LayerSlider Pregled – ali je vreden cene?

Želite ustvariti privlačne drsnike za svoje WordPress spletno mesto? LayerSlider vam lahko pomaga prikazati slike, videoposnetke, objaviti vsebino in več. Vključuje na stotine različnih animacij in možnost plastenja vsebine na vsakem diapozitivu. Toda ali je najboljši WordPress drsni vtičnik na voljo? Ugotovite v našem pregledu LayerSlider.


pregled slojev

Zakaj uporabljati drsnik?

Ko imate na svojem spletnem mestu toliko ponudbe, je težko vedeti, kaj naj se prikaže na vaši domači strani.

Drsnik je zabaven način, da pokažete svojo najbolj priljubljeno vsebino, prikažete predstavljene izdelke iz trgovine eCommerce ali delite fotografije z zadnjega potovanja. Animacije drsnikov so lahko privlačne in privlačne tudi za uporabnike.

O LayerSliderju

LayerSlider je priljubljen drsni vtičnik WordPress na trgu CodeCanyon, z več kot 1,5 milijona aktivnih namestitev, 80-kratno prodajo in 4,7 pozitivne ocene zvezd. LayerSlider vam omogoča enostavno ustvarjanje drsnikov, galerij slik in diapozitivov na vašem spletnem mestu WordPress.

Vtičnik je razvila Kreatura, skupina navdušenih spletnih oblikovalcev in razvijalcev. Prvič je bil objavljen januarja 2012. Na CodeCanyonu prodajajo tudi premijski vtičnik dQuery drsnik za spletna mesta, ki niso WordPress.

LayerSlider Pregled: večnamenski odziven drsnik

LayerSlider je eden najbolj priljubljenih drsnikov za WordPress. Omogoča vam ustvarjanje drsnikov, galerij in vrtišč, ki pritegnejo pozornost, z animacijami in učinki prehoda.

Z vsakim diapozitivom lahko dodate plasti vsebine, vključno s slikami, videoposnetki, besedilom in več. Vsak sloj ima lahko lastne učinke prehoda. Izbirate lahko tudi med tremi različnimi slogi navigacije drsnikov.

Poleg tega LayerSlider ponuja 13 prilagodljivih kož, ki drsnikom zlahka dajo edinstven videz. Priložene so tudi datoteke PSD kože, tako da lahko oblikovalci lažje ustvarijo svoje kože. Vse kože so odzivne in mobilne.

Še nekaj funkcij programa LayerSlider je:

 • Povlecite in spustite vizualni urejevalnik: Z enostavnim vizualnim urejevalnikom lahko ustvarite čudovite drsnike z neskončnimi možnostmi za prilagajanje.
 • 200+ animacijskih učinkov: LayerSlider olajša izdelavo čudovitega drsnika na svojem mestu WordPress z osupljivimi učinki animacije, vključno s premiki diapozitivov, paralakso itd..
 • Drsnik vsebine: Predstavljanje veliko informacij v omejenem prostoru ni več izziv. Z drsnikom o vsebini LayerSlider lahko vsebino dinamično povlečete iz objav in strani ter jo prikažete svojim občinstvom.
 • Tone možnosti prilagajanja: Pri programu LayerSlider je možnosti prilagajanja neskončno. Vtičnik je dobavljen z 18 drsnimi kožicami, tonami vrhunskih drsnih šablon in postavitvami za napravo.

Kako ustvariti svoj prvi drsnik

Namestite in aktivirajte vtičnik in preusmerjeni boste na LayerSlider WP »Vsi drsniki meni.

Kliknite na Dodaj novo gumb za začetek.

LayerSlider Review - dodajte novo

Vnesite ime in kliknite Dodajte drsnik.

LayerSlider Review - ime

Na vrhu bodo prikazane zavihke, ki prikazujejo, da ste na strani z nastavitvami.

LayerSlider Review - drsne nastavitve

Spodaj boste videli vse možnosti za drsnik. Spremenite lahko velikost, animacije, hitrost, možnosti navigacije in še več.

LayerSlider Review - nastavitve

Ko končate z izbiro nastavitev, kliknite na Diapozitivi zavihek na vrhu.

Obstajata 2 Kliknite za nastavitev gumbi na levi strani. Zgoraj je za nastavitev slike, spodnji pa za nastavitev sličice. Če sličico pustite prazno, bo uporabljena sama slika. Nastavite lahko tudi posamezno trajanje slike, izbirate med več kot 100 učinki prehoda in (neobvezno) konfigurirate povezave.

LayerSlider Review - izberite slike

Spodaj lahko drsniku dodate več plasti. Obstaja veliko možnosti za dodajanje več slik, besedila, HTML, videoposnetkov, objavljanja vsebine itd.

LayerSlider Review - dodajte plasti

Nastavite lahko tudi prehode posameznih plasti.

LayerSlider Pregled

Če želite dodati še en diapozitiv, pod zgornjim gumbom kliknite znak zeleni plus na vrhu Diapozitivi zavihek.

Ko končate, kliknite ikono Shrani spremembe gumb na dnu.

