LearnDash pregled – ustvarjanje spletnega tečaja v WordPressu

Želite ustvariti in prodajati spletne tečaje na svojem spletnem mestu WordPress? Vtičnik LearnDash WordPress je bil zasnovan prav za ta namen, to je za pomoč pri ustvarjanju in prodaji spletnih tečajev na vašem spletnem mestu WordPress. A je to najboljša izbira?


V tem pregledu LearnDash si bomo ogledali njegove značilnosti, funkcionalnosti, cene in drugo, da se bomo lažje odločili, ali je to pravi vtičnik za vas.

O LearnDashu

learnndash-wordpress-plugin

LearnDash je najbolj priljubljen vtičnik sistema za upravljanje učenja (LMS) za WordPress. Uporabljajo jih podjetja Fortune 500, večje univerze po vsem svetu in organizacije za strokovno usposabljanje za ustvarjanje neverjetnih tečajev za svoje uporabnike in študente.

To je preprost, a zmogljiv vtičnik, poln briljantnih funkcij. Lahko nastavite njegove nastavitve in ustvarite osupljive tečaje na svojem mestu WordPress. Če imate resnično zanimive in koristne informacije o kateri koli temi, lahko preprosto razvijate spletne tečaje, jih prodajate in zaslužite na spletu. Za prodajo tečajev lahko določite enkratno ceno, ponavljajoča se plačila in naročnine ali načrtujete članstvo.

LearnDash vam omogoča, da svojim bralcem ponudite zabavno učno izkušnjo z različnimi tehnikami gamifikacije, sistemom nagrajevanja in sprožilnimi dejavniki. Uporabnike pritegne k več tečajev in izboljša sodelovanje uporabnikov na vašem spletnem mestu. Na primer, lahko pokažete napredek tečaja, dostavite potrdila, podelite točke in podelite značke za spodbujanje učencev.

Pregled LearnDash: Uvod v LearnDash

Vtičnik LearnDash ima zares preprost, uporabniku prijazen vmesnik, ki vam omogoča enostavno nastavljanje njegovih nastavitev za ustvarjanje spletnih tečajev.

Za začetek boste morali vtičnik namestiti na svoje spletno mesto WordPress. Za več podrobnosti si oglejte navodila za namestitev vtičnika WordPress.

Ko namestite in aktivirate vtičnik, boste videli LearnDash LMS dodano v vaš meni nadzorne plošče WordPress. Kliknite na to in pojdite na Nastavitve. Nato kliknite na LMS licenca in vnesite svoje uporabniško ime in licenčni ključ.

vstavite licenco-učenje

Licenčni ključ najdete v svojem računu na spletnem mestu LearnDash.

Nato pojdite na Nastavitve PayPal in vnesite svoje podatke o PayPalu za sprejem plačil.

learnndash-paypal-nastavitve

Po tem si lahko ogledate druge zavihke v nastavitvah. Ko jih pregledate, ne pozabite klikniti Shrani.

Ustvarjanje prvega tečaja z učenjem LearnDash

Če želite dodati nov tečaj, pojdite na LearnDash LMS »Tečaji z vaše nadzorne plošče WordPress. Nato kliknite Dodaj novo.

Zdaj boste videli urejevalnik tečajev, ki je podoben običajnemu urejevalniku objav v programu WordPress.

dodaj-nov tečaj-učenje

Najprej dodajte naziv predmeta Nato v področje objave dodajte opis predmeta.

Ko se pomikate navzdol, boste videli LearnDash Course Builder. Od tam lahko svojemu spletnemu tečaju dodate lekcije, teme in kvize.

učitelj-tečaj-graditelj

Lekcije lahko dodate s klikom na Dodaj ikono na zavihku Lekcije.

dodatna predavanja-učenje

Ko dodate potrebno število lekcij, jih povlecite v desni stolpec.

povlecite lekcije za ustvarjanje tečaja

Lekcija ima lahko veliko tem. Lekcija je naslov, teme pa so podnaslovi v glavnem naslovu.

Če želite dodati teme, lahko kliknete ikono Dodaj ikono na zavihku Teme. Ko dodate potrebno število tem, jih lahko povlečete znotraj ustreznih lekcij na desni plošči. Ne pozabite razširiti lekcije in ji dodati teme.

ustvari-teme-uči se

Podobno lahko dodate kvize lekcije tako, da sledite istemu postopku. Za celoten tečaj lahko dodate kvize, ki delujejo tako lekcije kot tudi po vsem svetu.

učenci-kvizi

Ko dodate dovolj lekcij, tem in kvizov svojemu tečaju iz programa Builder tečaja LearnDash, se pomaknite navzdol na Nastavitve tečaja LearnDash.

nastavitve za tečaj učenja

V tem razdelku lahko za tečaj nastavite različne možnosti, kot so gradiva tečaja, vrsta cene tečaja, točke tečaja, povezano potrdilo itd. Ko pregledate vse nastavitve, nadaljujte in kliknite Shrani osnutek.

Zdaj boste videli Pridružena vsebina v zgornjem delu desne stranske vrstice na strani urejevalnika tečaja.

pridružena vsebina-učenje

V razdelku Pridružena vsebina so prikazane vse lekcije, teme in kvizi, ustvarjeni za vaš tečaj. Od tam lahko vidite splošni oris tečaja.

Pojdimo naprej in preverimo, kako dodati vsebino v lekcije, teme in kvize.

Dodajanje vsebine v lekcije LearnDash, teme in kvizi

Zdaj, ko smo ustvarili oris vašega prvega spletnega tečaja, smo pripravljeni na vsebino, teme in kvize dodati vsebino.

