Pregled CSS Hero: # 1 Vtičnik za prilagajanje teme WordPress

Ali želite urediti CSS svojih tem, ne da bi napisali nobeno kodo? CSS Hero je vrhunski WordPress vtičnik, ki omogoča urejanje CSS katere koli teme WordPress neposredno s sprednjega dela s predogledom v živo. V tem pregledu CSS Hero si bomo ogledali njegove značilnosti, zmogljivosti in enostavnost uporabe.


logotip css hero

Kaj je CSS Hero in kako deluje?

CSS Hero je močan vizualni urejevalnik CSS za spletna mesta, ki jih poganja WordPress. Omogoča vam prilagajanje videza spletnega mesta WordPress z uporabo načina predogleda v živo z enostavnim grafičnim uporabniškim vmesnikom. Kodiranje ali poznavanje CSS ali HTML ni potrebno.

Večina uporabnikov WordPress-a ni spletni razvijalci. Ti uporabniki ne vedo veliko CSS / HTML za urejanje ali prilagajanje videza svojega spletnega mesta. Če v njihovi temi ni možnosti, da bi kaj spremenili, ne glede na to, kako majhna ali enostavna je, se z njo zataknejo.

CSS Hero trdi, da lahko vsak uporabnik WordPress-a prilagodi vizualni videz svojih spletnih mest, ne da bi pisal kodo ali najel razvijalca.

Po tem si oglejmo CSS Hero.

Pregled junaka CSS: Pros & Slabosti

Prednosti

Oglejmo si nekaj prednosti uporabe CSS Heroja.

 • Prilagodite videz svojega spletnega mesta brez pretiravanja
 • S točko in klikom lahko preprosto uredite svoj slog že od sprednje strani
 • Možnosti enostavno razveljavitev in ponovitev
 • Integrirani načini naprav
 • Tudi osnovni načrt cen je v kompletu z vsemi funkcijami izven okvira

Zdaj pa si oglejmo nekaj omejitev CSS Hero.
Slabosti

Čeprav lahko vtičnik za vedno uporabljate z enkratnim plačilom, boste morali obnoviti licenco, če želite posodobitve po enem letu.

Prednostna podpora je na voljo le pri najdražjem načrtu Lifetime Pro.

Enostavna prilagoditev teme WordPress s pomočjo CSS Hero

Prva in najbolj opazna stvar CSS Hero je njegova enostavna uporaba. Po namestitvi in ​​aktiviranju vtičnika preprosto obiščite sprednji del svojega spletnega mesta.

Gumb CSS Hero boste opazili na sprednjem koncu svojega spletnega mesta. S klikom nanj boste razširili vmesnik CSS Hero in lahko začnete prilagajati svojo temo s predogledom v živo, ki je viden ves čas.

prilagoditev css heroja

Vizualni urejevalnik v CSS Hero je zelo enostaven za uporabo. Preprosto kliknite kazalec in nato kliknite kateri koli element na vašem spletnem mestu. CSS Hero bo naložil svoje razrede CSS in lahko ga začnete prilagajati.

Vse lastnosti elementov, ki jih lahko prilagodite, so prikazane kot gumbi. Kot besedilo, ozadje, meja, velikost, rob, oblazinjenje itd. Preprosto kliknite znamko in CSS junak vam bo pokazal, kaj lahko storite z njo.

Na voljo so gumbi, drsniki in enostavni gumbi za povečanje ali zmanjšanje velikosti, vrednosti in skoraj vse, kar lahko naredite s CSS-om.

Kadar koli vrnite nazaj na katero koli točko s CSS Herojem

Pri prilagajanju spletnega mesta lahko poskusite nekaj, kar vam ni všeč. Najprej lahko poskusite nekaj stvari in se nato odločite, da se vrnete na prvo spremembo.

css hero urejanje zgodovine

CSS Hero vam omogoča, da se enostavno vrnete na vse spremembe, ki ste jih naredili, in jih razveljavite. Brskate lahko tudi po različnih stanjih, da vidite, katero vam je bolj všeč, in ga nato aktivirate.

Ta funkcija je odlična pomoč za začetnike, ki želijo samo preizkusiti različne stvari. Če se kaj ne izide tako, kot ste pričakovali, imate vedno možnost vrniti nazaj.

