Алтернатива типаФорм: ВПФормс вс. ТипеФорм (у поређењу)

впформс-вс-типеформ


Да ли тражите алтернативу ТипеФорм? Ако желите да додате обрасце или анкете на своју веб локацију, морате да пронађете додатак за прављење образаца који ће вам омогућити да то лако урадите. Али с толико доступних додатака за израду образаца, може бити тешко пронаћи најбољи који ће одговарати вашим потребама.

У овом ћемо чланку упоредити ВПФормс са ТипеФорм-ом, тако да можете открити који ће додатак за прављење образаца омогућити лако састављање контактних образаца и анкета за своју ВордПресс локацију.

Шта потражити у алату за прављење образаца

Када тражите најбоље додатке за израду образаца, морате да проведете време пажљиво гледајући сваку од својих могућности како бисте схватили које је решење најбоље за ваше потребе. Градитељ обрасца који одаберете зависи од специфичних потреба ваше веб странице.

Ако желите да направите контакт обрасце за своју веб локацију, морате да погледате најбоље додатке за ВордПресс образац који нуде све потребне функције. Желите да додате анкете на своју веб локацију? Биће вам потребан градитељ обрасца који нуди те могућности. Надаље, ако желите могућност да имате обоје, морате пронаћи алатку за прављење образаца која вам омогућава да креирате једноставне контактне обрасце, као и сложеније разговорене форме и анкете.

Уопште, постоји неколико фактора које би требало узети у обзир при избору алата за прављење образаца, укључујући:

 • Карактеристике – Да ли алат за прављење образаца нуди функције које су вам потребне да бисте створили моћније форме и развили веб локацију?
 • Лакоћа коришћења – Је ли додатак за изградњу обрасца једноставан за употребу, чак и за почетнике?
 • Цене – Да ли је цена алата за израду образаца погодна за ваш буџет?
 • Подршка – Да ли ћете добити помоћ која вам је потребна на путу у случају да наиђете на било који проблем?

Прећи ћемо преко сваког од ових фактора у нашем поређењу ВПФормс-а против ТипеФорма, започнимо.

Преглед: ВПФормс вс. ТипеФорм

ТипеФорм

типеформ-форм-буилдер

ТипеФорм је самостални алат, такође познат као СААС (софтвер као услуга) алат који је специјализован за изградњу онлајн обрасца и онлине анкете. ТипеФорм се фокусира на креирање анкета које забављају вашу публику користећи њихов разговорни формат и оне који изгледају сјајно својим јединственим стилом.

Упоредо са анкетама можете да правите и обрасце за контакт, квизове, обрасце за повратне информације о купцима, колица за куповину и још много тога. ТипеФорм нуди бројне унапред дизајниране шаблоне које ће вам помоћи да брзо направите образац, а њихов алат за прављење образаца вам омогућава једноставно креирање образаца по једно питање.

Повезан: Како креирати образац за стилове типа у ВордПресс-у (корак по корак водич)

ВПФормс

впформс-форм-буилдер

ВПФормс је најпопуларнији и најпопуларнији додатак за градњу облика на тржишту. Помоћу њиховог алата за прављење и пуштање можете у неколико минута лако креирати он-лине обрасце за своју веб локацију, а да притом уопште не морате да додирнете линију кода. ВПФормс поједностављује израду моћних контакт образаца, обрасца за анкету, интернетских формулара за наруџбу, обрасца за претплату путем е-поште и још више.

ВПФормс нуди широк избор већ припремљених образаца образаца за брзо започињање израде обрасца који одговара вашим тачним потребама. Поред тога, сви обрасци које направите биће 100% мобилни, што значи да посетиоци ваше веб локације могу да им приступе са својих десктопа, таблета или мобилних телефона.

Карактеристике: ВПФормс вс. ТипеФорм

ТипеФорм

Најпопуларнија карактеристика ТипеФорма је могућност креирања образаца за разговор. Обрасци за конверзацију помажу да се корисници ангажују и обезбеде боље корисничко искуство. Уместо да попуните свој одговор и померите се до следећег питања, разговорни обрасци аутоматски се пребацују на следеће питање. Интерактивнији је и пријатнији за посетиоце веб локација.

образац-образац-облик

Приликом креирања образаца за разговор, ТипеФорм такође нуди функцију Логиц Јумп да ваше форме учини паметнијима. Ова функција омогућава вам постављање различитих питања на основу одговора корисника на претходна питања, као и приказивање прилагођених завршетака на основу датих одговора.

логиц-јумп-впформс-вс-типеформ

ТипеФорм такође нуди функције попут калкулатора за израду једноставних калкулација у обрасцима и скривеним пољима које можете користити да попуните табелу питања и резултата информацијама које већ имате у датотеци. Они такође нуде отпрему датотека, могућност прихватања плаћања, обавештења испитаника и једноставну интеграцију са врхунским апликацијама као што су Гоогле листови и Маилцхимп.

