AdSanity Review 2020: Ali je to najboljši vtičnik za upravljanje oglasov?

Iščete lažji način upravljanja oglasov na svojem spletnem mestu? Vtičnik AdSanity WordPress omogoča ustvarjanje in prikazovanje oglasov s pasicami vseh velikosti na vašem spletnem mestu s pomočjo pripomočkov in kratkih kod ter dobite statistične podatke o pogledih in klikih. Preberite si vse o tem, kako je to potekalo v našem pregledu AdSanity.


adsanity-wordpress-vtičnik

Zakaj potrebujete vtičnik za upravljanje oglasov

Oglaševanje je eden najpreprostejših in najbolj priljubljenih načinov, kako zaslužiti s svojega spletnega mesta WordPress.

Če pa ste kdaj poskušali ročno prikazovati oglase na svojem mestu WordPress, veste, kakšne težave so lahko.

Z uporabo vtičnika za upravljanje oglasov vam lahko pomagate ostati organizirani in imeti večji nadzor nad prikazovanjem oglasov – pa tudi dobri statistični podatki o uspešnosti oglasov.

AdSanity deluje tako, da vam omogoča ustvarjanje oglasov kot vrste objav po meri, in jih prikaže na vašem spletnem mestu s pomočjo pripomočka ali kratke kode.

Oglasi se lahko prikazujejo sami (bodisi po določenem oglasu bodisi naključno izbrani) ali v skupinah. Oglasi so privzeti za sloge vaše teme, tako da, če je vaša tema odzivna, bodo tudi vaši oglasi.

Kaj je AdSanity in kako deluje?

AdSanity je močan vtičnik za upravljanje oglasov za objavo oglasov z lastnimi gostotami in mrežnih oglasov v WordPressu. Je eden najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress za upravljanje oglasov in pooblasti milijone oglasov v spletu.

Vtičnik je tako preprost in enostaven za uporabo, da lahko vsakdo, tudi popolni začetniki, ustvari profesionalne oglase z njim. Ponuja čist in začetnikom prijazen vmesnik za ustvarjanje in upravljanje oglasov. Osrednji vtičnik je lahek in hiter z minimalnim naborom funkcij; vendar ponuja številne dodatke, ki vam omogočajo, da razširite funkcije vtičnika.

Vtičnik AdSanity je ustvaril in vzdrževal Pixel Jar, podjetje za razvoj spletnih strani. Podjetje se osredotoča na to, da je platforma WordPress enostavna za uporabnike.

Pregled AdSanity: Funkcije in dodatki

AdSanity je dodatek, bogat z več funkcijami in dodatki. Medtem ko so standardne funkcije vtičnika odlične za ustvarjanje in upravljanje profesionalnih oglasov v WordPressu, lahko z dodatki dodate še nekaj dodatnih zmogljivosti.

Obstajata dve vrsti dodatkov AdSanity: Osnovni in Pro. Osnovni dodatki so vključeni v vse načrte, pro addons pa samo z Razvijalec licenca. Vendar pa lahko dodatke kupite posamično in jih uporabite na svojem spletnem mestu, če jih potrebujete.

Nekateri najbolj intrigantni dodatki AdSanity so:

 • Pogojni nastop oglasa: Na strani zaslona Ustvari oglas doda novo polje v polje Ustvari oglas, s katerim lahko nadzorujete videz oglasov.
 • Vidnost uporabniškega oglasa: Omogoča vam, da (lastnik spletnega mesta) skrijete oglase glede na vlogo obiskovalcev na vašem spletnem mestu.
 • Sledenje Google Analytics: Pomaga vam pri sledenju oglasov tako iz lastnih gostiteljskih virov kot iz oglaševalskih omrežij. Če uporabljate MonsterInsights na vašem spletnem mestu vam tega dodatka ni treba kupiti, ker vam MonsteInsights omogoča enostavno spremljanje oglasov.
 • Zaznavanje bloka oglasa: Ta dodatek v brskalnikih vaših uporabnikov preveri programsko opremo za blokiranje oglasov in jim pokaže sporočilo, ki jih spodbuja, da ga onemogočijo.
 • Video oglasi: Omogoča enostavno dodajanje video oglasov na vaše WordPress spletno mesto.

