Леарндасх вс. ЛифтерЛМС – Који је бољи? (2020)

Леарндасх вс. лифтерлмс


ЛеарнДасх и ЛифтерЛМС су 2 најбоља ЛМС (систем за управљање учењем) за ВордПресс. Али који је заиста најбољи ЛМС додатак: ЛеарнДасх или ЛифтерЛМС?

Није сваки систем управљања учењем створен једнак. Важно је да схватите како се та два ЛМС додатка међусобно разликују с обзиром на њихове ценовне планове и карактеристике. Помоћу наше непристрасне поређења између ЛеарнДасх-а и ЛифтерЛМС-а, помоћи ћемо вам да одлучите који је најбољи избор за вас.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Садржај

Да бисмо вам помогли да сазнате разлике, дошли смо до овог поређења за Леарндасх вс ЛифтерЛМС. У овом посту направићемо упоредну успоредбу додатака и видећемо који од њих може бити боља опција за ваш следећи пројекат.

При томе ћемо углавном гледати 6 аспеката –

 1. Преглед
 2. Лакоћа коришћења
 3. Буилдер курса
 4. Опције Плаћања
 5. Перформансе
 6. Документација
 7. Цене

Започнимо са кратким прегледом оба додатка. Ово ће вам помоћи да боље упознате додатке ако нисте упознати са њима.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Преглед

ЛеарнДасх

Леарндасх и ЛифтерЛМС су два одлична ВордПресс ЛМС додатка који вам омогућавају да направите веб локације на мрежи путем курса за своје кориснике.

ЛеарнДасх тврди да је најпоузданији ЛМС додатак за ВордПресс. Они се могу похвалити импресивном листом купаца, укључујући Фортуне 500 компаније и велике универзитете широм света за креирање курсева на мрежи.

ЛеарнДасх је врхунски додатак који садржи мноштво функција за прављење курсева на мрежи на вашој веб локацији.

ЛифтерЛМС

С друге стране, ЛифтерЛМС је фреемиум ЛМС додатак који продаје премиум додатке одвојено или у пакету. То је још један комплетни ЛМС пакет који омогућава брзо и лако прављење курсева на мрежи.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Једноставност употребе

ЛеарнДасх

леарнндасх репорт-видгет

Овај додатак је прилично једноставан за употребу. Уз ЛеарнДасх добијате наменску контролну таблу која вам омогућава да креирате материјале за течајеве, лекције, теме, квизове, сертификате, задатке, групе и још много тога. Омогућава вам да са лакоћом извозите своје корисничке курсеве и извештаје о квизовима на било које друге платформе.

Картица подешавања омогућава вам да омогућите различите опције попут аутоматског превртања курса, заобиласка ограничења курса и још много тога. Ако знате како да креирате постове и странице у ВордПрессу, супер је лако створити онлајн курс помоћу ЛеарнДасх-а.

Уз Плус и Про планове, добићете ПроПанел, што побољшава ваше административно искуство. Олакшава управљање курсевима, преглед активности у стварном времену и још много тога.

ЛифтерЛМС

лифтерлмс-Салес-Репорт-Детаилс

ЛифтерЛМС је такође једноставан за употребу и подешавање. Као и ЛеарнДасх, ЛифтерЛМС такође има наменску контролну таблу за управљање вашим онлине курсевима. Али овај има нешто више могућности од ЛеарнДасх-а. Осим опција које су доступне у ЛеарнДасх-у, нуди и опције за провјеру извјештаја о вашим уписима, продаји, квизовима, чланству, студентима, итд..

Победник

Оба су додатка прилагођена корисницима и лако се рукује. Међутим, ЛеарнДасх се слаже са свим својим такмичењима у погледу једноставности коришћења захваљујући ПроПанелу.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Буилдер курса

ЛеарнДасх:

Стварање курса помоћу ЛеарнДасх-а је забавно и лако. Једноставно идите на контролну таблу ЛеарнДасх и кликните на Курсеви »Додај ново. Тада можете додати свој наслов и започети креирање курса.

На врху екрана имат ћете разне могућности курса. Можете их користити за додавање кратког кода, категорије и ознаке итд.

Слично томе, можете да додате и лекције свом курсу. За то кликните лекције на левој страни екрана. Затим изаберите Додај нови опција. Померите се према доле и одаберите курс где желите да додате лекцију.

Слично томе, можете да додате теме својим курсевима, квизовима, сертификатима, задацима итд. Све у свему, лако је обрадити и креирати курсеве и друге сродне теме. Када то учините, можете да кликнете на дугме за објаву с десне стране да би ваш курс заживио.

