WPForms Review 2020: Ali je vredno Hype-a? [Morati prebrati]

Ste se naveličali graditi kontaktnih obrazcev z napihnjenimi in buggy WordPress vtičniki? Verjetno niste preizkusili WPForms, najbolj začetnikom prijaznega obrazca vtičnika v WordPress ekosistemu. V tem pregledu WPForms si bomo ogledali njegove funkcije, dodatke in tisto, zaradi česar je WPForms najbolj intuitiven vtičnik WordPress na trgu.


Pregled WPForms

Zakaj vaše spletno mesto potrebuje vtičnik za oblikovanje obrazcev

Vsako spletno mesto WordPress potrebuje vtičnik za kontaktne obrazce, ne glede na njegovo nišo ali promet.

Uporaba kontaktnega obrazca vas bo zaščitila pred neželeno pošto in hekerji. Svoje spletno mesto WordPress lahko ohranite bolj varno, če uporabite kontaktni obrazec, namesto da prikažete svoj e-poštni naslov. Tako zaščitite svojo e-pošto pred neželeno pošto, ki pošilja neželene ponudbe in lažno pošiljanje e-poštnih sporočil.

Uporaba obrazcev vam tudi prihrani čas. S pomočjo kontaktnega obrazca lahko določite, katere potrebne podrobnosti boste morali vedeti, ko vas obiskovalci in potencialne stranke povežejo z vami.

Najboljši vtičnik za WordPress obrazec vam bo omogočil tudi vključitev dodatnih funkcij, kot je potrditveno polje za naročnino na e-poštne novice v vaš kontaktni obrazec. To vam pomaga, da spremljate možnosti in gradite dolgotrajne odnose z njimi.

WordPress obrazce enostavno sestavite v nekaj minutah

Gradnja spletnih obrazcev v WordPressu ni bila nikoli lažja zahvaljujoč WPForms.

WPForms pogosto trdi, da je WordPressu najbolj primeren začetnik oblikovalca obrazcev, ki močno obstaja, in zelo poudarja udobje, ki ga ponuja za izdelavo obrazca WordPress.

Z WPForms vam ni treba najeti razvijalca WordPressa ali se niti dotakniti ene vrstice kode, če želite ustvariti obrazec WordPress. Obrazec bi morali ustvariti v nekaj minutah, ne glede na to, ali želite ustvariti preprost kontaktni obrazec ali zapleten obrazec, na primer registracijski ali plačilni obrazec.

Ali WPForms izpolnjujejo svoje poizvedovanje, da so WordPressu najbolj pripravljeni začetniki obrazcev? Poglejmo:

1. Zmogljiv in uporabniku prijazen WordPress obrazec za oblikovanje

Z enostavnim orodjem za gradnjo povleci in spusti WPForms lahko ustvarite poljubne obrazce v samo nekaj minutah, ne da bi se morali dotikati nobene kode.

pregled wpforms

Dodajanje in odstranjevanje polj obrazca je mogoče samo z enim klikom. Poleg tega lahko polja preprosto preuredite po svojih potrebah z vlečenjem in spuščanjem.

2. Na stotine predlog obrazcev, med katerimi lahko izbirate

wpforms tvorijo predloge

Z WPForms vam ni treba ustvariti WordPress obrazca iz nič. Jedrni vtičnik je v paketu z več vnaprej pripravljenimi predlogi obrazcev, na primer:

 • Prazen obrazec
 • Enostaven kontaktni obrazec
 • Zahtevajte obrazec za ponudbo
 • Obrazec za donacijo
 • Obrazec za obračun / naročilo
 • Obrazec za prijavo na glasilo
 • Obrazec za anketo in anketo
 • In še veliko več …

Želite ustvariti obrazec WordPress, prilagojen vaši panogi ali niši, ne da bi vam bilo treba graditi od začetka? Nato morate namestiti Predloge za obrazce Addon.

