ВПФормс вс. Гравити Формс – добри, зли и ружни

ВПФормс вс Гравити Формс


ВПФормс вс. Гравити Формс: ко ће победити? Ако то тражите, онда вероватно тражите најбољи додатак за ВордПресс за креирање контакт форме да би ваши корисници ступили у контакт са вама.

ВордПресс нуди много додатака за контакт с различитим функцијама, али ВПФормс и Гравити Формс су најпопуларнији додаци свих њих. Али то је најбоље?

У овом чланку ћемо детаљно упоредити ВПФормс са Гравити Формс, тако да можете донети коначну одлуку.

Општи преглед: ВПФормс вс. Гравити Формс

Пре него што почнемо са функцијама, ценама и другим областима од интереса, доносимо вам основни увод о оба ВПФормс и додаци Гравити Формс.

Шта су ВПФормс?

ВПФормс

ВПФормс је најбољи додатак за контакти за веб локације ВордПресс. Нуди највише за почетнике програмере који су прилагођени почетницима, а који вам могу лако помоћи у креирању ВордПресс образаца.

Све се превлачи са ВПФормс-ом, тако да можете брзо да поставите образац за контакт с пољима која су вам потребна. Има више уграђених предложака у алату за изградњу обрасца који се могу користити за покретање ВордПресс образаца у 1 клику. Лако можете прилагодити унапред изграђене шаблоне обрасца помоћу функције повлачења и испуштања.

Смањује време потрошено на креирање образаца са сати на само неколико минута. Без обзира да ли желите да створите контакт образац или образац за регистрацију корисника, прилично је једноставно коришћење предложака ВПФормс.

Поред тога, ВПФормс има вишеструке премиум додатке који вам пружају непосредан приступ невероватним карактеристикама попут додавања анкета и анкетних формулара у ВордПресс-у. ВПФормс се непрекидно обавезује на изврсност са потребама својих корисника.

Који су облици гравитације?

гравитиформс-вп-плугин

Гравити Формс један је од најпопуларнијих додатака за прављење образаца за веб локације ВордПресс. Може се користити за креирање свих врста образаца у ВордПресс-у. Долази са алатком за прављење образаца која вам олакшава стварање једноставних и сложених образаца са лакоћом.

Када говоримо о могућностима, Гравити Формс се истиче као најмоћнији додатак, са супер флексибилним функцијама. Лако можете креирати одговарајуће форме помоћу филтера за нежељену пошту, додавати приступнике плаћања, покретати анкете, добијати онлајн резервације и још много тога.

Гравити Формс има све што вам је потребно за креирање ВордПресс образаца. То је премиум додатак са изузетним додацима за додавање образаца на вашој веб локацији.

Лакоћа коришћења

ВПФормс нуди једноставан алат за израду облика за повлачење и испуштање који се може користити за једноставно креирање ВордПресс образаца за неколико минута. Не морате запошљавати програмера или писати било који код да бисте креирали обрасце.

Омогућава вам лако додавање или уклањање поља образаца. Такође можете преуредити поља у својим ВордПресс обрасцима уз ВПФормс функцију превлачења и испуштања. Приказује преглед уживо измена које сте извршили, тако да не морате да померате картице прегледача да бисте видели свој образац у деловању.

преглед впформс

Долази са вишеструким уграђеним предлошцима образаца који су дизајнирани да одговоре на потребе свих сорти ВордПресс веб локација. Ови предлошци укључују празно платно, једноставан образац за контакт, захтев за понуду, донацију, пријаву за билтен и друге корисне обрасце који се могу покренути у 1 клику.

ВПФормс нуди неколико додатака за додавање додатних функција вашем додатку за ВордПресс форме. Ови додаци укључују додатне предлошке обрасца, приступнике плаћања, услуге маркетинга путем е-поште и још много тога.

Лако можете уградити образац у своје ВордПресс странице, постове и подручја спремна за видгете користећи ВПФормс. Долази са ВПФормс видгет-ом који вам омогућава да прикажете било који образац у бочној траци, подножју или другим областима виџета на вашој веб локацији.

впформс уграђују образац

Гравити Формс поседује интуитивни програм за прављење драг-дроп-ова који вам омогућава да лако додате поља обрасца и брзо креирате ВордПресс образац. Такође вам омогућава да лако креирате сложене форме. Међутим, постоји мало кривуље учења када се користе Гравити Формс.

