Pregled BirchPress – Vtičnik za rezervacijo WordPress Appoint

Želite na spletnem mestu WordPress dodati spletni sistem za rezervacije? BirchPress je eden najbolj priljubljenih, uporabnikom prijaznih vtičnikov za sestanke in rezervacije WordPress, ki so na voljo na trgu. A je to najboljša izbira za vas?


V tem pregledu BirchPress si bomo ogledali njegove značilnosti, funkcionalnosti, cene in drugo, da se bomo lažje odločili, ali je to prava izbira za vas.

O vtičniku BirchPress

birchpress-wordpress-vtičnik

BirchPress je zelo obsežen vtičnik za rezervacije terminov za WordPress. Omogoča vam, da na spletnem mestu WordPress ustvarite enostavne obrazce za sestanke, da lahko obiskovalci preverijo razpoložljivost, rezervirajo termine ali rezervirajo v spletu. Je popoln vtičnik za načrtovalce, ki uporabnikom omogoča enostavno sestanke na vašem spletnem mestu brez neposredne udeležbe.

Vtičnik sinhronizira vaš koledar rezervacij z drugimi koledarji, ki jih že uporabljate, kot so Google Calendar, iCal, iPhone, Android ali Outlook. Uporabnikom lahko konfigurirate in pošljete e-poštna obvestila in opomnike, ko so sestanki rezervirani, prestavljeni ali preklicani.

Ima vgrajeno podporo PayPal in kreditne kartice za sprejem plačil. Če želite uporabiti druge plačilne prehode, jih lahko dodate prek integracije WooCommerce.

BirchPress je primeren za vse vrste podjetij, ki omogočajo možnosti spletnih sestankov. Lahko ga uporabljate za zdravje in dobro počutje, izobraževanje, fitnes, rekreacijo, salon, lepoto, avtomobile ali katero koli drugo vrsto storitev ali poslovnega spletnega mesta.

Pregled BirchPress – Uvod v BirchPress

BirchPress ima preprost in čist uporabniški vmesnik, ki vam omogoča enostavno dodajanje obrazcev za rezervacijo rezervacij na vaše objave in strani v programu WordPress..

Najprej boste morali namestiti in aktivirati vtičnik BirchPress na svojem spletnem mestu. Nato pojdite na Sestanki »Nastavitve nastavite nastavitve vtičnika.

splošne nastavitve - rezervacija termina

V Splošno na kartici lahko konfigurirate svoj časovni pas, obliko datuma in ure, valuto in nastavitve rezervacije. Od tam lahko vstavite tudi licenčni ključ za podporo vtičniku.

Naslednji, Obrazec za oblikovanje obrazcev omogoča prilagajanje sestankov. Vtičnik ima pripravljen že vnaprej oblikovan obrazec za sestanek, tako da lahko preskočite nastavitve oblikovalca obrazcev, če želite uporabljati privzeti obrazec.

The Obvestila na kartici vam omogoča, da konfigurirate e-poštna sporočila s ponudniki storitev in strankami.

Lahko dodate svoj e-poštni naslov PayPal in nastavite možnosti plačila s strani Plačila zavihek. Če želite uporabljati WooCommerce, ga lahko omogočite in nastavite iz WooCommerce zavihek. Če želite dodati kodo po meri, lahko to storite v Koda po meri zavihek.

Ko pregledate in konfigurirate vse nastavitve vtičnikov, lahko nadaljujete in dodate lokacije, ponudniki storitev, in storitve.

Dodajanje lokacij, ponudnikov in storitev

Vtičnik BirchPress olajša gradnjo celovitega sistema rezervacij za termin v WordPressu z možnostmi dodajanja različnih lokacij, ponudnikov in storitev.

Najprej lahko dodate različne lokacije, od koder ponujate storitve. Če želite dodati novo lokacijo, pojdite na Sestanki »Lokacije in kliknite Dodaj lokacijo.

birchpress-plugin-add-new-location

Nato lahko dodate različne ponudnike storitev. Ponudniki storitev so lahko različne agencije ali različni posamezniki v agenciji. Če na primer ustvarjate obrazec za rezervacijo bolnišnice, boste morali kot ponudnika storitev dodati vsakega zdravnika.

Če želite dodati novega ponudnika, pojdite na Sestanki »Ponudniki in kliknite Dodajte ponudnika.

dodatek-nov ponudnik-birchpress-plugin

Vnesite ime in opis ponudnika storitev. Izberite barvo koledarja.

Nato se pomaknite navzdol do Dodatne informacije in vnesite e-poštni naslov ponudnika storitev. Ta funkcija je na voljo samo v premium različicah vtičnika.