ВПФормс

ВПФормс нуди бројне феноменалне функције одмах изван оквира које ће вам помоћи да створите моћне контакт форме и анкете, као и широк спектар других врста образаца.

Помоћу њиховог додатка за анкету / анкету лако можете креирати анкету или анкету за своју веб страницу ВордПресс. Додатак за анкету / анкету долази са бројним јединственим пољима обрасца за креирање моћног обрасца за ваше пословање, укључујући вишеструки избор, потврдне оквире, оцене звезда, Ликерт-ову скали, нето промотеру оцену и још много тога.

впформс-полл-карактеристике

Оно што је још узбудљивије је то ВПФормс омогућава вам креирање образаца за разговор такође.

Сада можете да креирате више интерактивних образаца који побољшавају попуњавање обрасца и смањење напуштања обрасца и са ВПФормс-ом. Разговорни изглед обрасца на пуној страници чини ваше онлајн обрасце личнијим, попут разговора лицем у лице са пријатељем.

разговорни облици-впформс

ВПФормс такође нуди паметна условна логика који функционише са конверзацијским облицима и другим врстама облика тако да можете креирати високо персонализоване форме на основу одговора корисника.

Уз ВПФормс добијате и извештаје о интерактивним анкетама са увидом у реалном времену, чак можете да прикажете резултате у стварном времену на основу анкета на вашој веб локацији. Овај додатак за прављење образаца такође вам омогућава прихватање плаћања путем Интернета помоћу Стрипе и ПаиПал и лако се интегрише са свим врхунским маркетиншким услугама путем е-поште..

ВПФормс такође нуди гомилу јединствених поља и функција за ваше обрасце које ТипеФорм не нуди укључујући:

 • Регистрација корисника – Креирајте прилагођене обрасце за регистрацију корисника ВордПресс-а за веб локације за е-трговину, места за чланство и форуме.
 • Цустом Цаптцха – Додајте прилагођена питања и математику Цаптцха.
 • Геолокациони подаци – Користите податке о геолокацији да бисте сазнали више о својим корисницима.
 • Потпис Аддон – Омогућите корисницима да потписују ваше онлине обрасце мишем или екраном осетљивим на додир.
 • Обустави Аддон – Откључајте још потенцијалних улаза тако што ћете делимичне уносе унијети из образаца.

Победник: ВПФормс

Једноставност употребе: ВПФормс вс. ТипеФорм

ТипеФормс

Са ТипеФорм прилично је једноставно креирати анкету или онлајн образац. Можете почети са једним од њихових унапред дизајнираних шаблона. Имају низ образаца дизајнираних за анкете и упитнике, повратне информације, регистрације, апликације и још много тога.

шаблон-предлошке

Када одаберете предложак, долази са унапријед написаним питањима. Ако их желите променити, једноставно кликните на текст и почните да пишете. Одабир питања за образац довољно је једноставан, али прилагођавање обрасца дизајну или додавање новог питања може постати мало збуњујуће за почетнике.

типеформс-вс-впформс-Једноставност употребе

Што се тиче стварања контакт форме за вашу веб локацију, не постоји једноставан начин да се то уради. Они немају шаблоне за то, тако да морате почети од нуле. Осим тога, не можете само додати поља у свој образац, прво морате да напишете питање.

Поред тога, да бисте додали свој веб образац на своју веб локацију, морате да копирате и залепите код који ТипеФорм пружа у ХТМЛ ваше странице тамо где желите да се појави, што може бити и тежак задатак за почетнике.

ВПФормс

Са друге стране, наћи ће се почетници ВПФормс да буде врло корисник пријазан. Са ВПФормсом можете лако направити једноставне контакт форме или чак компликоване разговоре или форме за неколико минута.

Прво, ВПФормс нуди унапред изграђене предлошке за различите потребе, укључујући једноставан образац за контакт, захтев за обрачун понуда, образац за наплату / наруџбу, образац за донацију, образац предлога, образац за резервацију термина и још много тога. Сваки образац садржи сва поља која су вам потребна да бисте започели.

впформс-темплатес

Прилагодба образаца је једноставна помоћу алата за прављење и пребацивање ВПФорма. Ако не желите поље, избришите га једним кликом на дугме. Нова поља лако можете додати превлачењем са леве на десну страну. Такође можете преуредити поља обрасца користећи функцију превлачења и испуштања.

впформс-сурвеи-едитор

Ако било који образац желите да претворите у обрасце за разговор са новом функцијом конверзационих образаца ВПФорм-а, то можете да омогућите и једним кликом на дугме.

