Pregled stalnih stikov 2020 – najboljša programska oprema za trženje e-pošte

Ali želite sestaviti e-poštni seznam, vendar niste prepričani, katero storitev za trženje e-pošte izbrati? Constant Contact je že več kot 20 let vodilni v panogi trženja e-pošte.


V pregledu stalnih stikov smo njihove obljube preizkusili, tako da se boste lahko odločili, ali je najboljša storitev trženja e-pošte za vaše potrebe.

Stalni stik

Zakaj potrebujete trženje po e-pošti?

Če imate spletno mesto, ki ima promet, potem morate storiti trženje po e-pošti.

Trženje po e-pošti vam pomaga povezovati se s svojim občinstvom in graditi dolgotrajen odnos z njimi. Večina malih podjetij meni, da je trženje e-pošte bistveno orodje za povečanje prodaje in prihodkov.

Spodaj je nekaj prednosti e-poštnega trženja:

 • Povečajte večkratne obiske: Z e-poštnim trženjem se lahko povežete s svojo publiko, tako da zberete njihove e-poštne naslove in jim pošljete dragoceno vsebino. Prav tako jih lahko spodbudite, da se pogosto vračajo na vaše spletno mesto.
 • Povečajte konverzije: Konverzije po e-pošti presegajo iskalni in družabni promet. Če želite ustvariti več prodaje, boste morali začeti trženje po e-pošti.
 • Ustvari več prihodkov: Študije kažejo, da vam e-poštni marketing pomaga pridobiti povprečno 38 USD za vsakega porabljenega 1 USD.

Pregled stalnih stikov: najboljša storitev trženja e-pošte za začetnike

Stalni stiki vam olajšajo izdelavo seznama e-pošte, tudi če ste absolutni začetnik. Ob prijavi boste morali izbrati panogo.

Glede na vaš izbor boste dobili e-poštne predloge za e-poštne kampanje za rast vašega podjetja. Prejeli boste tudi nasvete za oblikovanje predloge e-pošte, s pomočjo katerih lahko ustvarite in pošiljate e-poštna sporočila, ki se odprejo, preberejo in kliknejo.

Oglejte si tudi članek o tem, kako na pravi način ustvariti eksplozijo e-pošte.

Poglejmo podrobneje funkcije stalnega stika in zakaj je najboljša storitev trženja e-pošte za začetnike.

Povlecite in spustite urejevalnik za ustvarjanje čudovitih e-poštnih sporočil

stalen graditelj stikov

Z močnim urejevalnikom povleci in spusti olajšate ustvarjanje lepih, privlačnih e-poštnih sporočil. V vseh napravah lahko najdete številne vgrajene predloge, optimizirane za mobilne naprave. Tako vam ni treba vedno ustvarjati e-poštnih novic iz nič.

Če želite prihraniti čas, lahko izberete pravo predlogo za e-poštna sporočila in jo nato prilagodite tako, kot želite.

Poročanje v realnem času in Google Analytics

stalno poročanje o stikih

Stalni stik ponuja poročanje in analitiko v realnem času, ki vam omogoča vpogled v uspešnost oglaševalskih akcij po e-pošti. Poročilo o dejavnosti vam omogoča spremljanje uspešnosti e-poštnih oglaševalskih akcij s prikazom pomembnih meritev, vključno s pošiljanjem, odpiranjem, kliki in več.

Primerjate lahko celo uspešnost različnih e-poštnih oglaševalskih akcij, da vidite, katera ima največ odpiranja in klikov.

Dobili boste tudi toplotne karte za sledenje klikom, ki prikazujejo optimalno umestitev gumbov za pridobivanje več klikov.

Preverite tudi: Najboljše WordPress analitične rešitve v primerjavi

Število integriranih marketinških storitev

stalna stična integracija

S stalnim stikom je povezovanje z vašimi najljubšimi spletnimi aplikacijami prepir. Z več sto podprtih aplikacij lahko s svojimi marketinškimi napori dosežete več. Ti lahko:

 • Eksponentno raste vaš e-poštni seznam
 • Posodobite stike med svojim računom za stalne stike in drugimi spletnimi aplikacijami
 • Naj bo vaše spletno mesto in tržni kanali bolj privlačno

Enostavno vključite v svoje WordPress spletno mesto

Sorodno: Kako rastejo vaš seznam e-poštnih sporočil, HITRO!

Povezava računa stalnega stika s spletnim mestom WordPress je zelo preprosta. Čeprav lahko zlahka vstavite obrazec za prijavo za zbiranje e-poštnih sporočil, toplo priporočamo, da namesto njega vstavite obrazec prek vtičnika WordPress za vnosni kontaktni obrazec.

Zakaj? Spodaj je nekaj razlogov:

 • Enostavno vgradnjo: Z vtičnikom vam ni treba zameriti vdelane kode. Ko povežete stalni stik s svojim vtičnikom za kontaktni obrazec, lahko preprosto dodate prijavni obrazec neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress.
 • Prijava ni potrebna: Ni vam treba vedno vpisati v račun za stalne stike vsakič, ko želite ustvariti prijavni obrazec, ker lahko to storite pri skrbniku WordPress-a..
 • Razširite svoj e-poštni seznam s katerim koli kontaktnim obrazcem: Če želite razširiti seznam e-poštnih sporočil, vam ni treba vedno sestaviti ločenega obrazca za prijavo. Polje lahko vključite na kateri koli kontaktni obrazec na vašem spletnem mestu. Če je polje potrjeno, lahko stike dodate na svoj e-poštni seznam.

