Precej povezav pregled – upravljajte partnerske povezave z enostavnostjo

Iščete vtičnik za upravljanje partnerskih povezav, preusmeritev in socialnih povezav v WordPressu? Vtičnik Pretty Links naredi točno to (in še veliko več!), Da vam pomaga upravljati povezave. S tem vtičnikom lahko preprosto skrajšate, zakrijete, sledite in delite svoje WordPress povezave.


V tem pregledu Precej povezav si bomo ogledali njegove značilnosti, funkcionalnosti, cene in drugo.

O simpatičnih povezavah

Pretty Links je močan vtičnik za upravljanje povezav WordPress vse v enem. Omogoča vam ustvarjanje čistih, preprostih URL-jev na vašem mestu WordPress, s katerih se lahko preusmerite na kateri koli drug URL. S pomočjo tega vtičnika lahko ustvarite preusmeritve za obstoječo vsebino spletnega mesta ali za zunanje povezave, kot so partnerske povezave, jih združite in jih preprosto delite na več platformah.

Omogoča vam, da svoje dolge, grde partnerske povezave spremenite v lepe povezave. Če ste bloger ali pridruženi tržnik, ima ta vtičnik kup funkcij, ki vam omogočajo dodajanje in organiziranje partnerskih povezav v WordPressu.

To je tudi orodje za krajšanje povezav, ki vam omogoča, da skrajšate URL-je svojih objav in strani, ki jih lahko delite na platformah družbenih medijev in v svojih e-poštnih akcijah. Za razliko od drugih storitev za krčenje URL-jev, kot so TinyURL, budurl in bit.ly, ta vtičnik omogoča ustvarjanje ožjih povezav, ki izvirajo iz lastne domene.

Pretty Links je več kot orodje za upravljanje povezav; ima tudi funkcijo sledenja povezav. Spremlja vsak zadetek na vašem lepem URL-ju in ponuja popolno poročilo o virih prometa, brskalniku, operacijskem sistemu, gostitelju itd.

Precej povezav Pregled: Uvod v lepe povezave

Pretty Links je preprost in enostaven za uporabo WordPress vtičnik s čistim vmesnikom.

Za začetek boste morali vtičnik vstaviti na svoje WordPress spletno mesto. Če potrebujete navodila za uporabo po korakih, je tu naša vadnica, kako namestiti WordPress vtičnik.

Ko je vtičnik nameščen na vašem spletnem mestu, boste morali aktivirati licenco za vtičnik. Obiščite Lepa povezava »Aktiviraj Pro na nadzorni plošči WordPress in vnesite licenco za vtičnik.

aktiviraj-lepo-povezave

Zdaj, ko ste aktivirali licenco za vtičnik, lahko nadaljujete in pregledate nastavitve vtičnika, tako da obiščete Pretty Link »Možnosti.

lepe povezave-možnosti

Prva možnost, Splošno, omogoča dodajanje nadomestnega URL-ja za vaše spletno mesto. Če imate še eno domeno, ki kaže na vašo namestitev WordPressa, lahko to možnost aktivirate tako, da tam postavite ček.

Po vsakem opcijskem elementu je na voljo hitre informacije podpišite, kje lahko kliknete, če želite izvedeti več o tem, kaj vam omogoča možnost.

lepe povezave-možnosti-hitre informacije

Druga možnost, Povezave, omogoča konfiguriranje privzetih možnosti povezave.

Iz te možnosti lahko izberete privzeto vrsto preusmeritve, omogočite sledenje, omogočite brez sledenja, določite število znakov polža, omogočite Google Analytics in še več. Če želite omogočiti Google Analytics, boste na svojem spletnem mestu morali namestiti MonsterInsights ali Google Analytics.

precej-povezave-privzete-povezave-možnosti

Nato lahko pregledate vse možnosti vtičnikov.

