Soliloquy Review 2020: Ali je to najboljši vtičnik za drsnik WordPress?

Iščete drsni vtičnik za svojo stran WordPress? Soliloquy je eden najboljših vtičnikov WordPress na drsniku na trgu. V tem pregledu Soliloquy si bomo ogledali njegove značilnosti, cene in uspešnost.


Pregled Soliloquy - Najboljši drsni vtičnik WordPress

O Soliloquyju

Soliloquy je prvotno ustvaril Thomas Griffin, enak mojster za njim OptinMonster, najboljše orodje za trženje po e-pošti in Galerija Envira, najboljši vtičnik WordPress galerije.

Soliloquy je eden najbolj priljubljenih drsnih vtičnikov WordPress v uradnem skladišču vtičnikov WordPress z več kot milijonom prenosov. Soliloquy je od svoje predstavitve leta 2012 pomagal blogerjem, malim podjetjem in celo podjetjem Fortune 500 pri ustvarjanju čudovitih drsnikov WordPress.

Leta 2018 je Soliloquy kupil podjetnik Nathan Singh iz Houstona v Teksasu.

Pregled Soliloquy: Enostaven in zmogljiv vtičnik za drsnik WordPress

Soliloquy je 100% odziven in mobilno prijazen drsni vtičnik WordPress. Omogoča vam, da v nekaj minutah ustvarite čudovite drsnike WordPress, ne da bi morali najeti razvijalca. Prav tako so dobro znani kot najhitrejši vtičnik WordPress drsnik na trgu.

V našem pregledu Soliloquy smo svoje obljube preizkusili, tako da se lahko odločite, ali je to pravi WordPress drsni vtičnik za vaše spletno mesto.

Kaj je narobe z večino drsnikov?

Glavna težava drsnikov je, da so prepočasni. Slabo kodiran drsnik lahko znatno podaljšajte čas nalaganja strani. Kot veste, je hitrost eden najpomembnejših dejavnikov pri SEO. Ti slabši drsniki ne samo, da lahko škodijo SEO-ju vašega spletnega mesta, temveč lahko tudi pokvarijo uporabniško izkušnjo.

Druga težava je enostavnost uporabe. Večina drsnikov WordPress je precej zapletenih in vsebuje veliko možnosti, pakiranih v slabo oblikovan uporabniški vmesnik. Za pravilno izvedbo se boste morali boriti z drsnikom.

V tem pregledu Soliloquy si bomo ogledali, kako hitra je in kako enostavna je. Primerjali bomo tudi funkcije in cene.

Preprosto dodajte drsnike v WordPressu z Soliloquy

Soliloquy je daleč najbolj preprost drsni vtičnik WordPress. Lepo se integrira z vašim uporabniškim vmesnikom WordPress. Za razliko od nekaterih drugih drsnih vtičnikov se Soliloquy počuti kot del vašega domačega WordPress okolja.

Ustvarjanje drsnika z Soliloquyjem

To je zato, ker Soliloquy uporablja enake najboljše prakse kot WordPress. Zaradi tega je WordPress uporabnikom zelo standardno skladen in enostaven za uporabo.

Dodajanje diapozitivov na drsnik je neverjetno enostavno. Preprosto naložite diapozitive ali jih izberite iz svoje medijske knjižnice WordPress.

Možnosti konfiguracije so preproste in neposredne. Vsaka možnost je jasno razložena s kontekstno pomočjo.

solidloquysettings

Dodajanje drsnika v katero koli WordPress objavo in stran je praktično enostavno. Če želite vstaviti drsnik, lahko preprosto kliknete gumb nad urejevalnikom objav. Če želite drsnik dodati kamor koli, lahko uporabite tudi oznake kratke kode ali predloge.

Za podrobna navodila si oglejte to vadnico, kako to storiti enostavno ustvarite odziven drsnik v WordPressu z Soliloquy

Hitri drsniki s soliloquyjem

Najbolj neverjetna značilnost Soliloquyja je hitrost. Drsniki, ustvarjeni z Soliloquy, se neverjetno hitro naložijo. Razlika je očitno opazna, zato jo bodo cenili vaši uporabniki.

Nismo se ravno ustavili, ustvarili smo drsnike z istimi slikami z drugimi vtičniki in med njimi izvajali teste. Tu so naši rezultati:

Drsnik vtičnik
Čas nalaganja strani
Prošnje
Velikost strani
Soloquy1,34 sek26945 KB
Drsnik Nivo2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Drsnik revolucije2,25 s291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Kot lahko vidite na zgornjih rezultatih, je bil Soliloquy najhitreje naloženi drsnik WordPress v naših testih.

Soliloquy najprej naloži svoj diapozitiv in nato preostali del diapozitivov naloži asinhrono. Na testih ne gre samo hitro, temveč tudi hitro obišče svoje obiskovalce.

Mobilni pripravljeni drsniki z Soliloquy

Soliloquy je odziven in mobilno pripravljen. Drsniki, ki jih dodate, bodo videti enako dobro na namizjih, tablicah in celo mobilnih telefonih.

Uporabniki mobilnih naprav na večini spletnih mest WordPress hitro presežejo število namiznih uporabnikov. Če uporabljate drsnik vtičnik, ki ne deluje dobro z mobilnim telefonom, uničujete uporabniško izkušnjo za veliko število obiskovalcev.

