ReviewPress Review: Je to najboljši vtičnik za prevod?

Iščete vtičnik za prevod za vaše spletno mesto WordPress? Ko oblikujete spletno mesto, si želite, da bi ga ljudje z vsega sveta obiskali in lahko prebrali in razumeli vsebino. S preprosto ponudbo vsebine v več jezikih lahko povečate količino prometa, ki ga vaše spletno mesto dobi, in odprete svojo vsebino širšemu občinstvu. Če želite, da je vaše spletno mesto večjezično, potrebujete vtičnik za prevajanje.


V tem prevajalniku TranslatePress bomo z vami delili funkcije, funkcionalnosti, cene, prednosti in slabosti in drugo, da vam bomo pomagali ugotoviti, ali je najboljši vtičnik za prevajanje za vaše potrebe.

O TranslatePressu

prevajalsko-pregledno spletno mesto

TranslatePress je vtičnik za prevod WordPress, ki ga je preprosto uporabnik. Po čem se TranslatePress razlikuje od drugih vtičnikov za prevajanje, je ta, da vam omogoča prevajanje objav in strani neposredno z obrobja vašega spletnega mesta. To pomeni, da lahko v realnem času vidite, kaj prevajate.

prevesti-frontend

Vmesnik TranslatePress vam omogoča enostavno prevajanje katere koli pisane vsebine, ki jo vidite na strani, vključno z objavami, stranmi, metapodatki, vtičniki in celo s svojo WordPress temo.

TranslatePress ponuja tudi integracijo API-ja Google Translate, ki vam omogoča, da pospešite postopek prevajanja, če ročni prevod ni za vas ali je preveč zamuden. Če je kateri koli od Googlovih prevodov, ki jih poganja AI, napačen, jih lahko vnesete in ročno popravite.

Poleg enostavne uporabe je TranslatePress naložen s številnimi odličnimi funkcijami, vključno z:

 • Več jezikov – Podpora za 221 jezikov.
 • SEO paket – SEO podpora za polž strani, naslov strani, opis in drugo, da vam spodbudi uvrstitev na lokalni iskalni lestvici.
 • Samodejno zaznavanje uporabniškega jezika – Ko uporabnik prvič obišče vaše spletno mesto, ga bo preusmeril na želeni jezik glede na nastavitve svojega brskalnika ali IP naslov.
 • Prevajalski računi – Ustvarite prevajalske račune in dodelite vlogo vsakemu uporabniku na vašem spletnem mestu. Ta uporabnik lahko prevede vašo vsebino, ne da bi imel dostop do celotnega skrbniškega območja, da bo vaše spletno mesto varno.
 • Navigacija glede na jezik – Konfigurirajte navigacijski meni spletnega mesta za različne jezike.

Pregled TranslatePress: Uvod v TranslatePress

Začeti s TranslatePressom je zelo enostavno. Preden začnete prevajati svoje spletno mesto, boste najprej želeli konfigurirati nastavitve. Po nakupu in namestitvi TranslatePress-a preprosto premaknite miškin kazalec nad Prevedi spletno mesto na vrhu nadzorne plošče WordPress, nato kliknite na Nastavitve.

prevedi nastavitve spletnega mesta

V območju Splošne nastavitve lahko nastavite privzeti jezik in izberete vse jezike, v katerih želite omogočiti dostop do svojega spletnega mesta. Če želite dodati jezik, pojdite na Vsi jeziki in kliknite puščico poleg možnosti »Izberi …«, da odprete spustni meni. S seznama izberite želeni jezik.

izbirni jezik

Ko izberete želeni jezik, kliknite ikono Dodaj gumb.

dodajanje jezika-prevajanje-pregled

Ponovite postopek, da dodate toliko jezikov, kot želite.

V območju splošnih nastavitev lahko izberete tudi, ali želite, da se jeziki prikazujejo v domačih imenih ali v angleščini, omogočite in onemogočite Google Translate, dodate jezikovno stikalo na katero koli stran ali meni in še več.

Ko dobite nastavitve, kako jih želite, ne pozabite klikniti Shrani spremembe gumb.

Zdaj ste pripravljeni začeti s prevajanjem svojega spletnega mesta. Za začetek prevajanja spletnega mesta kliknite na Prevedi spletno mesto na območju z nastavitvami.

Prevedi-mesto-gumb

Po kliku gumba boste preusmerjeni v vizualni urejevalnik TranslatePress. Vizualni urejevalnik je preprost in enostaven za uporabo tudi za začetnike.

translatepress-review-vmesnik

Če želite začeti prevajati svojo vsebino, morate le izbrati niz besedila, ki ga želite prevesti iz spustnega menija, ročno vnesti prevod in pritisniti na Shrani prevod gumb na vrhu zaslona.

