У поређењу са најбољим произвођачима страница за повлачење и испуштање ВордПресс страница (2020)

у поређењу са најбољим произвођачима вордпресс страница


Тражите најбољег ВордПресс произвођача софтвера? Желите да направите веб локацију без ангажовања програмера? Превлачење и пуштање ВордПресс веб сајта олакшава вам креирање и прилагођавање лепих веб локација све сами.

У овом ћемо чланку упоредити најпопуларније програмере ВордПресс страница за превлачење и испуштање, тако да можете одабрати најбољу за ваше потребе и започети креирање веб локације.

Белешка: Уместо ВордПресс креатора странице, ако тражите комплетну ЦМС / платформу за прављење веб локација, погледајте нашу колекцију најбољих произвођача веб локација.

Коришћење ВордПресс Паге Буилдер-а

Иако је лако пронаћи ВордПресс тему која се прилагођава вашем радном току, могућности прилагођавања на већини тема су ограничене. Ако нисте програмер, не можете извршити значајне измене у дизајну теме.

Овде долази програм за прављење ВордПресс страница. Превуците и испустите ВордПресс додатак за креирање страница омогућава вам креирање прилагођених изгледа за веб локацију онако како желите. У основи: ако то можете замислити, сада можете да га креирате (чак и ако нисте технички паметни!).

Повезан: ВордПресс преглед: МОРАЈУ прочитати пре него што покренете веб локацију.

Погледајмо шта треба имати на уму приликом поређења најбољих произвођача ВордПресс страница, тако да можете одабрати праву за своје потребе.

Компатибилност:

Ако вас не занима промена постојеће ВордПресс теме за додатак за прављење страница, прво што треба да проверите је да ли је грађевинар који желите да користите компатибилан са вашом ВордПресс темом.

Ако пронађете било какве проблеме у вези са компатибилношћу, можда бисте желели да користите веб локацију која подржава програмере за вашу веб локацију. Већина градитеља у овом чланку компатибилна је са свим темама.

Карактеристике:

Када упоређујете функције, морате да разумете јединствени квалитет сваког градитеља. На пример, неки грађевинари се испоручују са доста уграђених изгледа, док други нуде на десетине анимацијских ефеката.

Одговорност:

Морате бити сигурни да вам алатка за прављење страница омогућава креирање прилагодљивих, прилагођених мобилним изгледима изван оквира. Ради ваше удобности, сваки алат за прављење страница који смо навели у овом чланку омогућава вам креирање изгледа прилагођених мобилним уређајима.

Такође проверите: Топ респонзивне теме ВордПресс

СЕО:

Морате да будете сигурни да произвођач страница ствара СЕО изглед прилагођене. Срећом сви произвођачи страница наведени у овом чланку су 100% СЕО пријатељски у комбинацији са Иоаст СЕО додатком.

Сада, погледајмо најбоље додатке за прављење и повлачење странице за ВордПресс.

Топ 7 ВордПресс Паге Буилдер

 1. Беавер Буилдер: Најлакши програм за прављење ВордПресс страница
 2. Диви Буилдер: Комплетан градитељ веб страница са 100+ демонстрација
 3. Елементор: ВордПресс тема за прављење тема са мноштвом интеграција
 4. Тхемифи Буилдер: Најбољи начин уређивања сучеља
 5. Тхриве Арцхитецт: Најбољи градитељ одредишне странице за ВордПресс
 6. СитеОригин: Најбољи бесплатни програм за прављење веб страница ВордПресс
 7. ВП Бакери Паге Буилдер: Најпопуларнији градитељ ВордПресс сајтова

1. Беавер Буилдер: Најлакши ВордПресс Паге Буилдер

беавер буилдер

Беавер Буилдер је један од најбољих произвођача веб страница ВордПресс за превлачење и испуштање. Пружа вам могућност креирања веб странице онако како желите без познавања вештина кодирања. Можете да превучете и испустите за прављење прелепих страница са лакоћом.

Беавер Буилдер долази са десетинама прекрасних образаца страница, тако да можете лако започети свој дизајн, а да не кренете од нуле. Можете одабрати предложак, слике и текст заменити својим, а затим притисните објавити.

Беавер Буилдер ради са већином тема ВордПресс-а пружајући вам потпуну контролу над вашим садржајем. Најбоља ствар је, чак и ако престанете да користите додатак, ваш садржај се преноси у ВордПресс едитор, који је такође познат као ВИСИВИГ едитор. Уз план и изнад, добит ћете прелепе теме компатибилне са Беавер Буилдер-ом које вам омогућавају да мењате своје стилове помоћу изворног ВордПресс Цустомизер-а.

