Алтернатива СурвеиМонкеи: ВПФормс вс СурвеиМонкеи (у поређењу)

впформс вс испитивање


Да ли тражите алтернативу СурвеиМонкеи? Ако покушавате да пронађете најбољи додатак за ВордПресс анкету за своју веб локацију, мораћете да испробате ВПФормс.

У овом чланку ћемо упоредити ВПФормс и СурвеиМонкеи тако да можете одлучити који је алат за интернетско истраживање најбоља опција за вас.

Пошто ћемо вам дати детаљну поређење ВПФормс-а са СурвеиМонкеи-ом, ево кратког табеле са садржајем који ће вас упутити кроз чланак:

Општи детаљи: ВПФормс вс СурвеиМонкеи

Пре него што уђемо у наше поређење ВПФормс и Опитни мајмун, прво погледајмо основе сваког алата за истраживање.

впформс-преглед-контакт-образац-додатак
ВПФормс је један од најбољих додатака за контактне форме који је доступан и један од најповољнијих за почетнике. За неколико минута можете да креирате моћан образац за своју веб локацију без да морате знати нешто о коду користећи њихов алат за прављење драг анд дроп.

Поред основног контакт обрасца, ВПФормс вам омогућава да изградите врло ангажоване анкете и анкете на вашој веб локацији. За разлику од већине додатака за контактне обрасце, ВПФормс вам пружа прелепе извештаје о анкетама са најбољом визуализацијом. То значи да можете лако анализирати резултате анкете у реалном времену. Можете и да извозите и делите појединачне карте као ПДФ или ЈПЕГ са само једним кликом.

Не само да можете да видите резултате анкете на визуелно запањујући начин, већ то могу учинити и корисници ваше веб странице. Након што поднесу образац, имате могућност да и њима прикажете резултате у реалном времену. ВПФормс такође омогућава једноставно претварање било којег постојећег обрасца на вашој веб локацији у моћно истраживање или анкету са само једним кликом на дугме.

поређење-испитивач облика-градитељ-образац-поређење
Са друге стране, СурвеиМонкеи је популарно средство за анкету на мрежи које се користи за прикупљање мишљења људи, попут посетилаца ваше веб странице.

СурвеиМонкеи долази са великим бројем унапријед припремљених образаца и унапријед написаних анкетних питања које су написали стручњаци како би вам помогли да изградите анкету за веб, е-пошту или друштвено. Они нуде делимичну функцију превлачења и испуштања тако да можете прилагодити шаблоне да одговарају вашем бренду и да преуредите и додате различита поља образаца.

Остале карактеристике СурвеиМонкеи-а укључују извештавање о метрикама како би се анализирали резултати вашег истраживања и могућност истовременог прикупљања одговора на анкету и плаћања кредитном картицом..

Сада када знате основе сваког алата за анкету, погледајмо специфичности сваког како бисте сазнали да ли је ВПФормс добра алтернатива СурвеиМонкеи.

Лакоћа коришћења

ВПФормс је један од најкориснијих додатака облика на тржишту и уопште не укључује кодирање.

Једноставан уређивач повлачења и испуштања олакшава почетницима креирање моћног облика, укључујући анкету. Чак и ако никада раније нисте направили анкету за своју веб локацију, моћи ћете за неколико минута помоћу овог додатка.

Са ВПФормсом можете користити њихове унапред дизајниране шаблоне за анкете или анкете са свим пољима обрасца која су вам потребна да бисте започели. Лако можете да додате поља попут падајућих падавина, Ликерт-ове ваге, радио дугмета, потврдних оквира, оцена звезда и још много тога. Такође је веома једноставно избрисати, изменити и преуредити редослед поља користећи функцију превлачења и испуштања.

ВПФормс такође приказује преглед уживо како ће изгледати ваш образац док га правите, тако да вам не треба непрестано пребацивати између уређивача и прегледа.

впформс вс сурвеимонкеи једноставност употребе

Поред тога, с обзиром да је ВПФормс додатак за ВордПресс, корисници могу брзо да направе анкету право на ВордПресс контролној табли, што чини цео процес лакшим. Такође можете да сакупљате информације из анкета на сопственој веб локацији, уместо да се пријављујете на друго место као што је СурвеиМонкеи.

Уметање готовог обрасца или анкете на вашу веб локацију је такође врло једноставно са ВПФормсом. У само 2 клика свој образац можете додати било којој страници или посту своје веб странице. Такође долази са ВПФормс видгет-ом који вам омогућава да прикажете образац у бочној траци, подножју или било којим другим областима виџета на веб локацији.

Такође можете да омогућите извештавање о анкети са једним кликом и ВПФормс ће аутоматски генерисати извештај прелепог изгледа.

впформс уграђују образац на сајту

Једноставност употребе: СурвеиМонкеи

СурвеиМонкеи је алат за израду интернетских образаца који вам омогућава да креирате само једну врсту обрасца: интернетску анкету.

