Pregled LiveChat: Je najboljša programska oprema za klepet v živo?

Ali želite dodati klepet v živo na svoje WordPress spletno mesto za takojšnja sporočila? Če klepetate v živo na svojem spletnem mestu, vam pomaga bolje komunicirati z obiskovalci in pretvoriti več obiskovalcev v potencialne stranke. Če želite v WordPress dodati klepet v živo, lahko uporabite priljubljeno programsko opremo LiveChat, vendar je to najboljša izbira?


V tem pregledu LiveChat bomo preverili, kako deluje, njegove lastnosti in funkcionalnosti, cene in drugo, da se bomo lažje odločili, ali je to pravo orodje za vas.

O programu LiveChat

LiveChat Inc

LiveChat je eden najboljših vtičnikov za klepet v živo, ki so na voljo na trgu. To je aplikacija, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate klepet v živo in svojim uporabnikom zagotovite najhitrejši odziv. Obiskovalcem vaše spletne strani omogoča klepet v živo z vašo ekipo o kakršnih koli poizvedbah o podpori in prodaji.

LiveChat ponuja številna uporabna orodja za klepete, kot so sneak-peek, deljenje datotek, časovnica, stanje dobave in obvestila. Ima bolj zanimive možnosti za sodelovanje s strankami, kot so samodejni in osebni pozdravi. Obstajajo tudi možnosti povratnih informacij za oceno klepeta, komentarjev, vstopnic itd.

LiveChat vmesnik je enostaven in enostaven za učenje. Obstajajo možnosti upravljanja s skupinami, kot so skupine agentov, vloge agentov, urnik dela, nadzor klepeta itd., S katerimi bo organizirana vaša skupina za podporo. Ponuja tudi poročila in analitike, vključno z osnovnimi statistikami, poročili o klepetih, poročili o vozovnicah, dnevnim povzetkom in še več.

LiveChat odlikuje brezhibna integracija s 130+ orodji, vključno s platformami CMS, kot sta WordPress in Drupal, aplikacijami za e-trgovino, kot so Shopify in BigCommerce, in aplikacijami za pomoč uporabnikom, kot so Baza znanja in Zendesk. Če želite na svojem spletnem mestu WordPress dodati LiveChat, je v uradnem skladišču vtičnikov WordPress brezplačen vtičnik.

Zakaj morate na svoje spletno mesto dodati klepet v živo?

Klepet v živo je eden najhitrejših načinov odzivanja obiskovalcev na vašem spletnem mestu. To je hitreje od e-poštnih sporočil in telefonov. Če na spletno mesto dodate možnost klepeta v živo, lahko vaši uporabniki postavijo vprašanje, ko se pojavi v njihovi glavi. In takojšen odziv vašega konca naredi komunikacijo samo odličen!

Najpogosteje se za podporo in prodajo uporablja klepet v živo. Če ste podjetje, ki prodaja nekatere izdelke in storitve, boste potrebovali klepet v živo za podporo in prodajo. Ko se stranka med uporabo vašega izdelka spopade s težavo, vas lahko takoj pokliče prek klepeta v živo. Nato lahko ponudite takojšnjo pomoč.

Tako izboljšana komunikacija bo zagotovo izboljšala vaš vtis v mislih uporabnika. In to se bo na dolgi rok zagotovo izplačalo, saj ga bodo delili z besedo in drugimi mediji. Vsaj najmanj bodo vaše stranke, dokler ne poslujete.

Klepet v živo je odličen za ustvarjanje potencialnih kupcev in prodajo, saj lahko uporabnika usmerite neposredno na stran, ko veste, da ga izdelek zanima. Mnogi uporabniki opustijo idejo o nakupu izdelka samo zato, ker ne najdejo drobnih dopolnilnih informacij. Tako lahko zajamete vsakega od teh uporabnikov in jih pretvorite v kupce.

Na kratko, klepet v živo povečuje uporabniško izkušnjo, sodelovanje, ustvarjanje potencialnih strank in prodajo. To je preprost, a odličen način za rast vašega podjetja in uspešnost.

