Affiliate markedsføring er enkelt for nybegynnere: trinn for trinn

hvordan å gjøre tilknyttet markedsføring


Vil du tjene penger på nettet med tilknyttet markedsføring? Affiliate markedsføring er en av de mest effektive og enkleste måtene å tjene penger på nettet.

Dessverre er mange nettstedseiere fortsatt redde for å gi den en gang. Det burde ikke være slik.

I denne ultimate markedsføringsguiden for tilknyttet markedsføring, forklarer vi alt du trenger å vite om tilknyttet markedsføring, beste praksis, anbefalte verktøy og mer.

Hva er tilknyttet markedsføring?

Tilknyttede markedsføringstjenester

Affiliate markedsføring er en form for henvisningsprogram der du får betalt for henvisende produkter. Hvis en bruker kjøper et produkt fra henvisningen din, mottar du en provisjon. Denne provisjonen varierer basert på produktet eller tjenesten du markedsfører.

I motsetning til andre annonsetyper som betaler basert på klikk eller visninger, fungerer markedsføring via tilknyttet selskap på en CPA (pris per anskaffelse) eller CPL (pris per føre) basis. Dette betyr at du vil tjene en provisjon bare når noen tar en handling, som å kjøpe et produkt eller registrere deg for en gratis prøveperiode, osv..

Etter å ha valgt et produkt, kan du få en tilknyttet / henvisningslink og markedsføre produktet gjennom den lenken på nettstedet ditt.

Hvem er tilknyttet markedsføring best for?

Enten du er en absolutt nybegynner eller en sekssifret blogger, affiliate markedsføring vil være den beste inntektsstrategien for deg.

I motsetning til annonsering, er det beste med markedsføring av tilknyttede selskaper at du kan begynne å tjene penger på nettstedet ditt fra dag 1. Siden tilknyttede lenker naturlig er integrert i innholdet ditt, vil nettstedet ditt ikke se amatørmessig ut..

I tillegg kan du tjene en anstendig inntekt selv om du ikke har en enorm mengde trafikk på nettstedet ditt. Du må imidlertid sørge for at nettstedet ditt tiltrekker seg den RETTE trafikken som faktisk vil lese produktanbefalingene dine.

Hvordan fungerer tilknyttet markedsføring?

La oss ta en detaljert titt på hvordan tilknyttet markedsføring fungerer trinn for trinn.

Trinn 1: Bygg et nettsted for tilknyttet markedsføring

For å tjene penger online fra tilknyttet markedsføring, må du først bygge et nettsted.

For å bygge et nettsted må du eie et domenenavn og en webhotellkonto.

Når du starter, kan det virke mye å kjøpe et domenenavn og en hosting-konto. Derfor anbefaler vi Bluehost, den beste leverandøren av WordPress.

For en detaljert guide, kan du sjekke ut hvordan du bygger en webside fra bunnen av.

Trinn 2: Finn riktig produkt å markedsføre

Deretter finner du ut de beste produktene og tjenestene som er relevante og nyttige for de besøkende. Hvis du for eksempel har en blogg som snakker om nettdesign, markedsfører produkter eller tjenester relatert til den, ikke noe relatert til skjønnhet eller mote.

Den enkleste måten å finne riktig produkt som du kan markedsføre på nettstedet ditt, er ved å bli medlem av et tilknyttet nettverk.

ShareASale, tilknyttet nettverk

Et tilknyttet nettverk er en tredjepartstjeneste som fungerer som en mekler mellom markedsføreren (som markedsfører produktene) og selgeren (hvis produkter du markedsfører). Et tilknyttet nettverk er en vinn-vinn for både markedsførere og selgere.

Selgere kan finne kvalifiserte tilknyttede markedsførere for å markedsføre sine produkter. Hvis du er en selger, kan du liste alle produktene dine som markedsførere kan markedsføre på deres nettsted. Du kan også spore og administrere tilknyttede selskaper og sende ut betalinger.

Som markedsfører kan du enkelt finne produkter du kan markedsføre på nettstedet ditt. Du kan også spore kampanjene dine slik at du kjenner resultatene dine som tilknyttet selskap og sporer inntektene dine også.