Ustvarjanje prve povezave

Če želite ustvariti svojo prvo lepo povezavo, pojdite na Pretty Link »Dodaj novo povezavo.

dodaj-lepa povezava

Najprej lahko izberete vrsto preusmeritve. Podpira različne vrste preusmeritev, vključno s 301 trajno, 302 začasno, 307 začasno, lepo vrstico itd. Kot primer smo izbrali 307 začasno preusmeritev na zgornjem posnetku zaslona, ​​saj bomo za povezavo dodali lepo povezavo.

Nato morate vnesti ciljni URL. Tam lahko dodate interno povezavo na svojem spletnem mestu ali zunanjo povezavo. Na zgornji posnetek zaslona smo na primer dodali podružnični URL teme Avada WordPress.

Nato boste videli a Precej povezava slug samodejno ustvari vtičnik. Samodejno ustvarjen polž je naključna kombinacija črk, tako da lahko urejate in dajete nepozabno ime, ki ga je enostavno prebrati. V zgornjem primeru smo uporabili ime teme, avada, kot lepi polž.

Nato lahko dodate naslov za lepo povezavo. V tem primeru smo dodali ime teme, Avada, kot naslov.

V svojo povezavo lahko dodate tudi opombe.

Nato kliknite na Napredne možnosti povezava za konfiguriranje naprednih možnosti povezave.

lepe povezave-napredne možnosti

Najprej lahko svojo povezavo dodate v skupino. Pretty Links vam omogoča, da svoje povezave organizirate tako, da jih dodate v skupine. Če imate že izdelane skupine, jih lahko preprosto izberete med možnostmi ali preprosto ustvarite novo s klikom na Dodajte novo skupino gumb.

V tem primeru smo izbrali že izdelano skupino Povezane povezave. Če želite ustvariti in konfigurirati skupine pred povezavami, lahko greste na Precej povezava »Skupine.

Nato lahko pregledate Ne sledi možnost. Privzeto je preverjeno, ker smo ga nastavili iz privzetih možnosti povezave.

Nato lahko izberete možnosti posredovanja in sledenja parametrov.

Spodaj Napredne možnosti si lahko ogledate Možnosti Pro. Ta možnost vključuje funkcije za avtomatizacijo povezav.

precej povezav-pro-možnosti

Lahko nastavite možnost povezave po poteku, vendar boste morali biti še posebej previdni, če želite po poteku povezave nastaviti preusmerjeno povezavo. V svoje objave in strani lahko dodate seznam ključnih besed, ki jih želite zamenjati s to povezavo.

V tem primeru smo dodali 2 ključni besedi, povezani s temo. Število zamenjav ključnih besed je mogoče določiti iz možnosti vtičnikov.

Ko konfigurirate vse možnosti povezav, kliknite na Ustvari gumb za shranjevanje povezave.

Dodajanje lepih povezav v vaše WordPress objave

Pretty Links vam omogoča, da svoje lepe povezave dodate neposredno v svoje objave. Lahko ustvarite novo lepo povezavo v objavi ali uporabite obstoječo lepo povezavo.

Če želite v svojo objavo dodati lepo povezavo, odprite urejevalnik objav v vizualnem načinu. Tam boste videli Vstavite lepo povezavo ikono v orodni vrstici.

vstavite-lepo-povezavo-ikono

Ko kliknete ikono, se prikažejo možnosti za dodajanje nove lepe povezave.

dodaj novo-lepo-povezavo do objave

Če želite uporabiti obstoječo lepo povezavo, lahko kliknete na Uporabite obstoječo lepo povezavo možnost.

Na vaše objave in strani v WordPressu je enostavno dodati lepe povezave.

Ko dodate veliko lepih povezav, napišete vsebino in objavite svojo objavo, boste morda želeli ustvariti kratek povezavo do objave, ki jo lahko delite na družabnih medijih in drugih platformah. Precej povezave omogoča enostavno.

