Pregled pametnega drsnika 3 (2020): Ali je boljši od molčečnosti?

Iščete drsni vtičnik za svojo stran WordPress? Želite vedeti, ali je Smart Slider 3 pravi drsni vtičnik za vas? V našem pregledu Smart Slider 3 si bomo ogledali njegove funkcije in vam pomagali ugotoviti, ali je najboljši drsni vtičnik za vaše potrebe in proračun.


O Smart Slider 3

pametni drsnik 3 pregled

Smart Slider 3 je eden najmočnejših in enostavnih drsnih vtičnikov za vaše spletno mesto WordPress. Izdal ga je Nextend, ekipa iz Madžarske, ki prodaja programsko opremo vrhunske kakovosti za WordPress in Joomla.

Smart Slider 3 je brezplačen vtičnik s 400.000+ aktivnimi namestitvami za njihovo brezplačno različico. Njegova brezplačna različica ponuja več funkcij kot kateri koli drug vtičnik v skladišču WordPress. S profesionalno različico dobite posodobitve za življenjsko dobo in na stotine vzorčnih drsnikov.

Pregled pametnega drsnika 3: Tone predlog s preprostim vmesnikom

Najboljša stvar pri Smart Slider 3 je, da tudi če ste absolutni začetnik, lahko z lahkoto sestavite osupljiv drsnik.

Za razliko od večine drsnih vtičnikov vmesnik NI preobremenjen s preveč funkcijami. Tako lahko vsakdo ustvari drsnik, ne glede na vrsto spretnosti.

Tukaj je opisano, kako deluje Smart Slider 3

Po namestitvi in ​​aktiviranju vtičnika se lahko pomaknete na nadzorno ploščo Smart Slider in ustvarite nov drsnik. Najdete lahko dve možnosti: Nov drsnik in knjižnica predlog.

 • Nov drsnik: To možnost uporabite, če želite drsnik ustvariti od tal.
 • Knjižnica predlog: To možnost uporabite, če želite uvoziti pripravljen drsnik iz knjižnice in ga nato prilagoditi. Ne le, da prihrani čas, ampak vam omogoča tudi izdelavo drsnika s popolno barvno paleto in oblikovanjem.

Poleg teh dveh možnosti lahko najdete tudi vzorčni drsnik, ki vam pomaga razumeti, kako deluje Smart Slider, še preden ga ustvarite za svoje spletno mesto.

pametni vmesnik drsnik 3

Ko kliknete gumb Novo drsnik, boste pozvani, da izberete prednastavitev drsnika. Določite lahko ime drsnika ter širino in višino drsnika. Izberite prednastavitev drsnika in kliknite Ustvari.

pametni drsnik 3 povleci in spusti

Nato boste morali naložiti slike ali videoposnetke za drsnik. Datoteke lahko preprosto povlečete in spustite ter jih postavite po svojih željah. Ko se pomaknete navzdol, se vam prikažejo vse razpoložljive možnosti prilagajanja in navodila, ki razlagajo, kako objaviti drsnik.

pametni vmesnik drsnik 3

Če si želite ogledati drsnik, lahko na vrhu kliknete gumb Predogled.

Funkcije v Smart Slider 3

Zdaj, ko veste, kako enostavno je z Smart Slider 3 sestaviti drsnik iz nič, poglejmo še druge funkcije.

1. 180+ drsni vzorci:

Izdelava drsnika po meri je lahko naporna naloga, še posebej, če niste oblikovalec in pogosto ustvarite osrednje grafike in diapozitive. Z vzorcem drsnika lahko zagotovite, da je drsnik vedno videti profesionalno s pravo barvno kombinacijo in elementi.

Vse kar morate storiti je, da izberete pravi vzorec drsnika iz knjižnice in ga prilagodite svojim potrebam.

seznam plasti - pametni drsnik 3

Nove lestvice lahko preprosto dodate iz leve opravilne vrstice znotraj graditelja drsnikov. Najboljše od vsega je, da so dodani diapozitivi lepo urejeni kot v Photoshopu.

2. Animacija:

dodaj animacijo - pametni drsnik 3

Animacijo lahko preprosto dodate v vsak sloj. Vtičnik vsebuje tudi interaktivno vizualno časovnico za vsak sloj, kjer lahko podrobnosti enostavno prilagodite.

Vtičnik podpira različne učinke, kot so učinek Ken-opekline, besedilni učinek, animacija ozadja, animacija razkrivanja itd.

3. Vmesnik, ki je enostaven za uporabo:

pametni drsnik 3 gradnik povleci in spusti

Smart Slider 3 po zaslugi enostavnega vmesnika olajša izdelavo privlačnega drsnika. S svojim graditeljem povleci in spusti lahko drsnik prilagodite tako, kot da prilagodite vsebino v ustvarjalcu strani.

