Pregled drsne revolucije – dobri, slabi in grdi

Ali morate ustvariti napredne drsnike s slikami, videoposnetki, objavami, socialnimi mediji in drugo vsebino? Želite konfigurirati vsako podrobnost animacij in videza drsnika? Nato potrebujete vtičnik, kot je Slider Revolution. Ugotovite, kako lahko dobite nadzor nad vsemi vidiki drsnikov v našem pregledu Slider Revolution.


Pregled drsne revolucije

O drsni revoluciji

Slider Revolution je bil prvič izdan leta 2012, razvil pa jih je ThemePunch, usposobljena ekipa spletnih navdušencev. Od takrat se nenehno izboljšuje in trenutno napaja več kot 2,5 milijona spletnih mest po vsem svetu.

Te dni je program Slider Revolution na voljo s peščico drsnih šablon, brezplačnim dodatkom, skupaj z zmogljivim vizualnim urejevalnikom, ki vam bo pomagal ustvariti čudovite predstavitve na vašem WordPress spletnem mestu.

Trenutno je Slider Revolution eden najbolj priljubljenih drsnih vtičnikov na trgu CodeCanyon in je prejel neverjetnih 85% ocen s 5 zvezdicami.

Zakaj drsna revolucija?

Če osnovni drsniki ne bodo naredili trika in potrebujete bolj napredno rešitev, poglejte vtičnik Slider Revolution..

Slider Revolution je eden najbolj priljubljenih drsnih vtičnikov za WordPress in se uporablja na več kot milijon spletnih mest.

Z Slider Revolution lahko ustvarite:

 • slikovni drsniki in vrtiljaki
 • predstavljeni drsniki objav
 • viri družbenih medijev
 • medijske galerije
 • junaki bloki in naslovnice
 • …in več

Vključuje močan vizualni urednik z ogromno količino funkcij in nastavitev, tako da imate nadzor nad vsako podrobnostjo drsnikov.

Kako nastaviti prvi drsnik

Po namestitvi in ​​aktiviranju vtičnika boste prešli na Drsna revolucija »Drsna revolucija zaslon menija.

Če želite začeti graditi svoj prvi drsnik, kliknite na Nov drsnik povezava.

Slider Revolution Review - nov drsnik

Zdaj izberite vrsto vsebine, ki jo želite prikazati v drsniku. Izbirate lahko med objavami, slikami, socialnimi mediji itd.

Če želite ustvariti drsnik, izberite Privzeti drsnik.

Slider Revolution Review - privzeto

V koraku 2 vnesite naslov drsnika in a koda uporabiti.

Najprej morate opraviti 2. korak in kliknite shrani preden dodate svoje slike ali storite kaj drugega, ali bodo vaše nastavitve izgubljene.

Če kliknete kjer koli drugje, ne da bi najprej vnesli naslov in shranili, bodo vse izbrane nastavitve izbrisane in jih boste morali vnesti znova, zato to najprej storite.

Slider Revolution Review - naslov

Po shranjevanju boste preusmerjeni na drugo stran. Ne skrbi; se lahko pozneje vrnete in uredite druge nastavitve.

V urejevalniku diapozitivov je že dodan diapozitiv, vendar je prazen.

Slider Revolution Review - prazen drsnik

Izberite Glavna / ozadja če želite dodati sliko temu diapozitivu. Nato kliknite Spremeni sliko da naložite ali izberete sliko iz svoje predstavnostne knjižnice.

Spodaj boste videli svojo sliko. Obstaja ogromno možnosti za urejanje diapozitiva, dodajanje animacij in plasti itd.

Slider Revolution Review - vsi gumbi

S klikom lahko dodate več slik Dodaj diapozitiv na vrhu strani.

Če želite prikazati drsnik, uporabite kratko kodo, prikazano na strani z nastavitvami.

Ustvarjanje drsnika s predlogami

Namesto da bi si vzeli čas za določitev vseh zapletenih možnosti, lahko uporabite predloge.

Ko kliknete Dodajte drsnik s predlogami, prikazane bodo različne predloge, med katerimi lahko izbirate, tako brezplačne kot premium.

Kliknite želeno predlogo in nato Namestite drsnik gumb.

Slider Revolution Review - namestite drsnik predlogo

Odprlo vas bo vprašanje, ali želite uvoziti drsnik z lokalnega strežnika ali s strežnika ThemePunch. Za izbiro spletne možnosti boste morali aktivirati licenco ali pa si lahko prenesete zip datoteko iz Brezplačna izmenjava drsnikov in kliknite na Lokalno da ga naložite.

Slider Revolution Review - idk

Nato lahko drsnik uredite kot zgoraj.

Dokumentacija in podpora

Slider Revolution vsebuje veliko vadnic s posnetki zaslona na svojem spletnem mestu, ki vas vodijo skozi vsako funkcijo vtičnika. Imajo tudi številne video vadnice.

Podpora za izdelke vključuje predloge funkcij, popravke napak in odpravljanje težav, če vtičnik ne deluje, kot bi moral. Vendar pa ne vključuje namestitve, prilagajanja ali pomoči pri težavah, ki jih povzročajo teme ali vtičniki drugih proizvajalcev. Po aktiviranju vtičnika boste imeli dostop do sistema podpornih vozovnic, na katere se ponavadi odzovejo vozovnice v roku dveh ali dveh.

