Pregled gravitacijskih oblik 2020: Ali je vredno vašega denarja?

Iščete vtičnik za kontaktni obrazec za svoje WordPress spletno mesto? Gravity Forms je pogosto uvrščen med najboljše vtičnike za obrazec WordPress. V tem pregledu Gravity Forms si bomo ogledali njegove značilnosti in uspešnost ter ugotovili, ali si resnično zasluži, da se imenuje najboljši vtičnik za kontaktni obrazec za WordPress.


Pregled gravitacijskih oblik

Zakaj potrebujete vtičnik za obrazec za WordPress?

Ne glede na to, ali vodite majhen spletni dnevnik ali spletno mesto podjetja, vsako spletno mesto potrebuje kontaktni obrazec. Kontaktni obrazec deluje kot most med vami in vašo publiko.

Večina sodobnih spletnih strani potrebuje več kot samo kontaktni obrazec. Tudi drugi obrazci potrebujejo, na primer zahtevajte obrazec za ponudbo, ankete, rezervacije, oddaja vsebine ipd.

Gravity Forms je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za oblikovanje obrazcev za WordPress. Z njim lahko ustvarite poljubno obliko spletnega obrazca, od preprostega kontaktnega obrazca do dolge zapletene oblike – Gravity Form postopek naredi neboleče preprost.

O težavnih oblikah

Brez dvoma je Gravity Forms najbolj bogati vtičnik za kontaktni obrazec WordPress na trgu. Od odzivnih obrazcev do neželenih filtrov in naprednih izračunov do prehodnih plačil, Gravity Forms vsebuje vse, kar boste potrebovali za enostavno izdelavo spletnega obrazca.

Če imate proračun za nakup premium dodatka za WordPress obrazec, je Gravity Forms NAJBOLJŠA stava. Seveda je nekoliko drago, a če ste naveličani iskati popoln vtičnik za obrazec, potem ne iščite več kot Gravity Forms.

Pregled gravitacijskih obrazcev: vtičnik za obrazec za vaše vedno večje potrebe

Gravity Forms je najbolj primeren za uporabnike, ki morajo na spletnem mestu WordPress z lahkoto sestaviti zapletene obrazce. Vedno rastoči seznam funkcij je Gravity Forms ločil od konkurence. Oglejmo si nekaj neverjetnih funkcij, ki jih ponuja Gravity Forms.

 • 30+ obrazcev: Na voljo je s široko paleto obrazcev, ki vam pomagajo z lahkoto sestaviti vse vrste WordPress obrazcev.
 • Odziven obrazec: Vaša oblika WordPress bo videti odlično v vseh napravah, vključno z namiznimi, mobilnimi in tabličnimi računalniki.
 • Pogojna logika: Prikazovanje ali skrivanje polj glede na izbiro uporabnika.
 • Obvestila po e-pošti: Obvestila po e-pošti vas obveščajo o vsaki oddaji obrazca.
 • Filter neželene pošte: Bojite se s predložitvami obrazcev za vsiljeno pošto z Googlovimi možnostmi reCaptcha, zelo preprostimi Captcha in Akismet.
 • Nalaganje datotek: Dovoli svojim uporabnikom, da naložijo datoteke prek spletnega obrazca.
 • Shranite in nadaljujte: Shranite delno izpolnjen obrazec in ga vrnite kasneje, da izpolnite obrazec.
 • Izračuni: Gravity Forms omogoča tudi izvajanje naprednih izračunov na podlagi poslanih vrednosti polja.
 • Oblike sprednjega konca: Želite uporabnikom dovoliti, da pošljejo objavo v svoj blog v pregled, ne da bi jim zagotovili skrbniški dostop do WordPressa? To lahko storite z uporabo sprednjih obrazcev na svojem spletnem mestu.
 • Omejitve in razpored obrazcev: Omejite število vnosov, ki jih lahko sprejme obrazec in jih razporedite.
 • Integracije: Z Gravity Forms je integracija lahka. Povežite spletni obrazec z vsemi spletnimi aplikacijami, s katerimi želite sodelovati.

Povleci in spusti obrazca za oblikovanje v WordPressu

Gravity Forms prihaja z intuitivnim ustvarjalcem obrazcev za povleci in spusti. Preprosto izberite polje, ki ga želite dodati, nato pa ga povlecite v svoj obrazec.

Gravity Forms - Izdelovalec obrazcev povleci in spusti

Če izpustite polje obrazca, ga razširite, tako da lahko spremenite stvari, če potrebujete. Na voljo je z vnaprej določenimi polji za uporabo za najpogosteje uporabljene obrazce, vključno z imenom, e-pošto, spletnim mestom, povratnimi informacijami in podobno.

