W3 Skupaj predpomnilnik

Iščete vtičnik Caching za pospešitev spletnega mesta WordPress? W3 Total Cache je eden najbolj priljubljenih predpomnilniških vtičnikov za spletna mesta, ki podpirajo WordPress. V tem pregledu W3 Total Cache si bomo ogledali njegovo zmogljivost, lastnosti in enostavnost uporabe. Cilj je ugotoviti, ali je W3 Total Cache res najboljši vtičnik WordPress za predpomnjenje.


Pregled celotnega predpomnilnika W3

Zakaj potrebujete vtičnik za predpomnjenje za WordPress?

Hitrost je eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih iskalniki, kot je Google, uporabljajo za določitev uvrstitev v iskalnih omrežjih. Počasnejša spletna mesta so nizka, hitra spletna mesta pa višje.

WordPress je napisan v jeziku PHP, ki je programski jezik strežnika. Ko uporabnik zahteva stran s svojega spletnega mesta, WordPress zažene PHP skripte, da pridobi stran in jo prikaže.

Ta proces, ki intenzivno uporablja vire, je počasen in postanete še počasnejši, ko ste na skupno gostovanje okolje. To lahko znatno zmanjša uspešnost in uvrstitev na vašem spletnem mestu.

Vtičnik za predpomnjenje shrani različico vaših strani v predpomnilnik. Ko uporabnik obišče vaše spletno mesto, se mu predloži predpomnjena različica. To odpravlja potrebo po tem, da WordPress zažene PHP skripte. Vaše spletno mesto postane hitrejše in vaš strežnik postane bolj odziven.

Kako deluje predpomnjenje v WordPressu

Po tem si poglejmo, kako W3 Total Cache izboljša hitrost vašega spletnega mesta.

Nastavitev vdelanega predpomnilnika W3 za WordPress

W3 Total Cache je moč vtičnika. Na voljo je veliko funkcij za izboljšanje hitrosti vašega spletnega mesta. Zaradi številnih možnosti je novim uporabnikom videti precej zastrašujoče.

Omogoči predpomnjenje strani v skupnem predpomnilniku W3

Najpomembnejša možnost, ki jo morate omogočiti, je predpomnjenje strani. Če ga omogočite, bo W3 Total Cache začel shranjevati in predvajati predpomnjene strani svojim obiskovalcem.

Oglejte si ta priročnik za začetnike kako namestiti in nastaviti W3 Total Cache za podrobna navodila.

Uporabnikom postrežite stisnjene strani s predpomnilnikom W3

Ko boste hitrost spletnega mesta preizkusili z orodji, kot je hitrost strani, boste opazili, da priporoča prikazovanje stisnjenih strani.

Vročanje stisnjenih strani pomeni, da ko uporabnik zahteva stran z vašega spletnega mesta, vam vaše spletno mesto pošlje gziped (stisnjeno) različico vaše strani. Stiskanje strani zmanjša njeno velikost in naloži se hitreje. Ko gziped stran doseže uporabnika, jih brskalnik samodejno izvleče in prikaže.

W3 Total Cache vam omogoča vklop kompresije s samo klikom. Preprosto pojdite Zmogljivost »Browser Cache in potrdite polje poleg možnosti »Omogoči stiskanje HTTP (gzip)«.

omogočite stiskanje gzip z W3 Total Cache

Uporaba CDN z W3 Total Cache

CDN ali omrežja za dostavo vsebin vam omogočajo, da svoje statične vsebine strežete s strežniki iz vsega sveta. To uporabnikom omogoča hitro nalaganje vaše statične vsebine, kot so slike, CSS, JavaScript.

Oglejte si ta vodič na zakaj za svoj blog WordPress potrebujete CDN za več informacij.

Priporočamo uporabo MaxCDN, ki je ena največjih storitev CDN. Uporabljamo ga na vseh naših spletnih mestih in nam pomaga povečati hitrost strani.

Nastavitev MaxCDN s skupnim predpomnilnikom W3

Oglejte si to vadnico, kako to storiti namestite rešitev WordPress CDN MaxCDN za podrobna navodila.

W3 Skupaj predpomnilnik in WP Super predpomnilnik

Primerjave dveh priljubljenih vtičnikov v isti niši so v WordPress skupnosti precej pogoste. Tako kot All in One SEO in Yoast SEO tudi uporabniki že dolgo primerjajo W3 Total Cache in WP Super Cache.

Oba vtičnika imata zelo veliko uporabniško bazo, oba sta na voljo brezplačno, oba pa sta odlična izbira za pospešitev vašega spletnega mesta WordPress.

Oba sta zelo napredna vtičnika. Oba sta videti zastrašujoča zaradi velikega števila nastavitev in zapletenih navodil za nastavitev. Edino pravo področje, kjer lahko primerjamo oba, je zmogljivost.

Učinkovitost W3 Total Cache je nekoliko boljša od WP Super Cache. Lepo se integrira s CDN in ima predpomnjenje, miniranje in druge napredne funkcije.

Možnosti cen in podpore za W3 Total Cache

Tako kot pri vseh priljubljenih brezplačnih vtičnikih tudi W3 Total Cache ponuja omejeno brezplačno podporo. Vtičnik zagotavlja odlično dokumentacijo, ki je takoj shranjena v vtičnik. Na spletu je na voljo tudi nekaj odličnih vadnic.

Avtor vtičnikov ponuja tudi premium storitve za 99 USD / leto. Nanjo se lahko prijavite s klikom na Uspešnost »Podpora v vašem upravnem območju WordPress. Kljub temu boste morali plačati za vsako poizvedbo o podpori.

Naša razsodba o vtičniku W3 Total Cache

W3 Total Cache ni najbolj enostaven za uporabo vtičnikov. Vendar pa je razumljivo, če upoštevamo napredne funkcije, ki jih ponuja, in kako zapletene so lahko. Vtičnik podrobno razloži vsako funkcijo v notranjosti vtičnika, kar je zelo impresivno.

Glede na zmogljivost si W3 Total Cache povsem zasluži, da ga imenujemo najboljši vtičnik WordPress za predpomnjenje.

Podarimo W3 Total Cache 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših rezultatov:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 0,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite predpomnilnik W3 zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map