Цене: Почиње од 99 УСД за неограничене веб локације. Погледајте наше понуде Беавер Буилдер-а!

Започните са Беавер Буилдер-ом већ данас.

2. Диви Буилдер: Комплетан градитељ веб страница са више од 100 демонстрација

диви буилдер

Диви Буилдер је моћан ВордПресс програм за прављење страница који вам омогућава да правите било који дизајн на веб локацији помоћу превлачења и испуштања. Диви Буилдер је направила Елегант Тхемес, позната компанија за ВордПресс теме и додатке.

Диви градитељ ради на готово свим ВордПресс веб локацијама. Пружа вам бескрајне могућности за креирање најнапреднијих изгледа без потребе за додиром једног ретка кода.

Додатак се испоручује са 46 модула за изградњу, 20 типова редова и 3 типа секција, који се сви могу комбиновати и распоредити тако да креирају готово све типове веб локација. Са својим напредним дизајнерским подешавањима, можете прилагодити сваки елемент у великој мери.

Такође, погледајте ове Диви теме за дете.

Уз то, ако желите да промените дизајн у стварном времену, можда бисте желели да употребите тему Диви. Помоћу теме можете да направите своју страницу помоћу уређивача фронтенда, тако да се странице могу ажурирати право од фронтенда без потребе да прелазите напред и назад са надзорне табле на веб локацију.

Цена: Почиње од 89 УСД (укључује 100+ пакета веб локација)

Започните са Диви Буилдер-ом већ данас.

3. Елементор: ВордПресс Буилдер тема са тоновима интеграција

елементор

Елементор је прва бесплатна и отворена верзија напредног градитеља страница за ВордПресс. Са својим брзим алатом за прављење и повлачење софтвера можете извршити тренутне измене страница са прочеља ваше веб странице. Елементор је познат по својим брзиним перформансама, које га чине забавним и једноставним за изградњу.

Захваљујући својој широкој библиотеци шаблона, добијате стотине прелепих ВордПресс предложака својих врхунских дизајнера, који се могу извести на различите веб локације путем алата за прављење страница.

Елементор подржава брзи дизајн прилагођен мобилним уређајима, омогућавајући вам израду веб страница које одлично функционишу на било ком уређају.

Неке друге цоол карактеристике Елементора су:

 • Цанвас: Можете да направите потпуно нову одредишну страницу без заглавља или подножја, оптимизовану за велике конверзије.
 • Режим одржавања: За одржавање можете да поставите веб локацију ван мреже помоћу уграђеног режима одржавања.
 • Запиер интеграција: Интегрисање веб странице са веб апликацијом треће стране прилично је лагано користећи његову Запиер интеграцију.

Цене: Почиње од 49 УСД за лиценцу за једну локацију

Започните с Елементор-ом већ данас.

4. Тхемифи Буилдер: Најбољи начин уређивања сучеља

Тхемифи Буилдер

Тхемифи Буилдер долази са драг анд дроп интерфејсом који вам помаже да створите било који изглед који можете лако замислити. Буилдер долази са преко 60 прелиминарно изграђених изгледа и анимационих ефеката које можете изабрати. То значи да можете брзо да направите прелепе странице без потребе да почињете испочетка. Све што требате да урадите је да једноставно увезете распореде које желите да употребите, замените слике и текст, и готови сте.

Градитељ долази као стандардна функција за све теме Тхемифи. Такође можете употребити њихов додатак за изградњу помоћу било које друге ВордПресс теме.

Такође проверите: Најпопуларнији додаци за ВордПресс

Из компактног позадинског интерфејса можете користити функцију превлачења и падања да бисте брзо и лако израдили модуле. У предњем делу можете да прегледате дизајн и да исправно измените своје модуле.

Да бисте побољшали могућности Тхемифи Буилдер-а, можете пронаћи тона различитих додатака који се могу купити засебно или као пакет.

Цена: Основни додатак је бесплатан. 39 долара за аддон пакет

Започните са Тхемифи Буилдер-ом већ данас.

5. Тхриве Арцхитецт: Најбољи градитељ одредишне странице за ВордПресс

напредовати архитекта

Тхриве Арцхитецт је алат за прављење страница који је направљен за веб локације фокусиране на конверзије. Тхриве Арцхитецт су развили исти људи који стоје иза Тхриве Тхемес, компаније која продаје ВордПресс теме и додатке оријентисане на конверзије..

Тхриве Арцхитецт се испоручује са алатком за уређивање превлачењем и испуштањем и 271 унапред изграђеним предлошцима одредишне странице. Помоћу Тхриве Арцхитецт-а можете брзо да направите задивљујућу почетну страницу, страницу продаје, постове на блогу и све што бисте могли да тражите.

