МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс – Шта је боље?

МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс


МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статистика: ко ће победити? Ако то питате, онда вероватно тражите најбољи додатак за праћење посетилаца ваше веб локације и откривање статистика о њиховим интеракцијама на вашој веб локацији.

ВордПресс нуди неколико аналитичких додатака за обављање тих функција, али МонстерИнсигхтс и Јетпацк Статс су далеко најпопуларнији; и то с добрим разлогом. Али који је заиста најбољи за ВАШЕ потребе?

У овом ћемо чланку детаљно упоредити статистике МонстерИнсигхтс вс Јетпацк, тако да можете донети коначну одлуку.

Општи преглед: МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс

Шта су МонстерИнсигхтс?

Тхе МонстерИнсигхтс додатак функционише на вашој ВордПресс веб локацији или блогу како би интеграција са Гоогле аналитиком била једноставна. Као најснажнији и најпопуларнији алат за анализу веб локација који се користи, користећи моћ Гоогле аналитике на вашој веб локацији, може вам пружити детаљне информације и статистике о посетиоцима ваше веб локације и начину на који они утичу на ваш садржај.

Иако Гоогле Аналитицс може бити тешко да се постави самостално, МонстерИнсигхтс чини превише једноставним, чак и за апсолутне почетнике. Процес постављања постаје искуство без проблема, одузимајући само неколико минута вашег дана, а не сати; потребне вјештине кодирања нула.

Поред тога, не само да видите све стандардне статистике које Гоогле Аналитицс нуди, већ и софистициране метрике. Догађаји, статистика е-трговине и још много тога биће вам при руци и спремни за гледање.

Далеко супериорнији од властитог коришћења Гоогле Аналитицс-а, МонстерИнсигхтс поставља корисничко искуство као свој главни приоритет. МонстерИнсигхтс прилагођен почетницима и једноставан за употребу, звезда је у успону која се неће престати пењати.

Шта је статистика Јетпацка?

Јетпацк је сложени додатак који садржи бројне функције које би вам могле бити корисне за вашу веб локацију; укључујући сигурност, заштиту од нежељене поште и израду сигурносних копија на веб локацији. Јетпацк Статс је један од модула који можете додати Јетпацк додатку као додатну функцију.

Када активирате Јетпацк Статс, након инсталирања и активирања Јетпацк додатка, можете га користити за преглед извештаја о посетиоцима ваше веб локације и како они утичу на вашу ВордПресс веб локацију.

Засада је добро? У овом тренутку анализе, МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс изгледа готово исто, зар не? Па, све што ће се променити у следећем одељку …

Како то функционише: МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс

МонстерИнсигхтс

МонстерИнсигхтс је пре свега интеграциони додатак Гоогле Аналитицс. Све што је потребно да бисте радили је да повежете свој Гоогле Аналитицс налог са МонстерИнсигхтс. Под условом да Гоогле Аналитицс неко време користите за праћење података о веб локацији, резултате ћете добити одмах. Ваша надзорна табла ће изгледати овако:

МонстерИнсигхтс Дасхбоард

Ако сте нови у Гоогле Аналитицс-у, може вам бити потребно до 48 сати да се резултати прикажу на вашој МонстерИнсигхтс контролној табли.

Ако бисте користили Гоогле Аналитицс (ГА) без МонстерИнсигхтс, морали бисте ручно да убаците ГА код у датотеке са темама. Ово је посебно застрашујући задатак за почетнике или било кога без вештине кодирања; и има бројне ризике. Најмања грешка кодирања може изврнути ваше аналитичке податке или, још горе, покварити веб локацију.

Помоћу МонстерИнсигхтс можете да поставите чак и најнапредније праћење услуге Гоогле Аналитицс са само неколико кликова мишем. Невероватно је лако подесити и повољно се налази на веб локацији ВордПресс. Не морате ићи са своје веб странице на платформу треће стране да бисте прегледали извештаје.

Најбоље од свега, користићете моћ Гоогле аналитике – најјачег, најтачнијег алата за анализу веб локација који је доступан данас.

Јетпацк

Јетпацк Статс је део додатка за Јетпацк. Значи, Јетпацк Статс је само фуснота на дугој листи осталих функција укључених у укупни Јетпацк додатак. Док је МонстерИнсигхтс изграђен искључиво с обзиром на аналитику, аналитичке функције Јетпацк Статс-а су само споредна мисао.