Када креирате анкету, из падајућег менија можете да изаберете формат поља по вашем избору, попут вишеструког избора, оквира за коментаре, оцене звезда и још много тога. Ако имате проблема са размишљањем о питањима, на плочи са леве стране налази се банка питања која ће вам дати неке идеје. Када видите питање које вам се допада, можете га додати у образац кликом на дугме.

Интерфејс СурвеиМонкеи није баш пријатан за кориснике. На први поглед делује једноставно, али потребно је неколико кликова да бисте схватили како да поставите питање, додате поље обрасца и учините да изгледа онако како желите..

анкета за изградњу облика

Питања у свом обрасцу не можете преуредити повлачењем и испуштањем јер је њихова функционалност превлачења и испуштања само делимична. Морате да кликнете на неколико тастера да бисте одабрали распоред својих поља, што значи да ће вам обрада требати много дуже у поређењу са ВПФормсима.

Када креирате образац помоћу СурвеиМонкеи-а, морате да унесете питање пре него што можете да додате још поља у свој образац. То значи да не можете креирати онлине образац без додавања питања која нису корисна за креирање образаца за контакт.

Осим тога, ако само желите да направите анкете, постоји још више корака да бисте то учинили са СурвеиМонкеи него што је то случај са ВПФормсом. Пошто је СурвеиМонкеи градитељ интернетског обрасца, корисници се морају пријавити у СурвеиМонкеи да би направили анкету и затим је уградили у ВордПресс, уместо да могу да је направе право на ВордПресс контролној табли.

Победник: ВПФормс

Карактеристике

ВПФормс долази са широким спектром функција одмах изван кутије. Ове функције омогућавају вам да узмете своје једноставне анкете и обрасце за контакт и претворите их у моћне форме за пословање.

Као што смо поменули раније Додатак за анкету / анкету од ВПФормс омогућава вам лако креирање анкете или анкете коју ћете додати на своју ВордПресс локацију. Додатак за анкету / анкету долази са свим функцијама које су вам потребне да бисте створили изванредне анкете / анкете за посетиоце ваше веб странице.

ВПФормс се може похвалити бројним фантастичним пољима за анкетирање и анкете, укључујући вишеструки избор, потврдне оквире, оцене звезда, Ликерт-ову оцену, нето промотеру оцену и више.

впформс-анкета-анкета

Помоћу паметне условне логике ВПФормс-а можете персонализовати анкету на основу одговора корисника. Добијате и извештаје о интерактивним анкетама са увидом у реалном времену и могућношћу приказивања резултата у стварном времену на основу анкета на вашој веб локацији..

Можете да приступите многим другим цоол функцијама у ВПФормс-у како бисте додатно побољшали своје анкете, анкете или контакт форме попут додатка за регистрацију корисника. То корисницима даје могућност да се пријаве и пријаве на вашу веб локацију. Образац за регистрацију корисника можете уградити на било коју страницу, пост или подручје виџета своје веб локације.

кориснички образац за регистрацију

Образац за регистрацију корисника одличан је за продавнице е-трговине, веб локације за чланство, форуме и још много тога.

Такође можете да креирате обрасце са више страница. Ако имате заиста дугу анкету или образац који желите да корисници попуне, помоћу ВПФормс образаца са више страница можете га поделити на више страница. Ово помаже побољшати корисничко искуство, тако да уместо бескрајног померања, корисници могу лако да прелазе са једне на другу страницу, што у коначници смањује напуштање форме.

ВПФормс долази са другим фантастичним функцијама и додацима, укључујући додатне предлошке обрасца, цаптцха, геолокацију, аутоматске потврде обрасца, приступнике плаћања, услуге маркетинга путем е-поште и још много тога. Све ове карактеристике чине ВПФормс додатак моћног облика.

Карактеристике: СурвеиМонкеи

СурвеиМонкеи нуди бројне додате функције за унапређивање ваших онлине образаца, укључујући уплоад датотека, А / Б тестирање, могућност прихватања плаћања, квизове са прилагођеним повратним информацијама и још много тога. Али у поређењу са ВПФормсом, скуп функција које нуди СурвеиМонкеи је ограничен.

На пример, СурвеиМонкеи не нуди никаква специјална поља попут Цаптцха, поља лозинке или ГДПР споразума ВПФормс-а. Питања о условној логици такође морају бити на сопственој одвојеној страници, што анкете чини дуже него што је потребно и умањује корисничко искуство.

Иако нуде уплоад датотека као што смо поменули, поље за учитавање датотека ограничено је на 2 плана са највише цене. Исто је и са интеграцијама плаћања; можете да прихватате уплате с обрасцима само на 2 планова са највећим ценама. А свој образац можете превести на више језика само ако купите план са највишим ценама.