Če ustvarite drsnik s tem vtičnikom, to ne zahteva. Preprosto se pomaknite do Pametni drsnik možnost v meniju skrbnika in nato kliknite na Dodaj diapozitiv gumb.

Ko naložite predstavnostne datoteke na drsnik, se vam bo prikazalo, kako lahko objavite ta drsnik v svojih objavah, straneh in tematskih datotekah. Pomaknite se po strani in poiščite lahko tudi možnosti prilagoditve.

pametni drsnik 3 nastavitve

Najboljše je, da lahko to omogočite, če želite močno prilagoditi videz drsnika Strokovnjak način. Prikazane bodo napredne možnosti prilagajanja.

4. Sestavite drsnike za kakršne koli namene

Smart Slider 3 omogoča ustvarjanje drsnika za poljubne namene. Nekaj ​​primerov uporabe je:

 • Ustvarite diaprojekcijo za predstavitev svojega portfelja
 • Dinamično prikažite svoje blogovske objave, videoposnetke v YouTubu, objave na Instagramu itd.
 • Prikažite drsnik na celotni strani, ki pokriva zgornji del pregiba na vaši ciljni strani.

Podpora in cene za Smart Slider 3

pametne cene drsnika 3

Smart Slider 3 ima obširno dokumentacijo, ki vas vodi skozi vse vidike izdelave in objavljanja drsnikov na vaši strani WordPress. Vodijo tudi YouTube kanal, kjer zajemajo vse vadbe Smart Slider 3, korak za korakom.

Smart Slider 3 ponuja samo podporo na osnovi vozovnic. Z njimi lahko vzpostavite stik preko njihovega kontaktnega obrazca, objavljenega na strani za podporo.

Najboljše od vsega je, da s poljubno licenco profesionalcev dobite VSE funkcije Smart Slider 3. Obstajajo trije različni načrti cen:

 • Ena domena (35 dolarjev): očitno za 1 spletno mesto
 • Posel (150 USD): za 10 spletnih mest
 • Neomejeno (250 USD): za neomejena spletna mesta

Smart Slider 3 proti Soliloquy

Smart Slider 3 in Soliloquy sta 2 najboljših drsnikov za WordPress. Imejmo primerjavo med nami med vsakim drsnikom, tako da se lahko odločite, kateri je najboljša izbira za vaše potrebe.

Primerjava uporabniškega vmesnika:

V vmesniku Soliloquy boste imeli občutek, kot da je del domačega WordPress okolja. Po drugi strani je vmesnik Smart Slider 3 nekoliko drugačen. Zasnovan je tako, da je postopek izdelave diapozitivov hiter in enostaven tudi za uporabnike začetne ravni.

Če želite minimalistično nadzorno ploščo za drsnik vtičnik, boste morda želeli preveriti Soliloquy.

S pametnim drsnikom 3, čeprav nadzorna plošča ni tako elegantna kot Soliloquy, ni dovolj, da se učne krivulje za izdelavo drsnika.

Lastnosti & Primerjava cen

Soliloquy ima veliko vgrajenih funkcij in dodatkov. Nasprotno, Smart Slider 3 je osredotočen na zagotavljanje sto vzorcev drsnikov, tako da lahko uporabniki hitro izdelajo drsnik, ne da bi ga morali graditi iz nič..

Trenutno Smart Slider 3 ponuja 5 vrst drsnikov, 23+ vrst slojev in 100+ vzorčnih drsnikov.

Cena za Soliloquy se začne pri 19 USD. Toda načrt zaganjalnika vam zagotavlja le osnovne funkcije. Če želite pridobiti popolne funkcije, se boste morali naročiti na njegov program za razvijalce za 99 dolarjev.

Cene za Smart Slider 3 se začnejo pri 35 USD. S 35 dolarji boste dobili vse funkcije tega vtičnika in samodejne posodobitve za vse življenje.

Naša razsodba o pametnem drsniku 3

Smart Slider 3 je najboljša izbira za uporabnike, ki želijo enostaven drsni vtičnik, ki je na voljo s tonami pripravljenih drsnih šablon. Za 35 dolarjev lahko kupite profesionalno različico, ki ponuja vse razpoložljive funkcije.

Poleg tega so vsi drsniki 100% odzivni, kar pomeni, da bodo videti dobro v telefonu, tablici in računalniku.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odločiti, ali je Smart Slider 3 najboljša izbira za vaše spletno mesto.

Če ste uživali v tem članku, boste morda želeli preveriti tudi naš pregled o vtičniku Soliloquy.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Smart Slider 3 zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map