Dodatek za predloge obrazca vam omogoča izbiro med številnimi vnaprej pripravljenimi predlogi za vsako panogo. To pomeni, da lahko ne glede na to, v kateri panogi poslujete, v WPFormsu najdete pravo predlogo obrazca. Tako prihranite čas, saj vam ni treba vedno sestaviti obrazca od zgoraj.

wpforms predloge paket

Namesto tega preprosto poiščite predlogo obrazca, ki jo želite uporabiti, in ko se le-ta pojavi, kliknite nanjo. Vaš obrazec je treba zdaj ustvariti takoj. Ko opravite potrebne spremembe, lahko nadaljujete in objavite obrazec.

3. Enostavno vstavite obrazec iz urejevalnika objave / strani

Če želite vstaviti obrazec v objavo ali stran, vam ni treba ročno kopirati in prilepiti kratke kode. Namesto tega pojdite do urejevalnika svojih objav / strani, kjer želite objaviti obrazec. Kliknite na Dodaj obrazec gumb, ki ga najdete tik nad urejevalnikom besedil. Zdaj se bo prikazal modalni pojavni del, ki bo zahteval, da izberete pravi obrazec. Izberite pravi obrazec in pritisnite na Dodaj obrazec gumb.

wpforms vdelati obrazec

Izdelajte napredne obrazce v minutah, ne v urah

Z WPForms je gradnja naprednega obrazca na vašem WordPress spletnem mestu lahka. Oglejmo si nekaj primerov, kako vam WPForms omogoča hitro in enostavno izdelavo naprednih obrazcev WordPress.

1. Ustvari obrazec za anketo / anketo

Dodatek Ankete ali ankete vam omogoča hitro izvedbo ankete ali ankete na vašem spletnem mestu WordPress. Poleg tega z WPForms dobite tudi poročila o anketah v najboljšem razredu.

wpforms anketno glasovanje

V kombinaciji s pogojno logiko lahko vprašanja ankete celo prilagodite na podlagi odgovorov uporabnikov.

WPForms vam tudi omogoča, da svoje rezultate javno objavite na svojem spletnem mestu ali s svojimi sledilci na družbenih medijih.

2. Ustvarite obrazec za prijavo ali registracijo po meri

Če imate spletno mesto, ki deluje na skupnosti, kot so spletna mesta za članstvo, forumi, nišna socialna omrežja ali katera koli druga spletna mesta, ki od uporabnikov zahtevajo, da registrirajo račun, boste morda želeli na svojem spletnem mestu ustvariti obrazec za prijavo po meri. Glavna prednost ustvarjanja prijavnega ali registracijskega obrazca po meri je, da ga lahko vdelate kamor koli na svojem spletnem mestu.

wpforms objavi dodatek addon

Tako vam ni treba, da uporabnike usmerite na privzeto stran za prijavo. Z ustvarjanjem strani za prijavo po meri lahko svojim uporabnikom prikažete dosledno blagovno znamko in s tem zagotovite bolj profesionalno podobo spletnega mesta.

3. Zbirajte plačila v svojem obrazcu

Če želite sprejeti spletne donacije za svoje neprofitne organizacije ali morate pobirati plačila za digitalne prenose, vam WPForms to olajša.

Plačila lahko sprejemate prek integracije PayPal Standard ali Stripe.

WP obrazci za plačila

WPForms vam omogoča tudi prikazovanje slik svojih izdelkov v naročilnici, s čimer uporabnikom vizualno ogledate, kaj naročajo.

4. Ustvarite obrazec za oddajo prispevkov

Ali želite na svojem spletnem mestu sprejeti vsebino, ki jo ustvari uporabnik?

Z dodatkom WPForms ‘Post Submission lahko na svojem spletnem mestu sprejmete vsebino, ki jo ustvari uporabnik, na primer članke o gostu, ocene uporabnikov, izjave uporabnikov, ne da bi morali vsakemu uporabniku zagotoviti dostop do zaledja. Ko je objava poslana prek obrazca za pošiljanje prispevkov, bo v urejevalniku objav objavljena kot nova čakalna objava.

wpforms objavi dodatek addon

Ko opravite potrebne spremembe, lahko objavo objavite ali celo zavržete.

