Bloom Review 2020: Ali je ta e-poštni vtičnik Optin vreden?

Ali želite sestaviti in razviti svoj poštni seznam? Če imate spletno mesto, ki temelji na WordPressu, lahko uporabite e-poštne optin vtičnike, kot je Bloom, ki vam pomagajo povečati vaš e-poštni seznam.


V tem pregledu Bloom si bomo ogledali funkcije in funkcionalnosti vtičnika, da bomo ugotovili, ali je res čudovita in vredna vaše naložbe.

cvetenje-pregled

Opomba: Pri IsItWP uporabljamo OptinMonster za generacijo svinca, alternativa Bloom. Za več informacij si lahko preberete naš popoln pregled OptinMonster.

Zakaj potrebujete vtičnik Optin Optin za WordPress?

Trženje po e-pošti je ena najpomembnejših nalog, ki bi jih moral opraviti vsak lastnik spletnega mesta. Trženje po e-pošti se nanaša na postopek pošiljanja komercialnega sporočila skupini ljudi (vaši ciljni publiki) po e-pošti.

Brez dvoma je e-poštni marketing učinkovita tehnika za gradnjo osebne blagovne znamke, podjetja ali uspešne spletne trgovine.

Preden lahko pridete do e-poštnih sporočil vaše ciljne publike / možnih strank, boste morali zbrati njihove e-poštne naslove, kar je prvi in ​​najpomembnejši korak v email marketingu.

Na trgu obstajajo številne storitve trženja e-pošte, ki vam pomagajo pri lažjem izvajanju e-poštnega trženja, vendar nekatere funkcije niso dovolj. Čeprav vam omogočajo, da na svojem spletnem mestu ustvarjate in vstavljate splošne obrazce za optinanje e-pošte, jim primanjkuje veliko odličnih funkcij, kot so osupljive možnosti oblikovanja, ciljne nastavitve zaslona in druge pomembne funkcije, s katerimi lahko obiskovalce pretvorite v stranke.

Zato potrebujete vtičnik za optimizacijo e-pošte za WordPress. E-poštni optin vtičniki so pogosto tesno vključeni v glavne storitve e-poštnega trženja. Vtičniki vam pomagajo ustvariti čudovite in visoko optimizirane obrazce za optin za vaše spletno mesto WordPress.

Bloom – vodilni vtičnik Optin za WordPress

Bloom je danes vodilni WordPress e-poštni vtičnik na trgu, ustvaril pa ga je Elegant Themes.

Vtičnik vam omogoča, da ustvarite čudovite e-poštne obrazce za optin in jih prikažete na različnih lokacijah na svojem mestu WordPress. Pomaga vam, da obiskovalce vaše spletne strani spremenite v naročnike po e-pošti in poveča vaše konverzije.

Bloom je vključen v 16 najbolj priljubljenih storitev trženja e-pošte, vključno z AWeber, MailChimp, Monitorjem oglaševalskih akcij itd..

integriran bloom-email-marketing-service

Pokazali vas bomo po glavnih značilnostih vtičnika:

Šest vrst prikazovalnika obrazcev

Bloom ima 6 vrst zaslonskih oblik. Z vsako vrsto zaslona lahko prikažete obrazce optin v različnih slogih in lokacijah.

cveti-optin-oblike

1. Samodejni optinski pop-upi: Ustvarite samodejne optične pojavne okne, ki jih sproži časovno zamuda, konec vsebine, po pomikanju, komentiranju, nakupu ali po nedejavnosti.

2. Samodejni vložki Optin: Izdelajte impresivne vtičnice z 10 animiranimi animacijami in različnimi sprožilci kot pojavnimi okni.

3. Obrazci za vgrajeni optin: Ko morate prikazati optin na določenih mestih v svoji vsebini, lahko uporabite vmesne obrazce optin. Ustvarite obrazec, ustvarite njegovo kratko kodo in jo uporabite kjer koli želite.

4. Spodaj navedeni optimi obrazci: Spodaj navedeni obrazci za optimizacijo vsebine omogočajo, da vaše najbolj zavzete obiskovalce objav / strani spodbudite, da se naročijo prek svojega optin obrazca.

