Hur man aktiverar innehållslåsning i WordPress (steg för steg)

aktivera låsning av innehåll


Vill du aktivera låsning av innehåll på din WordPress-webbplats?

Innehållslåsning nekar tillgång till ditt innehåll tills läsaren har slutfört en specifik uppmaning, till exempel att registrera sig för en e-postadress. Att göra innehåll exklusivt kan vara bara det tryck som besökarna på webbplatsen behöver för att ge dig sin e-postadress.

I den här tutorialen visar vi dig hur du effektivt kan använda innehållslåsningstekniken för att uppnå dina marknadsföringsmål, som att växa din e-postlista.

När ska du använda innehållslåsning på din webbplats?

innehållslåsning, optinmonster

Även om innehållslåsning är en mycket effektiv marknadsföringsstrategi, om du inte använder den ordentligt kan du bli irriterad för dina besökare. Så du bör veta hur och när du ska använda det så att du kan ge bästa resultat.

I allmänhet fungerar den här tekniken bäst när du erbjuder mycket värdefullt innehåll som en gratis kurs, en nedladdning av e-boken, erbjuder rabatt osv. Folk älskar sådant innehåll eftersom det finns något att vinna på det. Så de bryr sig i allmänhet inte om att skicka in sina e-postadresser eller slå den prenumerationsknappen för att få tillgång till ditt material.

Hur man aktiverar låsning av innehåll i WordPress

Det är lätt att aktivera låsning av innehåll i WordPress när du har ett verktyg som OptinMonster.

OptinMonster, lead generation, marknadsföringsverktyg, e-postlista

OptinMonster är en av de bästa blygenereringslösningarna som gör att du enkelt kan låsa innehåll. Med OptinMonster kan du skapa högkonverterande blygenereringskampanjer med fantastiska optinformer.

Läs mer om detta fantastiska verktyg i vårt detaljerad granskning av OptinMonster.

Låt oss nu gå vidare för att kontrollera hur du använder OptinMonster för att aktivera låsning av innehåll på din webbplats.

Steg 1: Installera och aktivera OptinMonster för innehållslåsning

Det första steget är att installera OptinMonster-plugin på din WordPress-webbplats.

Denna plugin fungerar som en anslutning mellan ditt OptinMonster-konto och din WordPress-webbplats. Så se till att du Skapa ditt konto med OptinMonster först.

När plugin-programmet har aktiverats, gå till din WordPress-instrumentpanelen och klicka på OptinMonster till vänster på skärmen. Du kommer att se två alternativ här. En är till och den andra är att Anslut till ditt OptinMonster-konto.

Om du inte redan har skapat ett konto kan du klicka på alternativet Hämta OptinMonster. Annars välj den andra. Vi antar att du har skapat ditt konto innan du installerar plugin-programmet, så vi väljer det andra alternativet.

Du kommer nu att omdirigeras till en ny skärm där du blir ombedd att godkänna ditt OptinMonster-konto.

innehållslåsande optinmonster-godkännande

Klicka på Auktorisera OptinMonster knapp. Du blir nu ombedd att logga in på ditt OptinMonster-konto med dina inloggningsuppgifter. Ett nytt fönster dyker upp med anslut till WordPress alternativ. Klicka bara på den. Du bör nu vara på din instrumentpanel där du kan börja skapa din optin-form.

Steg 2: Skapa din första innehållslåsningsoptin

Gå till om du vill skapa din första Optin med OptinMonster OptinMonster »Kampanjer» Skapa ny kampanj.

Välj nu din kampanjtyp. Du hittar ett alternativ som heter I kö. Klicka på det. Du kan sedan välja en mall för din optin.

Skapa en ny kampanj

Välj den mall du väljer. Du kan sedan namnge din kampanj och välja den webbplats där du vill att optin ska visas.

När du är klar klickar du på Börja bygga knapp. Du kan nu anpassa din optin genom att ändra dess typsnitt, färg osv. Alla anpassningsalternativ visas på vänster sida av skärmen. Klicka bara på alternativet i din byggmästare och anpassa det till vänster om redaktören.

Nu under Design fliken välj Inlineinställningar alternativ.

Du ser olika alternativ på vänster sida av skärmen.

Växla på Lås innehåll under kampanjen alternativ. Sedan Välj Obfuscation från rullgardinsmenyn om du vill suddiga ditt innehåll, eller borttagning för att helt ta bort ditt innehåll under optin.

Beroende på dina krav kan du välja vilket alternativ du vill ha. Låt oss gå med alternativet för dämpning i den här handledningen.

Därefter måste du ansluta din e-postmarknadsföringstjänst och även konfigurera analysinställningarna. För det kan du använda Integration och Analytics-flikarna på toppmenyn. Du kan hitta dessa flikar precis bredvid Design-fliken överst på skärmen. När du är klar sparar du ändringarna och återgår till din WordPress-instrumentpanel och klickar på OptinMonster.

Du kan se det optin som du just har skapat under kampanjer. Klicka på Redigera utgångsinställningar länk. Välj nästa sida på nästa sida Aktivera kampanj på webbplatsen alternativ.

Glöm inte att träffa Spara knapp efter varje steg.

Steg 3: Visa alternativ för låsning av innehåll i ditt inlägg

Kopiera kortkoden från det här fältet för att visa inlåningsformulär för innehållslåsning på ditt inlägg: Kortkod för denna kampanj och klistra in det var som helst i ditt inlägg eller sida.

Du är nästan klar. Spara ändringarna och tryck på knappen Publicera för att inlägget ska gå live. Nu ser du innehållslåset i aktion. Här är ett exempel på det.

Det är allt.

Låsning av innehåll är en bra strategi för att öka din e-postlista.

Om du vill veta fler sätt att växa din lista följer du vår guide för hur du snabbt kan växa din e-postlista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map