Poleg tega ima vtičnik več možnosti objavljanja, tako da lahko ustvarite neskončne ali datumske oglase z začetnim in končnim datumom. Za prikazovanje oglasov na svojem spletnem mestu jih lahko dodate na widgetized območja, strani, objave s kratkimi kodami ali predloge oznak.

Najzanimivejša funkcija razvijalcev je, da vključuje dejanja in filtre, ki jih lahko razvijalci uporabijo za prilagajanje in dodajanje moči vtičniku AdSanity. In, njihova podpora je tudi neverjetna.

Kako nastaviti prvi oglas

Za začetek morate naložiti vtičnik AdSanity s svojega spletnega mesta in ga nato naložiti na svoje spletno mesto, da ga namestite. Po namestitvi in ​​aktiviranju vtičnika se lahko pomaknete do AdSanity »Upravljanje oglasov začeti.

Kliknite na Ustvari oglas gumb na vrhu zaslona.

Pregled AdSanity - dodajte nov oglas

Tu boste vnesli podrobnosti oglasa in naložili sliko pasice.

Po vnosu imena za oglas izberite velikost.

Pregled AdSanity - izberite velikost

Nato naložite sliko pasice.

Spodaj Podrobnosti o oglasu, ne pozabite prilepiti URL, na katerega želite usmeriti svoje obiskovalce, ko kliknejo oglas. Če želite, lahko potrdite polje, če želite povezavo odpreti v novem oknu.

Na desni strani strani lahko svoj oglas dodate v skupino oglasov. Skupine so uporabne pri izbiri oglasov, ki jih želite prikazati skupaj (več o tem spodaj).

AdSanity pregled - skupina

V Objavi na desni strani lahko kliknete Uredi povezava zraven Objavite za vedno da spremenite trajanje prikaza oglasa.

Pregled AdSanity - potek

Ko končate z izbiro možnosti, kliknite na Objavi gumb.

Za prikaz novega oglasa pojdite na Videz »gradniki.

Videli boste, da je na voljo nekaj novih gradnikov.

Pregled AdSanity - gradniki

Pripomočki so:

 • AdSanity – en sam oglas: Prikažite en določen oglas po vaši izbiri.
 • AdSanity – skupina oglasov: Izberite skupino oglasov, ki bo hkrati prikazala vse oglase.
 • AdSanity – naključni oglas: Prikaže naključni oglas vsakič, ko se stran naloži.

Za prikaz oglasa, ki ste ga pravkar ustvarili, uporabite AdSanity – en sam oglas gradnik in izberite ime oglasa, ki ste ga vnesli. Nato kliknite Shrani.

Pregled AdSanity - en sam pripomoček

Vaš oglas bo zdaj prikazan na območju vašega pripomočka!

Prepričajte se, da deluje pravilno.

(Opomba: Če se s klikom na oglase pripeljete na stran 404, pojdite na Nastavitve »Povezave in kliknite na Shrani brez kakršnih koli sprememb. S tem boste ponastavili strukturo stalne povezave na vašem spletnem mestu in vključili vrsto objave po meri AdSanity, ne da bi to vplivalo na preostali del vašega spletnega mesta.)

Na svojem spletnem mestu lahko prikažete tudi oglase s kratkimi kodami, ki jih najdete v uradni dokumentaciji.

Uporabite to kratko kodo za prikaz enega specifičnega oglasa:

[adanity id ="tukaj postavite oglas" poravnati ="poravnavo"]

Ta kratka koda bo prikazala skupino oglasov:

[adsanity_group num_ads = 2 num_column = 3 group_ids = 1,2 /]

Prilagodite lahko atribute, da spremenite zaslon:

 • num_ads: Število oglasov, ki bodo prikazani skupaj
 • num_column: Število stolpcev
 • Group_ids: ID skupine oglasov, ki jo želite prikazati.

Če želite poiskati ID-je skupine oglasov, pojdite na AdSanity »Skupine oglasov poleg imena skupine bo navedena ID številka.

Pregled AdSanity - ID skupine

Ko so vaši oglasi prikazani, se lahko pomaknete do AdSanity »Statistika da si ogledate podatke o pogledih, klikih in CTR oglasov.

Ali bi morali kupiti WordSanity za upravljanje oglasov v WordPressu?

