Thrive Leads Review 2020: Ali je to najboljši vtičnik za oblikovanje seznama WordPress?

Ali želite sestaviti in razširiti svoj seznam e-poštnih sporočil? Uporaba vtičnika za generiranje svinec, kot je Thrive Leads, je najboljši način za hitrejšo rast seznama e-pošte.


V tem pregledu Thrive Leads si bomo ogledali njegove značilnosti in razložili, kako vtičnik dejansko deluje, da ugotovimo, ali je najboljši vtičnik WordPress za gradnjo seznama za vaše spletno mesto.

thrive-Lead-wordpress - vtičnik

Opomba: Pri IsItWP uporabljamo OptinMonster za generiranje svinca, alternativa Thrive Leads. Za več informacij si lahko preberete naš popoln pregled OptinMonster.

Zakaj potrebujete vtičnik za gradnjo seznama e-pošte za WordPress?

Izdelava e-poštnega seznama je eden najboljših načinov za vzpostavitev dolgotrajnega odnosa s svojimi potencialnimi strankami.

S pomočjo vtičnika za oblikovanje seznama (imenovanega tudi vtičnik za generiranje svinec) lahko obiskovalce svojega spletnega mesta spremenite v potencialne stranke ali naročnike. Privzeti obrazci optin, ki jih lahko ustvarite iz svojega orodja za trženje e-pošte (na primer MailChimp ali nekaj drugih alternativ MailChimp, kot sta SendinBlue ali Aweber), so videti splošni in dolgočasni. Z dodatkom za generiranje svinec lahko hitro in enostavno ustvarite osupljive obrazce optin, za katere je dokazano, da ustvarjajo konverzije.

O uspešnem uspehu

Thrive Leads je močan vtičnik, ki vam omogoča, da na svojem spletnem mestu WordPress ustvarite čudovite obrazce optin. Z ustvarjanjem osupljivih obrazcev optin lahko hitro pritegnete pozornost obiskovalcev svojega spletnega mesta in jih zavedete, da se naročijo na vaš e-poštni seznam. Ustvarite lahko tudi visoko ciljno usmerjene kampanje, za katere je dokazano, da prinašajo več konverzij.

Vrste optičnih obrazcev, ki jih lahko ustvarite s uspehom

Vtičnik Thrive Leads vam omogoča, da sestavite najrazličnejše obrazce optin in jih prikažete na različnih delih svojega spletnega mesta WordPress. Ponuja vam 10 zelo privlačnih vrst optin, s katerimi lahko uporabnike povabite, da se naročijo na vaš e-poštni seznam.

 1. Popup Lightbox: Nad vašo vsebino se prikaže pojavno okno (pojavno okno) in obiskovalce spletnega mesta pozove, da izpolnijo obrazec in se naročijo.
 2. Lepljivi trak: Lepljivi trak ostane na vrhu zaslona tudi po tem, ko se uporabnik pomakne po strani.
 3. Obrazec v vrstici: Obrazci v vrstici se prikažejo na dnu vaših objav ali kjer koli znotraj objave z uporabo preproste kode.
 4. Obrazci za optimizacijo v dveh korakih: S tem lahko sprožite pojavno okno, ko obiskovalci kliknejo na povezavo, sliko ali gumb.
 5. Drsni obrazci: Drsni opin je obrazec, ki se pojavi v spodnjem desnem kotu strani, ko se obiskovalci pomikajo navzdol.
 6. Optin pripomoček: Obrazce za optin lahko prikažete v stranski vrstici ali na katerem koli območju, ki je na spletnem mestu pripravljeno na gradnike, s pripomočki za optin.
 7. Prekrivanje polnila zaslona: To je prekrivni optin, ki pokriva celoten zaslon za pretvorbo obiskovalcev.
 8. Zaklepanje vsebine: Uporabnike spodbudite, da se naročijo na vaš seznam, tako da zaklenejo vašo vsebino.
 9. Mat za pomikanje: To je obrazec na celotnem zaslonu, ki se prikaže na vrhu s potiskom vsebine navzdol.
 10. Obrazci z več izbirami: Ti obrazci uporabnikom ponujajo več možnosti.

Ustvarjanje obrazcev

Ko namestite in aktivirate vtičnik Thrive Leads, boste lahko videli nadzorno ploščo Thrive Leads kot na spodnjem posnetku zaslona.

armaturna plošča-vodnik

Prvo, kar morate storiti, je ustvariti Vodilna skupina. Na primer, ustvarili smo vodilno skupino, »Vodilna skupina 1«, kot je prikazano na spodnjem posnetku.

