ТхирстиАффилиатес вс. Претти Линкс – Који је бољи? (Поређење)

тхирстиаффилиатес вс преттилинкс


Да ли се питате који је партнерски додатак најбољи избор за покретање подружнице?

Тржиште ВордПресс-а преплављено је мноштвом партнерских додатака који вам омогућавају да огрнете своје партнерске везе, управљате скривеним УРЛ-овима и заштитите своје провизије од крађе..

Међу њима, два додатка који су се издвојили од осталих су ТхирстиАффилиатес и Претти Линкс.

ТхирстиАффилиатес вс. Претти Линкс: Поређење

У овом чланку направићемо упоредну анализу између ова два додатка и помоћи вам да одлучите који је најбољи избор за вашу веб локацију.

Ради практичности наших читалаца, пост смо поделили у 7 различитих одељка.

 1. Преглед
 2. Линк Манагемент
 3. УРЛ скраћивање
 4. Локација и извештавање
 5. Опције увоза / извоза
 6. Подршка
 7. Цене

Па започнимо.

1. ТхирстиАффилиатес вс. Приличне везе – преглед

ТхирстиАффилиатес је додатак за управљање афилијацијама који вам омогућава лако додавање, скривање и управљање партнерским везама на вашој веб локацији. Омогућава вам да прикријете своје ружне УРЛ-ове са придруженим партнерима како би изгледали безбедно за ваше кориснике да кликну. Такође се испоручује са неколико других сјајних функција као што су заказивање веза, аутоматска здравствена провера ваших веза итд.

Претти Линкс такође је сличан додатак за управљање везама који вам омогућава да сакријете своје придружене везе како би изгледали чистим и једноставним за ваше кориснике. Можете га користити и за креирање краћих веза које потичу из вашег властитог имена домена. То је комплетан алат за управљање везама који садржи мноштво других напредних функција као што су аутоматско креирање лепих веза, кључних речи за аутоматско повезивање, праћење веза и још много тога.

2. Управљање везама

Помоћу ТхирстиАффилиатес-а је управљање везама супер једноставно и може се обавити са централне локације. На пример, ако компанија коју промовишете измени њихове везе, све њихове линкове на вашој веб локацији можете заменити новом са вашег ТхирстиАффилиатес панела. Не морате копати дубље у своје архиве да бисте ручно поправили све везе. Променом на вашем панелу аутоматски ће се ажурирати све везе које сте до сада објавили.

Помоћу ТхирстиАффилиатес такође можете заказати своје везе. То значи да можете додати своје придружене везе, а затим изабрати време када желите да веза постане активна. Такође вам омогућава да примате обавештења као администратор кад год ваше везе постигну прекретницу. На пример, можете му дозволити да вас обавештава када постигне одређени број кликова. Поред тога, повремено можете вршити ревизију својих веза активирањем опције аутоматског здравственог прегледа.

Претти Линкс такође нуди једноставне опције управљања везама. Али ако га упоредите са колегом, функције су овде стварно ограничене.

Приличне везе омогућавају да додате преусмеравања, ознаке које не прате и категорије својим партнерским везама. Такође имате могућност отварања веза у новом прозору.

Али за разлику од ТхирстиАффилиатес-а, Претти Линкс не нуди опцију заказивања ваших веза или аутоматизацију провере здравственог стања везе ради ревизије повезаних партнерских веза како би се видјело да ли раде добро. Такође немате могућност примања обавештења чак и ако ваше везе достигну прекретницу.

Победник

ТхирстиАффилиатес

3. Укратко УРЛ адреса

Главни разлог кориштења додатка за управљање повезаним везама је да се прикрију дуге и лоше изгледајуће везе како би их учинили краћим и лакшим за памћење. Погледајмо које опције за те додатке нуде за то.

ТхирстиАффилиатес омогућава вам да скратите везе користећи разне услуге треће стране као што су:

 1. Бит.ли
 2. Гоо.гл
 3. Динамиц Линкс Фиребасе

жедан

Да бисте користили било коју од ових услуга, прво морате да поставите налог са тим сервисима, а затим да га повежете са додатком. Ово изгледа као дугачак и компликован процес, посебно ако сте почетник.

С друге стране, приличне везе имају лакшу могућност скраћивања УРЛ-ова.

Све што требате учинити је провјерити Користите кратку УРЛ везу опцију, а затим унесите везу у празно поље одмах испод ње.

Победник

Ако упоредите ТхирстиАффилиатес вс. Приличне везе у смислу своје функције скраћивања веза, мислимо да је Претти Линк много бољи од ТхирстиАффилиатес-а због једноставног целог процеса.