Gravity Forms poleg standardnih polj prihaja z naprednimi polji. Tu lahko ustvarite polja obrazca po meri, tako da izberete različne vrste vnosa in jim dodelite ime, nalepke, vrednosti, preverjanje preverjanja itd..

Polja obrazca lahko preprosto preuredite tako, da jih preprosto povlečete po obrazu gor in dol. Za bolj zapletene obrazce lahko celo razbijete obrazec na različne dele in strani.

Zmogljivi gumbi, ki so v paketu z nastavitvami obrazca

Vsak obrazec v Gravity Forms ima lahko lastne nastavitve po meri. To uporabnikom omogoča nastavitev naslova obrazca in opisa.

Gravity Forms ima močan nadzor pod nastavitvami obrazca. To vam omogoča nadzor različnih vidikov obrazca. Poleg običajnih nastavitev lahko za obrazec omogočite tudi številne možnosti.

Nastavitve obrazca Gravity

Lahko nadzirate postavitev obrazca in dodate razred CSS, da ga lahko sami oblikujete. Omogočite lahko funkcije za preprečevanje neželene pošte, kot so Lonec medu, ali omogočite animacije prehoda, da bo obrazec izgledal bolj interaktivno.

Na potrditvenem zavihku nastavitev obrazca lahko nadzorujete, kaj se zgodi, ko uporabnik odda obrazec. Ti lahko preusmeritev da jim uporabniki pokažejo sporočilo po meri, ga pošljejo na potrditveno stran ali ga preusmerijo na katero koli drugo povezavo, ki jo želite.

Prav tako lahko omogočite pošiljanje podatkov polj obrazca kot niz poizvedb na vašo potrditveno stran. To vam omogoča, da uporabite poizvedbene nize v drugih funkcijah za prikaz dinamičnih informacij na potrditveni strani.

Vsaka nastavitev obrazca ima zavihek z obvestili. Uporabniki na ravni skrbnika privzeto prejmejo obvestila za vsako oddajo obrazca. Lahko dodate obvestila po meri in jih pošljete na kateri koli drug e-poštni naslov.

Napredna polja in pogojna logika

Gravity Forms prihaja s standardnimi polji obrazcev, kot so osnovne vrste vnosa. Lahko dodate oznake in vrednosti za ta polja, ko jih dodate na svoje spletno mesto.

Napredna polja v Gravity Forms

Vendar vam ta polja ne omogočajo veliko opraviti z obrazcem. Gravity Form ima še en razdelek za napredna polja. Ta so pripravljena za uporabo polj, ki jih lahko preprosto spustite v urejevalnik obrazcev.

Na primer, e-poštno polje ima potrditveno polje, ki omogoča, da uporabniku pošljete potrditveno e-poštno sporočilo, da preveri njegov e-poštni naslov. Gravity Forms samodejno potrdi, da se podatki, vneseni v polje, ujemajo z osnovno skladnjo za to polje.

Polja objave vam omogočajo, da v obrazec vnesete polja, povezana z objavo v programu WordPress. S pomočjo objavnih polj lahko ustvarite obrazce za sprejemanje vsebine, ki jo je poslal uporabnik na svojem mestu WordPress.

Polja objave omogočajo dodajanje vsebine, ki jo je poslal uporabnik

Nazadnje obstajajo polja za določanje cen, ki vam omogočajo dodajanje polj, kot so ime izdelka, cene, količina itd.

Najmočnejša značilnost Gravity Forms je možnost dodajanja pogojnih pregledov v obrazce. S pogojno logiko lahko konfigurirate obrazec tako, da prikaže ali skrije polja, razdelke, strani ali celo gumb za oddajo na podlagi izbire uporabnika ali vnosa.

Integracija in razširitev oblik gravitacije z Addonsi

WordPress ima veliko vtičnikov, ki delujejo kot okviri, zgrajeni na WordPressu. Gravity Forms je mogoče enostavno integrirati z najbolj priljubljenimi vtičniki WordPress in celo z mnogimi programi, ki niso WordPress.

Na voljo so dodatki za integracijo Gravity Forms z najbolj priljubljenimi ponudniki e-poštnih storitev MailChimp, Aweber, GetResponse in mnogi drugi.

Gravity Forms osnovni in napredni dodatki

Gravity Forms lahko razširite tudi tako, da dodate številne dodatne funkcije z dodatki. Obstajajo dodatki za ustvarjanje kvizov, anket, anket z uporabo Gravity Forms.

Gravity Forms je mogoče vključiti tudi v številne priljubljene CRM, kot so Agile, Zoho in Capsule CRM rešitve.

Gravity Forms deluje brez težav z WooCommerce. Ima tudi dodatke za integracijo obrazcev s plačilnimi prehodi, kot so PayPal, Stripe, Authorize.net itd.