Гравити Формс - Алат за прављење и пребацивање облика

Започињете додавањем имена обрасцу, а затим кликните на следећи екран да бисте додали поља обрасца. Нема прегледа поља образаца на истој страници, тако да ћете морати да кликнете на дугме „Прегледај“ сваки пут у алату за прављење образаца да бисте видели промене.

Уз Гравити Формс, морат ћете сваки пут ручно додати поља обрасца, јер нису доступни обрасци обрасца.

Победник: ВПФормс

Цена

ВПФормс има више планова цена од буџета до пословних веб локација. Њихов основни план почиње од 49 УСД годишње који је погодан за већину личних веб локација и блогова.

впформс прице

Имају планове за мала предузећа, непрофитне организације, продавнице е-трговине или било коју другу веб локацију. ВПФормс нуди најбоље цене за све величине и буџете.

Ако желите да тестирате додатак ВПФормс пре куповине, једноставно преузмите лите верзију, лако доступну у складишту додатака ВордПресс. Касније можете надоградити на премиум план и уживати у супер флексибилним функцијама унутар свог буџета.

Гравити Формс нуди основне до елитне лиценце за кориснике ВордПресс-а. Њихове цене почињу од 59 УСД годишње за лиценцу за појединачне веб локације, што је мало скупље у поређењу са ВПФормсима. Морате да надоградите на њихов Про план да бисте додали функције које су још скупље.

гравитација формира цене

Све лиценце вам омогућавају да креирате неограничене обрасце. Добићете и годину дана подршке и ажурирања. Њихова лиценца Елите најскупље је и најпотпуније решење за ВордПресс обрасце. Укључује приоритетну подршку, све додатке за Гравити Формс и ажурирања за животни век.

Победник: ВПФормс

Карактеристике

ВПФормс је додатак за образац богат богат значајкама. Омогућава вам лако креирање једноставних до напредних образаца. Погледајмо неколико најистакнутијих функција које чине ВПФомрс најбољим додатком за контактне форме.

1. Образац анкете / анкете

Додатак обрасца за анкету / анкету од стране ВПФормс омогућава вам лако додавање мрежних анкета и анкета у ВордПресс-у. Подржава све функције које су вам потребне за образац за анкету / анкету.

впформс анкетно гласање

Додатак за анкету / анкету може се комбиновати са условном логиком ВПФормс-а да персонализује анкетна питања на одговоре корисника. Лако можете добити повратне информације корисника и приказати извештаје о интерактивним анкетама на вашој веб локацији.

2. Образац за регистрацију корисника

Додатак за регистрацију корисника од стране ВПФормс омогућава вам брзо креирање образаца за пријаву / регистрацију корисника у ВордПресс-у. Омогућује вашим корисницима тренутни приступ да се пријаве или пријаве са било којег мјеста на вашој веб локацији. Вашим корисницима неће бити потребно да посећују задану страницу за пријављивање на ВордПресс сваки пут када се желе пријавити.

Кориснички образац за регистрацију

Образац за регистрацију корисника можете уградити у своје ВордПресс странице, постове или подручја спремна за видгете. Кориснички образац за регистрацију користан је за веб локације са чланством, продавнице е-трговине, форуме итд.

3. Образац за подношење пријаве

Ако желите да омогућите корисницима да пишу коментаре гостију за вашу веб локацију, онда можете да креирате интерактивни образац за слање постова користећи додатак Пост Субмиссион од стране ВПФормс. Такође можете да подесите образац за слање поста како бисте прикупљали повратне информације, изјаве, критике и други садржај који је генерисао корисник.

Овај додатак је супер флексибилан при аутоматском додавању новообјављених гостујућих постова у ВордПресс уређивач постова ради прегледа и објављивања на вашој веб локацији.

4. Решења за плаћање

ВПФормс се интегрише са ПаиПал Стандардом и Стрипе-ом за ваше онлине плаћања. Најбоље је за прикупљање донација, продају производа на мрежи и било коју другу ситуацију која захтева решење за плаћање путем Интернета.

платне картице впформс

ВПФормс приказује фотографије ваших производа у обрасцу за наручивање, тако да ваши корисници могу бесплатно да плате и виде шта купују.