Vodilna skupina je obrazec ali skupina obrazcev, ki jih lahko globalno prikažete na svojem spletnem mestu ali v določeni kategoriji objav. V vodilno skupino lahko dodate več vrst obrazcev.

obrazci za dodajanje svinca in optin

Zdaj morate dodati a vrsta obrazca. Izberete lahko eno od 9 vrst obrazcev, ki so na voljo v Thrive Leads.

dodaj-tip-optin-oblika

Na primer, izbrali smo pojavno svetlobno polje. Nato boste morali dodati sporočilo oblika.

vodi-doda-a-obliku-uspeva

Ustvarili smo prvi obrazec in ga poimenovali “Obrazec 1”. Nato lahko upravljate sprožilce, prikazano frekvenco, animacijo in obliko obrazca.

obrazci-možnosti

Če želite upravljati sprožilce, kliknite dodeljeno možnost sprožilca in prikazal se bo spustni meni, ki vsebuje možnosti sprožilca. Izberite sprožilec, ki ga želite.

sprožilci-nastavitve-napredovanje-vodi

Podobno lahko nastavite prikazno frekvenco in možnosti animacije.

Oblikujte svoje Optin obrazce z orodjem za gradnjo povleci in spusti

Torej, naslednji korak je oblikovanje obrazca. Preprosto kliknite ikono modrega svinčnika na desni strani zaslona, ​​da uredite obliko svojega obrazca.

Zdaj boste našli veliko različnih predlog predlog. Obstajajo tudi večstopenjske predloge za optin za dvostopenjske obrazce optin. Vse predloge so dobro oblikovane in zelo privlačne.

predloga-optin-template

Izberite katero koli od predlog in odpre se urejevalnik obrazcev, kot je ta:

edit-form-template-with-drag-and-drop-builder

Thrive Leads ima integriran ustvarjalec strani, Thrive Architect. Omogoča vam vizualno urejanje vseh elementov obrazca. Poleg tega vam omogoča, da besedilo prilagodite s klikom nanj.

Elemente lahko v celoti upravljate z vmesnikom povleci in spusti. Elemente lahko premikate, brišete elemente ali dodate nove elemente iz razdelka Thrive Architect na levi strani.

Oblikujte obrazec, ki vam je všeč in ga shranite. Zdaj je pripravljena za uporabo na vašem spletnem mestu.

Nastavite možnosti ciljanja in prikažite obrazec Optin

Pravkar ste ustvarili obrazec, ki je pripravljen za objavo na vašem spletnem mestu. Za svojo ciljno skupino lahko nastavite možnosti ciljanja in jih objavite.

Najprej pojdite na Uspešno vodi na nadzorni plošči WordPress. Videli boste Vodilne skupine oddelka in vaše vodilne skupine. Za svoj primer smo ustvarili “Vodilno skupino 1”, ne pozabite?

Nato pojdite na ikono nastavitev na desni strani podokna vodilne skupine in kliknite nanjo.

napredovati-vodi-ciljanje-optini

Zdaj lahko ciljate na optin obrazec za vse strani / objave, po kategorijah, posameznih objavah ali straneh, arhivskih straneh itd.

Ustvarite lahko različne skupine vodil in jim nastavite različne cilje. Uporabnike spletnega mesta lahko ciljate natančno s to funkcijo in zberete več potencialnih strank.

To je vse, kar je potrebno za ustvarjanje in prikaz obrazca optin. Zdaj lahko obiščete spletno mesto v živo in vidite, kako delujejo optin.

Druge odlične lastnosti naprednih vodil

Oglejmo še nekaj odličnih funkcij vtičnika.

1. Zmogljiv A / B preskusni motor

Funkcija A / B Testing vam omogoča primerjavo različnih vrst in različic med optin oblikami in vam omogoča samodejni zmagovalec. Ta tehnologija vam omogoča, da odkrijete najbolj impresiven optin obrazec, tako da boste pred časom vedeli, da bo pritegnila oči obiskovalcev.

S tem vtičnikom lahko primerjate med:

 • Različne vrste optinov: npr. Popup vs. In-line
 • Različni sprožilci: npr. Pokažite pojavno okno po 5 sekundah v primerjavi s pojavnim namenom
 • Različna zasnova in vsebina: npr. spremenite naslov, barvo ali ikone in primerjajte.
 • Optin podkupnine: npr. Optin spodbude v primerjavi z brezplačnim tečajem za seminarje

Ustvarite obrazce, klonirajte ali ustvarite različice, primerjajte in uporabljajte najboljše.

Primerjali smo na primer 2 različni vrsti opinov. Spodaj je posnetek zaslona:

a-b-testiranje-uspeh vodi

2. Napredne možnosti ciljanja

Ta funkcija je res neverjetna in učinkovita za spreminjanje obiskovalcev v naročnike. Lahko natančno določite, komu želite prikazati optin obrazec. Ta funkcija vam omogoča najprimernejše in najbolj privlačne ponudbe najprimernejšim ljudem.

Obrazce za optimiranje lahko ciljate in prikažete tako, da:

 • Kategorija ali oznaka
 • Objava ali stran
 • Vrste objav po meri. URL, vrsta strani itd.

