Kontaktni obrazec 7

Iščete vtičnik za brezplačni kontaktni obrazec za vaše spletno mesto WordPress? Kontaktni obrazec 7 je eden najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress, nameščen na več kot milijon spletnih strani. V tem pregledu kontaktnega obrazca 7 si bomo ogledali njegove značilnosti, enostavnost uporabe in možnosti podpore.


Kontaktni obrazec 7 Pregled

Zakaj potrebujete vtičnik za kontaktni obrazec?

WordPress ima močan sistem za objavljanje vsebine in interakcijo z uporabniki prek komentarjev. Vendar pa ne prihaja z vgrajenim kontaktnim obrazcem. To težavo rešujejo vtičniki.

Kontaktni obrazec omogoča, da se vaši uporabniki zasebno obrnejo. E-pošta je najlažja in zasebna oblika komunikacije po internetu. Če dodate kontaktni obrazec na vaše spletno mesto, se uporabnikom ne odpirajo le vrata, ampak tudi nova poslovna in zaposlitvena priložnost.

Imeti stran s stiki na svojem spletnem mestu je preprosto preveč pomembno, da bi jo prezrli, in kontaktna stran je nepopolna brez kontaktnega obrazca.

Na voljo je več najboljših vtičnikov WordPress obrazca. Na voljo so plačani in brezplačni vtičniki. Če iščete vrhunske funkcije plačljivega vtičnika, vam priporočamo, da si jih ogledate WPForms ali v našem pregledu Gravity Forms.

Kontaktni obrazec 7 je najbolj priljubljen vtičnik za brezplačni kontaktni obrazec za WordPress. Je neizmerno priljubljen in eden izmed najbolj prenesenih vtičnikov WordPress vseh časov.

Poglejmo, kako kontaktni obrazec 7 izstopa v naši funkciji, enostavnosti uporabe in analizi podpore.

Preprosto ustvarite obrazce za stike v WordPressu s kontaktnim obrazcem 7

Obrnite se na obrazec 7 s standardnimi praksami WordPress in se lepo vključite v svoje območje skrbnika. Priložena je tudi predstavitvena oblika, ki si jo lahko ogledate, če želite izvedeti, kako ustvariti svoje obrazce.

Ustvarjanje obrazca z vtičnikom Contact Form 7

Glavni vmesnik urejevalnika obrazcev je zelo podoben urejevalniku besedila na zaslonu za urejanje objav. V zgornjem meniju so preprosti gumbi, ki jih lahko uporabite za dodajanje obrazca.

Ko končate z ustvarjanjem obrazca, preprosto kliknite gumb za objavo, da je pripravljen. Kontaktni obrazec 7 vam bo omogočil kratko kodo za vstavljanje obrazca kamor koli na vašo WordPress spletno stran.

Napredne nastavitve za kontaktni obrazec 7

Kontaktni obrazec 7 je močan vtičnik. Vsak obrazec, ustvarjen s kontaktnim obrazcem 7, ima lahko različne nastavitve, ki jih je mogoče konfigurirati na zavihkih Pošta, Sporočila in Dodatne nastavitve.

Nastavitve pošte v obrazcu za stike 7

Na strani z nastavitvami pošte lahko določite, kam naj pošljete odgovore, zbrane v obrazcu. Kontaktni obrazec 7 pošlje vsak obrazec, ki je poslan na e-poštni naslov skrbnika. To lahko spremenite na kateri koli drug e-poštni naslov, ki ga želite.

Na zavihku »Sporočila« lahko spremenite privzeta sporočila. Kontaktni obrazec 7 prikazuje vam in vašim obiskovalcem. Ta sporočila so napake pri preverjanju veljavnosti, napake pri vnosu, sporočila o uspehu in napaki ob oddaji obrazca.

Zavihek dodatnih nastavitev omogoča pošiljanje določene kode v vnaprej določeni obliki.

Izdelava zapletenih obrazcev s kontaktnim obrazcem 7

Ustvarjanje zapletenih obrazcev s Kontaktnim obrazcem 7 je možno, vendar ne tako enostavno. Z gumbi v urejevalniku obrazcev lahko vstavite vrste vnosa in elemente obrazcev.

