Še en povezan vtičnik za objave

Potrebujete preprost način za medsebojno povezovanje svojih vsebin in ohranjanje bralcev? Zmanjšajte odskok in povečajte čas na strani z dodatkom Yet Another Related Posts (YARPP). Oglejte si naš še en sorodni pregled vtičnikov in preverite, ali je ta vtičnik pravi za vaš blog.


Še ena povezana objava vtičnikov

Notranje povezovanje lahko poveča vaš blog

Eden najboljših načinov za optimizacijo spletnega mesta – tako za vaše bralce kot tudi SEO – je z interno povezavo.

Povezovanje sorodnih vsebin na vašem spletnem mestu izjemno koristi vašemu občinstvu. Brez notranje povezave ne bi našli vaše pretekle vsebine ali starih objav v spletnem dnevniku, razen če bi jih proaktivno poiskali. Če pa v svoje pretekle objave na spletnem dnevniku dodate povezave, lahko zanimanje za navadne bralce prebudi in jih pretvori v zvestega oboževalca.

Notranje povezovanje lahko pomaga tudi pri uvrstitvi vašega iskalnika. S povezovanjem povezanih objav in strani skupaj na svojem spletnem mestu pomagate iskalcem iskalnikov, da ugotovijo strukturo svojega spletnega mesta. Z uporabo ustreznega besedila za sidranje pomagate tem botom, da bolje razumejo temo vsake strani.

Zakaj uporabljati vtičnik za sorodne objave?

Veste, kako dolgotrajen je lahko lov na stare sorodne objave in vse povezave skupaj. Na objave, ki so morda pomembne, je enostavno pozabiti in na koncu siroče objave, ki niso povezane z nobenim drugim.

Z uporabo vtičnika za povezane objave lahko postopek popolnoma avtomatizirate in poskrbite, da bodo vse vaše objave povezane.

Druga korist vtičnika za povezane objave je, da svojim bralcem omogoča, da nekaj storijo, ko končajo z branjem objave.

Brez poziva k akciji bodo mnogi vaši bralci samo pritisnili na gumb “nazaj” na svojem brskalniku in pozabili na svoj spletni dnevnik.

Z vključitvijo povezav do povezanih objav na dnu vsake objave lahko bralce še naprej privlačite. To bo zmanjšalo stopnjo obiskov ene strani in povečalo čas za statistiko strani.

Kako deluje še en povezani sorodni vtičnik (YARPP)

Še en povezan post Vtičnik (YARPP) je zelo prilagodljiv vtičnik, ki vam omogoča prikaz povezav do povezanih objav in strani. Podpira tudi vrste objav po meri.

Vtičnik izbere povezane objave glede na naslov, besedilo telesa, kategorije in oznake. Odločite se, kako prednost morate dati vsakemu parametru, lahko pa izberete tudi kategorije in oznake, ki jih želite izključiti.

Kako nastaviti YARPP na svoj blog

Namestite in aktivirajte vtičnik YARPP. Samodejno vas bodo pripeljali do Nastavitve »YARPP zaslon, kjer lahko konfigurirate vse možnosti.

Spodaj “Bazen”, lahko onemogočite določene kategorije ali oznake in se odločite, ali naj objavijo zaščitene z geslom objave ali omejite objave do datuma objave.

Še ena povezana objava Plugin Review - the pool

Spodaj Možnosti “sorodnosti”, lahko konfigurirate, kako se YARPP odloči, katere objave so povezane, tako da daste več prednosti naslovom, besedilu, kategorijam ali oznakam.

Še ena povezana objava Plugin Review - možnosti

Spodaj lahko izberete možnosti prikaza za povezane objave: seznam ali sličice.

Še ena povezana objava Plugin Review - prikaz

Prav tako lahko prilagodite naslove, odlomke, naročilo itd. In se odločite, ali bodo v svojem RSS feedu prikazali povezane objave.

Še ena sorodna objava Plugin Review - več možnosti

Samo kliknite Shrani spremembe na dnu zaslona in to je to!

Zdaj si oglejte svoje objave in si oglejte povezano vsebino, ki jo priporoča YARPP.

Če želite več informacij o konfiguraciji YARPP in kako prikazati povezane objave brez vtičnika, glejte Kako prikazati sorodne objave v programu WordPress

Unovčite svoj blog s programom YARPP Pro

Obstaja tudi druga različica vtičnika z imenom YARPP Pro, ki doda nekaj novih funkcij.

V nasprotju z imenom je tudi YARPP Pro brezplačen!

Ena glavnih novosti je sposobnost zaslužka s promocijo sponzoriranih objav. Lahko jih izberete, da jih prikažete na dnu svojih objav, s pripomočkom na stranski vrstici ali obema.

Prav tako se lahko odločite za promocijo svojih objav v drugih blogih s ponudbami s kliki ali prikazi – po lastni izbiri.

Prav tako imate možnost, da poleg spodnje objave prikažete tudi svoje povezane objave s pomočjo pripomočka.

YARPP vs. Jetpack Povezane objave

Eden od pogostih očitkov o dodatku za še eno povezano objavo je, da uporablja veliko strežniških virov za iskanje povezanih objav. To lahko res upočasni čas nalaganja vašega spletnega mesta, še posebej, če imate YARPP veliko število objav, s katerimi lahko iščete.

V najnovejših različicah so bile poizvedbe YARPP optimizirane in posodobljene za predpomnjenje vseh njegovih rezultatov, tako da je treba povezave objav vsake objave izračunati samo enkrat – ne vsakič, ko je objava obiskana.

Nadomestni čas, ki je lažji za čas nalaganja vašega spletnega mesta, je modul Jetpack’s Related Posts. Za razliko od YARPP, Jetpack izvaja vse analize, obdelave in serviranje iz njihovega oblaka. To pomeni, da ne povzroča dodatnih obremenitev na vašem strežniku. Za več podrobnosti o Jetpacku si oglejte naš pregled Jetpack.

Če se odločite za uporabo YARPP namesto objav, povezanih z Jetpack, lahko poskusite pospešite svoje WordPress spletno mesto z uporabo vtičnika za predpomnjenje. Oglejte si pregled WP Super Cache in W3 Total Cache pregled, če želite izvedeti, katera je najboljša za vaše spletno mesto.

Naša razsodba

Če želite ohraniti priložnostne obiskovalce na svojem spletnem mestu, prebrati več vsebine, je uporaba vtičnika za povezane objave odličen način za to.

Vtičnik Yet Another Related Posts ima enostaven vmesnik za uporabo in omogoča enostavno in hitro vzpostavljanje notranjih povezav v vseh objavah na spletnem dnevniku.

Če imate velik blog z veliko objav, pa lahko YARPP vaše spletno mesto upočasni. Prepričajte se, da hitrost vašega spletnega mesta spremljate pred in po, da bi spremljali morebitne spremembe, da lahko preklopite na drug vtičnik, če pride do težave.

Čeprav je vtičnik zelo enostaven za uporabo in je dokumentacija koristna, se zdi, da ni podprta. Teme podpore na forumih WordPress.org ostanejo brez odgovora in na uradnem spletnem mestu ni jasnega načina, kako dobiti podporo..

Še en povezan post objavljamo vtičnik 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 0,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 1,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite še eno povezano delovno mesto vtičnik zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me