Sorodno: Kako oddati obrazec brez osveževanja strani v WordPressu

Vse potrebne funkcije izven škatle

WPForms prihaja z vsemi naborom funkcij izven škatle, brez napihnjenosti.

Vse vrste polj so razvrščene v 3 ločene odseke: Standardna polja, Fantovska polja in Plačilna polja.

 • Standardna polja vključujejo osnovne vrste imena, e-poštno sporočilo, besedilo v eni vrstici, besedilo odstavka, spustni meni, več možnosti izbire itd.
 • Fancy Fields sestavljajo polja, kot so telefon, nalaganje datotek, spletno mesto / URL, prelom strani, captcha itd.
 • Plačilna polja vsebujejo polja, vključno s kreditno kartico, skupno (znesek), en sam izdelek (plačilo), več predmetov (plačilo) itd..

wpforms-polja-vrste

WPForms je zelo optimiziran za delovanje spletnih in strežnikov zagotovite največjo hitrost. Za povečanje hitrosti spletnega mesta lahko uporabite tudi storitev CDN.

Vsak obrazec, ki ga ustvarite, je 100-odstotno odziven za mobilne naprave, zato bodo obrazci vedno videti odlično v vseh napravah.

Najboljše od vsega je, da lahko obrazce enostavno vstavite kamor koli na svoje spletno mesto, ne glede na to, ali gre za objave na spletnem dnevniku, strani, pripomočke stranske vrstice, podnožje itd. oblikujte ali uporabite vgrajeni pripomoček.

Z WPForms boste lahko ustvarili tudi večstranske obrazce, dovolili nalaganje datotek, prikazali ali skrili polja s pogojno logiko in še veliko več.

Desetine integracij z dodatki

WPForms ima tudi široko paleto dodatkov, ki omogočajo razširitev njegovih vgrajenih funkcij in integracijo z drugimi priljubljenimi orodji za trženje e-pošte in oblačnimi aplikacijami.

Oglejmo si nekaj njegovih dodatkov spodaj.

Integracije e-poštnega trženja: Na svoj e-poštni seznam lahko naročnike samodejno dodate iz katerega koli obrazca. WPForms združuje z naslednjimi orodji za trženje po e-pošti:

 • Stalni stik (dodatek ni potreben)
 • AWeber
 • MailChimp
 • Monitor akcije
 • GetResponse

Captcha po meri: Boj proti predložitvam obrazca za neželeno pošto z omogočanjem Captcha po meri. Določite lahko lastna vprašanja ali naključna matematična vprašanja.

Geolokacija: Zberite in shranite podatke o lokaciji obiskovalcev vašega spletnega mesta skupaj z vnosom obrazca.

Plačilni procesorji: Ustvarite obrazce za donacijo ali naročite z integracijo PayPal in Stripe s svojim obrazcem.

Objava prispevkov: Ustvarite obrazec za oddajo prispevkov v sprednjem delu in začnite sprejemati vsebino, ki jo ustvari uporabnik, na primer objave gostov, ocene uporabnikov in drugo, ne da bi se obiskovalci morali prijaviti..

Podpis: Ustvarite obrazec za pogodbo ali obrazec pogodbe in dovolite uporabnikom, da ga podpišejo prek spleta z miško ali zaslonom na dotik.

Registracija uporabnika: Ustvarite obrazec za registracijo uporabnika po meri in ga vstavite na najprimernejšo lokacijo, tako da lahko uporabniki ustvarijo račun na vašem spletnem mestu, ne da bi obiskali privzeto stran za prijavo.

Zapier: Obrazec povežite s 500+ spletnimi aplikacijami. S tem dodatkom so možnosti integracije neskončne.

Ankete in ankete: Sestavite ankete in obrazce ter analizirajte podatke z interaktivnimi poročili.

Opustitev obrazca: Povežite se s svojimi strankami, tudi če so obrazec na pol opustili.