Vendar ni nobenih naprednih funkcij, kot sta pogojna logika ali obdelava plačil, ki jih lahko najdete v drugih vtičnikih, kot so WPForms in njenih dodatkov.

S klikom na element se prikaže pojavno okno, kjer lahko izberete osnovne možnosti za to polje. Na primer lahko označite obvezna polja, dodate besedilo rezerviranega mesta in jih konfigurirate glede na vrsto vnosa, ki ga dodajate.

Nastavitev naprednih možnosti za vnosna polja

Za pravilno prikazovanje obrazca boste morali še vedno napisati oznake HTML, kot sta odstavek in prelom vrstice.

Celotna uporabniška izkušnja med ustvarjanjem zapletenega obrazca s Kontaktnim obrazcem 7 ni dobra. Če pa osnovno razumete HTML in kontaktni obrazec 7, potem je to eden najmočnejših ustvarjalcev obrazcev.

Obrazci za oblikovanje, ustvarjeni s kontaktnim obrazcem 7

Kontaktni obrazec 7 samodejno podeduje slog teme WordPress. Večina standardnih skladnih tem WordPress prihaja s prednastavljenimi slogi za polja obrazca in gumbe.

Nekatere vrhunske teme WordPress prihajajo z vnaprej določenimi slogi predvsem za kontaktni obrazec 7. Če pa potrebujete, lahko vedno dodate svoj CSS po meri.

Kontaktni obrazec 7 doda razrede CSS in ID v vse obrazce. Te privzete razrede lahko uporabite v svoji WordPress temi ali otroški temi.

Oglejte si to vadnico, kako to storiti slog Kontaktni obrazec 7 obrazcev v WordPressu.

Podaljšanje kontaktnega obrazca 7 z dodatki Addon

Obrazcu za stik 7 manjka več funkcij, ki jih običajno ponujajo vtičniki za izdelavo plačilnih obrazcev, kot so Gravity Forms. Vendar je kontaktni obrazec 7 odprtokoden in zelo razširljiv. Mnogi avtorji vtičnikov WordPress so ustvarili svoje dodatke za kontaktni obrazec 7, ki širijo njegove zmogljivosti.

Avtor kontaktnega obrazca 7 je na primer napisal odličen dodatek z imenom Flamingo. Omogoča vam shranjevanje odgovorov, ki jih pošljete obrazce CF7, v bazo podatkov.

Če želite najti druge dodatke, preprosto poiščite Kontaktni obrazec 7 v vtičnikih WordPress.org.

Podpora in dokumentacija za kontaktni obrazec 7

Kontaktni obrazec 7 vsebuje obsežno dokumentacijo. Najprej imate vgrajeno kontekstno pomoč na voljo neposredno v vašem upravnem območju WordPress.

Poleg tega je podrobnejša dokumentacija na voljo na spletnem mestu vtičnika. Večina dokumentacije je v obliki besedila v angleškem in japonskem jeziku.

Sorodno: Kako ustvariti večjezično spletno mesto.

Uporabniki lahko tudi pošljejo poizvedbe o podpori prek uradnih forumov za podporo WordPressu. Vendar brezplačna podpora ni zagotovljena.

Naša razsodba

Kontaktni obrazec je zelo močan vtičnik. Je zelo močna alternativa vtičnicam, ki se plačujejo s premijo v isti kategoriji. Priložen je z obsežno dokumentacijo in ima dobro podporo skupnosti, ki zagotavlja, da bo še dolgo v bližini. Prav tako je v celoti preveden v več različnih jezikov.

Vendar pa nima veliko funkcij, ki jih ponujajo nekateri plačani vtičniki. Za začetnike tudi ni zelo enostaven za uporabo. Dobro je dokumentirano, vendar če uporabnik potrebuje dodatno pomoč, so možnosti podpore omejene. Dajemo jo 3,6 od 5 zvezdic.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezdOcena Zvezdica prazna 3,5 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite kontaktni obrazec 7 zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map