Sucuri Review 2020: Zakaj ljubimo Sucuri + prednosti in slabosti

Ali vas skrbi hekerji, ki bodo prekinili vaše spletno mesto ali širili zlonamerno programsko opremo med vaše obiskovalce? Potem potrebujete varnostni vtičnik, da bo vaše spletno mesto varno. Sucuri je vodilno ime v varnosti programske opreme, njihov varnostni vtičnik za WordPress pa je med najbolj priljubljenimi. V našem pregledu Sucuri ugotovite, ali je Sucuri pravi za vaše spletno mesto.


Pregled Sucuri

Zakaj bi morala imeti vsa WordPress spletna mesta varnostni vtičnik

Medtem WordPress je varen CMS, varnost je relativna – in je pogosto odvisna od dejanj (ali nedelovanja) uporabnikov.

WordPress je eden izmed najbolj priljubljenih CMS-ov, ki zdaj premore več kot 31% vseh spletnih mest na spletu. Žal je to tudi priljubljeno med hekerji.

Vsak dan je na stotine tisočev spletnih strani zlomljenih. Njihov cilj je ukrasti občutljive podatke, ugrabiti strežnik ali e-pošto za pošiljanje neželene pošte ali zagrešitve goljufij, širjenje zlonamerne programske opreme na vaše obiskovalce in druge zlonamerne dejavnosti.

Večina uporabnikov WordPress-a ni varnostnih strokovnjakov in ne pozna najboljših načinov za varovanje svojih spletnih mest.

Toda z uporabo varnostnega vtičnika, kot je Sucuri, lahko avtomatizirate in vas vodite skozi procese, ki bi jim morali slediti, da bi se borili proti hekerjem.

O Sucuriju

Sucuri Inc je najvišje podjetje za varovanje spletnih strani na svetu. Znan je kot varnostni paket, ki zagotavlja varnostno programsko opremo in storitve za vaše spletno mesto.

Sucuri ponuja močan vtičnik WordPress, ki ga lahko namestite za zaščito svojega spletnega mesta pred zlonamerno programsko opremo in krampami. Ustvari več plasti za zaščito vašega spletnega mesta pred varnostnimi grožnjami. Sucuri ima fireproxy požarni zid, ki zaobide ves vaš promet, preden ga pošlje na strežnik gostovanja. Blokira vsak napad zlonamerne programske opreme ali hekerski poskus, da bi vaše spletno mesto ogrozilo in dobili boste le prave obiskovalce.

Prav tako vaše spletno mesto hitreje in hitreje deluje. Sucuri je odličen dodatek k vašemu seznamu vtičnikov WordPress.

Zakaj Sucuri Varnost?

Sucuri Inc je ugledno, svetovno priznano podjetje, ki ponuja programsko opremo in storitve za spletno stran za varnost vseh velikosti po vsem svetu..

Njihovi programski izdelki vključujejo protivirusno spletno stran in požarni zid, poleg tega pa vam lahko pomagajo:

Bodite varni z vtičnikom WordPress Sucuri

Sucuri ponuja tudi varnostni vtičnik WordPress, ki bo pomagal preprečiti, da bi vaše spletno mesto vdrlo. Ponuja orodja za nenehno spremljanje in skeniranje vašega spletnega mesta ter priklopite morebitne puščanje varnosti in vrzeli.

Nekatere njegove lastnosti vključujejo:

 • Revizija varnostnih dejavnosti: Zabeleži vse varnostne dejavnosti na vašem spletnem mestu, vključno z prijavami, neuspešnimi poskusi prijave itd.
 • Nadzor integritete datotek: Samodejno zazna morebitne spremembe v vaših datotekah.
 • Oddaljeno skeniranje zlonamerne programske opreme: Za iskanje zlonamerne programske opreme na spletnem mestu uporablja skener Sucuri, SiteCheck.
 • Spremljanje črnega seznama: Preverite z motorji na črnem seznamu, da se prepričate, da vaše spletno mesto zaradi varnostnih težav ni blokirano.
 • Učinkovito varnostno utrjevanje: Varnostno utrjevanje odstrani ranljivosti, na primer odstranitev zaslona različice programa WordPress in zaščito imenika za nalaganje.
 • Postopne varnostne akcije: Kontrolni seznam ukrepov, ki jih morate izvesti v primeru, da je vaše spletno mesto ogroženo.
 • Varnostna obvestila: Prilagodite, kako in kako pogosto boste obveščeni o vseh zgornjih dejavnostih.

