Pregled MailPoet (2020): Trženje e-pošte na WordPressu

Potrebujete preprost način za pošiljanje preprostih e-poštnih novic z vaše nadzorne plošče WordPress? Vtičnik MailPoet Newsletters je lahko ravno tisto, kar iščete. Ugotovite, kako enostavna je nastavitev v našem pregledu MailPoet Newsletters.


pregled pošte

Zakaj potrebujete e-poštni bilten

Pomislite na vsa spletna mesta, ki jih obiščete vsak dan – koliko se jih spomnite in na katere se vrnete?

Verjetno ne prav veliko.

Večina obiskovalcev vaše spletne strani je enakih. Morda bodo uživali v vaši vsebini, vendar ko enkrat zapustijo vaše spletno mesto, se verjetno ne bodo vrnili.

Zato je e-poštno glasilo tako pomembno: marsikateri obisk obiskovalcev lahko spremeni v zveste oboževalce.

Za razliko od socialnih medijev je v e-poštnem nabiralniku nekaj osebnejšega in močnejšega, če govorite s svojim občinstvom. In z e-pošto imate več svobode za ustvarjanje in pošiljanje želenih vsebin, ne da bi se morali bati samovoljnim omejitve znakov ali zmanjševanje organski doseg.

MailPoet Newsletters omogoča enostavno pošiljanje e-poštnih novic neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress – tukaj je opisano.

Vtičnik za Newsletters MailPoet – pregled

Pregled MailPoet-a

Mailpoet je preprost, a zmogljiv e-poštni vtičnik za WordPress, zasnovan posebej za uporabnike WordPressa.

Omogoča vam ustvarjanje in pošiljanje e-poštnih novic neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress. Svoj seznam e-poštnih sporočil lahko celo upravljate, ne da bi zapustili nadzorno ploščo. To ga loči od drugih rešitev za trženje e-pošte, kot so Aweber, MailChimp itd.

Najboljša stvar tega vtičnika je, da je ustvarjanje in pošiljanje vaših novic preprosto in preprosto. Ker uporabljate WordPress in že poznate vmesnik, tako da se ne učijo krivulje za reševanje, tudi če ste absolutni začetnik pri trženju po e-pošti.

Za hitrejše delovanje vam ponuja lepo oblikovane vgrajene predloge, ki jih lahko popolnoma prilagodite svoji znamki.

Funkcije vtičnika MailPoet

MailPoet je napolnjen z odličnimi funkcijami, s katerimi bodo vaša prizadevanja za trženje e-pošte uspešna. Oglejmo si funkcije, ki jih ponuja.

1. Vnaprej izdelane predloge

MailPoet ponuja več kot 50 lepo oblikovanih predlog za vas. To vam omogoča hiter začetek, zato vam ni treba začeti iz nič. Prikažite nekaj sprememb, kot so ime vaše blagovne znamke, logotip itd. Če ga želite še naprej prilagoditi, je to mogoče tudi, ker je vsak del teh predlog možno prilagoditi.

2. Blog posodobitve na avtopilotu

Blog o avtopilotu Mailpoet

Bralce obveščajte o tem, kaj objavljate na svojem blogu. Posodobitve spletnega dnevnika o možnostih samodejnega pilota omogočajo skupno rabo spletnega dnevnika s svojimi uporabniki takoj, ko pritisnete na gumb za objavo. Posodobitve lahko načrtujete tudi tedensko ali mesečno.

3. Dobrodošli novi naročniki

Funkcije MailPoet

Pravilno pozdravljanje novih naročnikov lahko spremeni razliko med obvestili uporabnikov e-poštnih sporočil in e-poštnimi sporočili, ki jih ignorirajo. Spremenite lahko serijo dobrodošlice s preprosto avtomatizacijo in potek dela, MailPoet pa jo odnese od tam.

4. Seznam segmentacije

S programom MailPoet je segmentiranje e-poštnega seznama enostavno. S segmentacijo lahko razvrstite svoje potencialne skupine v ločeno skupino glede na njihove interese in vedenje ter jim pošljete prilagojena e-poštna sporočila na podlagi skupnega interesa, kar je dokazano spodbuja konverzije v primerjavi z nesegmentiranimi e-poštnimi sporočili.

5. Obrazci za registracijo

Omogoča vam, da dodate obrazce za prijavo na stranske vrstice in noge, tako da lahko uporabnike spremenite v kupce.

6. Analytics

analitika poštnih pošiljk

S svojo funkcijo analitike je enostavno slediti odpiranjem, klikom in odjavi. To vam omogoča, da veste, kako delujejo vaše novice in jih lahko tudi optimizirate za boljše sodelovanje in pretvorbo.

Kako nastaviti glasilo MailPoet

Poglejmo zdaj, kako ustvariti svoje prvo glasilo s programom MailPoet.

1. korak: Namestitev MailPoet-a

Najprej namestite in aktivirajte MailPoet na nadzorni plošči WordPress. Vtičnik lahko brezplačno prenesete in uporabljate, dokler nimate 1000 naročnikov.

Ko jih naložite, lahko začnete ustvarjati svoje novice.