Дизајне предложака које нуди СурвеиМонкеи такође су прилично основне. Поред тога, могућности брендирања и прилагођавања су ограничене. Један од највећих недостатака је тај што сви планови осим најскупљег имају логотип СурвеиМонкеи у подножју. Такође не можете да прегледате како ће изгледати ваша анкета, а да не упишете одговор на свако питање.

Поред свега тога, помоћу СурвеиМонкеи-а можете креирати само 1 врсту обрасца, интернетску анкету. Док ВПФормс има много више функција на располагању за кориснике који желе да направе анкету или многе друге врсте онлајн образаца.

Победник:ВПФормс

Подршка

ВПФормс нуди широку лепезу подршке за своје кориснике у различитим форматима. Дакле, без обзира на то како желите да пронађете решења за своје проблеме, ВПФормс вас је покривао.

Њиховом систему карата за подршку можете приступити директно са свог рачуна и примати помоћ од њиховог добро познатог и љубазног тима за подршку. Тим за подршку је брз и има одличне оцјене својих корисника.

впформс-суппорт

Такође можете да прочитате њихову опсежну документацију која је организована у категорије као што су Почетни кораци, функционалност, стајлинг, додаци и још много тога. Коначно, можете се обратити и ВПФормс блогу где ћете наћи водиче и упутства који укључују снимке екрана и видео који ће вам помоћи кад год наиђете на проблем..

Подршка: СурвеиМонкеи

СурвеиМонкеи нуди 24/7 корисничку подршку за е-пошту, али да бисте добили приоритетну подршку путем е-поште, морате надоградити на ценовни план. Надограђујете свој план ако желите да добијете и подршку за телефон.

суппортимонкеи-суппорт

СурвеиМонкеи такође нуди подршку кроз одељак Помоћ на њиховој веб локацији, али то значи да морате прегледати питања и надам се да ћете пронаћи оно које одговара вашем проблему. Они не нуде ниједан пост на блогу или туторијале које корисници могу да прате.

Победник:ВПФормс

Цена

ВПФормс има више планова цена који вам пружају могућност да останете у буџету ако тек почињете или добијате приступ свим функцијама које су вам потребне ако сте основани посао.

впформс-прицес

Њихов основни план почиње од 39,50 УСД годишње што је одлична опција за већину блогова и личних веб локација. Уз основни план, и даље добијате могућност да креирате и примате неограничене форме, условну логику, напредна поља и још много тога.

Они такође нуде Плус, Про и Елите план ако требате надоградити у било које време да бисте добили робусније функције као што су интеграција услуге маркетинга е-поште или интеграција плаћања путем ПаиПал-а или Стрипе-а, на пример. Без обзира на величину вашег предузећа или вашег буџета, наћи ћете ВПФормс план цена који одговара вашим потребама.

Цена: СурвеиМонкеи

СурвеиМонкеи има 3 индивидуална плана премијских цена које можете одабрати, а цене се крећу од 32 УСД месечно до 99 УСД месечно. У поређењу са ВПФормсом, добијате знатно мање шишања за свој долар у смислу функција са СурвеиМонкеи.

анкета-цена

Добијате неограничен број анкета, питања и одговора са сваким плаћеним планом, али већина најбољих функција нуде се само са 2 најскупља плана као што су прикупљање плаћања, учитавање датотека, напредна логика и подршка приоритета. А са свим плановима, осим најскупљег, мораћете да ставите логотип СурвеиМонкеи у подножје.

Иако постоји бесплатна верзија за СурвеиМонкеи, можете прикупити само 100 одговора у анкети. Дакле, то постаје прилично скупо ако желите прикупити више одговора и спровести анкету у дужем временском периоду.

Победник:ВПФормс

Ко треба да га купи? ВПФормс вс. СурвеиМонкеи

ВПФормс је најбољи избор за све који желе да спроведу анкету са ВордПресс странице, без обзира на њихов буџет. Не само да је приступачнији, већ је и више прилагођен корисницима, а нуди се и џемат са значајкама које ће вам помоћи да створите велики број различитих врста моћних образаца за своју веб локацију, укључујући контакт обрасце. Помоћу ВПФормс-а можете креирати феноменалне анкете за посетиоце ваше веб странице и још много тога.

Започните са ВПФормс данас!

СурвеиМонкеи је најприкладнији за кориснике који желе прикупити напредне анкете са више платформи попут веб локација, платформи друштвених медија и листа е-поште. Пре него што ускочите, два пута проверите да ли имате буџет да бисте га себи приуштили, јер морате да се одлучите за најскупљи план да бисте приступили најбољим функцијама.

Такође бисте желели да проверите ове поређења између,

  • ВПФормс вс ТипеФорм
  • ВПФормс вс ФормСтацк

Надамо се да сте уживали у овом чланку о ВПФормс вс СурвеиМонкеи и да сада знате које је решење најбољи избор за вас.

Ако вам се свидео овај пост, можда ће вам се свидети и наш детаљни преглед додатка ВПФормс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map