Kako nastaviti Sucuri na svoje spletno mesto

Po namestitvi in ​​aktiviranju vtičnika Sucuri se prikaže obvestilo, da morate ustvariti brezplačen ključ API, da v celoti aktivirate vse njegove funkcije.

Sucuri Pregled - ustvarjanje API-ja

Kliknite na Ustvari ključ API in sledite navodilom v pojavnem oknu.

To je to! Vtičnik bo samodejno konfiguriran za vas.

Zdaj lahko krmarite do Sucuri Varnost »Nastavitve da prilagodite možnosti, če želite. Verjetno boste želeli pregledati nastavitve obvestil pod Nastavitve »Opozorila zavihki.

Če želite skenirati spletno mesto glede zlonamerne programske opreme, pojdite na Sucuri Varnost »Skeniranje zlonamerne programske opreme in kliknite na Skeniranje spletnega mesta gumb.

Sucuri Review - skeniranje zlonamerne programske opreme

Če želite videti podrobnosti rezultatov, lahko kliknete na zavihke.

Sucuri Pregled - oglejte si rezultate skeniranja

Če kliknete Sucuri Varnost »Utrjevanje, prikaže se seznam možnosti za izboljšanje varnosti vašega spletnega mesta. Številne so privzeto omogočene, vendar se lahko pomaknete po njih, da vidite, ali obstajajo še drugi, ki jih želite omogočiti.

Pregled Sucuri - utrjevanje

Spodaj Sucuri Varnost »Post-Hack je navodila, ki vas vodijo po korakih, ki jih morate izvesti, če je vaše spletno mesto vlomljeno.

Prav tako si lahko ogledate najnovejše uporabniške prijave pod Sucuri Varnost »Zadnje prijave.

Zategnite varnost s spletnim mestom Sucuri AntiVirus

Pro različica vključuje Sucuri’s Firewall za spletna mesta, ki je povratni proxy, ki filtrira ves vaš promet po eni od različnih točk prisotnosti (POPs) po vsem svetu..

Z namestitvijo požarnega zidu boste Sucuri omogočili, da vidi ves dohodni promet in proaktivno brani svoje spletno mesto pred DDoS, grobo silo in drugimi napadi.

Prejeli boste tudi bolj poglobljeno poročanje o stanju na svojem spletnem mestu in varnostnih ukrepih.

Dokumentacija in podpora

Sucuri na svoji spletni strani vzdržuje ogromno bazo znanja z vsemi informacijami in vadnicami, ki jih boste potrebovali, da bo vaše spletno mesto varno s svojimi vtičniki. Imajo tudi blog, na katerem objavljajo nasvete o varnosti.

Za brezplačno različico vtičnika lahko v pomoč objavljate na forumih za podporo WordPress.org. Razvijalci so tam aktivni in večina odzivov se hitro odzove in reši.

Pro različica vtičnika vključuje podporo strankam s strani razvijalcev prek podpornih vozovnic in obstaja celo poslovni načrt, ki vključuje podporo za klepet v živo.

Sucuri proti iThemes Varnost

Če iščete najbolj celovit varnostni vtičnik za WordPress, je Sucuri tisto, kar potrebujete.

Medtem ko imata iThemes Security in Sucuri številne iste funkcije za zaščito spletnega mesta WordPress, Sucuri presega iThemes Security s svojim požarnim zidom ravni DNS.

Če vaše spletno mesto trpi zaradi počasnih hitrosti nalaganja zaradi napadov DDoS, napadov grobe sile, neželene pošte ali drugih napadov, se morate resnično lotiti varnosti na ravni strežnika gostitelja.

Več podrobnosti o tem lahko preberete v objavi WPBeginnerja “Kako nam je Sucuri pomagal preprečiti 450.000 napadov WordPressa v 3 mesecih”.

Če pa nimate proračuna za premijski varnostni vtičnik, boste morda raje iThemes Security, ki ima nekoliko bolj uporabnikom prijazen uporabniški vmesnik. Oglejte si naš varnostni pregled iThemes za več podrobnosti.

Druga priljubljena možnost za varnost WordPress je WordFence. Verjamemo, da WordFence ni najboljša možnost. Zakaj si lahko preberete, zakaj v našem varnostnem pregledu WordFence.

Za več podrobnosti preberite tudi zadnji varnostni vodnik za WordPress.

Če kupite Sucuri za zaščito svojega spletnega mesta WordPress?