Mobilno testiranje in prilagajanje s CSS Herojem

CSS Hero vam omogoča enostavno predogled svojega spletnega mesta na različnih napravah in velikostih zaslona. Prav tako lahko z istim uporabniškim vmesnikom uredite in prilagodite, kako je vaše spletno mesto videti na mobilnem telefonu.

združljivost naprave css hero

Za začetnike je težko testiranje in predogled spletnega mesta na različnih napravah. Da ne omenjam sprememb v svojih temah, ki so odzivne za WordPress.

CSS Hero omogoča predogled in urejanje mobilnega videza vašega spletnega mesta. Pri urejanju mobilnega videza spletnega mesta dobite enake funkcije in preprosto uporabo.

Združljivost CSS Hero s temi in vtičniki WordPress

Na voljo je na tisoče WordPress vtičnikov in tem za WordPress. Nekatere od teh tem in vtičnikov morda ne ustrezajo standardu Najboljše prakse za razvoj WordPress-a.

Uspešnost in razne funkcije CSS Heroja

CSS Hero deluje na vseh sodobnih spletnih brskalnikih. To izkorišča JavaScript in druge sodobne tehnologije spletnega razvoja. Presenetljivo je, da je uporabniška izkušnja zelo gladka in počasnega vedenja nismo občutili niti ob uporabi na starem računalniku Linux.

CSS Hero poleg pomembnih funkcij, ki smo jih omenili zgoraj, ponuja še veliko več.

 • Orodje Color Picker omogoča izbiranje barv od kjer koli
 • Izvozi svoje spremembe CSS Hero v pomnoženo datoteko CSS
 • Z lahkoto uporabljajte zapletene lastnosti CSS, kot so Gradienti, polja senc itd
 • Vgrajena je za podporo 600+ Googlovih pisav
 • Preprosto ponastavite na privzete nastavitve teme

Je CSS Hero prava rešitev za vas?

CSS Hero vsekakor ni rešitev, ki ustreza vsem za vse potrebe po prilagoditvi. Preden se potopite in kupite vtičnik, je vredno vzeti trenutek in preveriti, ali bi vam lahko olajšal življenje.

Kupite CSS Hero, če…

 • Želite prilagoditi videz (oblikovanje) obstoječe teme z lahkoto brez pisanja kode
 • Ne želite zmešati svoje objave s kratkimi kodami
 • Ste razvijalec, ki želite hitro in enostavno prilagoditi CSS
 • CSS morate prilagoditi v povezavi s vtičnikom za ustvarjanje strani
 • Ne želite trdo kodirati obstoječe datoteke CSS.

Ne kupujte CSS Hero, če

Iščete vtičnik, ki vam omogoča izdelavo samostojne strani po meri z veliko novimi funkcijami. Ali če želite vtičnik, ki vam omogoča, da privzeti urejevalnik WordPress zamenjate s povsem novim.

V teh primerih boste morda želeli razmisliti o vtičniku za ustvarjanje strani.

Možnosti cen in podpore za CSS Hero

Cene herojev

CSS Hero je plačljiv vtičnik s tremi stopnjami načrta cen. Njihov začetni načrt znaša 29 dolarjev na leto in velja za posamezno spletno mesto. Premijski načrt je ceno 59 dolarjev na leto, uporabljate pa ga lahko na 5 spletnih mestih. Njihov najboljši načrt je ponudnik, ki pride na 199 USD na leto in ga lahko uporabite na 999 straneh. Priložen je tudi dodatek z dodatkom Hero Inspector.

Vsi načrti vključujejo enoletno premijsko podporo in posodobitve.

Podpora je zagotovljena s sistemom na osnovi vozovnic. CSS Hero ponuja tudi obsežno dokumentacijo, ki je še posebej v pomoč uporabnikom, ki radi sami rešujejo težave.

Naša razsodba o vtičniku Hero CSS

Resnično smo bili navdušeni nad tem, kako enostavno je uporabljati CSS Hero. Ima simpatičen preprost vmesnik brez nereda, ki je zelo intuitiven. Izkušnje izven škatle so odlične, deluje kot je obljubljeno. Možnosti oblikovanja cen so zelo razumne, dokumentacija pa precej obsežna in dobro napisana.

CSS Hero podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev ocene.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite CSS Hero zdaj »
Glejte CSS Hero Coupon »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map