Če pravim ljudem pokažete pravi optin, se pretvorbe končajo.

3. SmartLinks
Neverjetno inteligentna funkcija Thrive Leads je SmartLinks, ki omogoča prikazovanje različnih ponudb različnim uporabnikom.

Prikaz a Naročite se na nas odločitev za uporabnika, ki je že naročen na vašo spletno stran, ni samo moteč, ampak se lahko šteje tudi kot nespoštljivo.

Tako ima Thrive Leads možnost SmartLinks, ki omogoča različnim obravnavanjem različnih uporabnikov. Določite lahko ponudbo, ki bo prikazana novemu obiskovalcu, trenutnemu naročniku ali potencialni stranki.

Pametne povezave najdete v Napredne funkcije možnost na nadzorni plošči Thrive Leads.

pametne povezave-uspevajo

4. Napredne možnosti sprožilca

Z naprednimi sprožilnimi možnostmi Thrive Leads lahko ob pravem času prikažete optični obrazec, ko se bo obiskovalec verjetno naročil na vaš seznam.

Vključuje predvsem 4 vrste sprožilcev za prikaz obrazcev na spletnem mestu WordPress:

 • Izhod iz sprožilca – prikaže se, ko uporabnik namerava zapustiti vaše spletno mesto
 • Časovni sprožilec – sproži optin po določenem časovnem okviru kot je 5 sekund
 • Sprožilec drsenja – prikaže optični zapis, ko se uporabnik pomakne na določen del strani
 • Sprožilec za klik – prikaže povezavo s klikom na povezavo ali gumb

Ti sprožilci vam omogočajo, da vaše strateške obrazce prikažete zelo strateško.

5. Podrobna poročila in analitika

Vtičnik Thrive Leads vam omogoča tudi vpogled v uspešnost obrazcev, katere strani vam pošiljajo največ potencialnih strank, stopnjo konverzije in več.

Z natančno predstavo o uspešnosti obrazcev Optin lahko naredite nekaj popravkov in še izboljšate njihovo delovanje.

Poročila, do katerih lahko dostopate, so stopnje konverzije, primerjalna poročila, rast seznama, poročila o napotitvi, vodenje sledenja in poročila o vsebinskem marketingu.

6. Integracija storitev trženja e-pošte

Vtičnik zagotavlja brezhibno integracijo z vsemi glavnimi ponudniki storitev e-poštnega trženja. Njegova neposredna integracija API-ja s priljubljenimi storitvami e-poštnega trženja omogoča zelo enostavno pošiljanje e-poštnih sporočil na vaš e-poštni seznam.

storitve trženja po e-pošti s potencialnimi ponudbami

Možnosti cen in podpore za vtičnik Thrive Leads

Thrive Leads je vrhunski vtičnik, ki je priložen 3 različnim načrtom cen.

 1. 1 licenca spletnega mesta: 67 USD
 2. 5 licenc: 97 USD
 3. 15 licenc: 147 USD

Lahko pa postanete član Thrivea za 19 USD na mesec, kar vam omogoča takojšen dostop do vseh tem in vtičnikov, ki jih je razvil Thrive Themes.

ugodne cene - cene

Njihova dokumentacija je obsežna in vam pomaga skozi vse vidike gradnje visoko pretvorbenih optinskih obrazcev s Thrive Themes. Podpora je zagotovljena prek sistema za podporo na vozovnicah.

Thrive Leads vs. OptinMonster: Kateri je najboljši vtičnik za gradnjo seznamov e-poštnih sporočil

OptinMonster je najboljša rešitev za gradnjo e-poštnih seznamov na trgu.

Naš pregled Thrive Leads bi bil nepopoln, če ne bi primerjali Thrive Leads z OptinMonster.

V primerjavi z gostiteljsko rešitvijo, kot je OptinMonster, Thrive Leads ponavadi porabi več strežniških virov in upočasni uspešnost vašega spletnega mesta..

Za razliko od Thrive Leads je OptinMonster gostitelj rešitev. OptinMonster porabi manj virov strežnika kot Thrive Leads in ne upočasni vašega spletnega mesta. Poleg tega Thrive Leads nima veliko uporabnih funkcij, možnosti ciljanja pa so omejene.

Cene OptinMonsterja se začnejo pri 9 USD / mesec, Thrive Leads pa 67 na leto.

Naša razsodba o uspešnih rezultatih za oblikovanje seznama e-poštnih sporočil

Thrive Leads je nedvomno močan vtičnik WordPress za oblikovanje seznamov. Njegove lastnosti in funkcionalnosti so tako impresivne kot učinkovite.

Vtični vmesnik je uporabniku prijazen in preprost. Za nastavitev nastavitev in možnosti vtičnika ne potrebuje nobenih veščin kodiranja.

To je odlična izbira, če želite hiter in enostaven način za pripravo obrazcev optin na svojem mestu WordPress.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite uspešnost zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me