је ЛМС?

ЛМС означава систем управљања учењем. ЛМС је софтвер који вам помаже да креирате, управљате и предајете течајеве еЛеарнинг-а, такође познат као онлине курсеви. ВордПресс ЛМС помоћи ће вам да лако управљате администрацијом, документацијом, праћењем, извештавањем и испоруком својих мрежних курсева директно унутар своје ВордПресс контролне табле.

ВордПресс ЛМС је вин-вин за вас и ваше ученике на мрежи. Можете се пријавити у ЛМС да бисте дистрибуирали информације, ажурирали садржај свог мрежног курса и управљали свим његовим аспектима. И ваши ученици на мрежи могу се пријавити у ЛМС како би учествовали у вашим онлине курсевима.

ВордПресс ЛМС вс. Додатак за чланство

Ако желите да понудите онлине курсеве на својој веб локацији, мораћете да инсталирате ЛМС додатак.

Сада се можда питате, зашто вам је потребан ЛМС додатак када можете да креирате и продајете течајеве на мрежи користећи ВордПресс додатак за чланство?

ВордПресс ЛМС платформа чини више од обичног сајта за чланство. Помоћу ВордПресс ЛМС додатка за своје студенте можете створити иммерсивно искуство учења разним методама гамификације уместо да их само убедите да уђу у чланство и започну учење.

Гамификација чини учење забавним и једноставним. Плус, то подстиче студенте на нове часове и, на крају,, повећава ангажман. Такође повећава вероватноћу да се студенти дуже задрже на платформи.

Неколико основних карактеристика ВордПресс ЛМС додатка су:

 • Инстант повратне информације: Добра платформа пружа тренутне повратне информације како би полазници могли да препознају шта знају.
 • Систем оцењивања: Један од најбољих начина да учините учење забавним применом система оцењивања који показује напредак ваших ученика.
 • Сертификација: Као награду можете понудити сертификацију онима који су успешно завршили своје курсеве.
 • И пуно више …

Сада када знате важност коришћења ВордПресс ЛМС додатка на веб локацији Интернет курса, упоредимо неке од најбољих ВордПресс ЛМС додатака.

1. ЛеарнДасх

леарнндасх

ЛеарнДасх је најбољи ВордПресс ЛМС додатак који постоји. ЛеарнДасх вам олакшава креирање и продају курсева, испоручивање квизова, признања и још много тога.

Омогућава вам да понудите робусно искуство учења својим члановима и подржава најновије трендове гамификације, друштвеног учења и микро садржаја..

Неки од начина на које можете продати своје курсеве на мрежи из ЛеарнДасх-а су:

 • Чланства: Продајте традиционални приступ чланству за све своје онлине курсеве.
 • Једнократна цена: Дозволите корисницима да купују појединачне онлајн курсеве.
 • Претплата: Максимизирајте приходе кроз текућа плаћања и претплате за ваш курс на мрежи.
 • Лиценце за курсеве: Дозволите организаторима да купују лиценцу на велико и омогуће приступ члановима особља.

Помоћу ЛеарнДасх-а можете да омогућите својим студентима да откључавају нове курсеве на основу поена које зараде док заврше курсеве. Ово повећава ангажман корисника у вашим онлине курсевима. Можете такође понудити напредне корисничке профиле где чланови могу да прате напредак свог учења.

Цене почињу од 199 УСД годишње за лиценцу за појединачну локацију.

Почните данас са ЛеарнДасх-ом.

2. Могућност предавања

подесан

Теацхабле је самостални алат за креирање онлине курса који вам омогућава да с лакоћом правите прелепе онлине курсеве. Можете интегрисати ваше интернетске течајеве у вашу постојећу веб локацију или их угостити на поддомени који се може приступити.

Теацхабле долази са снажним алатима као што су квизови и форуми за дискусију који ће вам помоћи да створите подстицајно искуство учења за своје ученике. Цене почињу од 39 УСД месечно, што укључује све основне карактеристике као што су прилагођена подршка доменама, интеграција дрип курса, подршка кодова купона, интегрисани емаил и придружени маркетинг итд. Поред тога, мораћете да платите 5% накнада за трансакције. за сваку продају плаћених курсева.