Pregled LiveChat: Uvod v LiveChat

LiveChat je vrhunska programska oprema za klepet v živo, vendar za začetek imajo brezplačno 30-dnevno preizkusno različico. Tako se lahko brezplačno prijavite in brezplačno uporabljate programsko opremo 30 dni, raziščete njene značilnosti in se odločite, ali boste nadaljevali z naročnino ali prekinili njeno uporabo. To je odlična možnost, saj se lahko na začetku brezplačno prijavite samo z e-poštnim naslovom.

Za začetek morate obiskati spletno mesto LiveChat in klikniti Prijavite se brezplačno gumb.

prijava brezplačna-livechat

Zdaj vnesite poslovno e-pošto, da začnete postopek prijave v LiveChat. Lahko pa se prijavite tudi s svojim Google računom.

enter-email-livechat-signup

Nato morate v drugem koraku vnesti naslov svojega spletnega mesta. Nato izberite tudi namen klepeta.

enter-site-naslov-livechat-prijava

V tretjem in zadnjem koraku lahko izberete vrsto panoge, število zaposlenih in vrsto občinstva. Če nameravate klepetati v živo samo s strankami, lahko preverite B2C samo. Če pa želite klepetati tudi z drugimi podjetji, preverite B2B. In, Notranja uporaba če ga želite za komunikacijo za notranjo uporabo.

Nato kliknite Ustvari račun gumb.

ustvarite-račun-livechat

Zdaj boste videli stran za prijavo. Prijavite se s svojim e-poštnim imenom in geslom, ki ste ga uporabili v koraku 1. In postopek prijave je končan.

Nato boste videli naslednje korake postopka nastavitve LiveChat. V naslednjem koraku boste morali na svoje spletno mesto namestiti kodo LiveChat.

install-code-livechat

Za WordPress spletno mesto je vtičnik LiveChat enostavno in varno. V naslednjem razdelku spodaj bomo prikazali korake za namestitev vtičnika LiveChat in povezovanje LiveChat-a z WordPress-om. Torej, lahko kliknete Bom naredil kasneje da preidete na naslednji korak.

V 3. koraku lahko izberete temo klepeta.

chat-tema-livechat

Korak 4 vam omogoča, da prilagodite svoj profil LiveChat. Lahko naložite fotografijo profila in nastavite pozdravno sporočilo.

personaliziraj-livechat

Nato končno v koraku 5 lahko v svojo ekipo dodate agente.

create-agenti-livechat

Ko dodate skupno število agentov, lahko kliknete Pojdite na aplikacijo gumb.

Zdaj bo prikazan vmesnik LiveChat. Tam boste na vrhu videli obvestilo, da na svojem spletnem mestu niste namestili LiveChat-a. Zdaj vam bomo pokazali, kako ga namestiti na svoje spletno mesto.

Namestitev LiveChat-a na vaše WordPress spletno mesto

Ko zaključite postopek namestitve LiveChat, ste zdaj pripravljeni, da ga namestite na svoje WordPress spletno mesto. Povezava računa LiveChat s spletnim mestom WordPress je preprost postopek. V ta namen obstaja brezplačni vtičnik LiveChat za WordPress.

Za začetek se prijavite na nadzorno ploščo WordPress in obiščite Vtičniki »Dodaj novo. Vtipkajte LiveChat najprej v iskalnem polju. Ko se pojavi, ga namestite in aktivirajte.

install-livechat-vtičnik

Ko se aktivira, lahko vidite LiveChat meni dodan na ploščo na nadzorni plošči. Pojdi do LiveChat »Nastavitve.

Nato morate klikniti Prijavite se z LiveChatom gumb za povezavo LiveChat-a z WordPress-om.

poveži-livechat-z-WordPressom

Po tem boste videli svoje spletno mesto WordPress povezano z LiveChatom.

livechat-nameščen v wordpressu

Kliknite na Odprite spletno aplikacijo pojdite na vmesnik LiveChat.

Zdaj lahko upravljate svoje klepete, skupino za klepete in vse od tam.

