Hur du enkelt lägger till en samtalsknapp till WordPress (steg för steg)

hur man lägger till en samtalsknapp till en wordpress-webbplats


Vill du lägga till en samtalsknapp nu till din WordPress-webbplats? Om du lägger till en samtals-knapp på din webbplats blir det lättare för dina besökare att ringa dig direkt från din webbplats.

Faktum är att nästan hälften av internettrafiken kommer från mobila enheter, så om din webbplats inte har ett samtalsknapp förlorar du troligt mycket potentiella potentiella kunder.

I dagens artikel visar vi dig hur du enkelt kan lägga till en samtalsknapp till din WordPress-webbplats med ett plugin och utan ett plugin.

Varför lägger du till en samtalsknapp på din webbplats?

Att lägga till en knapp nu på din webbplats kan vara en stor fördel för dig och ditt företag.

Detta gör det bekvämt och problemfritt för dina besökare att komma i kontakt med dig direkt från din webbplats.

Med en call now-knapp på din WordPress-webbplats konverterar du faktiskt din webbplatstrafik till värdefulla leads. Och genom att integrera en professionell telefontjänst kan du dela nummer med anställda, göra vidarekoppling osv.

Låt oss ta en titt på hur du lägger till en samtalsknapp till WordPress.

Metod 1: Lägga till Call Now-knapp med ett plugin

Det enklaste sättet att lägga till en samtalsknapp till WordPress är genom att använda WP-samtalsknapp plugin.

Med det här insticksprogrammet kan du enkelt lägga till en samtalsknapp utan att skriva en enda kodrad. Du kan också göra det från din Classic-redaktör eller Gutenberg-redaktören, beroende på vad som är aktivt på din webbplats.

Först ska du installera och aktivera WP Call Button-plugin på din webbplats. Efter installationen är det dags att konfigurera plugin.

Konfigurera Call Now-knappen Plugin för att lägga till Sticky Button

När din plugin är aktiverad, gå till Inställningar »WP-samtalsknapp på din WordPress-instrumentpanel. På den här sidan ser du 3 olika flikar.

 • Sticky Call-knapp
 • Statisk samtalsknapp
 • Om oss

Genom att gå till fliken för klibbiga samtalsknappar kan du lägga till en klibbig samtalsknapp till din WordPress-webbplats. Det betyder att knappen kommer att visas oavsett hur långt du bläddrar ner på sidan.

wp samtalsknapp, ring nu

Låt oss gå vidare och slå på knappen Ring nu-knappen. Ange sedan ditt företagskontaktnummer som du vill att dina besökare ska ringa till.

Om du inte har ett företagstelefonnummer kan du få ett från Nextiva. Detta är företaget vi använder för vår affärs VoIP-leverantör.

Du kan sedan arbeta med utseendet på din samtals nu-knapp.

ring nu-knappen

Du har möjlighet att lägga till knapptexten, välja position och färg. Du kan också välja var du vill visa knappen. Som standard visas knappen på alla sidor på din webbplats. Men du kan också dölja det från vissa sidor om du vill.

När du har gjort dessa ändringar klickar du på spara-knappen i slutet av sidan. Det är allt. Dina besökare kan nu ringa dig på ditt registrerade företagsnummer direkt från din webbplats.

B. Lägga till en statisk samtalsknapp på din webbplats

Du kan också lägga till en statisk samtals nu-knapp på din webbplats. Låt oss se hur vi gör detta på Classic-redaktören och Gutenberg-redaktören.

Använda Classic Editor

För att lägga till knappen, gå till Inställningar »WP-samtalsknapp» Statisk samtalsknapp

På den här sidan ser du några anpassningsalternativ. Med hjälp av dessa alternativ kan du ändra texten och färgen på din knapp. Du kan till och med dölja telefonikonen från knappen om du vill. Vi rekommenderar dock att du inte gör det eftersom telefonikonen hjälper dig att skicka ett tydligt meddelande till dina användare om dess syfte.

När alla ändringar har gjorts, kopierar du bara kortkoden och klistrar in den på sidan eller posten vart du vill visa din knapp. Det är allt. Din ringa nu-knappen kommer nu att återspeglas på din webbplats eller sida.

