Prijava LockDown

Vas skrbi hekerji, ki dobijo dostop do svoje nadzorne plošče WordPress? Eden od načinov, kako lahko zaščitite svoje WordPress spletno mesto je omejevanje števila napačnih poskusov prijave v kratkem času. V našem pregledu LockDown za prijavo boste natančno ugotovili, kako bo ta vtičnik pripomogel k zaščiti vaše spletne strani.


Prijava LockDown Pregled

Zakaj morate WordPress zaščititi pred poskusi taksijev

WordPress je eden najbolj priljubljenih CMS-ov (sistemov za upravljanje vsebine) na spletu – uporablja ga približno 20% vseh obstoječih spletnih mest.

Je pogosta napačna predstava da je zaradi njegove priljubljenosti WordPress negotov, vendar so njegove vrhunske varnostne funkcije pravzaprav eden od razlogov, da je tako priljubljen! Čeprav je odprtokodni vir, mnogi razvijalci delajo na projektu, da odpravijo napake in priklopijo morebitne puščanje varnosti in vrzeli, sproščajo nove popravke ves čas.

Če je pravilno uporabljen, je WordPress varen takoj, vendar to ne pomeni, da ne more uporabiti spodbude z varnostnimi vtičniki.

Uporaba vtičnika, kot je Login LockDown, bo pripomogla k dodatnemu sloju varnosti, kar bo vaše spletno mesto veliko težje postalo za hekerje.

Ali je lahko vaše spletno mesto ranljivo za napade napadov?

Hekerji uporabljajo veliko različnih trikov in tehnik za vdor na spletna mesta WordPress. Ena od tehnik, ki jo uporabljajo, se imenuje “silovita sila“Napadajo.

Napad z grobo silo se zgodi, ko se heker poskuša prijaviti na nadzorno ploščo WordPress z ugibanjem gesla znova in znova. To pogosto storijo samodejno s posebno programsko opremo, da čim hitreje ugibajo različna gesla.

To je eden od razlogov, zakaj vas varnostni strokovnjaki opozorijo, da ne uporabljate privzetega uporabniškega imena “admin” in uporabljate močna, edinstvena gesla. Naš brezplačen za uporabo naključnega generatorja bo za to uporabo zelo priročen. Napadi silovite sile se navadno začnejo z najpogostejšimi, negotovimi gesli, kot so “12345”, “geslo” ali “qwerty.” Na žalost je po spletu še vedno veliko uporabnikov WordPress-a, ki uporabljajo ta nevarna gesla, zaradi česar so njihova spletna mesta ranljiva za vse, ki poskušajo uganiti svoje geslo..

Za več podrobnosti o napadih na silo in kako jih zaustaviti, glejte Kako in zakaj bi morali omejiti poskuse prijave v WordPress.

Kako se prijava LockDown ustavi hekerji

Prijava LockDown ustavi te brutalne napade tako, da beleži IP naslov vsake osebe (ali bot-a), ki se poskuša prijaviti na nadzorno ploščo WordPress..

Če isti naslov IP (ali naslovi v istem območju) v kratkem času večkrat vnesejo napačno uporabniško ime in / ali geslo, bodo samodejno blokirani za prijavo za določeno časovno obdobje..

Kako nastaviti LockDown za prijavo

Prijava LockDown je brezplačna za nalaganje iz imenika vtičnikov WordPress.org.

Ko namestite in aktivirate vtičnik, se pomaknite do Nastavitve »Prijava LockDown, da prilagodite nastavitve vtičnika za svoje spletno mesto.

Prijava LockDown Pregled - Nastavitve

Nastavitve bodo po treh neuspelih poskusih prijave v 5 minutah blokirale kateri koli IP blok, pri čemer bi blokada trajala 60 minut. Vse te številke lahko prilagodite v nastavitvah.

Prijava LockDown Pregled - Več nastavitev

Izberete lahko tudi, da samodejno zaklenete vsakogar, ki vnese uporabniško ime, ki ne obstaja.

Druga možnost je, da prikrijete sporočila o napaki. Če na primer vnesete pravilno uporabniško ime »admin«, a vnesete napačno geslo, se prikaže sporočilo o napaki: »NAPAKA: Geslo, ki ste ga vnesli za skrbnika uporabniškega imena, ni pravilno.«

Tovrstno sporočilo o napaki vam nedvomno pomaga, vendar je prav tako koristno za vse druge, ki poskušajo prisiliti svojo pot v nadzorno ploščo!

Z uporabo LockDown za prijavo lahko izberete, da skrijete ta sporočila o napakah in svojim napadalcem ne daste koristnih namigov.

Končno lahko izberete pomoč razvijalcu, tako da na obrazcu za prijavo prikažete kreditno povezavo.

Prijava LockDown - nastavitve kreditne povezave

Prijava LockDown vs. WordFence Security

Če ste videli naš pregled o varnosti WordFence, se verjetno sprašujete, kakšna je razlika med dvema varnostnima vtičema in tistim, ki ju morate uporabiti na svojem spletnem mestu.

No, ta dva vtičnika dejansko nista poštena primerjava, ker imata različne funkcije. WordFence naj bi bil popoln varnostni vtičnik, ki vam ponuja veliko možnosti in funkcij za zaščito vašega spletnega mesta.

Po drugi strani pa je Login LockDown visoko specializiran vtičnik, ki je namenjen le zaščiti vaše spletne strani pred grobo poskusi prijave..

Oba vtičnika lahko uporabljate hkrati ali pa lahko uporabite LockDown za prijavo z drugimi varnostnimi vtičniki, dokler ni konflikta s kodo. Ker delujejo na različne načine, lahko uporaba obeh pomaga, da bo vaše spletno mesto bolj varno pred napadi grobe sile.

Drugi načini za varovanje vaše spletne strani

Na žalost napadi na silo niso edina varnostna težava, na katero morate biti pozorni, ko imate spletno mesto.

Medtem ko je WordPress zasnovan tako, da je varno zunaj polja, lahko določeno vedenje uporabnikov njegove varnostne lastnosti postane neučinkovito.

Da bo vaše spletno mesto varno in varno, se prepričajte, da:

Če želite več idej o varovanju spletnega mesta, glejte te 13 Vitalni nasveti in vložki za zaščito območja upravljanja WordPress.

Za več podrobnosti preberite tudi zadnji varnostni vodnik za WordPress.

Naša razsodba

Kar zadeva varnost WordPressa, je bolje biti varen kot žal! Morda boste pomislili, da se nimate kaj bati, toda vsako spletno mesto je cilj hekerjev.

Verjamemo, da je Login LockDown zelo koristno orodje za zaščito vašega spletnega mesta pred napadi grobe sile.

Čeprav obstajajo drugi načini, kako je vaše spletno mesto ranljivo, je LockDown za prijavo zelo dober pri svojem omejevanju poskusov prijave napačnih ljudi..

Je zelo enostaven za uporabo in ima samo tiste možnosti, ki jih potrebujete – nič preveč zapletenega ali zmedenega.

Prijava LockDown podarjamo 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 2,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite se LockDown Prijava »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map