Obrazci brez povezave: Podatke obrazcev shranite v brskalnik v načinu brez povezave in jih pošljite, ko se obnovi internet.

Predloge za obrazce: Izbirajte lahko med veliko vnaprej izdelanimi predlogami, s katerimi boste prihranili čas.

Cene in podpora za vtičnik WPForms

Najboljša stvar pri WPForms je, da je najbolj primeren za spletna mesta vseh velikosti in proračunov.

Ne glede na to, ali imate spletni dnevnik, mala podjetja, neprofitne organizacije, e-trgovino ali katero koli drugo spletno mesto, boste vtičnik WPForms našli izjemno koristno.

Če nimate proračuna za vtičnik za kontaktni obrazec ali želite preizkusiti pogon osnovnih funkcij, preden porabite za premijsko različico, lahko začnete z različico Lite, ki jo je mogoče brezplačno prenesti iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress.

Cena osnovne različice se začne od 31,60 dolarja za licenco posameznega spletnega mesta. Poleg tega boste imeli dostop do dodatka paketa obrazcev predloge obrazca.

Njihov najbolj priljubljen načrt je Pro, ki vam omogoča dostop do vseh dodatkov za 25 mest in prednostno podporo za eno leto, kar stane 159,60 USD.

Ponujajo tudi načrt Elite za neomejene strani, večstransko podporo WordPress in funkcijo upravljanja s strankami za 239,60 USD.

Podporo ponuja sistem za podporo elektronski pošti na podlagi vozovnic. Podporno osebje WPForms je hitro in visoko ocenjeno v ocenah uporabnikov. Vse funkcije in dodatki so dobro razloženi v njihovi obširni dokumentaciji, z navodili po korakih in vodniki, ki jih je enostavno slediti.

WPForms Lite vs. Pro

Brezplačna ali lažja različica WPForms je odlična možnost, če šele začnete. Ponuja omejene funkcije obrazca, s katerimi lahko na svojem spletnem mestu ustvarite osnovni kontaktni obrazec. Izdelovalec obrazcev povleci in spusti olajša oblikovanje obrazca in dodajanje polj zelo enostavno. Poleg tega imate na voljo samo 4 različne predloge.

WPForms Pro očitno ponuja več funkcij kot njena lite različica. Razen vseh predlog, ki so na voljo v različici Lite, pro različica ponuja tudi 3 dodatne predloge.

Na voljo imate tudi nekaj dodatnih polj, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto, na primer telefonsko številko, datum in čas, ocene zvezd itd. Pro različica vam omogoča tudi nalaganje datoteke in zaščito obrazca z geslom.

Načrta Pro in Elite ponujata tudi prednostno podporo. Tako kot različica Lite je tudi pro različica super odzivna na mobilne naprave in je združljiva z brskalnikom. Če želite ustvariti napredni kontaktni obrazec, kot sta naročilo za izstavitev računov ali glasilo, vam priporočamo, da se odločite za različico pro.

Naša razsodba o WPForms kot najboljši vtičnik WordPress Forms

WPForms je bil zasnovan z enim samim ciljem: zgraditi WordPress vtičnik, ki je hkrati preprost in zmogljiv, tako da lahko tudi absolutni začetnik ustvari WordPress obrazce, ne da bi najel razvijalca.

Obrazci, ustvarjeni z WPFormsom, so neverjetno hitri in SEO prijazni. Gradnik povleci in spusti naredi ustvarjanje obrazca lahek. Najboljše od vsega je, da omogoča integracijo z različnimi orodji, kot so orodja za trženje e-pošte, plačilni procesorji, spletne aplikacije in drugi koristni dodatki.

Morda boste želeli preveriti tudi polne primerjave med,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms proti FormStack

Zanesljivo lahko rečemo, da je WPForms najbolj začetnikom prijazen vtičnik WordPress form na trgu. Podarimo mu 5/5 zvezdic. Tu je razčlenitev rezultatov naših pregledov.

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite WPForms zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map