Beaver Builder Review 2020: Je to najboljši gradnik vlečenja in padca?

Iščete zmogljivega ustvarjalca strani za svoje spletno mesto WordPress? Beaver Builder je priljubljen program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za WordPress in je morda ravno tisto, kar iščete.


V tem pregledu Beaver Builder si bomo ogledali njegove značilnosti, zmogljivosti in enostavnost uporabe.

Kaj je WordPress vtičnik za Builder strani?

Ko iščete temo za svoje spletno mesto WordPress, lahko kupite temo, ki je najbližja tistemu, kar imate v mislih. Za prilagajanje se boste morali zanesti na funkcije teme.

Lahko pa najamete razvijalca WordPress, ki bo temo razvil točno tako, kot ste si zamislili. To bo drago in se morda ne bo izšlo tako lepo, kot si upate.

Nazadnje lahko uporabite vtičnik za ustvarjanje strani za izdelavo spletnega mesta po bloku. Tako boste lahko svobodno uporabljali katero koli postavitev, ki jo želite. Uporabite več postavitev za različne strani, kjer koli na svojem spletnem mestu uporabite svoje barve, sloge in vsebino.

Obstaja veliko vtičnikov za ustvarjanje strani. Nekatere od njih je zelo težko uporabljati, nekatere pa so v njih nabrale preveč napihnjenosti.

Popoln vtičnik za ustvarjanje strani za WordPress naj vam omogoča ustvarjanje spletnega mesta v načinu življenja. Moral bi biti hiter in enostaven za uporabo. Če se kdaj odločite za kaj drugega, ne bi smelo za seboj puščati nereda.

Ob tem pa si poglejmo, kako Beaver Builder ustreza našim kriterijem.

Z orodjem Beaver Builder enostavno ustvarite načrte in načrte

Ne glede na to, ali ste začetnik WordPress-a ali izkušen strokovnjak, boste imeli radi zmogljive zmogljivosti in intuitivnost vtičnika Beaver Builder..

Za izdelavo profesionalnih spletnih mest se nikoli ne dotikajte kode ali rokovanja z zmednimi kratkimi kodami. Z vlečenjem in spuščanjem lahko ustvarite osupljive strani v nekaj minutah in ne mesecih.

Oglejmo si, kako Beaver Builder olajša ustvarjanje osupljivih strani za vaše WordPress spletno mesto:

1. Na desetine predlogov ustvarjalnih strani, med katerimi lahko izbirate

na desetine šablon za graditelje bobrov

Beaver Builder ima več kot 30 osupljivih predlog strani. Vtičnik Beaver Builder deluje na vse teme WordPressa, zato vam ni treba spreminjati svoje najljubše teme, če želite začeti uporabljati vtičnik. Če odkrijete težave z združljivostjo s svojo WordPress temo, se lahko obrnete na njihovo prijazno skupino za podporo in jih rešite..

Dokler uporabljate odzivno temo WordPress, bodo vse strani, ki jih ustvarite, 100-odstotno odzivne, kar pomeni, da so videti odlično v vseh napravah.

Vse predloge Beaver Builder lahko uporabite s katerim koli od svojih premijskih načrtov, brez skritih stroškov. Najdete lahko predloge za mala podjetja, e-knjige, odvetniške družbe in številne druge.

Najdete lahko tudi številne predloge za notranjo stran, kot so kontaktne strani, prijave na glasilo, o straneh, tabelah s cenami in še veliko več.

Če želite prihraniti še več časa, vtičnik omogoča tudi, da v graditelja shranite neskončno število predlog. Podobno lahko v graditelju shranite tako surove kot module.

2. Enostaven za uporabo strani Builder

Večina ustvarjalcev strani WordPress deluje na zaslonu za urejanje objav. Uporabniki morajo uganiti, kako bo izgledala njihova stran, ali začeti predogled na posebnem zavihku.

