Uredi tok

Ali upravljate uredniško skupino za svoj blog in ugotovite, da WordPress nima vseh potrebnih funkcij? V našem pregledu Edit Flow ugotovite, kako vam lahko ta brezplačni in odprtokodni vtičnik pomaga pri upravljanju pisateljev in urednikov, načrtujte vsebino in racionalizirate uredniški potek dela.


Urejanje pregleda toka

Upravljajte z vsemi člani svoje ekipe

WordPress iz škatle lahko uporabite za preprosto blog z več avtorji, a soočimo se s tem – možnosti so omejene.

Če upravljate veliko večjo ekipo ali imate več različnih vlog, ki jih imajo člani vaše ekipe, potem potrebujete vtičnik, kot je Urejanje toka, da si olajšate življenje.

Urejanje pregleda toka - Uporabniške skupine

Urejanje toka vam omogoča, da ustvarite skupine uporabnikov po meri, da organizirate vse v svoji skupini in poskrbite, da bodo vsi dobili dostop do informacij, ki jih potrebujejo. Privzete skupine vključujejo urejevalnike kopiranja, fotografe, novinarje in urejevalnike razdelkov, vendar jih lahko prilagodite, vendar morate. Uporabniki lahko pripadajo tudi več skupini.

Vaše uporabniške skupine se lahko uporabljajo za upravljanje, kdo dobi obvestila o tem. Na primer, lahko nastavite tako, da bodo pisci obveščeni, ko so objavljene njihove objave, in uredniki, ko kateri koli pisatelj predloži osnutek.

Urejanje toka vam bo pomagalo zagotoviti, da se bo vsak član ekipe zadrževal v zanki točno tisto, kar mora vedeti, ne da bi jih preplavil s preveč obvestil.

Načrtujte uredniški koledar z urejanjem pretoka

Kot vodja in urednik spletnega dnevnika to veste dober uredniški koledar je orodje, ki ga potrebuje vsak strokovni blog. Načrtovanje vsebine vnaprej vam omogoča, da izkoristite ustrezne dogodke, bodite strateški glede svoje vsebine in vodite bloganje tudi prek neuspešnih dogodkov.

Urejanje toka vam omogoča, da vse uredniško načrtovanje obdržite na enem mestu, prav na nadzorni plošči WordPress.

Urejanje pregleda pretoka - uredniški koledar

S koledarskim pogledom si lahko na prvi pogled ogledate, kakšno vsebino ste načrtovali in katere morebitne vrzeli.

Obstaja tudi bolj tradicionalen prikaz proračuna zgodb, ki vam omogoča ogled podrobnosti vseh prihajajočih objav po kategorijah, tako da lahko vidite, katere teme so morda preveč nasičene in katere lahko potrebujete več vsebine v.

Z obema orodjema si lahko v dogledni prihodnosti ogledate natančno stanje svojega bloga.

Urejanje pregleda pretoka - pripomoček nadzorne plošče

Natančno prilagodite svojo vsebino

Kot urejevalnik spletnega dnevnika je izziv uskladiti vsakodnevne uredniške naloge s strategijo in izboljšavami velike slike.

Z urejanjem toka racionalizirate postopek upravljanje svoje ekipe, lahko se osredotočite na natančno prilagoditev obdelave in ustvarjanje boljše vsebine.

Namesto da bi se preklapljali naprej in nazaj po e-pošti ali drugih aplikacijah, lahko prihranite čas, tako da vse podatke, ki jih potrebujete, shranite na nadzorni plošči WordPress. Urejanje toka vključuje funkcijo “uredniških komentarjev”, tako da lahko o objavi razpravljate in pošljete povratne informacije pisateljem neposredno na zaslonu za urejanje objav..

Prav tako lahko ustvarite statuse objav po meri, da ustrezajo vašemu običajnemu urejevalnemu toku. Za številne urednike ni dovolj samo uporaba osnutkov. Urejanje toka vam omogoča ustvarjanje lastnih stanj po meri. Privzete nastavitve vključujejo »V teku”, “Korak” ali “Čakam na urejanje”, vendar jih lahko prilagodite tako, da ustrezajo vašemu delovnemu toku.

Vsaka objava ima tudi priložene uredniške metapodatke, ki jih lahko tudi prilagodite. Te informacije se ne objavijo skupaj z objavo, vendar vam in vaši ekipi pomagajo spremljati podatke v zakulisju, kot so datumi sklicevanja, zahtevano število besed, lokacije intervjujev ali kontaktni podatki in več.

Prispevajte k projektu Uredi tok

Uredi tok je odprtokodni vtičnik, ki ga vzdržuje majhna skupina razvijalcev, ki delajo na njem, ko imajo čas. Če uživate vtičnik in želite prispevati, bi lahko uporabili vašo pomoč!

Če ste vešči kodiranja, si lahko pomagate tako, da odpravite napake ali pomagate razviti nove zahtevane funkcije. Projekt je na GitHub-u, zato si lahko tam ogledate kodo in si ogledate, kje lahko svoje edinstvene spretnosti najbolje uporabite.

Neprogramerji so lahko v veliko pomoč projektu, saj pomagajo drugim uporabnikom. Če ste prepričani v svoje sposobnosti urejanja toka, si lahko ogledate forume na WordPress.org, če želite odgovoriti na vprašanja in pomagati odpraviti težave, ki jih imajo drugi uporabniki. Če želite pomagati, se lahko naročite na forum, da boste obveščeni o vseh novih objavah, s katerimi si lahko pomagate..

Naša razsodba o vtičniku Edit Flow

Če upravljate z veliko ekipo ali imate določen potek dela, ki je nekoliko bolj zapleten kot Osnutek > Objavite, tega delovnega procesa verjetno ne upravljate v WordPressu. To je zato, ker WordPress izven škatle preprosto ni opremljen za blog, kakršen je vaš, s to stopnjo zapletenosti.

Prihranili boste veliko časa, če boste lahko upravljali pisce in potek dela na nadzorni plošči WordPress, namesto da preklapljate naprej in nazaj med WordPressom, e-pošto in različnimi drugimi aplikacijami.

Urejanje toka vam omogoča, da celoten postopek obdržite na enem mestu, od višine do osnutka, vse do končnih sprememb in objave.

Če iščete način za poenostavitev uredniškega postopka, priporočamo Urejanje toka. To je najbolj priljubljen urejevalni vtičnik WordPress, ki podpira močno skupnost.

Uredi Flow Flow 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 0,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite urejanje pretoka zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map