Gravity Forms vs WPForms: Najboljši kontaktni obrazec za prikazovanje vtičnikov

Tako Gravity Forms kot WPForms vam pomagajo enostavno sestaviti kontaktni obrazec na svojem spletnem mestu. Ko pa kopate globlje, boste našli nekaj ključnih razlik med njimi.

Oglejmo si, kako se ti vtičniki razlikujejo in kateri vtičnik je najboljša izbira za vaše edinstvene potrebe.

1. Enostavnost uporabe

Tako Gravity Forms kot WPForms prihajajo v paketu z veliko neverjetnimi funkcijami, ki prihranijo čas, da ustvarijo kontaktni obrazec.

Vendar pa, tako kot kateri koli drugi vtičnik, bogat z funkcijami, je tudi uporaba Gravity Forms malo krivulje učenja. Da ne omenjam, več ko je funkcij, ki so na voljo izven škatle, bolj strma bo krivulja učenja. Gravity Forms se ne razlikuje.

Če želite ustvariti obrazec, morate najprej določiti ime obrazca. Nato vas boste usmerili v ustvarjalca obrazcev, kjer boste morali vsakič ročno dodati polja obrazca.

Njegov vmesnik ni tako eleganten kot WPForms. Za predogled obrazca morate klikniti gumb Predogled v ustvarjalcu.

wpforms tvorijo predloge

WPForms, po drugi strani pa je celoten postopek izdelave obrazca precej olajšal. Vtičnik je priložen več prednastavljenim predlogam, tako da lahko sestavite obrazec, ne da bi morali vedno začeti iz nič..

pregled wpforms

Vsa polja obrazca so lepo urejena, tako da lahko hitro izberete pravo polje v ustvarjalcu. Obrazec lahko tudi NAPOTNO predogledate, ko prilagodite polja v ustvarjalcu.

Zmagovalec: WPForms

2. Cena

Stroški Gravity Forms se začnejo pri 59 USD. Ne ponujajo brezplačne različice. Vendar pa lahko pred nakupom obiščete njihovo demo mesto, da preizkusite pogon.

Obratno, WPForms ponuja brezplačno različico, ki jo je mogoče prenesti iz skladišča vtičnikov WordPress. Stroški premium različice vtičnika se začnejo pri 49 USD.

Zmagovalec: WPForms

3. Značilnosti

Kar zadeva lastnosti, Gravity Forms očitno stoji pred krivuljo.

To še ne pomeni, da WPForms nima nobenih bistvenih lastnosti. Manjkajo pa nekatere napredne funkcije, ki jih ponujajo Gravity Forms, kot so Izračuni.

Ob tem je tudi nekaj področij, kjer se zbirajo WPForms, kot so ankete in ankete. Dejansko vam vtičnik WPForms ponuja najboljša interaktivna poročila o anketah z vpogledom v realnem času. Najdete lahko tudi pametna polja za anketiranje, kot so lestvica Likert, ocene zvezd itd.

Zmagovalec: Teži oblike

Oglejte si naš celoten pregled WPForms.

Možnosti določanja cen in podpore za gravitacijske obrazce

gravitacija oblikuje cene

Cene vtičnika Gravity Forms se začnejo pri 59 USD na leto za licenco za eno spletno stran z osnovnimi dodatki. Pro licenca je cena 159 USD za 3 strani in osnovne + dodatke. Licenca Elite je na voljo za 259 dolarjev na leto z vsemi dodatki in neomejeno podporo spletnim mestom.

Vsaka licenca vam daje pravico do enega leta podpore na osnovi vozovnic. Licenca Elite vam daje prednostno podporo. Na vprašanja se običajno odgovori zelo hitro z impresivnim časom reševanja vozovnic.

Dokumentacija je obširna, kar vam pomaga skozi vse vidike oblikovanja obrazca.

Naša razsodba o gravitacijskih obrazcih kot najboljši vtičnik za kontaktni obrazec za WordPress

Gravity Forms je najbolj primeren za napredne uporabnike, ki potrebujejo popoln vtičnik za WordPress obrazec. Če imate proračun za nakup premijskega vtičnika, potem vsekakor preverite Gravity Forms.

Glede na funkcije ima osnovni vtičnik impresiven nabor možnosti. Dodatke za dodatke za Gravity Forms lahko najdete ne le na spletnem mestu vtičnikov, ampak tudi v skladišču WordPress.org.

Ker je eden najbolj priljubljenih in pogosto uporabljanih vtičnikov, večina tem WordPress vsebuje vgrajeno podporo slogom Gravity Form. Brezhibno deluje z večino drugih vtičnikov WordPress.

Menimo, da je najboljši vtičnik za obrazec za WordPress in mu dajemo 4,6 od 5 zvezdic.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,6 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite Gravity Forms zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map