Varnost WordFence

Iščete varnostni vtičnik WordPress? WordFence Security je eden najbolj priljubljenih varnostnih vtičnikov WordPress na trgu. V tem pregledu WordFence Security bomo pregledali njegove značilnosti in uspešnost, da bomo ugotovili, ali je res najboljši varnostni vtičnik WordPress na trgu.


Pregled varnosti WordFence

Zakaj potrebujete varnostni vtičnik WordPress

WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebine na svetu. Pooblasti več kot 25% vseh spletnih strani na internetu. Zaradi velikega števila je priljubljena tarča napadov zlonamernih, taksist poskusi, vstavljanje kode itd.

Večina uporabnikov WordPress-a ni razvijalcev ali strokovnjakov za spletno varnost. Obstaja nekaj najboljših varnostnih praks, ki jim lahko sledite, kot so vzdrževanje rednih varnostnih kopij, uporaba močnih gesel itd.

Potrebovali boste varnostni vtičnik za WordPress za napredne stvari, kot je skeniranje zlonamerne programske opreme, blokiranje sumljivih dejavnosti ali spremljanje varnosti spletnega mesta.

Po tem si poglejmo, kako WordFence Security ščiti vaše spletno mesto pred običajnimi grožnjami.

Nastavitev vtičnika WordFence Security

Vtičnik WordFence Security je na voljo v brezplačni in plačljivi različici. Plačljiva različica ima dodatne funkcije in vrhunsko podporo. Tudi brezplačna različica je precej uporabna in to bomo uporabili za pregled.

Vtičnik WordFence Security deluje brezhibno, privzete nastavitve pa bi morale delovati na večini spletnih mest. Vtičnik ima tudi stran z nastavitvami, kjer lahko nastavite vtičnik tako, da ustreza vašim potrebam.

Preprosto obiščite WordFence »Možnosti stran za konfiguracijo nastavitev vtičnika.

Nastavitev vtičnika WordFence Security za WordPress

WordFence Security je zelo močan vtičnik in ima obsežen nabor funkcij in možnosti. Najprej boste morali nastaviti osnovne možnosti vtičnika. To vključuje omogočanje ali onemogočanje glavnih funkcij vtičnika in zagotavljanje dodatnega e-poštnega naslova za opozorila.

Na strani z naprednimi možnostmi lahko spremenite, kako se vtičnik obnaša in deluje na vašem spletnem mestu. Najprej imate opozorila, lahko omogočite ali onemogočite dogodke, o katerih želite biti obveščeni. Če imate zasedeno spletno mesto, boste dobili varnostna sporočila, ki jih ima WordFence veliko e-poštnih sporočil. Veliko teh opozoril ni škodljivih dejavnosti.

Nato obstajajo pravila požarnega zidu in pravila skeniranja. Tu lahko povežete vtičnik, katere datoteke in mape za skeniranje in prilagajanje delovanja požarnega zidu. Te možnosti ne spreminjajte, če ne veste, kaj počnete.

Ko končate, ne pozabite klikniti gumba za shranjevanje sprememb.

Skenirajte svoje spletno mesto glede nevarnosti z varnostjo WordFence

WordFence Security ima zmogljivo orodje za optično branje. Preprosto obiščite WordFence »Optično branje za začetek skeniranja. WordFence bo preveril vaše WordPress spletno mesto glede pogostih groženj, kot so na prostem, zlonamerna in sumljiva koda, Injiciranje MySQL itd.

Po zaključku pregleda bo prikazano število odkritih težav. Ob vsaki številki boste videli podrobne informacije o njej s praktičnimi nasveti, kako jo odpraviti.

Rezultati skeniranja programa WordFence

WordFence je eden najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress, ki ga uporablja več kot milijon spletnih strani. Zbirajo podatke s spletnih mest WordPress po vsem svetu. Pomaga jim učinkovito spoznati nove grožnje in kako jih opaziti.

Vendar so forumi WordPress polni mešanih pregledov uporabnikov, ki dejansko uporabljajo vtičnik. Včasih ujame zakulisje in zlonamerno kodo, ki je drugi bralniki ne bodo ujeli. Včasih jih morda ne zazna. Vedno je najboljša strategija, da se ne zanesete na samo eno orodje, če sumite, da je lahko varnost spletne strani ogrožena.

Spremljajte svoj promet v živo z varnostjo WordFence

Veliko število prometa na katerem koli spletnem mestu prihaja iz avtomatiziranih botov, kot so pajki iskalnikov, roboti za kopanje podatkov in avtomatizirani neželeni boti. To je povsem normalno in ničesar se ne da paničiti.

Če pa je vaše spletno mesto pod napadom DDOS, bi na svojem spletnem mestu opazili obstreljevanje zadetkov iz določenih ips-ov. Z orodjem za promet v živo v programu WordFence Security lahko spremljate te IP v realnem času in jih blokirate.

Podatki, zbrani s tem orodjem, so lahko zelo koristni, vendar lastniku spletnega mesta ne pomagajo veliko. Večina napadalnih botov uporablja različne IP-domete, razporejene po različnih omrežjih po vsem svetu. Učinkovito blokiranje naslovov IP je zelo težko.

Takoj ko blokirate omrežje IP, se bot preklopi na drugo omrežje. To je neskončna igra, v kateri ne morete zmagati z ročnim nadzorom in blokiranjem stvari sami.

Cene in podpora za varnost WordFence

Osnovni vtičnik WordFence Security je na voljo brezplačno. Cena za premijsko različico se začne od 39 dolarjev na leto. Obstajajo različne možnosti oblikovanja cen za množično licenciranje.

Podporo za brezplačno različico vtičnika zagotavljajo uradni forumi WordPress.org. Brezplačna podpora je omejena in ni zajamčena. Premium podporo ponuja sistem izdaje vozovnic, ki temelji na e-pošti.

Na uradni spletni strani je na voljo dokumentacija o uporabi različnih orodij v vtičniku WordFence Security.

Naša razsodba o varnostnem vtičniku WordFence

Vtičnik WordFence Security je dobra možnost za osnovno varnostno namestitev WordPressa. Vendar pa ni najboljši varnostni vtičnik WordPress.

Na vaš strežnik postavlja veliko obremenitev. To bi lahko vplivalo uspešnost vašega spletnega mesta če ste v skupnem gostovanju. Zmeša se s podatki WordPressa in shrani veliko informacij v vašo bazo podatkov.

Uporabniški vmesnik vtičnika ni tako velik. Menimo, da ga je mogoče malo očistiti. Stran z možnostmi je preobsežna in možnosti je preprosto preveč.

(Če iščete drug varnostni vtičnik, si oglejte naš pregled iThemes Security.)

WordFence Security podarimo 3 od 5 zvezdic. Tu je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 2,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite WordFence varnost zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map