Z urejevalnikom frontend, ki je enostaven za uporabo programa Beaver Builder, vam ni treba preklapljati med predogledom in spletnim mestom v živo. Če želite uporabljati urejevalnik frontend, pojdite na urejevalnik strani WordPress in izberite zavihek Beaver Builder.

jeziček graditelj bobrov

To vas bo usmerilo na sprednji del vaše strani WordPress. Nato lahko v realnem času začnete graditi in prilagajati svoje strani na čelu.

Vmesnik za ustvarjanje strani prikazuje predogled strani v živo z orodji na desni. Lahko preprosto kliknete kjer koli na vaši strani in začnete prilagoditi ta razdelek. Dodate lahko tudi več vrstic, vsebinskih blokov, gradnikov in naprednih elementov, kot so preklopi, harmonike, zavihki itd..

Beaver Builder ima vgrajen vizualni urejevalnik, ki omogoča urejanje strani v okolju WYSIWYG. To omogoča neverjetno enostaven vtičnik za ustvarjanje strani za WordPress.

Beaver Builder podpira tudi kratke kode in gradnike. To pomeni, da lahko uporabljate program Beaver Builder na svojih straneh skupaj s svojimi
najljubši vtičniki WordPress.

3. Z veliko natančnostjo postavite svojo vsebino

Pozicioniranje slik in besedila v privzetem urejevalniku strani WordPress je bolečina. Z urejevalnikom za povleci in spusti strani Beaver Builder lahko svojo vsebino enostavno pozicionirate z veliko natančnostjo. Ko končate z urejanjem, lahko spremembe shranite neposredno iz sočelja ali vrnete na zadnje objavljeno stanje.

4. Pridobite popoln nadzor nad svojo vsebino

Beaver Builder vam omogoča, da preklopite temo brez izgube vsebine. Če se odločite, da ne boste več uporabljali programa Beaver Builder, se bo vaša vsebina prenesla takoj nazaj v urejevalnik WordPress.

5. Na voljo kot vtičnik in tema

Beaver Builder je na voljo kot vtičnik in tema. Tema je popolno ravnovesje nastavitev in funkcionalnosti. Temo lahko prilagodite tako, kot urejate svoje strani.

Tema Beaver Builder vam omogoča urejanje v živo prek orodja za prilagoditev WordPress-a. Vse nastavitve teme najdete v orodju za prilagajanje. Tako si lahko v živo ogledate katero koli spremembo nastavitev teme.

Tema ima tudi najrazličnejše prednastavitve. S klikom na gumb prednastavitve samodejno posodobijo nastavitve teme in ustvarijo na desetine različnih slogov.

Beaver Builder je prijazen tako za začetnike kot tudi za razvijalce

Začetnikom, ki potrebujejo pomoč pri začetku, bo Beaver Builder izjemno koristen.

Razvijalci, ki delajo na strankah odjemalcev, bodo uživali v njegovih razvijalskih prijaznih funkcijah, kot je Editor Mode, ki strankam prepreči, da bi zlomili vašo postavitev. Razvijalci lahko integrirajo tudi pripomočke po meri, kratke kode, ali uporabite ploščico za modul podjetja Beaver Builder po meri.

Vsako postavitev, ki jo ustvarite, lahko shranite kot predlogo in ponovno uporabite. Prav tako lahko shranite in ponovno uporabite vrstice in module. Postavitve lahko celo premaknete s spletnega mesta WordPress na drugo s privzetimi orodji za uvoz / izvoz WordPress.

Zmogljivi moduli, pripravljeni za uporabo v programu Beaver Builder

Moduli delujejo kot bloki, ki jih lahko dodate na svoje strani. Beaver Builder ima vse bistvene module, ki jih boste kdaj potrebovali za izdelavo katere koli spletne strani.

