Pregled RafflePress: najboljši vtičnik za oddajo WordPress?

Se sprašujete, kako izvesti podelitev? RafflePress se ponaša s tem, da je najboljši vtičnik WordPress za oddajo na trgu. V tem pregledu si bomo ogledali vtičnik RafflePress in njegove funkcije, da bomo ugotovili, ali je najzmogljivejši in uporabniku prijazen vtičnik WordPress..


Začnimo.

O RafflePressu

rafflepress-giveaway-vtičnik

RafflePress je popolnoma nov WordPress vtičnik za prodajo na trgu, ki olajša izvedbo uspešnega spletnega natečaja. Ekipa na RafflePressu je opazila, da je večina WordPress vtičnikov zabrisana, hroščava, počasna in težka za uporabo. Torej, ustvarili so RafflePress z namenom, da zagotovijo vtičnik za oddajo, ki je hkrati močan in enostaven za uporabo.

RafflePress je uradni preverjeni vtičnik WPBeginner in prihaja iz ustvarjalca vtičnika SeedProd’s Coming Soon Page. Leta 2018 se je SeedProd pridružil Awesome Motive Inc., podjetju, ki stoji za priljubljenimi vtičniki, kot so OptinMonster, WPForms in MonsterInsights.

Zakaj bi morali zagnati poklon z RafflePress?

vtičnik za WordPress oddaj

Če se sprašujete, zakaj bi morali najprej ustvariti tekmovanje v oddaji, si poglejmo nekaj prednosti:

1. Povečajte promet na spletnem mestu
Izvedba spletnega natečaja je odličen način za več prometa na vašem spletnem mestu. RafflePress ponuja vgrajeno skupno rabo virusov, ki uporabnike nagradi z bonus vpisi, če napotijo ​​prijatelja ali delijo vaše podelitve na družabnih medijih.

2. Razvijte svoj seznam e-poštnih sporočil
Med izvajanjem podelitve lahko od uporabnikov zahtevate, da se prijavijo na vaš seznam e-poštnih sporočil, da bodo lahko prejemali prispevke na vaš natečaj. Ljudje bodo hiteli, da postanejo naročnik, če želite dobiti svoj natečaj.

3. Povečajte privržence socialnih medijev
Uporabnikom lahko tudi omogočite, da vas spremljajo na Twitterju, Instagramu, Facebooku in še več v zameno za bonus vnose v vaše podelitve, kar lahko hitro poveča vaše sledilce na družbenih medijih.

4. Ustvarite ciljno usmerjene prodaje in prodajo
Uspešno oddajanje vam lahko celo pomaga pri ustvarjanju bolj ciljanih potencialnih strank in prodaje. Ker virusna podpora povečuje prepoznavnost vaše blagovne znamke, bo vaše podjetje in vaše ponudbe še več ljudi.

Na primer, KnivesShipFree.com je izvedel uspešno tekmovanje, ki je povečalo njihovo število prihodka za več kot 10.000 USD.

Pregled RafflePress: pregled funkcij

Rafflepress najboljši vtičnik za WordPress

RafflePress ponuja vse, kar potrebujete za enostavno in uspešno vodenje podelitve prek spleta. Oglejmo si nekaj njihovih značilnosti:

 • Povleci in spusti Giveaway Builder – Izdelovalec za vlečenje in vračilo RafflePress vam omogoča, da v nekaj minutah sestavite oglaševalsko akcijo, ne da bi se dotaknili vrstice kode.
 • Predizdelane predloge za oddajo – Ponujajo vnaprej izdelane predloge za posredovanje, s pomočjo katerih lahko dosežete svoje cilje, ne glede na to, ali želite dobiti več e-poštnih naročnikov, sledilcev itd..
 • Odziven, prijazen do mobilnih naprav – pripomoček za prenos RafflePress je 100% odziven, zato bo videti na namiznih, tabličnih računalnikih in mobilnih napravah..
 • Refer-a-friend – S pomočjo funkcije RafflePress Refer-a-Friend lahko ustvarite virusne daritve in hitro izveste besedo..
 • Integracije socialnih medijev – Vtičnik olajša rast vašega sledenja na Facebooku, Instagramu, Twitterju, YouTubu in še več.
 • Zaščita pred goljufijami in vnos z enim klikom – Vnos z enim klikom uporabnikom olajša vstop v vaš natečaj in hkrati odpravi vnose goljufij.
 • Trženje in CRM integracije – RafflePress se brezhibno integrira z mnogimi najboljšimi e-poštnimi marketinškimi storitvami in CRM programsko opremo.
 • Ciljna stran Giveaway – Ciljna stran za oddajo brez motenj vam bo pomagala pridobiti več vnosov za oddajo.
 • Sledenje in ponovno usmerjanje – Za dosego ciljev konverzije uporabite funkcijo sledenja in ponovnega ciljanja.

Kot lahko vidite, RafflePress ponuja vrsto funkcij, s pomočjo katerih lahko ustvarite najuspešnejša darila. Zdaj pa si poglejmo, kako enostavno je ustvariti virusni poklon z RafflePress.

Pregled RafflePress: najlažji način za ustvarjanje virusa

RafflePress je zasnovan z lahkoto uporabe. Če mislite, da bo ustvarjanje podeljevanja težko, ni tako.

Poglejmo, kako voditi poklon z RafflePress.

Po namestitvi in ​​aktiviranju RafflePress-a ter potrjevanju licenčnega ključa lahko začnete graditi svoj prvi poklon.

