Pregled oblikovnih obrazcev: sestavite napredne obrazce WordPress

Ali razmišljate o nakupu Formalnih obrazcev, vendar se sprašujete, ali je to najboljša izbira? Razumemo. Formidable Forms je napredni vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress, vendar je nemogoče brez poglobljene analize ugotoviti, ali je primeren za vaše potrebe. V našem pregledu Foridable Forms si bomo ogledali njegove značilnosti, cene in drugo.
mogočen pregled obrazcev


O oblikovnih oblikah (prej Foridable Pro)

Formidable Forms je WordPress oblikovalec obrazcev, ki vam omogoča enostavno izdelavo naprednih obrazcev, ne da bi morali najeti razvijalca. Od preprostega obrazca za stike do zapletenih obrazcev na več straneh lahko z Oblikavnimi obrazci sestavite poljubno obliko spletnega obrazca, ki si ga zamislite.

Lite različico vtičnika je na voljo za brezplačno prenašanje iz skladišča WordPress.org. Toda različica Lite vam omogoča samo izdelavo osnovnega obrazca za stike. Za napredne obrazce boste morali nadgraditi na profesionalno različico.

Pregled oblikovnih obrazcev: ustvarjanje osnovnega obrazca

Kot večina sodobnih vtičnikov za oblikovalce obrazcev za WordPress, Formidable prihaja z ustvarjalnikom povleci in spusti. Oglejmo si, kako sestaviti osnovni kontaktni obrazec s Formidable Forms, da vidimo, kako deluje.

Vmesnik Formidable Forms je nekoliko podoben Gravity Forms.

zastrašujoč oblikovalec obrazcev

Vsa polja so lepo urejena na desnem podoknu. Če vas bodo poučili, kako lahko uporabljate vtičnik, boste dobili jasna navodila s puščicami v ustvarjalcu.

Če želite svojemu ustvarjalcu dodati polje obrazca, preprosto kliknite katero koli polje na desni plošči. Če želite spremeniti postavitev, lahko kliknete na zavihek Postavitev. Nato boste pozvani, da izberete več različnih postavitev obrazcev.

Ko ustvarite obrazec, boste preusmerjeni na stran Splošne nastavitve. Tu lahko izberete zahvalo po meri, možnosti oblikovanja po meri, možnosti gumbov in drugo.

splošne nastavitve oblikovalca obrazcev

Izdelava naprednih obrazcev z mogočnimi obrazci

Ne glede na to, ali želite sestaviti osnovni obrazec ali ustvariti zapleteno spletno aplikacijo, vam Formidable Forms to pomagajo, ne da bi se dotaknili ene same vrstice. Vmesnik je neizmerno uporabniku prijazen tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Oglejmo si nekatere napredne funkcije v programu Formidable Pro.

1. Izberite drugačno postavitev

css stranska vrstica postavitve

Oblikovni obrazci so na voljo z več možnostmi postavitve, ki so videti odlično in se popolnoma prilegajo vaši WordPress temi. Zavihek Postavitev najdete poleg zavihka Polja na desni plošči.

2. Napredna polja

Formidable Pro je na voljo s tono naprednih polj obrazca, kot so nalaganje datotek, obogateno besedilo, geslo, kreditna kartica itd..

3. Napredne funkcije

datum frontenda

Formidable Pro je na voljo s široko paleto edinstvenih naprednih funkcij, kot so:

 • Prikažite podatke na čelu: Formidable Forms je edini vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki omogoča prikaz podatkov obrazca na sprednji strani.
 • Obrazec na več straneh: Zmanjšajte opustitev obrazca tako, da sestavite večstranski obrazec z vrstico napredka.
 • Graf in grafikon: Komunicirajte zapletene trende podatkov z grafi in grafikoni.
 • Izračun: Izvedite napredne številčne izračune – še posebej priročno za prodajalne e-trgovine.
 • In več…

Oblikovni obrazci: cene in podpora

Formidable Forms ponuja brezplačno različico, ki je na voljo za prenos iz skladišča WordPress.org. Brezplačna različica vam omogoča, da na svojem spletnem mestu sestavite osnovni kontaktni obrazec.

izjemne cene za pregled

Če želite sestaviti zapletene obrazce ali spletne aplikacije s Formidable Forms, boste morali kupiti profesionalno različico. Pro različica je na voljo v 4 različnih načrtih:

Osebno: Za 49 dolarjev boste prejeli premium enoletno licenco z 1 letom standardne podpore.

Stvarnik: Za 99 dolarjev lahko vtičnik uporabite na največ treh mestih. Dobili boste tudi dodatke, vključno z integracijo MailChimp, integracijo MailPoet, dodatki za Bootstrap ter dodatki za sledenje uporabnikov in lokacije.

Posel: Za 199 USD boste prejeli prednostno podporo in močne dodatke, kot so PayPal Standard, Zapier, registracija uporabnikov, AWeber in še več.

Enterprise: Za 399 dolarjev boste prejeli neomejeno licenco za spletno stran, elitno podporo in napredne dodatke, vključno s storitvami Stripe, WooCommerce in še več.

Naša razsodba o uporabi mogočnih obrazcev na vašem spletnem mestu

Oblikovni obrazci so najbolj primerni za uporabnike, ki želijo z lahkoto sestaviti napredne obrazce.

Ta vtičnik ima vse bistvene funkcije, ki jih pričakujete od naprednega WordPress oblikovalca obrazcev.

Obrazce, ki jih lahko oblikujete, priporočamo vsem uporabnikom, ki želijo ustvariti obrazce, ki jih pošljejo uporabniki, prikazati podatke obrazca na sprednji strani, izvesti močne izračune in več.

Podarimo ga 4 od 5 zvezdic. Sledi razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite zavidne obrazce zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map