Če preverite svoje spletno mesto, boste na svojem spletnem mestu dodali zaslon LiveChat.

livechat-add-on-wordpress

Preverjanje funkcij LiveChat

LiveChat je bogata funkcija za dodajanje klepeta v živo na vaše spletno mesto. Ima veliko orodij za klepet, možnosti prilagajanja in funkcije za upravljanje z ekipami.

1. Enostaven, vendar popoln zaslon za klepet

livechat-chat-screen

Na istem zaslonu si lahko ogledate seznam klepetov, klepeta in kontaktne podatke stranke. Omogoča enostavno upravljanje vseh klepetov hkrati na podlagi prednostne naloge.

2. Izčrpna poročila o klepetih

livechat-poročila

LiveChat ponuja zelo obsežna poročila, kjer si lahko ogledate statistiko za klepete, vstopnice in e-trgovino.

Popolna prilagoditev je mogoča

livechat-nastavitve

LiveChat vam omogoča, da popolnoma prilagodite, kako izgleda vaš vmesnik za klepet in kako deluje. Če želite, lahko poljubno prilagodite Nastavitve v vašem računu LiveChat.

Programska oprema LiveChat: Cene in podpora

LiveChat je vrhunska programska oprema za klepet v živo, vendar lahko vedno začnete z njihovo 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

Če ste po 30 dneh zadovoljni z njegovimi funkcijami, se lahko naročite na enega od njihovih načrtov. Na voljo so 4 načrti za določanje cen.

cene v živo

Osnovni načrt LiveChat je Zaganjalnik. Primerno je za potrebe majhnih pisarn ali domačih pisarn. Ustvarite lahko neomejene račune agentov, vendar omogoča le 60-dnevno zgodovino klepeta in osnovno prilagoditev klepeta. Če potrebujete neomejeno zgodovino klepeta in popolno prilagoditev klepeta, boste morali kupiti ekipa načrtujte vsaj.

Starter stane 16 dolarjev mesečno na prijavljenega agenta.

Drugič, Ekipa načrt je za ekipo za podporo za polni delovni čas. Omogoča vam ustvarjanje neomejenih agentskih računov, ogled neomejene zgodovine klepetov, popolno prilagoditev klepeta in osnovno poročanje. Vsak mesec stane 33 dolarjev na vsakega prijavljenega agenta.

Tretjič, Posel načrt je najbolj priljubljen načrt. Primerno je, da večje družbe organizirajo službo za pomoč strankam. Ima dodatne dodatne funkcije kot timski načrt, kot so načrtovalec dela, napovedovanje osebja itd. Stane 50 USD mesečno na prijavljenega agenta.

Vzpostavljen je načrt LiveChat z najvišjimi cenami Enterprise. Ima najbolj napredne funkcije. Zasnovan je za podjetja Fortune 500 ali podobno. Vsak mesec stane 149 USD na agenta.

LiveChat nudi 24/4 namensko podporo prek klepetanja v živo. Poleg tega ima bogato zbirko znanja z vadnicami, spletnimi seminarji itd., Ki vam pomagajo pri težavah, s katerimi se spopadate med uporabo te programske opreme.

Naša razsodba o uporabi programske opreme LiveChat na vašem spletnem mestu WordPress

LiveChat je nedvomno odlično orodje za klepet, primerno za vse ravni uporabnikov. Koristno je za mala podjetja in velika podjetja Fortune 500.

Uporaba LiveChat-a je enostavna. Ima preprost uporabniški vmesnik in hkrati zmogljive funkcije za učinkovito vodenje klepeta v živo na vašem spletnem mestu. Namestitev LiveChat-a na WordPress je preprosta z njihovim brezplačnim vtičnikom, saj vam ni treba dotikati enega kosa kode, da ga namestite in uporabite.

Verjamemo, da je LiveChat odlična programska oprema za klepet v živo za dodajanje klepeta v živo na vaše WordPress spletno mesto. Ima celoten nabor funkcij, ki jih boste kdaj potrebovali za vodenje klepeta v živo. Njegova integracija z e-trgovino in drugimi orodji vam olajša življenje.

Dajemo mu 4,5 od 5 zvezdic. Preglednica ocene je naslednja:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite LiveChat zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map