Her er en liste over populære tilknyttede nettverk som du kanskje vil sjekke ut.

Trinn 3: Lag innhold for å markedsføre tilknyttede produkter

En av de beste måtene å tjene langsiktig tilknytningsinntekt på er å skrive et detaljert stykke langformet innhold og gjøre tilknyttet selskap til en integrert del av innholdet..

Imidlertid, hvis målet ditt er å transformere WordPress-bloggen din til et fullt funksjonelt tilknyttet nettsted, her er noen ideer:

3.1 Opprett et vurderingsnettsted

Et vurderingsnettsted er et innholdsnettsted som tar sikte på å generere tilknyttet inntekt ved å publisere produktanmeldelser i en bestemt, men allikevel bred, kategori (for eksempel mobiltelefoner eller videospill, for eksempel).

For å lage et vurderingsnettsted, må du velge en spesifikk nisje, publisere produktanmeldelser og henvise tilknyttede produkter til den nisjen. Du får betalt når noen kjøper fra henvisningskoblingene.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du lager et vurderingsnettsted.

3.2 Opprett en Amazon Affiliate Store

Amazon, verdens største nettbutikk, har et tilknyttet system som lar deg anbefale Amazon-produkter til nettstedets publikum og tjene en tilknyttet kommisjon.

Du kan til og med opprette en tilknyttet butikk, som i utgangspunktet er en e-handelsbutikk som er bygget spesielt for å selge Amazon-produkter.

For mer informasjon, sjekk ut hvordan du oppretter en Amazon-tilknyttet butikk.

Trinn 4: Integrere tilknyttede lenker med innholdet ditt

Nå som du har blitt medlem av et tilknyttet nettverk, funnet noen produkter du vil markedsføre, og laget noe innhold på nettstedet ditt, er neste trinn å integrere tilknyttede koblinger i innholdet ditt.

Når du ble medlem av et nettverk, får du en tilknyttet kobling for hvert produkt. Når en bruker klikker på denne lenken og kjøper fra selgernettstedet du markedsfører, kan det tilknyttede nettverket spore det som din henvisning.

Affiliate Management Tools and Plugins

Her er noen av verktøyene og plugins som kan forenkle markedsførings- og administrasjonsinnsatsen.

1. Administrer tilknyttede lenker med pene lenker

Pretty Links er et tilknyttet administrasjonsplugin som hjelper deg å administrere alle tilknyttede lenker på et enkelt sted i WordPress-dashbordet..

Pretty Links hjelper deg med å skjule tilknyttede lenker som du markedsfører på nettstedet ditt.

Tilknyttede lenker er vanligvis lange, stygge nettadresser som denne:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Pretty Links hjelper deg å kappe slike tilknyttede lenker og gjøre dem kortere og penere:

http://www.yoursite.com/refer/productname

2. En annen plugin for å administrere tilknyttede koblinger: ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

ThirstyAffiliates er enda et plugin for tilknyttet ledelse som lar deg finne, erstatte og administrere tilknyttede koblinger uten problemer. På samme måte som Pretty Links, tømmer ThirstyAffiliate også en stygg URL til pene lenker med letthet.

3. Affiliate Link Tracker: MonsterInsights

monsterinsights, brukerinnlogging og registrering plugins

Med MonsterInsights, kan du enkelt spore tilknyttede koblinger og se hvilket produkt som konverterer bedre på nettstedet ditt. Det fungerer på toppen av Google Analytics og lar deg se markedsføringsytelsen for tilknytning rett innenfor WordPress-dashbordet.

Sjekk ut MonsterInsights anmeldelse her.

Les også hvordan du sporer tilknyttede lenker i Google Analytics.

4. Tilknyttet bannerplugin: AdSanity

AdSanity

AdSanity lar deg lage annonser og tilknyttede bannere på nettstedet ditt raskt og enkelt.

Denne pluginen lar deg også sette inn annonsene dine i WordPress-innlegg, sider, sidefelt og widgets.

Så det er det. Vi håper du finner denne artikkelen nyttig.

Det kan også være lurt å sjekke ut de beste AdSense-alternativene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map