Po tem se pomaknite navzdol do Urnik dela odsek. Nato izberite lokacijo in kliknite Dodaj urnik nastavite razpoložljive čase. Če so storitve ponudnika na voljo na več lokacijah, lahko to nastavite eno za drugo.

delovni urnik-breza

Ko vse nastavite, nadaljujte in objavite ponudnika.

Nato morate dodati storitve. Pojdi do Sestanki »Storitve in kliknite na Dodaj storitev gumb.

add-services-breza

Vnesite ime in opis storitve. Nato na desni strani izberite lokacije storitev in ponudnike storitev.

Nato se pomaknite navzdol do Nastavitve storitev in konfigurirajte svoje storitvene možnosti.

nastavitve storitev

Nato nadaljujte in objavite svoje storitve.

Zdaj, ko ste dodali lokacije, ponudnike in storitve, ste pripravljeni za dodajanje obrazca za sestanek na svojem spletnem mestu.

Dodajanje obrazca za rezervacijo termina na svojem spletnem mestu

Zahvaljujoč kratkim kodam lahko dodate rezervacijski obrazec z BirchPress. Vse, kar morate storiti, je, da odprete stran, v katero želite dodati obrazec za rezervacijo in spodaj prilepite kratko kodo:

[bpscheduler_booking_form]

ustvarite-rezervacijo-stran-breza

Nato objavi stran. Zdaj si lahko stran ogledate v sprednjem delu. Obrazec za sestanek izgleda kot posnetek zaslona spodaj:

imenovanje-breza

Ogled sestankov na koledarju

Ko ljudje začnejo rezervirati sestanke na vašem spletnem mestu, si jih lahko ogledate na nadzorni plošči. Pojdi do Sestanki »Koledar.

koledarska breza

BirchPress vam omogoča tudi prikazovanje koledarja na sprednjem delu vašega spletnega mesta, da si ga uporabniki lahko ogledajo javno. Če želite dodati javni koledar, lahko na stran, na kateri želite prikazati koledar, vstavite to kratico:

[bpscheduler_public_calendar]

dodaj-javni-koledar-breza

Ta funkcija je na voljo samo v Posel in Posel+ načrti.

BirchPress Plugin: Cene in podpora

BirchPress je brezplačen in vrhunski WordPress vtičnik. Njegovo brezplačno izdajo najdete v uradnem skladišču vtičnikov WordPress. Vendar ima omejen nabor funkcij. Če želite uživati ​​v vseh njegovih lastnostih, boste morali kupiti premium paket.

Obstajajo trije načrti za cene: Osebno, Posel, in Posel+.

cene-breza-pregled

Z Osebno lahko načrtujete, da boste lahko uporabljali samodejna obvestila po e-pošti, pošiljali opomnike in blokirali počitnice; vendar manjka pri plačilnih možnostih. Osebni načrt stane 99 dolarjev.

Če želite sprejeti plačila za spletne rezervacije vaših uporabnikov, jih boste morali kupiti Posel ali Posel+ načrt. S poslovnim načrtom boste dobili samo PayPal integracijo; vendar načrt Business + omogoča tudi uporabo Authorize.net in WooCommerce.

Vsi trije načrti ponujajo 1 licenco za spletno mesto ter 1 leto podpore in posodobitve.

Za podporo lahko obiščete uradno spletno stran BirchPress in pojdite na Podpora »Dokumentacija meni. Ima celoten nabor člankov, ki vam pomagajo pri konfiguriranju in uporabi vtičnika.

Naša razsodba o uporabi BirchPress za sistem rezervacij WordPress

BirchPress je uporabniku prijazen in bogat funkcionalnost WordPress vtičnik za rezervacijo sestankov. Ponuja preprost vmesnik za dodajanje storitev, lokacij storitev in ponudnikov. Uporabnikom omogoča, da na različne lokacije rezervirajo sestanke za različne storitve na različnih lokacijah pri različnih ponudnikih.

Če dodate obrazec za sestanek na svojem spletnem mestu, je preprosto s kratkimi kodami. S premijskimi načrti BirchPress lahko sprejemate plačila, konfigurirate e-poštna obvestila, prilagajate obrazce za sestanke, nastavite javni koledar in drugo. Vtičnik ima vse funkcije, ki jih boste kdaj potrebovali v sistemu rezervacij WordPress.

Verjamemo, da je BirchPress najboljši vtičnik za termin in rezervacijo WordPress-a. Kot nalašč je za vse uporabnike WordPress-a, ki želijo dodati spletni sistem rezervacij na svoja spletna mesta.

Dajemo mu 4,5 od 5 zvezdic. Preglednica ocene je naslednja:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite BirchPress zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map