Razpravljali smo o funkcijah, funkcionalnosti in prilagodljivosti, ki jih Sucuri ponuja svojim uporabnikom. Sucurijev varnostni paket nudi najboljšo varnost za zaščito vašega spletnega mesta pred zlonamerno programsko opremo in vdorom.

Oglejmo si tri ključne dejavnike, s katerimi boste takoj kupili Sucuri.

1. Najobsežnejša varnostna rešitev

Sucuri je znan po najcelovitejši in najmočnejši varnostni rešitvi za zaščito vašega spletnega mesta pred grožnjami. Ne le da vas ščiti, temveč tudi previdnostne ukrepe, da prepreči, da bi vaše spletno mesto škodovalo, in blokira vse napade na ravni strežnika, preden sploh veste za njih.

Eden od pogostih primerov je bilo vprašanje ranljivosti Elegantne teme. Sucuri je zaščitil več sto tisoč spletnih mest, tako da je prilepil svoje strežnike, preden so uporabniki posodobili teme in vtičnike.

Sucuri ima funkcijo sledenja, ki vodi dnevnike za vsako dejavnost. To pomeni, da lahko vedno ugotovite, kaj se dogaja s svojim spletnim mestom, in enostavno odpravite težave. Prav tako bi morali izvajati pravočasne preglede varnosti spletnega mesta, da se vaše spletno mesto zaščiti pred ranljivosti.

2. Varnost WordPressa

Sucuri utrjuje varnost WordPress s svojo funkcijo utrjevanja z enim klikom. Uporabite lahko tudi vtičnik za revizijo programa WordPress, da preverite dejavnosti svojega spletnega mesta.

Sucuri zagotavlja skeniranje na ravni strežnika in ščiti vaše strežnike WordPress pred napadi. Poleg tega spremljajo nove in potencialne grožnje varnosti. O teh varnostnih težavah obvestijo osrednjo ekipo WordPress-a in si prizadevajo, da popravijo strežnike. Sucurijeva ekipa je povezana tudi s tretjimi temami in vtičniki, da jih posodablja o napadih in krajih.

Varnostni zid popravijo ranljivosti in vaše spletno mesto zaščitijo pred vsemi varnostnimi pomisleki.

3. Brezhibna podpora

Sucuri ima 24/7 podporo za stranke, kar pomeni, da boste vedno našli na voljo njihovo ekipo. Svojim premium uporabnikom ponujajo tudi funkcijo takojšnjega klepetanja. Sucuri inženirji so vedno na tekočem z novostmi in svoje kupce obveščajo o varnostnih grožnjah.

Lahko se zanesete na njihovo skupino za podporo, ki vam bo pomagala zaščititi vaše spletno mesto pred napadi.

Zdaj, ko smo razpravljali o razlogih za nakup Sucurija, poglejmo njihove načrte cen.

Cene za Sucuri

Sucuri ponuja 3 načrte cen za osebna do poslovna spletna mesta. Vsi ti načrti imajo različne cene in značilnosti. Trije načrti so razdeljeni na osnovne, profesionalne in poslovne kategorije.

Načrtovanje cen Sucuri

Njihovi Osnovni načrt je dostopen in vsakih 12 ur pregleda varnostno preverjanje vašega spletnega mesta. Priložen je SSL certifikat Let’s Encrypt in stane 199,99 USD na leto.

Strokovni načrt ima manj intervalov za skeniranje vašega spletnega mesta. Pregleda vsakih 6 ur, da zaščiti vaše WordPress spletno mesto pred varnostnimi grožnjami. Poleg tega prihaja s SSL certifikatom po meri in stane 299,99 USD na leto.

Sucurijev najbolj napreden in zmogljiv načrt je njihov poslovni načrt. Najhitreje se odzove na varnostne grožnje in napade. Če kupite ta načrt, je na voljo takojšnja podpora za klepet z ekipo Sucuri, obvestila na črnih seznamih, napredna zaščita DDoS in še veliko več. Ta načrt stane 499,99 USD na leto.

Vsi 3 načrti vključujejo neomejeno čiščenje zlonamerne programske opreme, požarni zid spletnega mesta (WAF), sposobnost preprečevanja napadov, odstranitev črnih seznamov in zaščito pred kraji.

Naša razsodba

Sucuri je odlična možnost za varno in varno spletno mesto WordPress pred vsemi vrstami napadov, še posebej, če imate proračun za profesionalno različico. Noben drug varnostni vtičnik ne ponuja požarnega zidu na ravni DNS.

Sucuri dajemo 4,6 od 5 zvezdic. Sledi razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,6 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite Sucuri zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map