Zdaj, ko smo podrobno pregledali značilnosti in funkcionalnosti AdSanityja, je čas, da se odločimo, ali je vredno kupiti. Če nameravate svoje spletno mesto spremeniti v oglaševalski stroj s profesionalnimi oglasi, je ta vtičnik popoln.

Tu je le nekaj razlogov, zakaj bi morali kupiti AdSanity za upravljanje oglasov WordPress:

1) začetnikom prijazen vtičnik, ki ne ogroža funkcij

Ker orodje za upravljanje oglasov AdSanity deluje tako kot urejevalnik sporočil v WordPressu, bo vsak uporabnik, ne glede na svoj nabor spretnosti, ki je navajen na vmesnik WordPressa, enostavno delati. Poleg tega je na voljo vse bistvene lastnosti, ki jih potrebujete za uspeh.

Z lahkoto lahko ustvarite samostojne oglase poljubnih dimenzij in jih prikažete na različnih delih svojega spletnega mesta. Če želite dodati omrežne oglase, lahko preprosto dodate delček oglasa na stran za ustvarjanje oglasov. Ustvarite lahko tudi oglase HTML5.

2) Lahka in raztegljiva

AdSanity ima preprost in čist vmesnik, ki ni prepoten z neželenimi funkcijami – jedrni vtičnik je dobavljen samo z najpomembnejšimi funkcijami.

Če potrebujete več, kot jih nudijo standardne funkcije, lahko funkcije AdSanityja razširite tako, da namestite osnovne in dodatne dodatke. Za vtičnik AdSanity obstajajo 4 osnovne in 6 dodatnih dodatkov. Osnovni dodatki so na voljo brezplačno z vsemi njihovimi načrti cen, prosovni dodatki pa so vključeni samo v Razvijalec načrt. Lahko pa kupite pro addons posamično in jih uporabite na svojem spletnem mestu s poljubnim načrtom, če je potrebno.

3) Najbolj primeren za kateri koli proračun

Najboljša stvar vtičnika AdSanity je, da je najbolj primeren za spletna mesta vseh velikosti in proračunov. Cene so dokaj razumne.

Ne glede na to, ali ste bloger, založnik, razvijalec ali velika agencija, lahko najdete načrt za vas.

V naslednjem razdelku si oglejmo načrte cen.

Cene in podpora za vtičnik AdSanity

AdSanity je vrhunski vtičnik s tremi načrti oblikovanja cen: Osnove, Vse v enem, in Vse v enem za vse življenje. Izberete lahko 1 razpoložljivih načrtov in takoj začnete ustvarjati in upravljati oglasne pasice in omrežje.

oglasne cene

Najosnovnejši načrt je Osnove, in stane 49 dolarjev na leto. Načrt je sestavljen iz osnovnega vtičnika AdSanity in osnovnih dodatkov in se lahko uporablja v 1 javni domeni in 1 lokalni domeni.

The Vse v enem načrt je srednjeročni načrt in tudi najbolj priljubljen načrt. Licenca stane 149 USD na leto in se lahko uporablja za neomejene javne in lokalne domene.

The Vse v enem za vse življenje načrt je načrt z najvišjo ceno za AdSanity. Letno stane 489 dolarjev in je v paketu z vsemi funkcijami in dodatki, ki jih vtičnik lahko ponudi. In ponuja neomejeno licenciranje in neomejene posodobitve.

Dokumentacija za vtičnik AdSanity je pestra, na spletu je na voljo le nekaj kratkih člankov za osnovne težave in funkcije. Če imate težave z nastavitvijo vtičnika, lahko na spletnem mestu za podporo predložite potrdilo za podporo.

Naša razsodba o AdSanity kot najboljši vtičnik za upravljanje oglasov WordPress

AdSanity omogoča enostavno upravljanje oglasov in ogled osnovnih statističnih podatkov na nadzorni plošči WordPress.

Če iščete bolj napredne funkcije, na primer možnost neposredne prodaje oglasnega prostora ali podrobnejšo analitiko, bo ta vtičnik za vas preveč osnovni.

Medtem ko dokumentacije primanjkuje, je vtičnik preprost za uporabo in razvijalci se odzivajo na zahteve po podpori.

AdSanity podarimo 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite AdSanity zdaj »
Oglejte si AdSanity kupon »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map