Koda kupona LearnDash (2020)

LearnDash


Iščete kodo kupona LearnDash? LearnDash je najbolj priljubljen vtičnik WordPress LMS (sistem za upravljanje učenja). Priložen je program za izdelavo tečajev za vlečenje in spuščanje, s katerimi preprosto oblikujete spletne tečaje za svoje uporabnike. LearnDash zaupajo velike univerze, več kot 500 podjetij, organizacij za usposabljanje in podjetnikov po vsem svetu. S pomočjo LearnDash lahko ustvarite forume za svoje študente, dostavite in sledite spletnim tečajem, prodajate strokovno usposabljanje in še več. Če iščete promocijsko kodo LearnDash, da lahko začnete z najboljšimi možnimi cenami, ste na pravem mestu! V IsItWP se v vašem imenu trudimo, da se v vašem imenu pogajamo o ekskluzivnih popustih. Ne pozabite izvedeti, kako pridobiti najboljšo možno ponudbo za LearnDash.

Zagotovite si najboljšo ponudbo na LearnDash WordPress LMS vtičniku

Za najboljšo ceno uporabite našo kodo kupona LearnDash!

Pridobite ponudbo »

Zagotovite si najboljšo ponudbo na LearnDash WordPress LMS vtičniku
Koda ni potrebna. Kliknite gumb za zahtevo posla.

Pojdi na WWW.ISITWP.COM/REFER/LEARNDASH/

Sledite spodnjim navodilom, da dobite najboljšo možno ponudbo z našo ekskluzivno kodo za kupon LearnDash.

Najprej obiščite spletno mesto LearnDash s pomočjo naše referenčne povezave. Od tam lahko kliknete na Začeti gumb.

Spletno mesto LearnDash

Nato morate izbrati načrt. LearnDash ponuja 3 načrte: Osnovni, Plus paket, in Pro paket.

Kliknite na Dodaj v voziček gumb pod načrtom, ki ga želite kupiti.

LearnDash Cene

Po tem boste povzetek naročila videli na strani blagajne.

Promocijske kode LearnDash ni treba vnašati. Samo sledite naši povezavi do LearnDash-a in najboljše cene bodo uporabljene samodejno.

Pomaknite se navzdol in dodajte podatke o računu, kot so ime, priimek in e-poštni naslov.

Naročilo LearnDash

Zdaj boste morali izbrati način plačila in dodati podatke o plačilu.

LearnDash Oddaj naročilo

Kliknite na Oddaj naročilo gumb za zaključek nakupa.

Upamo, da ste našo kodo kupona LearnDash pomagali. Za dodatne popuste lahko preverite tudi našo stran s kuponi.

Pogosta vprašanja o kodi kupona LearnDash

Še niste pripravljeni za začetek učenja LearnDash? Tu bomo odgovorili na nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih dobimo o našem popustu na LearnDash.

Kaj je sistem upravljanja učenja?

Sistem za upravljanje učenja (LMS) je programska oprema, ki vam omogoča ustvarjanje spletnih tečajev, kvizov, forumov in certifikatov. Deluje brez težav z vašo WordPress temo in enostavno prilagodite, da se ujema z vašo blagovno znamko. Izdelovalec tečajev lahko uporabite tudi za ustvarjanje neomejenih javnih in zasebnih spletnih tečajev za svoje uporabnike.

Koliko znaša LMS mesečno?

Z našo kodo za popust LearnDash se njihova cena začne pri 159 USD. Z vsakim načrtom boste dobili tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

Kakšne so prednosti sistema upravljanja učenja?

Če sistem upravljanja učenja primerjate s preprosto izobraževalno spletno stranjo, je LMS vedno boljša možnost.

Učinkovitost: Na voljo so vse možnosti, ki jih potrebujete za vzpostavitev spletnih tečajev. Ni vam treba delati ročnih del in na svojem spletnem mestu lahko učinkovito prodajate neomejene tečaje.

Integracije: LearnDash integrira s priljubljenimi vtičniki WordPress, kot so WooCommerce, Easy Digital Downloads, bbPress, BuddyPress, PaidMembershipsPro itd. Na voljo je tudi z zmogljivimi dodatki, s katerimi lahko LMS povežete z Zapierjem, Stripeom, SmartCartom in še več.

Pripravljen za prevod: Z LearnDash lahko ustvarite spletne tečaje v več jezikih, da se vaši uporabniki počutijo kot doma v kateri koli državi ali regiji na svetu. Na voljo je z več kot 10 priljubljenimi jeziki, vključno z angleščino, arabščino, kitajščino, francoščino, španščino, nemščino, poljščino, ruščino itd.

… In še veliko več. Kliknite tukaj, če si želite ogledati vse funkcije programa LearnDash.

Je LMS dober za univerze, visoke šole in izobraževalne ustanove?

Da, LMS je najboljša izbira za univerze, visoke šole in vse izobraževalne ustanove, ki želijo hitro vzpostaviti in ponuditi spletne tečaje. Na voljo je z brezplačno demo predlogo za temo, močnimi dodatki in garancijo za vračilo denarja, ki vam daje čas za oblikovanje najboljših spletnih tečajev za vaše uporabnike.

Kateri je najboljši vtičnik za sistem za upravljanje učenja WordPress?

LearnDash je priljubljen in dobro znan vtičnik za sistem za upravljanje učenja. Za dodatne možnosti si oglejte naš celoten seznam najboljših vtičnikov WordPress LMS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me