Lastnosti in dodatki v drsniku Soliloquy

Soliloquy nudi uporabnikom prijeten čist uporabniški vmesnik brez nereda. Za razliko od drugih WordPress vtičnikov, ki imajo preveč možnosti, Soliloquy ponuja dodatne funkcije kot dodatke.

Addonovi v Soliloquyju

Če želite uporabiti dodatno funkcijo, jo preprosto aktivirate na strani z dodatki. Tako ohranite drsnik vmesnik jasnejši.

Zaradi tega pristopa se vaši drsniki hitreje nalagajo. Ker bo vtičnik nalagal le skripte, ki jih potrebuje, in ne vse ostalo, kar je v paketu.

Tu je seznam dodatkov, ki so na voljo za Soliloquy:

Dodatki z več licencami

 • Teme drsnikov: Izberite s seznama vnaprej izdelanih predlog, da lahko drsnik preprosto ustvarite.
 • Urnik: razporedite svoje diapozitive za določene časovne intervale.
 • Zaščita: Preprečite, da bi uporabniki prenašali vaše diapozitive tako, da onemogočite desni klik.
 • Instagram: Hitro uvozite slike iz vašega Instagram računa.

Dodatki za licenco za razvijalce:

 • WooCommerce: Več prodajajte z interaktivnimi drsniki izdelkov v vaši trgovini e-trgovine.
 • Prikazana vsebina: Članke preprosto predstavite na domači strani.
 • Lightbox: Z lahkoto ustvarite drsnik svetlobne plošče.
 • Vrtiljak: drsnik spremenite v odziven vrtiljak.
 • Dinamično: ustvarite drsnike iz različnih virov.
 • Sličice: kot navigacijo za drsnike dodajte sličice
 • Pinterest: na drsnik dodajte gumb za pripenjanje
 • Drsnik PDF: Pretvorite datoteke PDF v čudovite diapozitive
 • Privzete nastavitve: pospešite postopek ustvarjanja s privzetimi nastavitvami.
 • CSS: prilagodite drsnike tako, kot želite, s prilagojenimi CSS in slogi.

3 vzroki za nakup Soliloquy-ja

Zdaj, ko smo si ogledali različne značilnosti Soliloquyja, se morda sprašujete, ali je Soliloquy najboljša izbira za vaše spletno mesto. Tu je nekaj dejavnikov, ki Soliloquy ločujejo od njegove konkurence:

1. Enostavno in zmogljivo

Pri Soliloquyju je gradnja osupljive slike ali drsnika videoposnetek lahka. Če želite ustvariti drsnik, morate samo povleči sliko ali video datoteke v polje Native drsnik. Če želite naložiti slike iz zunanjega vira, na primer Instagrama, lahko izberete Zunanji drsnik.

solidloquy editor

Če želite, lahko slike preuredite po potrebi in drsnik drsite kamor koli na svojem spletnem mestu. Soliloquy ima tudi številne vnaprej izdelane predloge za izboljšanje videza drsnika WordPress. Drsnik lahko celo prilagodite s CSS.

2. Vtičnik brez napihnjenosti

Soliloquy ponuja številne funkcije, ki vam pomagajo ustvariti čudovite drsnike WordPress tako, kot želite.

Da bi bil vmesnik brez nereda, Soliloquy ponuja dodatne funkcije kot dodatke. Kadar koli potrebujete dodatno funkcijo, jo lahko aktivirate na strani z dodatki.

3. Visoka zmogljivost

Če pustite neopažene, so lahko drsniki na vašem spletnem mestu zelo zahtevni izdelek. Zato priporočamo, da izberete lahek vtičnik, ki porabi minimalna sredstva za ustvarjanje drsnika WordPress.

Vtičnik Soliloquy je zelo optimiziran za delovanje spleta in strežnikov. V resnici gre za najhitreje naloženi drsnik WordPress v naših testih.

Jedrni vtičnik zagotavlja le omejeno funkcionalnost za ustvarjanje osnovnega drsnika WordPress. Glede na vaše potrebe se boste morda odločili za višjo licenco in si pridobili naprednejše drsne funkcije in dodatke.

Podpora in cene za drsni vtičnik Soliloquy WordPress

Cena za Soliloquy se začne od 19 dolarjev za licenco za eno spletno mesto brez dodatkov. Njihov načrt Multi omogoča dostop do osnovnih dodatkov za 49 dolarjev. Toda njihov najboljši načrt prodaje je 99 evrov za eno leto podpore, neomejeno število spletnih mest, vse dodatke in prednostno podporo.

solidno določanje cen

Soliloquy ima tudi glavni načrt, ki vam omogoča doživljenjski dostop do vtičnika za 249 USD.

Podporo ponuja sistem za podporo e-poštnim sporočilom, ki temelji na vozovnicah, z odlično ekipo. Vtičnik vam omogoča tudi dostop do podrobne dokumentacije z navodili po korakih in navodili za uporabo.

Naša razsodba o Soliloquy kot najboljši vtičnik WordPress drsnik

Glede na utrip, ki je bil zapakiran v drugih drsnih vtičnikih, smo ugotovili, da je Soliloquy blagoslov. Je neverjetno hiter, ima trdno kodo in čist uporabniški vmesnik. To je zagotovo eden najbolj preprostih WordPress vtičnikov, kar smo jih kdaj videli.

Menimo, da si upravičeno zasluži naziv najboljšega drsnega vtičnika WordPress na trgu. Podarimo mu 5/5 zvezdic! Sledi razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite Soliloquy zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map