Slider Revolution vs. Soliloquy

Naš najboljši priporočeni drsni vtičnik za WordPress je Soloquy.

Toda Slider Revolution je eden najbolj priljubljenih in najbolje prodajanih drsnikov. Je prav zate?

Slider Revolution je zelo močan vtičnik, poln ogromne funkcije. Če morate ustvariti zelo napreden drsnik, boste morda potrebovali Slider Revolution.

Toda večina uporabnikov ne bo potrebovala vseh funkcij, ki jih ponuja, ogromna količina teh pa je lahko presenetljiva in zmedena. Lahko traja kar nekaj časa, da ugotovite, kako ustvariti drsnike tako, kot jih želite.

Če nimate ur za vlaganje v uporabo vtičnika in želite preprosto in začetnikom prijazno orodje za ustvarjanje čudovitega odzivnega drsnika, priporočamo Soliloquy.

Soliloquy je najlažji za uporabo in najhitreje od vseh drsnikov, ki smo jih preizkusili:

Drsnik vtičnik
Čas nalaganja strani
Prošnje
Velikost strani
Soloquy1,34 sek26945 KB
Drsnik Nivo2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Drsnik revolucije2,25 s291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Preberite celoten pregled Soliloquyja za več podrobnosti.

Pregled drsne revolucije: prednosti in slabosti

Oglejmo si prednosti in slabosti vtičnika Slider Revolution.

Prednosti:

1. Rešitev vse v enem:

Če iščete celovito rešitev vsega v enem za ustvarjanje drsnika, vrtiljaka, slike junaka ali video scene, je Slider Revolution najboljša stava.

Priložen je s 140+ primeri, ki so že pripravljeni za uporabo, s katerimi boste lažje ustvarili predstavitev za svoje spletno mesto. Za razliko od drugih priljubljenih drsnih vtičnikov WordPress so vse funkcije pakirane z jedrnim vtičnikom.

Če želite vtičnik, ki vam naloži številne funkcije, ne da bi nameščali dodatke, bi bil Slider Revolution najboljša izbira.

2. Ugodno:

Običajno licenco vtičnika lahko kupite že za 26 dolarjev. Addonovi se ne prodajajo ločeno, tako da vse funkcije dobite iz škatle z redno licenco.

Glede na število funkcij, ki jih dobite za ceno, je Slider Revolution brez dvoma najbolj dostopen drsni vtičnik v industriji.

3. Število možnosti prilagoditve:

Možnosti prilagajanja so s Slider Revolution neskončne. Njen močan vizualni urejevalnik vam ponuja neskončne možnosti za ustvarjanje drsnika tako, kot želite.

V vizualnem urejevalniku lahko preprosto spremenite slog drsnika, vključno s pisavami, animacijo, ozadjem, obrobami itd.

Slabosti:

1. Vmesnik napihnjen:

Tako kot večina drugih izdelkov na trgu CodeCanyon, je tudi vmesnik Slider Revolution prepovedan s prevelikimi številnimi možnostmi. Zaradi utripa je malo učne krivulje, s katero lahko s pluginom ustvarite svoje stranske strani.

2. Hitrost:

Hitrost je pomemben dejavnik pri izbiri drsnika WordPress. Če drsnik vtičnik ni bil optimiziran za delovanje, lahko upočasni vaše spletno mesto in škodi SEO in spletnemu ugledu.

Za analizo uspešnosti smo preizkusili Slider Revolution na številnih drugih priljubljenih vtičnikih WordPress. Iz našega testa je razvidno, da Slider Revolution ni najhitrejši drsni vtičnik.

3. Brez brezplačne različice

Slider Revolution ne ponuja brezplačne različice, s katero bi lahko preizkusili osnovne funkcije. Če ste oseba, ki želi vedno preizkusiti vožnjo Lite / brezplačne različice, preden investira v polni vtičnik, Slider Revolution morda ni za vas.

Cene drsnih revolucij

Običajno licenco Slider Revolution lahko kupite za samo 26 dolarjev. Navadna licenca omogoča namestitev vtičnika na eno mesto. Prav tako boste za 6 mesecev in prihodnje posodobitve dobili brezplačno podporo.

Podporo lahko podaljšate na 12 mesecev za dodatnih 7,88 USD.

Če ste razvijalec tem, ki želi vključiti Slider Revolution kot paket s svojo temo, boste morali dobiti razširjeno licenco za 125 USD.

Naša razsodba: Če kupite drsno revolucijo?

Slider Revolution je najboljša izbira za uporabnike, ki želijo premijski vtičnik all-in-one, ki spada pod proračun.

S funkcijo Slider Revolution dobite vse funkcije v polju, ni vam treba nameščati nobenih dodatkov. Vendar to pomeni tudi, da bo vaš vmesnik preplavljen s preveč neželenimi možnostmi. Obstaja malo krivulje učenja, da ustvarite svoje drsnike s funkcijo Slider Revolution.

Vtičnik se nenehno vzdržuje in posodablja od leta 2012. Torej, če iščete zanesljiv drsni vtičnik WordPress, boste morali poskusiti Slider Revolution.

Podarimo Slider Revolution 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,2 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite drsno revolucijo zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map