Hur man får dokument som är signerade elektroniskt med WordPress

hur man signerar dokument elektroniskt i wordpress


Vill du gå papperslös och skriva under dokument elektroniskt?

Att få dina dokument undertecknade via e-post verkar vara en tråkig process – dina användare måste skriva ut dokumentet, signera och skanna det och sedan e-post det tillbaka till dig.

Lyckligtvis med WordPress kan du hoppa över alla dessa steg och låta dina användare underteckna dokumenten med en e-signatur direkt. I den här artikeln berättar vi hur du får dina dokument undertecknade på din WordPress-webbplats utan att gå igenom alla de långa processerna.

Men innan det, låt oss se varför digitala signaturer är viktiga och hur kan det vara till hjälp för ditt företag.

Varför underteckna dokument elektroniskt

Oavsett vilket företag du driver online så finns det många fördelar med att få dina dokument undertecknade elektroniskt.

Först, e-signaturer eller digitalt att få signerade dokument gör det lättare för din klient att underteckna dokumenten. Dina kunder kan skriva under papperet helt enkelt med hjälp av en mus eller en pekskärm och skicka tillbaka dem till dig direkt.

För det andra kan du hoppa över alla steg för att skicka e-postmeddelandet fram och tillbaka och få saker som görs snabbare. Det betyder att du snabbt kan stänga avtalen och inte behöva vänta tills dina papper blir signerade.

Steg 0: Skapa ditt serviceavtalsdokument

Innan du skapar en kopia av serviceavtal måste du veta exakta punkter för att inkludera den så att du kan ha rätt information innan du får den undertecknad. En typisk avtalskopia kommer vanligtvis att bestå av följande:

 1. Servicevillkor och betalning
 2. Adress och kontaktnummer för din klient
 3. Signaturfält

Om du inte är säker på hur du skapar en avtalskopia, gör detta prov kan hjälpa dig att komma igång. När ditt avtal är klart kan du lägga till det digitala signaturfältet på din kopia. Så här kan du göra det.

Steg 1: Installera WPForms-plugin för att lägga till fältet Digital Signature

WPForms

Det första steget är att installera och aktivera WPForms plugin på din webbplats. WPForms är en av de bästa och mest populära WordPress-kontaktformulär-plugins som låter dig skapa alla typer av formulär, inklusive en digital signaturformulär med sin robusta drag-and-drop-formbyggare. Den behöver absolut ingen kodning och kräver mindre än 5 minuter för att skapa din första form.

Steg 2: Installera WPForms Signature Addon

I det andra steget måste du installera WPForms Signatur tillägg. För det går du till din WordPress-instrumentbräda och klickar på WPForms »Addons. Använd nu sökfältet för att hitta WPForms Signature Addon.

WPForms Signatur Addons

När den hittats, slå på Aktivera -knappen för addon för att börja arbeta.

Steg 3: Skapa ditt första formulär för aktiverad e-signatur

Nu när du har installerat och aktiverat tillägget är det dags att skapa ditt första e-signatur aktiverade formulär. För det går du till din instrumentbräda och klickar på WPForms »Lägg till nytt.

Välj nu en formmall. Det finns flera alternativ att välja mellan. Men för denna tutorials skull väljer vi Enkelt kontaktformulär alternativ.

Enkel kontaktformulärmall

Du bör nu vara på din formulärbyggnadssida där du ser alla element till vänster och den visuella byggaren till höger. Eftersom det här är en dra och släpp-byggare kan du enkelt dra alternativen från vänster och släppa dem i formen till höger.

Du kan också ordna om fältens ordning genom att dra och släppa dem på önskad plats. När du har lagt till alla fält som krävs och inkluderat den kopia du har skrivit för avtalet lägger du till Signatur från avsnittet Fancy Fields. Dra bara det alternativet och släpp det i din form.

WPForms Signatur tillägg

Glöm inte att träffa Spara -knappen i det övre högra hörnet av ditt fält.

Steg 4: Bädda in ditt signaturformulär på din webbplats

Ditt formulär är nu klart och redo att gå live. Allt du behöver är att bädda in ditt formulär på din webbplats så att det är synligt för dina användare. Skapa ett nytt inlägg / sida (eller redigera ett befintligt) och klicka helt enkelt på Lägg till formulär knappen ovanför verktygsfältet.

Lägg till formulär i inlägget

En popup-meny visas. Välj kontaktformuläret du skapade på rullgardinsmenyn. Klicka sedan Lägg till formulär.

Tryck på Publicera (eller uppdatera, om du redigerar ett befintligt inlägg / sida), så kommer ditt formulär att visas live på din webbplats, redo att rocka och rulla.

Det är allt! Dina användare kan nu enkelt använda fältet för att underteckna formuläret och skicka det utan att genomgå någon komplicerad process. Beroende på dina krav kan du lägga till eller ta bort valfritt fält från ditt formulär.

e-signatur, hur man undertecknar ett formulär

Med WPForms, du kan ha många andra sådana avancerade funktioner som kommer att göra saker mycket lättare för dig. Läs vår detaljerade recension om WPForms för att veta om dessa funktioner.

Om du gillade den här artikeln kanske du också vill kolla in hur du skapar en anpassad inloggningssida i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map