Да бисте одустали од накнада за трансакције, мораћете да се пријавите на Профессионал или Бусинесс план, који кошта 99 УСД или 499 УСД месечно.

3. ЛифтерЛМС

лифтерлмс

ЛифтерЛМС је још један моћан ЛМС додатак за ВордПресс који олакшава креирање и продају онлине курсева на вашој веб локацији.

Његове основне функције можете лако проширити интегришући га са моћним додацима, укључујући Стрипе, ПаиПал, Аутхоризе.нет, МаилЦхимп и још много тога.

Слично као ЛеарнДасх, ЛифтерЛМС се такође фокусира на ангажовање пружајући моћне функције као што су значке за успехе, сертификати, друштвено учење, приватно тренирање 1: 1 и више.

ЛМС платформе можете уновчити различитим методама:

 • Чланство: Продајте чланство на целом сајту које пружа приступ сваком курсу.
 • Сноп: Продајте пакете курсева да бисте повећали свој приход.
 • Цијене само за чланове: Дозволи корисницима да купују индивидуални курс. Такође можете подесити цене само за чланове како бисте плаћени чланства учинили толико вредним.

Аддонови се могу купити појединачно за 99 УСД или уштедјети велике са пакетом од 299 УСД.

Започните с ЛифтерЛМС већ данас.

4. ЛеарнПресс

леарнпресс

ЛеарнПресс је бесплатни ЛМС додатак за ВордПресс који долази са свим важним функцијама које ће вам икада требати. За разлику од већине других ЛМС додатака на овој листи, ЛеарнПресс долази са чаробњаком за постављање који укрцавање олакшава за све нивое корисника.

Са својим лепим интерфејсом лако ћете креирати курсеве и извозити или увозити курсеве са различитих веб локација које такође користе ЛеарнПресс. Језгра језгра је лагана, али можете га проширити моћним додацима. Подржава капање садржаја, квизове, оцењивање и много више.

Овај додатак вам омогућава да се интегришете са ббПресс форумима, БуддиПресс друштвеним мрежама и додате моћне функције излога користећи ВооЦоммерце.

Гомила бесплатних додатака је такође доступна уз ЛеарнПресс:

 • Листа жеља: Студенти могу додати курсеве на листу жеља.
 • Преглед курса: Додајте друштвени доказ објављивањем корисничких прегледа за своје курсеве на вашој веб локацији.
 • Предуслов курсева: Захтевати од корисника да прођу одређене курсеве да би уписали друге курсеве.

Започните са ЛеарнПресс већ данас.

Желите комплетан пакет додатака? Кликните овде да бисте добили комплетан пакет ЛеарнПресс додатака.

5. ВП курсеви

вп курсеви

ВП Цоурсеваре је лако решење за креирање и продају онлине курсева на вашој ВордПресс веб локацији. Испоручује се са алатом за прављење драг-дроп-а који ствара стварање курса без икаквих проблема. Након што креирате јединице курса, једноставно их морате повући и испустити по вашим потребама, а ваш курс је изграђен.

Помоћу његове моћне функције за квиз можете да креирате напредне типове квиза, поставите тајмере и поставите ограничења поновног уноса.

ВП Цоурсеваре такође је у пакету са напредним алатима за аутоматизацију који шаљу персонализоване поруке е-поште покренуте студентским активностима. Да бисте побољшали знање ученика, можете да поставите прилагођене повратне поруке које се могу конфигурирати за слање на основу резултата ученика.

Као и било који други ВордПресс ЛМС, ВП Цоурсеваре се такође испоручује са системом капања садржаја курса који вам омогућава да закажете пуштање свог садржаја у одређеним интервалима од уписа..

Започните са ВП Цоурсеваре већ данас.

6. Сенсеи

сенсеи

Сенсеи је моћан премиум додатак који трансформише вашу ВордПресс веб локацију у напредну платформу за учење. Сенсеи је изградио исти тим иза ВооЦоммерце-а, водећег додатка за е-трговину заснованог на ВордПресс-у.

Сенсеи није плугин за пуноправно чланство. Бави се стварањем и објављивањем мрежних курсева, али да бисте продали приступ, мораћете да га користите заједно са додацима за чланство или е-трговину..