Погледајте нашу комплетну рецензију Претти Линкс да бисте имали бољу идеју.

4. Локација и извештавање

ТхирстиАффилиатес омогућава вам додавање геолокација на ваше везе помоћу МакМинд ДБ ДБ планова. Овим додатком можете пратити и све кликове на ваше везе. Али да бисте користили ову услугу, прво морате да повежете веб локацију са Гоогле аналитиком.

тхирстиаффилиатес насупрот лијепих веза

Лепе везе не дозвољавају додавање геолокација УРЛ-овима, али имају могућности за лако праћење придружених веза. Има 3 различите опције за то.

 1. Нормално Праћење
 2. Проширено праћење (више статистика / спорије перформансе)
 3. Једноставно праћење броја кликова (мање статистике / брже перформансе)

Можете да користите ове опције да бисте видели како функционишу ваше везе и који остварују више кликова.

Победник: У погледу праћења веза, оба су подједнако добра. Али пошто вам ТхирстиАффилиатес омогућава да додате опцију геолокације, у овом случају ћемо морати да је прогласимо победником..

5. Опције увоза / извоза

Уз ТхирстиАффилиатес толико је једноставније увозити / извоз поставки додатка на или са другог одредишта. Само идите на картицу Увоз / извоз и користите празно поље да бисте залепили низове поставки. А онда погоди Увези поставке дугме да бисте довршили поступак.

За извоз поставки можете једноставно да користите код који вам пружа додатак и залепите га у опције подешавања одредишта на које желите да их извозите..

Ако сте члан Амазон Ассоциате-а, можда бисте желели да увезете своја подешавања са другог одредишта. ТхирстиАффилиатес нуди најлакши начин да то учините.

Извоз и увоз поставки помоћу Претти Линкс-а такође је супер једноставан и брз. За извоз поставки једноставно притисните Извези дугмета и преузмите подешавања. Потом га можете отпремити до жељеног одредишта. Слично увођењу поставки са другог одредишта, притисните и Увоз дугме да бисте преузели и потом пребацили подешавања која сте претходно преузели.

Међутим, Претти Линкс немају директну опцију за увоз поставки Амазон Ассоциате.

Победник

Оба додатка су прилично добра са могућностима увоза и извоза. Али због своје директне могућности додавања поставки Амазон Ассоциатес, ТхирстиАффилиатес је јасан победник.

6. Подршка

Сматрамо да је пружање квалитетне корисничке подршке важан аспект који приписује успеху производа. Напокон, форум за подршку прибегавати ћете се ако икада будете имали проблема са решавањем проблема.

Тако смо посетили званичне портале подршке ТхирстиАффилиатес и Претти Линкс.

И у том погледу се види да ТхирстиАффилиатес води конкуренцију. С обзиром на то да је реч о најновијој активности, видели смо да је у последња 2 месеца решено 18 од 18 питања. Супротно томе, Претти Линкс су успели да реше само 4 од 8 проблема у последња 2 месеца.

Победник

ТхирстиАффилиатес опет стоји испред конкуренције у погледу подршке.

7. Цене

ТхирстиАффилиатес спада у три различита плана цена.

 • Једна лиценца за сајт: 49 УСД годишње
 • Пет лиценци за сајт: 79 УСД годишње
 • Неограничена лиценца за сајт: 149 УСД годишње

Претти Линкс такође има 3 различита плана цена.

 • План за почетнике: 59 долара годишње / који се може користити на 1 сајту
 • План маркетинга: 99 долара годишње / који се може користити на до пет места
 • Супер партнерски план: 199 долара годишње / који се може користити на 10 сајтова

Победник

И у погледу цена, ТхирстиАффилиатес се поставља против конкуренције. Њихова цена је повољна за џепове за почетнике и такође нуди неограничене лиценце за сајтове у износу од само 149 УСД годишње. Приличне везе немају могућност неограничене лиценце.

ТхирстиАффилиатес вс. Претти Линкс – Који је најбољи? (Наша пресуда)

Поређујући оба додатка, схватили смо да је ТхирстиАффилиатес далеко испред Претти Линкс-а када су у питању његове функције управљања везама. Функције попут заказивања веза и аутоматског прегледа здравља могу бити од велике помоћи и штеде вам пуно времена. Не морате проћи сваку везу појединачно да бисте проверили да ли добро функционишу.

Погледајте наш комплетан преглед ТхирстиАффилиатес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map