5. Obrazci za optimiranje območja gradnikov: Prikažite čudovite obrazce optin v katerem koli območju, ki je na spletnem mestu pripravljeno za gradnike.

6. Zaklenjene vsebine Optins: Zaklenjeni optimi za vsebino so koristni in učinkoviti, če imate del premium vsebine, do katerega lahko dostopajo le vaši naročniki. Če postavite zaklenjene vsebine optins, lahko pritegnete bralce svojega spletnega dnevnika, da se naročijo na vaš blog.

Obsežne možnosti oblikovanja – predloge obrazcev 100+

Kar zadeva oblikovanje, vas Bloom ne razočara. Za začetek ima 100 predhodno izdelanih predlog za optin. Vsaka predloga ima edinstven dizajn in profesionalni pridih.

predloge za cvetenje-opt-in-form-form

Če želite ustvariti obliko, izberite predlogo in na koncu strani kliknite gumb »Naprej: prilagodi«. Možnosti oblikovanja so tukaj neomejene, saj lahko prilagodite vse na izbrani predlogi.

možnosti cvetenja-oblikovanja

Konfigurirajte vsebino, postavitev, oblikovanje in vse, kar želite spremeniti v uporabniku prijaznem vmesniku. Izbirate lahko med številnimi možnostmi oblikovanja, ki so na voljo za obrazce, orientacije slike, optimalne obrobe in robove ter neomejene barve. Poleg tega lahko vstavite tudi CSS po meri, da zagotovite svoj oblikovalski okus.

Zmogljive nastavitve zaslona

Poleg impresivnih možnosti oblikovanja Bloom ponuja tudi impresivne in močne nastavitve zaslona. Lahko nadzorujete, kje in kdaj naj bi se na vašem spletnem mestu ali objavah pojavili obrazci za optin. Z neverjetnimi nastavitvami zaslona lahko ustvarite visoko usmerjene optin obrazce in jih prikažete na najbolj optimalnih lokacijah, da obiskovalce pretvorite v naročnike.

nastavitve za cvetenje-prikaz

Samodejni vklopni in pojavni sprožilci: Svoje optične podatke sprožite na podlagi časovnega zamika, po nedejavnosti na dnu objave, po komentarju, pomikanju, nakupu in kliku. Preprosto preverite možnosti za nastavitev teh nastavitev obremenitve.

Ciljno usmerjene lokacije v prikaznem omrežju: Izbirate lahko med prikaznimi lokacijami (vse, domača stran, spletna stran bloga, arhivi, kategorije, oznake, objava, stran) in ciljno usmerjene na določene lokacije. Poleg tega lahko izboljšate ciljanje na optin, tako da določite določene strani in objave, ki jih želite prikazati, in ne prikazati obrazcev optin.

možnosti za cvetenje-prikaz, specifične za post

Bloom nadzorna plošča – uporabniku prijazen pristop

Bloomova nadzorna plošča vam omogoča, da vidite, kako dobro se vaše obrazce optin pretvorijo na prvi pogled. Na nadzorni plošči WordPress dobite ploščo po meri za enostaven dostop do ustvarjanja in upravljanja e-poštnih računov, ogled statistik optin in stopenj pretvorbe, ločeno testiranje AB itd.

bloom-armaturna plošča

Split AB testiranje: Poleg neverjetnih nastavitev zaslona in zaslona ima Bloom čudovito funkcijo, s pomočjo katere lahko povečate stopnjo konverzije. Funkcija ločenega testiranja AB vam omogoča primerjavo različnih različic vašega optin obrazca, da vidite, katera od njih presega ostale.