Стварање курсева помоћу Сенсеи-а је једноставно и једноставно. Сенсеи нуди једноставне садржаје за извештавање који вам пружају преглед вашег садржаја, оцена и студената пријављених на веб локацији.

Сенсеи није толико богат значајкама у поређењу са другим ЛМС додацима за ВордПресс. Поред тога, доступна су само ограничена проширења која побољшавају основне функције.

Започните са Сенсеи већ данас.

7. Намасте! ЛМС

намасте лмс

Намасте! ЛМС је бесплатни додатак за управљање учењем за ВордПресс. Омогућава вам да креирате различита правила за приступ курсевима након што сте завршили предуслове.

Неколико предности коришћења Намасте-а! ЛМС су:

 • Сертификати: Студенти могу да стекну сертификате по завршетку курса
 • Систем оцјене: Анализирајте успешност ученика користећи систем оцењивања.
 • Значке: Наградне значке које се могу приказати на било ком веб месту.
 • Прогрес бар: Премиум верзија додатка омогућава вам да напредујете на траци напретка која студентима показује како раде у сваком предмету.

У поређењу са другим ВордПресс ЛМС решењима за ВордПресс, додаци и функције за Намасте! су ограничени.

Започните с Намасте! ЛМС данас.

8. МастерСтуди ЛМС

мастер-студи-лмс

МастерСтуди ЛМС је један од новијих ЛМС додатака на овој листи, креиран од стране СтилемикТхемес. Помоћу МастерСтуди ЛМС-а можете лако да креирате, прилагодите и управљате невероватним лекцијама на мрежи.

Неке од главних карактеристика МастерСтуди ЛМС понуде су:

 • Разноликост лекција: 3 врсте предавања (текст, видео, презентација).
 • Одбројавање: Тајмер одбројавања у стварном времену у квизу.
 • Резултати квиза: Резултати квиза који приказују тачне / нетачне одговоре.
 • Размењивање порука: Систем за размену порука и најава.
 • Сертификати: Производња сертификата.
 • Листа жеља курса: Корисници могу додати курсеве које желе похађати на своју листу жеља.

Иако је МастерСтуди ЛМС препун функција, недостају им функције гамификације које учење чине забавнијим за ваше студенте.

МастерСтуди ЛМС додатак је бесплатан и може се користити са било којом ВордПресс темом. МастерСтуди ЛМС такође нуди МастерСтуди Про, што је МастерСтуди премиум ВордПресс тема која додатак подиже на нови ниво. Нуди додатне премиум додатке, подршку 24 часа дневно, додатне функције и демонстрације спремне за употребу за 69 долара.

Започните са МастерСтуди ЛМС већ данас.

9. Добар ЛМС

гоод-лмс-плугин

Гоод ЛМС је премиум ЛМС додатак на тржишту ЦодеЦанион. Креирање мрежних курсева је једноставно уз Гоод ЛМС, јер је много попут креирања ВордПресс поста на блогу, који вам омогућава да правите квизове, курсеве и сертификате директно са ВордПресс контролне табле.

Неке функције укључују процесне линије, кодове купона, одбројавање у реалном времену, почетне позиције где ученици могу да виде резултате и напредак, значке курса, квизове за уметање и још много тога.

Добар ЛМС кошта 32 долара за обичну лиценцу која вам омогућава будућа ажурирања и 6 месеци подршке од ГоодЛаиерс-а. Ако желите да продужите подршку за 1 годину, мораћете да платите додатних 10,13 УСД.

Започните с добрим ЛМС-ом већ данас.

Који је најбољи ВордПресс ЛМС додатак?

Након упоређивања свих различитих ВордПресс ЛМС додатака, верујемо да је ЛеарнДасх најбољи ВордПресс ЛМС додатак за већину корисника јер нуди најопсежније функције ЛМС-а. Долази са мноштвом корисних додатака који побољшавају основне функционалности ваше ВордПресс странице. А такође је део наших најбољих ВордПресс додатака за 2020. годину.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс ЛМС додатке за ваше потребе.

Желите да направите страницу за чланство? Погледајте најбоље додатке за чланство у ВордПресс-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me