ЛифтерЛМС:

Као и ЛеарнДасх, ЛифтерЛМС такође нуди једноставне опције за креирање курса. Можете да следите исте кораке као Леарндасх да бисте креирали курс. Док се крећете по страници наићи ћете на још више опција, као што су конфигурација за подешавање дужине курса, опција за уметање истакнутог видео или аудио записа, додавање плана приступа и још много тога.

ЛифтерЛМС

Такође можете додати прилагођена поља, име инструктора и управљати својим ученицима и урадити много више.

Победник

Оба додатка нуде лако сучеље за креирање курсева и додавање ознака, ознака и категорија у њих. Дакле, то је кравата.

ЛеарнДасх вс ЛифтерЛМС – могућност плаћања

ЛеарнДасх:

Леарндасх подржава ПаиПал јер је то подразумевана опција плаћања. У датим пољима можете додати своје адресе е-поште, валуту, земљу и све остале потребне информације. Ево снимка екрана опција плаћања –

ЛифтерЛМС:

ЛифтерЛМС, с друге стране, нема задану опцију плаћања. Имате могућност да одаберете начин на који желите да прихватите плаћање.

Плаћања се могу обавити ручно (на мрежи или ван мреже) или чак можете интегрисати и приступник плаћања. Можете испунити опције валуте и могућности приступања плаћања према вашим захтевима.

Победник

Пошто Леарндасх већ долази са подразумеваним гатеваи-ом, лакше је прихватати уплате за курсеве. Међутим, мораћете да купите додатак ако желите да прихватите плаћање путем ЛифтерЛМС-а, што додаје цену додатка.

Дакле, ЛеарнДасх је овде јасни победник.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Перформансе

ЛеарнДасх:

Учинак ваше веб странице један је од најважнијих аспеката корисничког искуства. Ако је спор, онда то може имати неке стварне последице.

Да би побољшао перформансе ВордПресс-а, ЛеарнДасх користи најновије технолошке алате у индустрији е-учења и ВордПресс-а!

Уз помоћ додатака, омогућава вам чак и да интегришете садржај креиран на вашу веб локацију из Артицулате Сторилине или Адобе Цаптивате.

ЛифтерЛМС:

Искрено, ЛифтерЛМС је такође одличан својим перформансама. Врло је брзо и флексибилно ако користите респонзивну тему. Иако додатак не угрожава брзину, у вашем је најбољем интересу да пазите на оптимизацију перформанси..

Победник

Оба додатка су супер брза и компатибилна су с већином тема и додатака које можда желите користити заједно с тим додацима. То је кравата.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Документација

И Леарндасх и ЛифтерЛМС долазе са обимном документацијом која вас води кроз сваки аспект израде онлине курса са лакоћом. Без обзира који додатак одаберете, лако ћете започети с додатком.

Победник

У погледу документације, оба ова додатка су добро документована и воде вас кроз сваки корак да бисте изградили онлине курс.

ЛеарнДасх вс. ЛифтерЛМС – Цене

Леарндасх: Леарндасх вам пружа 3 различита плана цена, од 159 до 329 долара. Уз основни план, добијате основни додатак и лиценцу за коришћење на једној локацији. Помоћу плус пакета, додатак можете користити на највише 10 локација, а уз лиценцу Про, додатак можете користити на до 25 места.

Прице Леарндасх

ЛифтерЛМС:

ЛифтерЛМС такође нуди 3 различита плана цена, почев од 99 до 999 долара. Можете користити план 99 долара на 5 веб локација, 299 долара на 5 сајтова и 999 долара на неограниченом броју веб локација.

Победник

Иако ЛифтерЛМС нуди јефтинији основни план, како ваша ЛМС веб локација расте, додатак постаје скупљи јер ћете можда требати да купите пуно додатака. Значи ЛеарнДасх је победник.

Закључак: Који је најбољи избор за ваше ЛМС потребе?

Успостављањем упоредног упоређивања између ЛеарнДасх-а и ЛифтерЛМС-а, евидентно је да је ЛеарнДасх далеко испред кривуље.

Иако су оба интерфејса корисничка, по карактеристикама карактеристика, ЛеарнДасх је изванредан у поређењу са ЛифтерЛМС.

Ако желите да направите веб локацију премиум курса, онда је ЛеарнДасх најбоља опклада, док је ЛифтерЛМС можда прави избор за бесплатно коришћење курсева.

Ако желите знати о више алтернативних ЛМС додатака, прочитајте наш пост о 9 најбољих ВордПресс ЛМС додатака у поређењу

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map