Elementor Review 2020 – Ali je to najboljši vtičnik za oblikovanje strani WordPress?

Želite oblikovati svoje WordPress spletno mesto, ne da bi najeli razvijalca? Gradnja WordPress spletnega mesta je enostavna s pomočjo vtičnika za ustvarjanje strani, kot je Elementor.


V tem pregledu Elementor si bomo ogledali njegove značilnosti, delovanje in enostavnost uporabe, da ugotovimo, ali je to najboljši vtičnik za oblikovanje strani WordPress.

elementor-wordpress-page-builder-vtičnik

Kaj je vtičnik WordPress Page Builder?

Vtičnik za ustvarjalce strani WordPress ponuja preprost vmesnik povleci in spusti za izdelavo čudovitih spletnih mest. Strani lahko ustvarite tako, da preprosto uredite bloke vsebine z orodjem za povleci in spusti. Večina ustvarjalcev strani ponuja tudi sprednje urejanje, tako da lahko urejate v živo, ne da bi morali med urejevalnikom in predogledno stranjo preklapljati naprej in nazaj..

Predvsem pa ustvarjalec strani omogoča vsakomur, da z lahkoto izdela spletno mesto, ne glede na nabor spretnosti. Tehničnega znanja ni potrebno, saj se ne boste dotaknili ene vrstice kode.

Oblikovanje WordPress spletnih mest čudovito z Elementorjem

Elementor je preprost vtičnik za oblikovanje strani WordPress, ki ima vizualni vmesnik za povleci in spusti. Na voljo je s široko paleto elementov, ki omogočajo preprosto organiziranje vsebine na vaši strani z orodji za povleci in spusti. Če želite konfigurirati nastavitve in ustvariti strani, vtičnik sploh ne potrebuje kodiranja.

Z več kot 900.000 aktivnimi namestitvami je eden najbolj priljubljenih gradnikov strani WordPress, ki je na voljo na spletu.

1. Ustvarjanje objav in strani z Elementorjem

Ko dodate novo stran ali uredite obstoječo stran v urejevalniku strani, lahko vidite Uredi z Elementorjem gumb nad urejevalnikom WordPress. Lahko preprosto kliknete nanj in zaženete urejevalnik Elementor.

edit-page-with-elementor-plugin

To vas usmeri v vmesnik urejevalnika Elementor, kot je prikazano na posnetku zaslona.

Na levi strani so elementi ali gradniki, ki so pripravljeni za vlečenje in spuščanje. Lahko najdete Nastavitve bar pod elementi. Če želite dodati novo vsebino, kliknite na Dodaj nov razdelek ali Dodaj predlogo na področju vsebine.

elementor-vmesnik

Odsek je blok postavitve zasnove z enim ali več stolpci v njem. Ko izberete Dodaj nov razdelek, boste pozvani, da izberete strukturo vsebine za svojo novo stran. Na voljo je 12 vrst razdelkov, kot je prikazano na posnetku zaslona.

dodaj-odsek-element

Ko izberete strukturo strani, lahko izberete postavitev razdelka in povlečete elemente v stolpce.

Kot je prikazano na spodnjem zaslonu, lahko vse spremenite v urejevalniku na levi strani in si ogledate spremembe v območju vsebine.

urejevalni elementi

Če želite za svojo stran uporabiti že izdelane predloge, potem lahko kliknete na Dodaj predlogo gumb. V knjižnici Elementor imate dostop do več kot 300 vnaprej izdelanih predlog, poimenovanih strani in blokov.

elementor-knjižnica

Predlogo lahko preprosto vstavite iz knjižnice, jo prilagodite in objavite.

Obsežen nabor elementov & Predloge

Vtičnik Elementor ima obsežen nabor elementov ali pripomočkov po meri. Najdete pripomoček za katero koli vrsto vsebine, ki jo potrebujete, na primer naslove, gumbe, obrazce, vrtičke ali Google Zemljevide, če naštejete le nekaj.

elements-in-elementor-vtičnik

Poleg pripomočkov Elementor lahko v urejevalniku uporabite privzete gradnike WordPress ali druge pripomočke na temo ali vtičnike. Elementor se integrira z vsako nameščeno temo in vtičnikom ter dodaja aktivirano temo in druge združljive pripomočke vtičnika v urejevalnik strani Elementor.

theme-plugin-widgets-elementor

Namestite svoje najljubše teme in vtičnike in preprosto ustvarite svoje strani iz urejevalnika Elelemtor s pomočjo pripomočkov, ki jih ponuja vaša tema in drugih vtičnikov.

Poleg tega lahko svoj dizajn shranite kot predlogo in ga ponovno uporabite na drugih straneh spletnega mesta.

Kliknite na Možnosti shranjevanja in nato shranite kot Predloga.

shrani kot predlogo

Zdaj je vaša nova predloga shranjena v knjižnici Elementor.

moj-nov-predloga

Predlogo po meri lahko preprosto vstavite na katero koli stran, ki jo želite. Še več, predlogo lahko izvozite na druga spletna mesta, ki jih imate, kar je zelo priročno. Ne bo vam treba vsakič sestaviti nove strani iz nič.