Цене: Почиње од 67 УСД за лиценцу за једну страницу или 19 УСД месечно за чланство у Тхриве-у

Започните данас са Тхриве Арцхитецт

6. СитеОригин: Најбољи бесплатни ВордПресс Паге Буилдер

ситеоригин паге буилдер

СитеОригин је један од најпопуларнијих програмера ВордПресс страница у ВордПресс складишту, са преко милион активних инсталација. Са СитеОригин-ом, изградња одзивног садржаја на бази ступаца је лаган ветар. Ваш садржај ће се прилагодити свим уређајима, без обзира на његову резолуцију екрана.

Градитељ СитеОригин неприметно ради са вашим постојећим ВордПресс виџетима, тако да можете да додате своје омиљене видгете на веб локације које правите. Градитељ савршено функционира са било којом ВордПресс темом. Најбољи део странице СитеОригин је тај што можете пронаћи доста уредних компатибилних ВордПресс тема које су изградили исти људи иза СитеОригин додатка.

Флексибилност је једна од главних предности додатка. Користећи напредни алат за прављење редака, можете одабрати тачан број редака за сваки ступац који додате.

Цене: Бесплатно

Започните са СитеОригин већ данас.

7. ВПБакери Паге Буилдер за ВордПресс (раније Висуал Цомпосер)

вп градитељ страница пекарских производа

ВПБакери Паге Буилдер за ВордПресс, раније познат као Висуал Цомпосер, један је од најпопуларнијих програмера страница на тржишту ЦодеЦанион-а, водеће средиште премиум ВордПресс додатака.

Ако вам је потребан врхунски програм за прављење ВордПресс страница који нуди доживотна ажурирања, не тражите даље од ВПБакери Паге Буилдер-а. Долази са уређивачима фронтенда и подупирача, што уређивање садржаја чини брзим и једноставним.

ВПБакери Паге Буилдер савршено функционише са популарним ВордПресс додацима, укључујући
Иоаст СЕО и ВооЦоммерце. Компатибилан је и са моћним додацима за превод као што су Полиланг и ВПМЛ, тако да лако можете направити вишејезичне веб странице које покреће програмер.

Цена: 46 долара за лиценцу за једну локацију

Започните са ВПБакери Паге Буилдер-ом већ данас.

Најчешћа питања: Одабир најбољег произвођача веб страница за ВордПресс

Помажући стотинама корисника у постављању веб странице, знамо које су стране и произвођачи ВордПресс странице направљени. Ево неких често постављаних питања која могу имати сви нови корисници када је у питању избор алата за прављење страница.

Како да омогућите Буилдер страница у ВордПресс-у

Омогућавање стварања странице у ВордПресс-у је прилично јасно. У почетку, када додајете нову страницу, могли бисте да видите само уређивач визуелних и текстова, који је такође познат и као ВордПресс ВИСИВИГ уређивачи (шта видите, шта добијете). Ако желите да омогућите алатку за прављење странице уместо подразумеваног, направите напред и инсталирајте било који од горе наведених ВордПресс градитеља страница на вашу веб локацију.

Када завршите, моћи ћете да видите алатку за прављење страница док додајете нову страницу или пост заједно са уређивачем визуелних и текстуалних текстова..

Како да направим прилагођену ХТМЛ страницу у ВордПресс-у?

Могућност креирања прилагођене ХТМЛ странице у ВордПресс-у омогућава власнику сајта да ефикасно креира другачије изгледе према пословним циљевима. Можете да креирате прилагођену страницу у програму ВордПресс следећи ове кораке: ВПБегиннер.

Који је ВордПресс Паге Буилдер најбољи избор?

Скоро сваки додатак за програмере долази са програмом за прављење драг анд дроп алата и ливе едитор-ом на фронти. Важно је да схватите по чему је сваки градитељ страница ВордПресс-а јединствен.

После поређења, открили смо да је Беавер Буилдер далеко најбољи програм за прављење и повлачење ВордПресс страница. Долази са свим функцијама које су вам потребне за израду феноменалних изгледа веб локација. Можете да користите своју велику колекцију преграђених изгледа да брзо направите страницу од почетка. Након што сте одабрали прави изглед за своју веб локацију, страницу можете прилагодити онако како желите.

Бонус: Погледајте наш најбољи ВордПресс додатак.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољег ВордПресс градитеља страница за ваше потребе.

Ако сте уживали у овом чланку, можда бисте такође волели да читате како направити ВордПресс веб локацију од темеља и поставити свој блог да бисте остварили додатни приход..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map