Vse, kar morate storiti, je, da greste do Pridružena vsebina in nato kliknite naslov lekcije, teme ali kviza, v katerega želite dodati vsebino. Za to vadnico smo kliknili 1. lekcija: Uvod.

klik-lekcija za urejanje-učenje

Samodejno se odpre urejevalnik, kjer lahko urejate in dodate vsebino v posamezno lekcijo, temo ali kviz. Zdaj lahko v svoje lekcije dodate besedilo, slike in celo vdelane videoposnetke.

uredi-lekcija-učenje

Nato se lahko pomaknete navzdol in konfigurirate svoje nastavitve. Našli boste podoben vmesnik za tečaje, lekcije, teme in kvize, tako da jih je enostavno konfigurirati.

Ko enkrat dodate vsebino v vse povezane lekcije, teme in kvize, lahko greste v urejevalnik tečajev in objavite svoj tečaj.

Več možnosti vtičnikov LearnDash

LearnDash ponuja celoten nabor funkcij in možnosti, s katerimi lahko svojim uporabnikom zagotovite vznemirljivo e-učenje. Zdaj, ko veste, kako ustvariti spletni tečaj s LearnDashom, si oglejmo nekaj njegovih najbolj zanimivih funkcij in možnosti.

1. LearnDash Potrdila

Uporabnikom lahko podelite uradna potrdila na podlagi uspešnosti kviza, opravljenega tečaja ali obojega. Potrdila so popolnoma prilagodljivi in ​​podpirajo dinamične podatke, vključno z uporabniškim imenom, tečajem ali kvizom, oceno in še veliko več.

Možnosti certificiranja naredijo vaše tečaje bolj pristne in pomagajo pridobiti zaupanje vaših uporabnikov.

2. Napredne možnosti zaslužka

LearnDash omogoča prodajo spletnih tečajev zelo enostavno. Ima preproste možnosti, s katerimi lahko določite ceno svojih spletnih tečajev, izberete plačilni načrt in sprejmete naročila. Nastavite ga lahko za enkratni nakup, ponavljajoča se plačila ali članske načrte.

3. Uporabniški profili

LearnDash ustvari vnaprejšnje uporabniške profile za vaše stranke. Če gredo v njihove uporabniške profile, lahko preprosto spremljajo svojo dejavnost tečaja.

4. Zmogljive možnosti upravljanja

LearnDash vam ponuja močne možnosti administracije, s katerimi lahko dobro organizirate svoje učence in tečaje. Študente lahko združujete, pripravljate poročila o vpisu uporabnikov, napredku in uspešnosti kvizov, potečejo dostop do tečaja in še veliko več.

5. Addonovi LearnDash

LearnDash ponuja številne brezplačne in premium dodatke, s katerimi lahko razširite funkcionalnost svojega sistema upravljanja učenja. Ima razširitve za WooCommerce, bbPress, Stripe, MailChimp (oglejte si tudi te boljše alternative za MailChimp), Slack in številne druge priljubljene aplikacije.

Celoten seznam funkcij LearnDash si lahko ogledate na uradni spletni strani LeanDash.

Vtičnik LearnDash: Cene in podpora

LearnDash je vrhunski vtičnik s tremi načrti cen. Najboljša stvar pri njihovih cenah je, da ob priložnosti ponujajo velik popust, zato bodite pozorni!

cene za učenje

1. Osnovni: Osnovni načrt običajno stane 199 dolarjev, vendar ga lahko dobite za manj, ko ponujajo popust. Ponujajo popust do 40%.

Če kupite ta načrt, lahko pridobite 1 licenco za spletno mesto in vse funkcije LearnDash, razen za ProPanel. ProPanel je napreden dodatek za poročanje za LearnDash.

2. Plus paket: Paket Plus običajno stane 299 dolarjev. Uporablja se lahko na do 10 spletnih mestih. Vključuje vse funkcije LearnDash, vključno s ProPanel.

3. Pro paket: Redna cena Pro paketa je 369 dolarjev. S tem paketom lahko pridobite do 25 licenc spletnega mesta.

Vsi ti načrti za ceno vključujejo enoletno podporo in posodobitve. Poleg tega boste dobili datoteke demo mesta spletnega mesta LearnDash.

Center za pomoč LearnDash ponuja bogat razdelek s pogostimi vprašanji, kjer najdete odgovore na predprodajna vprašanja, tehnična vprašanja in druga splošna vprašanja. Če potrebujete prilagojeno podporo, boste morali odpreti vozovnico za podporo.

Naša razsodba o uporabi vtičnika LearnDash na spletnem mestu WordPress

Vtičnik LearnDash je nedvomno najzmogljivejši in uporabniku prijazen vtičnik WordPress LMS. Omogoča vam, da na svojem WordPress spletnem mestu enostavno ustvarite popolne spletne tečaje in zaslužite z njihovo prodajo.

Vtičnik ima celoten nabor funkcij za organiziranje tečajev in za vaše stranke. Prav tako ima zanimive možnosti, kako vključiti svoje učence in jih spodbuditi k več tečajev.

Poleg tega ima integracije s številnimi priljubljenimi vtičniki in aplikacijami, tako da lahko s svojimi najljubšimi orodji dodate funkcionalnost v svoj sistem upravljanja učenja..

Verjamemo, da je LearnDash vrhunski vtičnik sistema za upravljanje učenja, ki je danes na voljo. Zato priporočamo LearnDash vsem našim uporabnikom, ki želijo ustvariti spletne tečaje, jih prodati in zaslužiti.

Dajemo mu 4,5 od 5 zvezdic. Preglednica ocene je naslednja:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite LearnDash zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map