3. Neskončne možnosti prilagoditve

Elementor vam ponuja neskončne možnosti prilagajanja spletnega mesta.

Pojdi na Slog in Napredno v urejevalniku Elementor, da si ogledate vse možnosti prilagoditve.

prilagodite-neomejeno

Lahko upravljate širino in višino odsekov; spremenite velikost stolpcev; položaj vsebine nastavite na vrh, sredino ali dno stolpca; nastavite oblazinjenje in robove za odseke, stolpce in gradnike; nastavite vrzel v stolpcu; itd.

4. Odziven nadzor oblikovanja

Elementor vam omogoča, da prilagodite zasnovo svojih spletnih strani glede na vrsto naprav, ki jih uporabljajo vaši obiskovalci. To zagotavlja, da je vaše spletno mesto 100% odzivno, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto videti odlično v vseh napravah, vključno z namiznimi, mobilnimi in tabličnimi računalniki.

element-odziven dizajn

Vtičnik je privzeto prikazan namizje. Pogled lahko spremenite v mobilni in tako ugotovite, kako bodo obiskovalci videli vaše spletno mesto na svojih mobilnih napravah.

Vtičnik ima tudi dodatno funkcijo za zagotavljanje odzivnosti. Lahko najdete Odziven možnost pod Napredno meni, kadar urejate element. S tem lahko skrijete gradnik za določeno napravo. To je koristno, če ne želite prikazati istega vsebine v vsaki napravi.

skrivaj-element-element

5. Celotna zgodovina revij – razveljavite / ponovno spremenite spremembe

Druga neverjetna lastnost Elementorja je celotna zgodovina revizij. Ta funkcija vam omogoča, da se kadar koli vrnete na prejšnjo različico. Vtičnik shrani vse vaše vložke, tako da lahko preprosto preidete na starejšo različico, kadar koli morate.

elementov-revizije

Več funkcij elementov

Oglejmo si še nekaj funkcij vtičnika Elementor:

 • Vgrajeno urejanje: S to funkcijo lahko urejate besedilno vsebino neposredno na zaslonu v živo. Ta funkcija omogoča enostavno pisanje objav na spletnem dnevniku in urejanje obstoječe vsebine.
 • Urejevalnik glave in noge: Z Elementorjem je enostavno urejanje območij glave in noge na vaši strani. Vizualno jih lahko uredite brez kodiranja.
 • Prevod in RTL pripravljen: Vtičnik je preveden v več kot 23 jezikov in ga je enostavno prevesti v dodatne jezike. V celoti podpira jezik RTL.
 • Globalne barve in tipografija: Lahko nastavite globalne barve in tipografijo, da ustvarite kohezivno zasnovo na celotnem spletnem mestu.
 • Obsežne tipografske možnosti: Uporabite 800+ Googlovih pisav ali dodajte svoje lastne obrazce za tipkanje in jih uporabite na svojem spletnem mestu.
 • Integracije tretjih oseb: Vtičnik podpira integracije drugih proizvajalcev, vključno s MailChimp, Drip, ActiveCampaign itd.
 • Način vzdrževanja: Način vzdrževanja lahko nastavite s pomočjo lepih predlogo Elementor, ki prihaja kmalu, in predloge za vzdrževalni način.
 • Pripomočki za e-trgovino: Uporabite vnaprej izdelane widgete WooCommerce skupaj s tabelami cen in pripomočki za cenik za enostavno izdelavo strani e-trgovine..

Možnosti cen in podpore za Elementor

Elementor je brezplačen, če ga prenesete iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress. Brezplačna različica vtičnika ponuja dostojno število pripomočkov in drugih funkcij, ki omogočajo izdelavo preprostih spletnih mest.

Za strokovnjake ima vtičnik premium različico z dodatnimi premijskimi pripomočki, predlogi in drugimi možnostmi. Ima tri načrte za oblikovanje cen: osebni, poslovni in neomejeni. Lahko kupite osebni načrt za licenco za 1 spletno mesto, posel za 3 strani in neomejen za neomejena spletna mesta.

cenovne elemente ali elemente

Elementor vključuje obsežno dokumentacijo z veliko vadnicami, s pomočjo katerih boste lahko preprosto vdelali spletno mesto s pomočjo vtičnika. Vodnike z navodili najdete tudi na njihovem spletnem dnevniku in na YouTube kanalu.

Avtorji vtičnikov nudijo posebno podporo prek e-poštnih sporočil na podlagi vstopnic.

Naša razsodba o Elementorju kot najboljši vtičnik za oblikovanje strani WordPress

Po temeljitem pregledu vtičnika lahko rečemo, da ima Elementor vse funkcije, ki jih boste potrebovali za lažjo prilagoditev WordPress-a. Vmesnik vtičnikov ni napihnjen z dodatnimi, neuporabnimi možnostmi, kot so nekateri vtičniki, zato ga boste našli enostavno in razumeti. Najboljše od vsega je, da začetniki in ljudje, ki ne vedo tehnic, lahko vtičnik brez težav uporabljajo za izdelavo čudovitih spletnih mest.

Ne zamudite preveriti te najboljše programske opreme za spletni dizajn.

Graditelju strani Elementor damo 4,8 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 4,8 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Elementor zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map