впформс-енабле-цонверсатионал-форме

Поред тога, додавање обрасца на вашу ВордПресс веб страницу је врло једноставно уз ВПФормс – нема потребе да дирате ниједан код. Са само 2 клика можете додати образац на било коју страницу веб локације или у било који пост на вашој веб локацији. ВПФормс такође долази са видгет-ом који вам омогућава да прикажете свој облик у бочној траци, подножју или било којим другим областима виџета на веб локацији.

Победник: ВПФормс

Цене: ВПФормс вс. ТипеФорм

ТипеФорм

ТипеФорм нуди 3 различита плана цијена: Бесплатни, Про и Про +. Уз све планове, можете креирати неограничене форме. Али уз бесплатни план, можете добити само 100 одговора месечно и сваком облику можете додати само 10 питања.

типеформ-прице-впформс-вс-типеформ

Ако желите могућност прикупљања неограничених одговора и додавања неограничених поља, морате да надоградите на Про план који износи 30 долара месечно. Такође, њиховим напредним пољима и функцијама као што су логички скок, уплоад датотека и плаћање можете приступити само кад се пријавите за Про план – нису доступни са бесплатним планом.

Надаље, ако желите уклонити брендирање ТипеФорма, морате одабрати најскупљи план, Про +, који кошта 59 долара мјесечно.

ВПФормс

ВПФормс нуди 4 различита плана цена: Басиц, Плус, Про и Елите. Њихови планови се крећу од 39,50 УСД до 299,50 долара годишње. Њихове цене су одличне за власнике веб локација који тек почињу и желе приступ моћним функцијама, а још увек задржавају буџет.

впформс-прицес

Поред тога, чак и са најмање скупоцјеним планом, и даље добијате могућност креирања и примања неограничених форми, паметне условне логике, напредних поља и још много тога. ВПФормс је приступачно решење чак и у поређењу са Ниња Формс.

Ако желите да приступите робусним функцијама попут интеграције плаћања и конверзацијских образаца, мораћете да одаберете најпопуларнији план, Про, за 199,50 УСД годишње..

Победник: ВПФормс

Подршка: ВПФормс вс. ТипеФорм

ТипеФорм

ТипеФорм нуди разноврсну подршку за своје кориснике. Они нуде упаковани центар за помоћ са документацијом која ће вам помоћи у креирању обрасца, интеграцији, дељењу и уградњи обрасца, управљању налогом и још много тога.

типеформ-суппорт

ТипеФорм такође има користан блог пун савета и трикова. Такође имате могућност да се обратите њиховом тиму за подршку, али они пружају подршку само током радног времена понедељак – петак и нуде ограничену подршку током вечери и викенда. Дакле, ако наиђете на проблем, можда нећете добити најбржи одговор.

ВПФормс

ВПФормс нуди неколико различитих начина да њихови корисници приступе подршци. Дакле, без обзира на вашу жељу за проналажењем решења за ваша питања, ВПФормс јеси ли покривен. Њиховом систему карата за подршку можете приступити директно са свог налога и они обично одговарају на захтеве за подршку у року од 24 сата радним данима.

впформс-суппорт

Такође имају одељак Документација који вам пружа уџбенике у категоријама као што су Почетни кораци, Функционалност, Стилски стил, Аддони, Управљање рачуном и још много тога.

ВПФормс такође има сјајан, често ажурирани блог који је пун туторијала, савета и савета који често укључују корак по корак снимке заслона и видео упутства.

Победник: ВПФормс

Закључак: ВПФормс вс. ТипеФорм: Који је Буилдер обрасца најбољи?

Ако тражите додатак који вам омогућава да лако креирате различите форме за своју веб локацију, попут контактних образаца, регистрационих образаца и анкета, ВПФормс је ваша најбоља опција.

Помоћу ВПФормс-а добијате приступ моћним функцијама и облицима онлајн обрасца који ће вашим облицима пружити додатну снагу ваше пословне потребе – без потребе да потрошите богатство. Поред тога, невероватно је једноставан за употребу, чак и за комплетне почетнике.

Започните са ВПФормс данас!

Ако желите да креирате образац фокусиран на дизајн за своју веб локацију или да делите на друштвеним медијима, ТипеФорм је одлична опција. Али, ако желите решење за прављење образаца за веб локацију или пословање са свим робусним функцијама које су вам потребне, мораћете да се одлучите за њихов најповољнији план. Обавезно утврдите које су вам функције потребне и колики је ваш буџет пре него што се обавежете на ТипеФорм.

Надамо се да сте уживали у овом чланку и да сте открили која је опција за прављење образаца најбоља за вас у борби за ВПФормс против ТипеФорм. Ако вам се допао овај пост, погледајте наше чланке о ВПФормс вс СурвеиМонкеи и ВПФормс вс ФормСтацк.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map