Använda Gutenberg Editor

Om du använder Gutenberg-redigeraren går du bara till den specifika sida där du vill visa din samtals nu-knapp. Du kan antingen redigera en befintlig sida eller skapa en ny. Nu kan du lägga till WP Call Now-blocket med symbolen ‘+’.

Du kommer att ha samma anpassningsalternativ här precis som Classic Editor. Du kan också ändra knapptekst och färg så att de matchar webbplatsens utseende. Du kan också dölja eller visa telefonikonen på din knapp om du vill. När du är klar med att anpassa det sparar du dina inställningar.

Om det är ett befintligt inlägg måste du klicka på knappen Uppdatera för att knappen ska börja fungera. Om det är ett nytt inlägg, se till att trycka på knappen Publicera. Din knapp ska visas på ditt inlägg direkt.

Lägga till en Call Now-knapp i widgeten

Med WP Call-knapp kan du lägga till din Call Now-knapp i webbplatsens widgetade områden. För att göra det behöver du bara gå till instrumentpanelen och klicka på Utseende »Widgets.

Dra nu knappalternativet och släpp det i ditt widgetområde.

Du kan sedan arbeta med dess text, färg etc. som du gjorde i ovanstående processer.

Lägga till en knapp nu-knapp manuellt

Förutom att använda ett plugin kan du också använda knappen Ring nu genom att lägga till en enkel HTML-kod. Den här metoden är också enkel och du kan enkelt använda den genom att följa processen som vi ska förklara här.

Dessa länkar öppnar telefonappen på mobila enheter. På stationära datorer kommer Mac-användare att se ett alternativ för att öppna länken i Facetime, medan Windows 10-användare kommer att se alternativet att öppna den i Skype.

Du kan börja med att gå till din WordPress-textredigerare och lägga till följande HTML-kod.

+1 (555) 555-1212

Ring mig

Glöm inte att byta ut telefonnumret ovan med ditt eget företagsnummer. Du kan också anpassa ankartexten (Ring mig) också.

Den här länken kan placeras var som helst på din webbplats. Du kan också använda en telefonikon bredvid din länk till samtalen nu. Du kan göra detta genom att klicka på Media »Lägg till nytt

Ladda upp nu telefonikonen som du vill visa på skärmen. När bilden har laddats upp klickar du på den och kopierar webbadressen till bilden.

Gå nu till inlägget eller sidan där du har lagt till HTML-koden. Du kan sedan linda in bildens URL i telefonlänken så här:

När du förhandsgranskar inlägget ser du nu telefonikonen tillsammans med numret. När en besökare klickar på den här bilden kan de direkt nå dig på ditt företagsnummer.

Lägga till knappen Ring nu till navigeringsmenyer manuellt

Låt oss nu se hur du lägger till samtalsknappen nu till din navigationsmeny utan ett plugin. Oroa dig inte. Du behöver inte koda något för det.

Gå bara till din WordPress-instrumentbräda och klicka på Utseende »Meny. Klicka nu på den anpassade länkfliken till höger. Du kommer att se två olika fält här.

Lägg till ditt telefonnummer i länkfältet. I textrutan kan du lägga till den ankartext du vill ha på din knapp. Slutför processen genom att klicka på alternativet Lägg till på meny. Det är så, ditt Call Now-alternativ kommer nu att läggas till i navigationsmenyn.

Spåra dina samtalsknappar Klicka

Nu när du har lagt till knappen Ring nu, skulle det inte vara bra om du kan spåra dem också? Det här steget är bara möjligt om du använder WP Call Button Plugin för processen.

Du kan göra det genom att integrera pluginprogrammet med Google Analytics. Allt du behöver göra är att installera MonsterInsights-plugin, som låter dig spåra varje aktivitet på din webbplats.

Här är en detaljerad guide om hur du använder MonsterInsights.

Så det är det!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lägga till call-now-knappen till WordPress.

Du kanske också vill kolla in hur du skapar en gratis affärsmail.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map