WP Super Cache Review 2020: Ali je to najboljši vtičnik za predpomnjenje WordPress-a?

Iščete vtičnik za predpomnjenje za vaše spletno mesto WordPress? WP Super Cache je priljubljen brezplačni predpomnilnik za WordPress uporabnike. V tem pregledu WP Super Cache si bomo ogledali njegovo zmogljivost in funkcije. Primerjali ga bomo tudi z drugimi priljubljenimi vtičniki za predpomnjenje.


Pregled WP Super Cache

Kaj naredi vtičnik za catering WordPress odličen?

Obstaja več odličnih vtičnikov za prikazovanje predpomnjenih strani na vašem mestu WordPress. Mnoga vrhunska gostujoča podjetja WordPress ponujajo vgrajene rešitve za predpomnjenje s svojim upravljanim gostovanjem WordPress.

Če uporabljate upravljanega gostitelja, kot je WP Engine, vam ni treba namestiti vtičnika za predpomnjenje.

Na drugi strani, če ste v skupni gostiteljici, kot je BlueHost, morate namestiti predpomnilnik za svoje spletno mesto WordPress.

Predpomnilniški vtičnik mora ustvariti predpomnjeno različico strani, ne da bi zavzel preveč sredstev vašega strežnika. Večina vtičnikov za predpomnjenje ustvari predpomnjeno datoteko, ko se stran zahteva prvič. Potem te datoteke shranijo vnaprej določeno trajanje.

Prav tako mora dobro sodelovati z vašo temo WordPress, vtičniki in vse druge storitve, ki jih morda uporabljate.

Predvajanje podatkov je napreden postopek, vtičnik pa mora olajšati tudi netehnične uporabnike. Možnosti so lahko obsežne, vendar jih je treba predstaviti z jasnim uporabniškim vmesnikom in veliko razlago.

Po tem si poglejmo WP Super Cache in kako deluje.

Nastavitev vtičnika WP Super Cache

Prva stvar, ki jo morate storiti, je namestitev in aktiviranje vtičnika. Po aktivaciji preprosto pojdite na Nastavitve »WP Super predpomnilnik stran za nastavitev vtičnika.

Vklopite predpomnjenje strani z WP Super Cache

Izberite možnost »Predpomnilnik vklopljen« in nato kliknite gumb za posodobitev stanja. WP Super Cache bo vklopil predpomnjenje. Zdaj lahko kliknete gumb testnega predpomnilnika in preverite, ali deluje.

WP Super Cache bo dvakrat dobil vaše WordPress spletno mesto in primerjal časovne žige obeh strani. Če se obe časovni znamki ujemata, potem to pomeni, da predpomnjenje zdaj deluje na vašem spletnem mestu.

Oglejte si ta vodič naprej kako namestiti in nastaviti WP Super predpomnilnik za podrobna navodila.

Vročanje datotek predpomnilnika Uporaba PHP vs mod_rewrite z WP Super Cache

WP Super Cache lahko predvaja predpomnjene datoteke na dva načina. Privzeta metoda uporablja PHP, kar je lahko veliko virov, zlasti v okoljih gostovanja v skupni rabi.

Če ste v skupni rabi gostitelja, vam priporočamo, da poskusite uporabiti mod_rewrite. Preprosto kliknite kartico Napredno v nastavitvah vtičnika in izberite možnost »Uporabi mod_rewrite za prikazovanje datotek predpomnilnika«.

Vročanje predpomnjenih datotek s PHP vs mod_rewrite

Uporaba stiskanja z WP Super Cache

Če preizkusite svoje spletno mesto z Googlovim orodjem za hitrost strani, boste opazili, da priporoča, da vklopite stiskanje.

S stiskanjem lahko vaš spletni strežnik uporabnikom pošlje stisnjene datoteke. Te stisnjene datoteke nato uporabnikov brskalnik izvleče in prikaže na zaslonu. To je povečalo vaš odzivni čas in izboljšalo vašo skupno hitrost strani.

WP Super Cache privzeto ne vklopi stiskanja. To boste morali omogočiti tako, da odprete zavihek Advanced v nastavitvah vtičnika. Preprosto preverite možnost, ki piše “Stisni strani, da bodo hitreje prikazane obiskovalcem”.

Vklop kompresije z WP Super Cache

Podpora za CDN v WP Super Cache

WP Super Cache odlično deluje s CDN. Preprosto kliknite kartico CDN pod nastavitvami vtičnika in dodajte svoj CDN URL. Za izboljšanje učinkovitosti lahko dodate tudi dodatne CNAME-ove.

Podpora za CDN v WP Super Cache

CDN (omrežje za pošiljanje vsebin) vam omogoča strežbo statične vsebine, kot so slike, CSS, JavaScript, s strežnikov po vsem svetu. To poveča čas nalaganja strani in zmanjša nalaganje vašega strežnika.

Oglejte si ta vodič na zakaj za svoj blog WordPress potrebujete CDN za več informacij.

Priporočamo uporabo MaxCDN, ki je ena največjih storitev CDN. Uporabljamo ga na vseh naših spletnih mestih in nam pomaga povečati hitrost strani.

WP Super Cache vs W3 Total Cache

WP Super Cache in W3 Total Cache sta dva najbolj priljubljena predpomnilna vtičnika za WordPress. Oba imata ogromno uporabniško bazo, ki bi strastno branila svoj najljubši vtičnik.

Oba vtičnika ponujata podobne funkcije. Oba imata nekoliko težavne nastavitve, toda WP Super Cache je njihov uporabniški vmesnik zelo poenostavil. Oba vtičnika sta na voljo brezplačno z omejeno podporo.

Vendar pa spletna mesta WordPress gostijo na številnih različnih platformah. Učinkovitost vašega predpomnilnega vtičnika se lahko razlikuje, odvisno od vašega gostiteljskega okolja in vaše WordPress nastavitve. Po nastavitvi obeh vtičnikov lahko zaženete tudi lastne hitrostne preizkuse in si ogledate, kateri bo vaše spletno mesto hitreje.

Na vseh naših spletnih straneh uporabljamo W3 Total Cache in pogosto smo ga našli hitreje kot WP Super Cache.

Naša razsodba

Verjamemo, da je WP Super Cache zelo uporaben vtičnik WordPress. Opravlja zapleteno delo za tisoče WordPress spletnih strani po vsem svetu.

Morda bo videti zastrašujoče zaradi zapletenih možnosti nastavitve in tehničnega jezika, ki se uporablja v navodilih za nastavitev. Vendar ga lahko s pravilnim vodenjem nastavite v nekaj minutah.

Podpora skupnosti je na voljo na forumih za podporo WordPress, vendar je omejena in ni zajamčena.

WP Super Cache podarimo 4 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite WP Super Cache zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map