Lahko preprosto premaknete poljuben niz in kliknete gumb za urejanje, ki se prikaže na levi strani, in prevedete niz v levi prevodni vmesnik. Zaradi tega je vse bolj vizualno v nasprotju z iskanjem spustnega menija.

ročno prevedi vsebino

Pomembna opomba: Samodejno prevajanje je na voljo samo po aktiviranju API-ja Google Translate.

Če si želite ogledati prevod, preprosto kliknite stikalo za jezik, ki ste ga dodali v razdelku z nastavitvami.

predogled jezika

To je to! Glej, narediti večjezično spletno mesto je neverjetno enostavno s TranslatePressom.

Vtičnik TranslatePress: Cene

TranslatePress ponuja brezplačno različico svojega vtičnika in 3 različne načrte cen: Osebni, poslovni in razvijalski. Vsak plačljiv načrt vsebuje napredni prevodni vmesnik, podporo za dinamična polja, integracijo s Google Prevajalnikom, prilagodljiv preklopnik jezika in 1 leto podpore in posodobitve.

prevajanje-pregled-ocene cen

Brezplačna različica vtičnika TranslatePress vam omogoča samo prevajanje spletnega mesta v 1 jezik, zaradi česar je primerna za dvojezična spletna mesta. Če želite, da spletno mesto prevedete v več jezikov, morate izbrati enega od njihovih plačljivih načrtov.

Osebni načrt stane 79 evrov na leto, kar znaša približno 88 ameriških dolarjev. Z osebnim načrtom dobite uporabo vtičnika za 1 spletno mesto ter več jezikov addon in SEO paket addon.

Če želite uporabljati vtičnik na treh spletnih mestih in druge napredne funkcije, kot so prevajalski računi, navigacija glede na jezik, samodejno zaznavanje uporabniškega jezika in še več, boste morali izbrati poslovni načrt, ki stane 139 evrov na leto ali približno 155 USD v ZDA.

Z načrtom za razvijalce dobite vse enake funkcije in dodatke kot poslovni načrt, vendar boste lahko vtičnik uporabljali na neomejenem številu spletnih mest. Načrt za razvijalce stane 199 evrov na leto ali 222 ameriških dolarjev.

Vtičnik TranslatePress: Prednosti in slabosti

Zdaj, ko veste več o TranslatePressu, si oglejmo prednosti uporabe TranslatePressa za prevajanje vsebine spletnega mesta.

Prednosti

 • Brezplačna različica: Z TranslatePressom lahko začnete brezplačno.
 • Enostaven za uporabo: TranslatePress je enostaven za začetek in vam omogoča, da prevedete vse s sprednje strani, vključno z izdelki WooCommerce, vsebino oblikovalca strani, obrazci itd..
 • SEO podpora: TranslatePress ponuja SEO podporo za večjezične strani.

Nato si oglejmo nekatere omejitve TranslatePress-a.

Slabosti

 • Omejena brezplačna različica: Brezplačna različica TranslatePress je precej omejena. Svoje spletno mesto lahko prevedete samo v 1 jezik.
 • Brez podpore za SEO: Brezplačna različica prav tako ne ponuja funkcij za podporo SEO. Če torej želite povečati uvrstitev v lokalnem iskanju, brezplačna različica ne bo delovala za vas.
 • Drago: Če šele začenjate, bi lahko plačljivi načrt s programom TranslatePress nekoliko dražji za vas.

Naša razsodba o uporabi TranslatePressa za prevajanje vašega spletnega mesta WordPress

TranslatePress je visoko ocenjen vtičnik za prevajanje, ki vsem olajša prevajanje svojega spletnega mesta WordPress v več jezikov. Dejstvo, da lahko prevajate strani in objave na svojem spletnem mestu v realnem času iz sprednje strani, je res tisto, zaradi česar ta vtičnik za prevajanje izstopa iz množice.

Čeprav je brezplačna različica v redu, če želite začeti, za ustvarjanje uspešnega večjezičnega spletnega mesta, ki je optimizirano za SEO, boste morali vložiti v enega od njihovih plačljivih načrtov. Plačani načrti se nekaterim morda zdijo dragi, vendar TranslatePress ni samo preprost vtičnik za prevajanje. TranslatePress je opremljen s funkcijami, kot so podpora za SEO, samodejno zaznavanje uporabniškega jezika, navigacija na podlagi jezika, prevajalski računi in še veliko več, kar bo vaše večjezično spletno mesto dodalo moč in povečalo zmogljivost.

Dajemo mu 4,5 od 5 zvezdic. Preglednica ocene je naslednja:

Upamo, da ste uživali v tem pregledu TranslatePress in da zdaj veste, ali je TranslatePress najboljši prevodni vtičnik za vaše potrebe. Če še vedno želite preveriti nekaj drugih vtičnikov za prevajanje, si oglejte naš članek o najboljših vtičnikih za prevod WordPress v primerjavi.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite TranslatePress zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map