 • Urejevalnik besedil– Doda urejevalnik vizualnih besedil, podoben urejevalniku sporočil WordPress
 • Video– Doda videoposnetke iz predstavnostne knjižnice, YouTuba, Vimea itd.
 • Harmonika– Doda interaktivni meni s harmoniko. Idealno za pogosta vprašanja ali vprašanja&Strani
 • Gumb– Dodajte čudovite gumbe s povezavami
 • Poziv k dejanju– Doda ciljni poziv k dejanjem
 • Zavpiti– Podobno kot poziv k dejanju z drugačno postavitvijo
 • Kontaktni obrazec– Hitro dodajte kontaktni obrazec.
 • Drsnik vsebine– Doda lepe drsnike s slikami in besedilom
 • Zavihki– V zavihke dodajte vsebino
 • Števec števcev– Doda čudovite animirane kroge, številke in števce
 • HTML po meri– Doda kratke kode vtičnikov HTML in WordPress po meri
 • Ikone pisave– Uporabite FontAwesome, Foundation in Dashicons
 • Zemljevid– Doda Google Maps
 • Objavi vrtiljak– Iz objav, strani ali po meri objav objav doda lepi vrtiljak
 • Tabela cenDoda lepe tabele s cenami.
 • Družabni gumbiUporabnikom omogoča preprosto deljenje vaše vsebine v družbenem omrežju
 • Pričevanja– Ustvari čudovit drsni drsnik z različnimi izbirami sloga
 • WooCommerce– Za izdelavo spletne trgovine dodajte izdelke s preprostim vlečenjem in spuščanjem

Menimo, da ta seznam modulov vsebuje najpogosteje uporabljene elemente sodobnih spletnih strani.

Možnosti cen in podpore za Beaver Builder

Za razliko od večine graditeljev strani WordPress, ki so na voljo na trgu, vam Beaver Builder omogoča brezplačno prenašanje lažje različice vtičnika iz uradnega skladišča WordPress.

Če nimate proračuna za vse premium funkcije, lahko začnete z lažjo različico Beaver Builderja. Različica Lite je na voljo z omejenimi funkcijami in podporo.

bober graditelj cen

Vrhunska različica programa Beaver Builder je na voljo v treh različnih načrtih: Standard, Pro in Agency. Vsi načrti vam omogočajo, da uporabljate urejevalnik strani za neomejeno število spletnih mest in tudi eno leto ponudite njihovo svetovno podporo.

Edina razlika je v tem, da načrt Standard ne spada v temo Beaver Builder. Načrt Pro je dobavljen s temo in večplastnimi zmogljivostmi. Načrt agencije vam daje vse značilnosti načrta Pro. Poleg tega vam omogoča, da na belem označite graditelja. Tako lahko ustvarite spletna mesta za vaše stranke, hkrati pa spreminjate vse primere besed Page Builder in Beaver Builder v administracijskem področju WordPress.

Oglejte si različne cenovne načrte Beaver Builder tukaj:

 • Standardno: 99 dolarjev
 • Pro: 199 dolarjev
 • Agencija: 399 dolarjev

Za najboljšo ponudbo si oglejte naše kupone Beaver Builder!

Naša razsodba o Beaver Builderju kot najboljši WordPress Page Builder strani

Verjamemo, da je program Beaver Builder za WordPress najbolj enostaven vtičnik za ustvarjanje strani s povleci in spusti. Brez dvoma je eden izmed najbolj prenašanih ustvarjalcev strani WordPress, ki obstaja, in je najbolj primeren za spletna mesta vseh velikosti. Njegov uporabniški vmesnik, ki je enostaven za uporabo, omogoča vsakomur izdelavo zelo prilagojenega spletnega mesta WordPress. Na voljo je z vsemi zmogljivimi funkcijami za gradnjo strani, ki jih lahko kadar koli vprašate.

Beaver Builderu podarimo 4,2 od 5 zvezdic. Tu je razčlenitev našega točkovalnega sistema:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,2 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite Beaver Builder zdaj »
Oglejte si kupon Beaver Builder »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map