Kliknite ikono RafflePress na nadzorni plošči WordPress, tako se boste odpeljali v novo okno. Kliknite Dodaj novo blizu vrha zaslona.

rafflepress-add-new-giveaway

Nato boste pozvani, da poimenujete svoj oddaj in izberete predlogo za oddajo. RafflePress ponuja predloge za oddajo, kot so Classic (ki vam omogoča ustvarjanje poljubnih datotek), razvijte seznam e-poštnih sporočil, priporoči prijatelja, razvijte svojo Facebook stran in še več.

šabloni-predloge

Ko izberete predlogo, vas bo preusmeril k ustvarjalcu predstavitev RafflePress, kjer lahko nastavite podatke o nagradni igri. Konec koncev, velika nagrada je tisto, kar vam bo prineslo veliko prijav natečaja.

Tu lahko izberete ime svoje nagrade, na primer “Beats by Dre Headphones”, vključite kratek opis nagrade in naložite sliko nagrade.

rafflepress-natečaj-podrobnosti o nagradi

Če imate več nagrad, lahko kliknete + Dodajte še en nagradni gumb da dodate več. Določite lahko tudi začetne in končne datume za oddajo ter časovni pas.

Najbolj navdušujoča stvar RafflePress je vse, kar ponujajo. V oddajo lahko dodate toliko dejanj, da želite doseči cilje in ljudem omogočiti več prijav na natečaj.

Če želite na primer razširiti svoje sledenje na družbenih medijih, lahko izberete dejanja, kot so Spremljajte nas na Twitterju in sledite nam na Pinterest.

rafflepress-akcije-podelitve

Izberete lahko tudi, koliko vnosov v vsako od teh dejanj bodo dali udeleženci.

Poleg tega lahko njihova akcija Refer-a-Friend pomaga, da vaše podelitve postanejo virusne. S to akcijo lahko uporabniki dobijo dodatne prispevke za skupno rabo svojega tekmovanja na kateri koli platformi za socialne medije ali po e-pošti.

rafflepress-virusna podelitev

RafflePress ponuja tudi možnosti oblikovanja. Torej lahko izberete pisavo, barvo ozadja, postavitev, barvo gumbov in drugo.

rafflepress-giveaway-vtičnik

Ko končate z ustvarjanjem darila, ga delite tudi zelo enostavno. Na voljo imate 3 možnosti za skupno rabo svojih predavanj v spletu, vključno z:

 • RafflePress Blok WordPress – Uporabite Block RafflePress WordPres, da vstavite podelitev v svojo WordPress objavo ali stran (nov urejevalnik WordPress blokov).
 • WordPress koda – Uporabite kratek kode WordPress, da tekmovanje vključite v klasični urejevalnik WordPress, znotraj svoje WordPress teme ali v pripomočke stranske vrstice.
 • Ciljna stran Giveaway – Ustvarite ciljno stran brez motenj za oddajo, da boste dosegli več konverzij in dejavnosti.

rafflepress-giveaway-landing page

Kot lahko vidite, je izdelava predavanja z RafflePressom preprosta, vendar nudijo močne funkcije, ki vam omogočajo, da ustvarite točno vrsto spletnega natečaja, ki ga želite.

Cene za RafflePress

RafflePress ponuja 4 različne načrte cen: Plus, Pro, Growth in Ultimate.

rafflepress-cene

RafflePress Plus stane le 49 dolarjev na leto in vsebuje vsa nujna orodja, ki jih potrebujete za povečanje prometa in pridobivanje več privržencev. Načrt Plus je za prikazovanje daril na enem spletnem mestu. Ponuja funkcije, kot so nadzor časa, več nagrad, preverjanje e-pošte, obvestila, Pro akcije (na primer Sledite na Twitterju za vstop) in še več.

Načrt Pro znaša 99 dolarjev na leto za 3 spletna mesta in je odličen za podjetja in blogerje, ki se želijo redno dostavljati in z njimi narediti več. Ta načrt vsebuje funkcije iz načrta Plus ter integracije e-pošte, ankete in ankete, obvezna dejanja, pošiljanje slike in več.

Načrt rasti, ki stane 199 USD na leto, je najboljši za lastnike podjetij, ki želijo hitre in velike rezultate. Z načrtom rasti dobite vse na Pro in 20 spletnih mestih, napotitev prijatelja (viralno), družabne prijave, ciljno stran za izdajo in še več.

Končno je načrt Ultimate za življenjsko licenco in stane enkratna pristojbina v višini 349 dolarjev.

Ob pisanju tega članka lahko začnete z RafflePressom za 20% nižje od običajnih cen.

Naša razsodba: Če uporabite RafflePress za ustvarjanje darila?

RafflePress se z razlogom imenuje najboljši vtičnik za WordPress. Če še nikoli niste ustvarili podelitve, vam ni treba skrbeti – z RafflePressom lahko v nekaj minutah sestavite uspešen prenos.

Poleg tega funkcije, ki jih ponujajo, še lažje dosegajo vaše cilje. Ne glede na to, ali želite ustvariti svoje družbene medije po tem, razviti seznam e-poštnih sporočil, povečati promet na svojem spletnem mestu ali povečati prepoznavnost blagovne znamke, lahko to enostavno storite z RafflePress.

Priporočamo RafflePress vsem, ki želijo hitro in enostavno izvesti podelitev.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite RafflePress zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map