2. korak: Ustvarjanje prvega glasila z Mailpoetom

Če želite ustvariti glasilo, pojdite na MailPoet »E-poštna sporočila na nadzorni plošči WordPress. Zdaj boste na zaslonu videli 4 različne možnosti.

 • Glasilo
 • Dobrodošli
 • Najnovejša obvestila o objavi
 • WooCommerce

Kliknite na Ustvari gumb pod Glasilo.

Predloge MailPoet

Odprlo se vam bo nov zaslon, kjer boste lahko izbrali predlogo za svoje glasilo. Izberite tistega, ki najbolje ustreza vaši blagovni znamki. Če je ne najdete, ne skrbite. Predlogo lahko kasneje prilagodite.

Predloga poštarnice

3. korak: Prilagoditev predloge e-pošte

Ko izberete predlogo, vas bomo preusmerili na nov zaslon, kjer ga lahko začnete prilagoditi s pomočjo gradnika povleci in spusti, da izpolni vaše zahteve.

Na levi strani boste imeli ustvarjalca strani, na desni pa boste videli vse svoje elemente za oblikovanje, kot so vsebina, stolpec, slog in predogled.

Prilagoditev predloge pošiljke

Na vrhu zaslona boste videli dve polji, kamor lahko dodate svoje zadeva in predogled besedila. Torej dodajte svoje besedilo tja.

Če želite spremeniti kateri koli element predloge, samo z miško potegnite miško nad določenim odsekom in videli boste nastavitve, izbrisali, kopirali in premikali ikone. Če želite spremeniti, uporabite ikono nastavitev. Če želite, lahko razdelek tudi izbrišete ali podvojite.

Prilagajanje poštnih pošiljk

Če želite odsek premakniti z enega mesta na drugega, uporabite ikono Povlecite in premaknite, nato pa ga spustite kamor koli želite. S pomočjo možnosti na desni strani lahko dodate stolpce in sloge, kot so barva ozadja itd.

MailPoet_Newsletter

Ko končate, pritisnite na Naslednji v spodnjem desnem kotu zaslona. S tem boste samodejno shranili spremembe in vas preusmerili na novo stran, od koder lahko pošljete novice.

4. korak: Pošiljanje glasila

Zadnji korak je, da pošljete svoje novice. Po kliku na Naslednji v prejšnjem koraku se odpre zaslon z več različnimi možnostmi polja. Prvi je, da dodate zadevno vrstico.

V drugem lahko izberete seznam, da segmentirate svojo občinstvo. Na koncu dodajte e-poštni naslov pošiljatelja in prejemnika.

MailPoet_Emails_

Prav tako lahko razporedite e-poštna sporočila tako, da preverite Načrtujte ga možnost. Po potrditvi te možnosti se odpre novo polje, kjer lahko dodate datum in čas, ko želite poslati svoja e-poštna sporočila.

Glasila MailPoet

Ko je vse dodano, pritisnite gumb za pošiljanje (če ga želite takoj poslati) ali gumb urnika (če ga želite načrtovati za pozneje).

Tako je preprosto pošiljanje e-novic z MailPoetom.

Pošlji napredno e-pošto s MailPoet Premium

Brezplačna različica vtičnika omogoča samo pošiljanje e-poštnih sporočil do 1.000 naročnikom in ponuja omejeno statistiko in druge funkcije.

S prvotno različico programa MailPoet dobite:

 • Možnost pošiljanja e-poštnih sporočil več kot 1000 naročnikom
 • Napredna nadzorna plošča s statističnimi podatki s podrobnimi statistikami za vsakega naročnika in glasila, vključno z enostavno integracijo v Google Analytics
 • Izboljšana dosegljivost, testiranje neželene pošte in samodejno ravnanje z odbijanjem, da lahko vaši naročniki prejmejo vaše novice
 • Prednostna podpora, vključno z individualno optimizacijo vaših nastavitev

MailPoet ima na WordPress.org na voljo tudi nekaj dodatkov, ki mu omogočajo integracijo z drugimi storitvami, kot so WooCommerce, kontaktni obrazec 7 in Gravity Forms.

Naša razsodba o uporabi programa MailPoet

Če iščete preprost način za upravljanje preprostih e-poštnih novic neposredno s svoje WordPress nadzorne plošče, je MailPoet dobra izbira. To je eden najbolj priljubljenih in najbolj ocenjenih vtičnikov za e-novice v imeniku WordPress.org.

Za naprednejše prodajalce e-pošte, ki potrebujejo več možnosti za sprožilce, segmentacijo, analitiko in poročanje ali boljšo izvedljivost, samostojna e-poštna glasila, kot so AWeber, ConvertKit ali Constant Contact, ki je odlična alternativa MailChimp.

Osnovna značilnost, ki ji manjka MailPoet, so boljši modeli za obrazce za prijavo. Obrazci za prijavo so ravno privzeti za obliko obrazca vaše teme. Če želite bolje oblikovane prijavne obrazce ali več možnosti za obrazce z visokim pretvarjanjem, kot so pojavna okna, vstavki ipd., In funkcije, kot je A / B split testiranje, priporočamo uporabo vtičnika, kot je OptinMonster. OptinMonster se lahko enostavno integrira s MailPoetom, če želite uporabljati oboje.

Poštnim biltenom podarjamo 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite MailPoet zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map