V shrambi WordPress lahko najdete veliko različnih vtičnikov za kontaktne obrazce, ki zagotavljajo nenehno integracijo stikov. Priporočamo pa WPForms, ker ponuja nenehno povezovanje s stiki.

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec za WordPress. Z WPFormsom lahko nemudoma vključite stalni stik, ne da bi vam bilo treba namestiti dodatke.

Za več informacij preberite celoten pregled WPForms.

Kako se stalni stiki postavljajo proti konkurenci?

Stalni stik je najbolj primeren za pametna podjetja, ki šele začnejo s trženjem po e-pošti. Oglejmo si nekaj področij, na katerih Constant Contact izstopa v primerjavi z drugimi e-poštnimi storitvami trženja.

1. 60-dnevna brezplačna preizkusna različica

Medtem ko večina storitev e-poštnega trženja ponuja preizkus svoje storitve za 14 ali 30-dnevno brezplačno preskusno različico, vam Constant Contact 60 dni nudi popoln dostop do njihovih orodij. Po preizkusu se naročnina začne pri 20 USD na mesec za do 500 naročnikov.

2. Enostaven za uporabo

Constant Contact prihaja s čudovitim vmesnikom, ki vsem olajša začetek uporabe e-poštnega trženja.

Z močnim urejevalnikom povleci in spusti lahko enostavno ustvarjate in spreminjate svoja e-poštna sporočila v tisto, kar bodo imeli vaši naročniki. Z vsakim načrtom imate dostop do čudovitih vnaprej izdelanih mobilnih predlog, optimiziranih za mobilne naprave, ki izgledajo odlično v vsaki napravi.

3. Napredna marketinška orodja

Stalni stik je na voljo z vsemi bistvenimi orodji za avtomatizacijo za rast seznama e-poštnih sporočil. Zaradi tega se je uvrstila na naš seznam najboljših CRM za trženje po e-pošti. Spodaj je nekaj naprednih funkcij, ki se vam bodo zdele koristne:

 • Ustvarite spletno stran po meri za prejemanje spletnih donacij.
 • Ustvarite preproste spletne ankete in ankete.
 • Upravljajte svoje dogodke s povabili po meri, spletnimi registracijami, zbirkami plačil itd.

Stalni stik: kont

Naš pregled stalnih stikov ne bi bil popoln, če ne bi razkrili slabih strani programske opreme.

Tu je nekaj stvari, ki nam niso bile všeč v zvezi s stalnim stikom:

Omejena orodja za avtomatizacijo: Kot storitev trženja po e-pošti je Constant Contact zasnovan za uporabnike na začetni ravni, zato nima veliko zmogljivosti za ciljno vedenje, ki jih bodo potrebovali napredni uporabniki..

Cena: V primerjavi z drugimi e-poštnimi marketinškimi storitvami, kot so SendinBlue, MailChimp in alternative Contact Contact, je Constant Contact nekoliko drag. Če pa potrebujete začetnikom prijazno storitev trženja e-pošte, je stalni stik najboljša izbira.

Možnosti cen in podpore za stalen stik

stalna cena za stike

Stalni stik vam nudi brezplačno 60-dnevno brezplačno preizkusno preizkušanje. Med brezplačno preskusno različico si lahko ogledate vse vrste in funkcije oglaševalske akcije, ki jih lahko ponudi.

Cene se začnejo pri 20 USD na mesec glede na število aktivnih stikov v vašem računu. Načrt e-pošte je najboljša izbira za uporabnike, ki želijo pošiljati in razporejati e-poštne novice. Dobili boste vse osnovne funkcije, vključno z upravljanjem stikov, načrtovanjem e-poštnih sporočil, orodji za oblikovanje seznamov in podobno.

Oglejte si tudi naš vodič, kako ustvariti e-poštno glasilo.

Če potrebujete samodejni odzivnik za pošiljanje e-poštnih sporočil pravim ljudem ob pravem času, denimo za rojstne dneve in obletnice, potem je Email Plus najboljša izbira za vas. Dobili boste tudi napredne funkcije, kot so ankete in ankete, kuponi, A / B testiranje itd. Načrt e-pošte Plus stane 45 USD na mesec.

Stalni stik nudi neprimerljivo podporo s klepetom v živo, e-poštnimi sporočili in forumi za razprave. Imajo tudi ogromno knjižnice virov, s pomočjo katerih vas lahko vodimo skozi vse vidike e-poštnega trženja s konstantnim stikom.

Naša razsodba o stalnem stiku za trženje po e-pošti

Constant Contact je odlična izbira za začetnike, tržne e-poštne ponudnike, mala podjetja in neprofitne organizacije, ki potrebujejo enostavno orodje za izdelavo seznama e-poštnih sporočil..

Od zmogljivega urejevalnika povleci in spusti do gotovih predlog do lepo organiziranega upravljanja stikov do zmogljivega poročanja boste našli vse funkcije, ki jih potrebujete za uspeh v svojem email marketingu.

Z e-poštnim načrtom lahko začnete že na začetku, še posebej, če ne potrebujete samodejnega odziva. Ko rastete, lahko nadgradite na Email Plus za naprednejše funkcije za avtomatizacijo e-pošte.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,6 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite stalni stik zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map