ВПФормс има много других корисних додатака, укључујући услуге маркетинга путем е-поште, цаптцха, геолокацију, потпис, офлајн формуларе и још много тога. Ови додаци чине ВПФормс моћан додатак за ВордПресс форму.

Карактеристике: Гравитацијски облици

Гравити Формс је фантастичан додатак за ВордПресс форму за лако креирање сложених облика. Они нуде неколико корисних функција које могу да подигну ваше искуство на ВордПресс обрасцима на нови ниво, а листа непрестано расте. Погледајмо најважније карактеристике Гравити Формс-а.

1. 30+ поља образаца

Гравити Формс има преко 30 поља обрасца која се могу користити за креирање било које врсте облика коју желите у ВордПрессу. Можете да користите функцију превлачења и испуштања да бисте лако додали поља у свој ВордПресс образац.

2. Условна логика

То је најпаметнија функција и омогућава вам да додајете поља заснована на корисницима у ВордПресс обрасце. Лако можете приказати или сакрити поља на основу избора корисника. Такође је корисно када желите да направите паметан анкетни образац и промените питања на основу одговора својих корисника.

3. Спам Филтер

Гравити Формс лако се интегрише са свим корисним додацима за филтрирање нежељене поште као што су Гоогле реЦаптцха, Реалли Симпле Цаптцха и Акисмет како би блокирали пријаве спама у ВордПрессу.

4. Отпремање датотека

То је једна од најкориснијих функција када желите да корисници отпремају датотеке у ваш образац. Многе компаније за људске ресурсе додају ову функцију на својим веб локацијама како би сакупили животописе од својих посетилаца. Можете га користити у вашем ВордПресс обрасцу за једноставно добијање датотека од ваших корисника.

5. Калкулације

Можете изводити напредне прорачуне на основу вредности поља које су поднели ваши корисници. Може бити корисно за Форек веб локације и друге компаније које мењају новац.

6. Предњи обрасци

Гравити Формс омогућава додавање образаца на крају свог ВордПресс веб локације како бисте лакше сакупљали пријаве на блогу. Можете дозволити корисницима да предају своје чланке без приступа вашој ВордПресс контролној табли.

7. Интеграција са апликацијама

Гравити Формс интегрише се са готово свим мрежним апликацијама, укључујући услуге маркетинга путем е-поште, плаћања, ЦРМ софтвер итд. Одлично функционира са свим популарним рјешењима за плаћање ван оквира.

Гравити Формс има много других импресивних карактеристика за ваше ВордПресс обрасце. Такође одлично функционише са свим најбољим ВордПресс додацима како бисте додали више функција и флексибилности вашим обрасцима.

Победник: Гравити Формс

Документација и подршка

ВПФормс су познати по својој документацији и подршци. Њихове карактеристике и додаци су добро објашњени у опсежној документацији, која покрива сваки фактор који бисте требали знати да бисте створили обрасце у ВордПресс-у. За детаљније чланке о свакој функцији можете погледати и њихов блог.

Подршку нуди систем за подршку путем е-поште који се темељи на улазницама. Њихова подршка је брза и високо оцењена у њиховим рецензијама корисника.

С друге стране, Гравити Формс има опсежну документацију која вас води кроз лако креирање ВордПресс образаца. Њихова подршка се дистрибуира у складу са лиценцом коју купите. Лиценца Елите има приоритетну подршку, док остале лиценце имају једну годину подршке на бази карата.

Победник: Кравата

Закључак

ВПФормс је најбољи избор за све, без обзира на њихов буџет. То укључује све потребне функције и флексибилност која вам је потребна да бисте креирали ВордПресс образац.

Гравити Формс је најбољи за кориснике који желе да граде напредне или веома сложене форме. Има разне функције без подударања. Међутим, то је мало скупље од ВПФормс-а, посебно када се упоређују основне “стартер” понуде.

Такође бисте желели да проверите ове поређења између,

  • ВПФормс вс ФормСтацк
  • ВПФормс вс ТипеФорм

Надамо се да вам је овај чланак помогао да изаберете између ВПФормс вс. Гравити Формс. Ако вам се свидео овај пост, можда ће вам се свидети и наш дубински преглед додатка ВПФормс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map