Kratko kodo lahko prikažete tako, da drsnik prikažete iz LayerSlider WP »Vsi drsniki zaslon, kjer bodo navedeni vsi vaši drsniki.

Možnosti dokumentacije in podpore za LayerSlider

LayerSlider ima spletno dokumentacijo in pogosta vprašanja na svojem uradnem spletnem mestu. Dokumentacija vključuje vaje za namestitev, izdelavo drsnikov, napredno prilagajanje, odpravljanje težav, in pomoč razvijalcem. Pogosta vprašanja se nanašajo tudi na številna pogosta vprašanja.

Vaš nakup LayerSlider ima 6 mesečno podporo razvijalcev, ki vključuje pomoč pri odpravljanju napak in odgovarjanju na splošna vprašanja. Nakup razširjene podpore lahko izberete za nadaljnjih 12 mesecev.

LayerSlider vs. Soliloquy

Na voljo je veliko drsnih vtičnikov, vendar priporočamo Soloquy kot najboljši odziven drsnik vtičnik za WordPress.

Večina drsnih vtičnikov je napihnjena z ogromno količino funkcij, ki jih ljudje dejansko ne uporabljajo. Poleg tega imajo pogosto zelo nejasne vmesnike in upočasnijo delovanje vašega spletnega mesta.

LayerSlider ni slab vtičnik. Je močan in ima veliko funkcij. Toda vmesnik ni zelo prijazen začetnikom – ustvaril ga je v mislih razvijalcev.

Nekateri modeli kože se zdijo tudi precej zastareli:

LayerSlider Review - kakšno leto je to

3d navigacijski gumbi

Soliloquy na prvo mesto postavlja uporabniško izkušnjo. Zasnovana je tako, da je lahka in enostavna za začetnike. Drsnik lahko sestavite v samo nekaj minutah.

Najboljše od vsega je, da Soliloquy ne bo upočasnil vašega spletnega mesta. To je najhitrejši drsnik, ki smo ga preizkusili:

Drsnik vtičnik
Čas nalaganja strani
Prošnje
Velikost strani
Soloquy1,34 sek26945 KB
Drsnik Nivo2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Drsnik revolucije2,25 s291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Zato je zasnovana za uporabo hibridne tehnike, imenovane dinamično asinhrono prednalaganje Ajax.

Več lahko izveste v našem celotnem pregledu Soliloquy.

Kako se LayerSlider postavlja proti konkurenci

LayerSlider je veliko več kot le navaden drsni vtičnik WordPress. Spodaj je nekaj načinov, kako LayerSlider ostane pred krivuljo:

1. Na desetine predlog, med katerimi lahko izbirate

LayerSlider vam omogoča, da uvozite na desetine predlog za oblikovanje drsnikov, galerij in pojavnih oken. To pomeni, da lahko hitro zaženete dizajn, ne da bi ga morali graditi iz nič.

2. Zgradite pojavne okence, usmerjene v pretvorbo

Ali jih imate radi ali jih sovražite; ne morete zanikati dejstva, da lahko pojavna okna pripeljejo do več konverzij na vašem spletnem mestu.

Od infobarja do polne velikosti in modalnega sprejema pojavnih oken lahko zgradite kakršne koli vrste pojavno okno kampanjo, ki si jo lahko predstavljate s programom LayerSlider. Lahko natančno prilagodite videz in nadzorujete, kdaj in kako prikažite pojavna okna. Lahko celo vdelate svoje naročnino na glasilo, da povečate svoj seznam e-pošte.

3. Zabeležite vsako spremembo z revizijami LayerSlider

revizije slojev

LayerSlider je na voljo s celotnim sistemom za nadzor različic. Shrani zapis o vsaki spremembi, ki ste jo naredili v dizajnu. To vam omogoča, da vidite, katere spremembe so bile izvedene v vsakem posnetku, tako da povlečete drsnik.

Omogoča tudi enostavno vrnitev na prejšnjo različico.

LayerSlider Cene

Navadna licenca LayerSlider je na voljo za nakup le za 26 dolarjev. Z običajno licenco lahko vtičnik uporabljate na enem mestu WordPress. Prav tako boste dobili brezplačno podporo za 6 mesecev in vse prihodnje posodobitve.

Podporo lahko podaljšate na 12 mesecev za dodatnih 7,50 USD.

Za podaljšano licenco boste morali plačati enkratno pristojbino v višini 125 USD. S podaljšano licenco lahko vtičnik združite s svojo premijsko temo.

Naša razsodba: Če kupite LayerSlider?

LayerSlider je priljubljen vtičnik, saj ima veliko možnosti animacije in prehoda, s katerimi lahko ustvarite zapletene drsnike z vsemi vrstami vsebine in zabavnimi učinki.

Ugotovili smo, da je vmesnik nekoliko zmeden in ne zelo prijazen do uporabnika, vendar dokumentacija vključuje veliko vadnic, ki vam pomagajo, ko se zataknete. Lahko pa traja nekaj časa, da se naučite, kako uporabljati vse funkcije.

LayerSliderju podarimo 4,2 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,2 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite LayerSlider zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map