Na strani urejevalnika objav, zraven vaše Permalink Uredi Gumb, se prikaže nov gumb: Pridobite kratko povezavo.

get-kratke povezave-lepe povezave

Preprosto kliknite povezavo in dobili boste okrajšavo do svoje objave.

copy-shortlink

Zdaj lahko povezavo kopirate in delite na svojih družbenih platformah ali pošljete svojim naročnikom po e-pošti.

Ogled in skupna raba lepih povezav

Če si želite ogledati lepe povezave, ki ste jih ustvarili, lahko odprete Precej povezave »Lepe povezave z vaše nadzorne plošče. Tam boste videli svoj seznam lepih povezav.

Če preklopite miško na katero koli povezavo, boste videli različne možnosti, vključno z ikono skupne rabe Twitterja, ikono e-pošte, statistiko klikov povezave, urejanje povezave in še več.

seznam lepih povezav

Če želite deliti lepo povezavo, ki vodi do objave, lahko kliknete ikono Twitter pod njo in delite z drugimi. Podobno lahko v e-poštnih sporočilih delite tudi lepo povezavo.

Precej povezave: Cene in podpora

Pretty Links je brezplačen premium WordPress vtičnik. Lahko prenesete njegovo brezplačno različico Precej povezave Lite iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress in ga uporabljajte na številnih spletnih mestih.

Za napredne funkcije in možnosti boste morali kupiti njegove premijske načrte. Obstajajo trije načrti za cene: Začetnik, Tržnik, in Super pridruženi partner.

cenitev precej povezav

The Začetnik načrt običajno stane 118 dolarjev na leto. Omogoča vam uporabo Pretty Links na 1 spletnem mestu. Njegove funkcije vključujejo napredne vrste preusmeritev, samodejno ustvarjanje lepih povezav in ključnih besed samodejnih povezav.

The Tržnik načrt običajno stane 198 dolarjev na leto. Ta načrt vam omogoča uporabo vtičnika na do 5 spletnih mestih. Vključuje vse funkcije, ki so vključene v načrt za začetnike in dodaja napredne dodatke.

The Super pridruženi partner običajna cena načrta je 398 USD na leto. S tem načrtom boste pridobili licenco za vtičnike za do 25 spletnih mest. Vključuje vse funkcije, ki so na voljo v začetnikih in trženju, poleg tega pa nudi prednostno podporo.

Oglejte si tudi: Najboljši partnerski vtičniki za WordPress.

Z vsemi načrti boste dobili eno leto podpore in posodobitve. Odlična stvar pri Pretty Links je, da lahko za 14 dni dobite 100-odstotno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni z vtičnikom.

Vtičnik vsebuje celoten sklop člankov v Navodila za uporabo za pomoč pri konfiguriranju in uporabi vtičnika. Za vrhunsko podporo boste morali poslati zahtevo za podporo tako, da se prijavite na spletno mesto Pretty Links.

Naša razsodba o uporabi lepih povezav na vašem spletnem mestu WordPress

Vtičnik Pretty Links je močan vtičnik za upravljanje povezav, avtomatizacijo, upravljanje podružnic in kratke povezave. Ima celoten nabor funkcij, ki vam omogoča dodajanje partnerskih povezav, organiziranje in upravljanje drugih povezav. Povezave lahko preprosto skrajšate in jih naredite lepe.

Uporaba Pretty Links je dokaj enostavna. Vsi, ki so seznanjeni z vmesnikom WordPress, lahko uporabljajo ta vtičnik. Za uporabo povezav, ki jih upravljate s povezavami, ne potrebujete nobenih veščin kodiranja.

Verjamemo, da je Pretty Links vsestranski vtičnik za upravljanje povezav kot nalašč za pridružene tržnike, blogerje, prodajalce socialnih medijev in vse druge, ki želijo WordPress povezave narediti privlačne in nepozabne..

Podarimo mu 5 od 5 zvezdic. Preglednica ocene je naslednja:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite lepe povezave zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map