Да бисте омогућили Јетпацк на веб локацији или личном блогу, мораћете да креирате ВордПресс.цом налог и повежете своју веб локацију са тим налогом. Будући да Јетпацк користи свој властити алат аналитичке марке, уместо да се интегрише у Гоогле Аналитицс, може потрајати неко време да се информације почну приказивати. Ваша надзорна табла ће изгледати овако:

Јетпацк Статс Дасхбоард

Нажалост, само мали део статистика веб локације је доступан на вашој ВордПресс контролној табли. Да бисте погледали „пуну“ аналитику, мораћете да се пријавите и прескочите на свој ВордПресс.цом налог. Ни тада извештаји неће бити тако потпуни или свеобухватни као што би били када бисте користили Гоогле Аналитицс или МонстерИнсигхтс.

Значајке праћења: МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс

МонстерИнсигхтс

Помоћу МонстерИнсигхтс имаћете приступ свим врстама напредних функција праћења које можете да замислите. Трака менија, која се налази на вашем ВордПресс веб месту, изгледа овако:

Трака менија МонстерИнсигхтс

Из те траке менија можете приступити:

 • Праћење преузимања
 • Праћење е-трговине
 • Прилагођене димензије
 • Праћење огласа
 • Праћење препоруке
 • Статистика у реалном времену
 • Образац за праћење
 • И још пуно тога …

Будући да је МонстерИнсигхтс изграђен с аналитиком на уму, праћење је његова једна функција; и то чини изврсно.

Јетпацк Статс

Трака менија за Јетпацк Статс увелико вам говори све што требате знати о њеним карактеристикама:

Трака менија Јетпацк Статс

Будући да је Јетпацк статистика само мали део укупног додатка за Јетпацк, он пружа само најосновније извештаје о праћењу. Можете да видите своје укупне посете, укупне коментаре и неколико других основних статистика; међутим, нису доступне напредне функције праћења.

Блоат: МонстерИнсигхтс вс Јетпацк Статс

МонстерИнсигхтс

МонстерИнсигхтс долази са свим битним функцијама које ћете желети да добијете потребне веб локације за анализу веб локација. Има једну сврху: да вам прикупи потребне податке, на начин који је погодан за вас.

Лаган је и без надувања. Иако можете имплементирати додатне функције инсталирањем додатака, можете бити сигурни да све те функције раде заједно у правцу заједничког циља. Чак и уз сваки инсталирани додатак, једини фокус компаније МонстерИнсигхтс је на прикупљање података и њихово преношење на једноставан начин..

Јетпацк Статс

Пошто је Јетпацк Статс само споредна значајка главног Јетпацк додатка, нема начина да приступите Јетпацк Статсу без инсталирања Јетпацка и свих његових карактеристика.

Јетпацк долази са 100+ тема, сигурносних функција, резервних опција, хостинга слика и мноштва других функција. Сви они који су пристојни, за оно што јесу; али ако тражите искључиво алат за праћење аналитике, бићете разочарани.

Јетпацк се може осећати изузетно натеченим, поготово ако вас једина карактеристика занима је Јетпацк статистика.

Цене

И МонстерИнсигхтс и Јетпацк имају своје основне верзије бесплатно доступне у складишту додатака ВордПресс.

За додатне функције можете купити МонстерИнсигхтс почевши од 99,50 УСД годишње. Или Јетпацк можете набавити већ од 39,00 УСД годишње.

Подршка муштеријама

За бесплатне верзије додатака и МонстерИнсигхтс и Јетпацк нуде подршку путем ВордПресс форума.

За било коју плаћену верзију МонстерИнсигхтс, добићете приоритетну подршку и опције професионалног подешавања. Није важно да ли купујете најмање скупу опцију или највише, имаћете исту пажњу и бригу.

Уз Јетпацк, само они који издвајају највише новца добијају највише подршке. Купци нижег нивоа регулисани су искључиво за подршку путем е-поште, док купци који највише плаћају добијају подршку путем е-поште, приоритетну подршку и услуге подешавања..

Закључак

Када је у питању једноставна употреба, тачност и карактеристике; МонстерИнсигхтс је чисти победник у борби између МонстерИнсигхтс и Јетпацк Статс.

МонстерИнсигхтс можете преузети и одмах је почети користити тако што ћете посетити њихове веб странице.

Не пропустите овај чланак о Граммарли-у против Хемингваи-а вс Јетпацк-а.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да изаберете између МонстерИнсигхтс и Јетпацк Статс. Ако вам се свидео овај пост, можда ће вам се свидети и наш детаљни преглед додатка МонстерИнсигхтс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map