Bloom-AB testiranje

Optin statistika: Druga zelo zanimiva funkcija pri Bloomu je optin statistika, ki se ponuja na celovit način.

statistika bloom-armaturne plošče

Statistični podatki vam ponujajo v realnem času pregled uspešnosti vtičnika, vključno z:

  • Povprečna povprečna stopnja konverzije, število naročnikov in seznam rasti
  • Vse določa prikaze, štetje konverzij in stopnjo konverzije
  • Pretekli 12-mesečni novi graf za prijavo
  • Število naročnikov in hitrost rasti števila naročnikov
  • Največje pretvarjanje strani

Uvoz in izvoz podatkov in nastavitev Bloom: Uvoz in izvoz podatkov in nastavitev Bloom z enega mesta na drugo spletno mesto enostavno.

Možnosti cen in podpore za Bloom Plugin

Bloom je vrhunski vtičnik Elegant Themes, ki od vas zahteva, da se pridružite njihovemu Tematskemu klubu in ga naložite. Izdelka ne morete kupiti posebej. Za dostop do vtičnika Bloom in drugih izdelkov morate kupiti enega od članov članstva v Elegantnih temah. Poleg tega boste za eno članstvo dobili vse njihove teme in vtičnike.

Imata dva načrta članstva. To so: 1) letni dostop pri 89 USD na leto in 2) dosmrtni dostop za enkratno plačilo 249 USD.

To pomeni, da boste za nakup Blooma morali porabiti najmanj 89 dolarjev, kar je za poceni podjetja precej drago. Vendar pa paket močnih tem in vtičnikov, vključenih v načrt, naredi naročnino vredno vrednost.

Elegantne teme ponujajo namensko podporo vsem svojim izdelkom prek različnih kanalov, vključno s podpornimi vozovnicami, forumi in klepetom v živo. Za vtičnik Bloom lahko dobite podrobno dokumentacijo, video vaje in članke.

Čeprav ponuja nekaj možnosti oblikovanja, da prilagodite svoje optin obrazce, je glavna pomanjkljivost ta, da ne pride do vizualnega orodja za prilagajanje. Za spremembe sprememb na obrazcu boste morali klikniti gumb za predogled.

Bloom vs. OptinMonster – ki je najboljša rešitev za generiranje svinca

OptinMonster je najbolj neverjetna rešitev za ustvarjanje svinca.

Naš pregled o Bloomu bi bil nepopoln, če ne bi primerjali Bloom z OptinMonster, najbolj priljubljeno rešitev za generiranje svinca.

V primerjavi z SaaS rešitev, kot je OptinMonster, Bloom ponavadi porabi več strežniških virov, kar lahko vodi tudi do upočasnitve vašega spletnega mesta. Poleg tega nima veliko uporabnih funkcij, ki jih OptinMonster ponuja, kot so pojavna platna in sprožilci namenov. Možnosti ciljanja so v Bloomu tudi omejene.

Ne zamudite našega članka o najboljših vtičnikih WordPress.

The Cene OptinMonsterja se začne pri 29 USD / mesec. Po drugi strani pa boste morali, če želite kupiti Bloom za svoje spletno mesto, porabiti najmanj 89 USD na leto.

Če iščete optin graditelja, ki ustreza vašemu proračunu, OptinMonster je najboljša izbira. Če pa raje uporabite optin vtičnik, ki je specifičen za WordPress, potem je Bloom vredno poskusiti.

Celoten pregled OptinMonster lahko preberete.

Naša razsodba o Bloomu za generacijo svinca

Bloom ponuja resnično enostaven in uporabniku prijazen vmesnik za ustvarjanje e-poštnih optin obrazcev za WordPress spletna mesta. Njegova preprosta armaturna plošča brez nereda omogoča vsakomur ustvarjanje privlačnih oblik optin in ustvarjanje več potencialnih strank.

Čeprav ni tako bogat s funkcijami kot OptinMonster, ponuja vse osnovne funkcionalnosti in nekaj možnosti ciljanja za rast seznama e-poštnih sporočil. Priložen je izčrpen seznam predlog, zaradi česar je Bloom edinstven vtičnik generacije za WordPress.

Če iščete vtičnik za generiranje svinec, ki je izdelan posebej za WordPress, potem je Elegant Themes Bloom zanesljiva izbira za vas. Podarimo mu 3,8 zvezdice. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 3,8 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pocveti zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me